Počátek: V.I.M....

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     30.07.2020 (13:00)     Sekcia kultura

Ne, tohle není sen, Počátek opravdu slaví deset let od premiéry a české multiplexy při té příležitosti počínaje dneškem film opět promítají ve svých sálech. Což je dobře, protože nás upřímně lepší příprava na Nolanův další mindfuck s názvem Tenet v tuhle chvíli nenapadá. A byť mně ty návraty v ča... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

VIDEO: Zombíci jsou zpět. Pokračuje seriál Živí mrtví: Počátek konce

Zdroj Zdroj: idnes.cz     30.03.2021 (13:57)     Sekcia kultura

Od 12. dubna se do vysílání stanice AMC vrátí s premiérovými epizodami fanouškovský seriál Živí mrtví: Počátek konce. Představí se druhá polovina šesté řady, která obsadí osm pondělních večerů.

 

KVÍZ: Batman, Počátek nebo Dunkerk. Jak dobře znáte filmy oceňovaného Christophera Nolana

Zdroj Zdroj: lidovky.cz     30.07.2020 (15:00)     Sekcia kultura

Christopher Nolan, jeden z nejžádanějších hollywoodských režisérů současnosti, slaví ve čtvrtek 30. června kulatých 50 let. Vyzkoušejte si se serverem Lidovky.cz, jak dobře znáte jeho divácké hity jako jsou batmanovská trilogie, Interstellar, Počátek nebo Dunkerk.

 

RECENZE: Nepřevracejte entropii světa. Tenet se pere hlavně sám se sebou

Zdroj Zdroj: lidovky.cz     28.08.2020 (05:00)     Sekcia kultura

Tvůrce zapeklitých filmových dobrodružství Počátek nebo Interstellar Christopher Nolan sestrojil pro své příznivce další hlavolam, v němž hraje hlavní roli plynutí času. Ve špionážním thrilleru občas chodí pozpátku.

 

Ucho: V.I.M.

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     27.11.2022 (18:00)     Sekcia kultura

Druhá polovina 60. a počátek 70. let se dá jistě nazvat jako jedno z vrcholných období české, potažmo československé, kinematografie. A to nejen kvůli rozpuku filmové nové vlny, s níž přišlo nespočet silných a nezapomenutelných dramat i mezinárodních ocenění, ale také díky nesmírné odvaze pouštět...

 

VIDEO: Hlásí se Já, padouch 4 a předem slibuje historický rekord

Zdroj Zdroj: idnes.cz     05.02.2024 (16:35)     Sekcia kultura

Mimoni se vracejí: ve filmu Já, padouch 4 vtrhnou do českých kin počátek července a spolu s novou postavou, jíž se stane syn tradičního hrdiny neboli Gru Junior, slibují útok na světový rekord v tržbách.

 

Po osmnáctí měsících se O2 arena otevře divákům trojkoncertem Queenie

Zdroj Zdroj: idnes.cz     19.08.2021 (11:59)     Sekcia kultura

Počátek září bude v 02 areně věnovaný hitům britské kapely Queen, které zazní v podání jejich českého revivalu Queenie. Monstrózní show rovněž vzpomene na nedožité 75. narozeniny Freddieho Mercuryho.

 

TELEVIZIONÁŘ: Jan Tříska nahý, jak ho Pánbůh stvořil a darem obdařil

Zdroj Zdroj: idnes.cz     06.11.2021 (08:46)     Sekcia kultura

Kdyby si Jan Tříska ještě mohl osobně vybrat, jakým titulem by měla televize oslavit jeho pětaosmdesátiny spadající na počátek listopadu, dost možná by zvolil právě záznam Krále Leara, který dnes nasadí ČT art.

 

Armageddon: V.I.M.

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     12.09.2021 (17:00)     Sekcia kultura

Doplňování téhle rubriky je pro mě takovým malým svátkem. Filmy jako Počátek, Pomsta Sithů, Nelítostný souboj, Sexbomba od vedle nebo čerstvě Armageddon patří k mým vůbec nejoblíbenějším, takže mi tyhle měsíční výlety do minulost dávají nejen možnost si tyhle fláky připomenout, ale zároveň se k n...

 

Saint Seiya: Rytíři zvěrokruhu – Počátek: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     27.03.2023 (08:53)     Sekcia kultura

No já vám nevím. Je mi jasné, že jde o adaptaci anime a že se tvůrci museli do jisté míry držet stylizace předlohy. Chápu i to, že asi neměli moc peněz a dalo by se říct, že s tím, co měli v ruce, zvládli udělat celkem obstojný trailer. Ale vidět to nechci nikdy. Vypadá to jako kombinace Power Ra...

 

Ve 102 letech zemřel Earl Cameron, hrál v bondovce Thunderball i Počátku

Zdroj Zdroj: idnes.cz     05.07.2020 (13:58)     Sekcia kultura

Britský herec Earl Cameron, považovaný za jednu z prvních černošských hvězd stříbrného plátna, zemřel ve věku 102 let. Vedle bondovky Thunderbal hrál ve filmech Počátek, Královna či Tlumočnice.

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy