The Tax Collector: Recenze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     11.08.2020 (13:00)     Sekcia kultura

O Davidu Ayerovi se dlouho mluvilo jako o specialistovi na drsné příběhy z ještě drsnějších ulic. Napsal scénáře k Rychle a zběsile a Training Day a jako režisér se pak představil povedenými Drsnými časy, v nichž Christian Bale a Freddy Rodriguez brázdili nebezpečné čtvrtě Los Angeles, kecali o ž... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

The Tax Collector: Trailer...

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     01.07.2020 (22:00)     Sekcia kultura

Popisek v přípravě......

 

RECENZE: Senzace Daisy Jones & The Six trpí na klišé, nakonec však baví

Zdroj Zdroj: idnes.cz     30.09.2020 (10:53)     Sekcia kultura

Kniha Daisy Jones & The Six vzala loni americká knihkupectví útokem. Nadšené ohlasy fanoušků provázela vysoká prodejnost a vesměs pozitivní recenze jinak přísných kritiků.

 

Recenze: Film o Havlovi je dobře zahraný, ukazuje i člověka chybujícího

Zdroj Zdroj: aktualne.centrum.cz     22.07.2020 (13:26)     Sekcia kultura

Že měl ale zmatek v milostných vztazích, automaticky neznamená, že byl nerozhodný i ve věcech veřejných.

 

RECENZE: Z Metalliky se stala Hollywoodica, spolehlivý stroj na peníze

Zdroj Zdroj: idnes.cz     23.08.2020 (11:40)     Sekcia kultura

Proces je dokonán. Metallica, největší metalová kapela všech dob, nadobro vklouzla do pohodlných papučí a spoří na důchod.

 

Recenze: Izrael bez předsudků a férově. Szántó napsal vyváženou knihu

Zdroj Zdroj: aktualne.centrum.cz     14.10.2020 (15:38)     Sekcia kultura

Izraelcům i Palestincům měří stejně, není aktivistický. Ukazuje, na kolika úrovních jsou národy provázané.

 

RECENZE: Knižní biografie Lou Reeda je příběhem posedlosti

Zdroj Zdroj: idnes.cz     25.09.2020 (16:50)     Sekcia kultura

Zakladatel kapely The Velvet Underground byl posedlý nejen hudbou, ale i sám sebou. Když na to přišlo, dokázal Lou Reed v diskusi „zazdít“ i hlavu státu.

 

RECENZE: Možná že smrt neexistuje. Literární dílo Jana Švankmajera je kruté, ale poutavé memento

Zdroj Zdroj: lidovky.cz     27.10.2020 (16:00)     Sekcia kultura

Jan Švankmajer už sice netočí filmy, ale píše. V jeho „velkém dobrodružném románu“ je prostě všecko.

 

Recenze: Špičková kvalita v Brně. Janáček v režii Carsena sahá na hranice dokonalosti

Zdroj Zdroj: aktualne.centrum.cz     29.09.2020 (12:34)     Sekcia kultura

V opeře, která se odehrává v rozmezí asi 15 let, skladatel účtuje s vlastním milostným životem, tvůrčími pochybnostmi i frustracemi.

 

RECENZE: Tereza Boučková jede Bhútánem. Skromně a šťastně

Zdroj Zdroj: idnes.cz     01.06.2020 (07:55)     Sekcia kultura

Kniha Terezy Boučkové Bhútán, má láska může vypadat navenek trochu zvláštně. Milostné vyznání zemi „na kole v pohodě“?

 

RECENZE: To musí být člověk magor. Při mrazivém útěku hřeje Psí láska

Zdroj Zdroj: idnes.cz     12.06.2020 (13:55)     Sekcia kultura

Dvanáct dní na překonání dvanácti set kilometrů zasněženou pustinou má hrdinka nevšedního portrétu Psí láska, který jde do kin.

RECENZE: Taneční lektvar bez chuti. U Bon Appétit! nestojí za to lámat si hlavu

RECENZE: Katarzia se na albu Celibát brání okolnímu světu

RECENZE: Die Happy snaživě křísí ducha rockových devadesátých let

RECENZE: The Killers zvou na slastnou grandiózní hudební jízdu

RECENZE: Poctivá písničková pocta Petrovi Skoumalovi šíří radost

Recenze: Borat 2 oslabuje předsudky. Za Trumpovými příznivci jde v bílé kápi s čepcem

Recenze: Sestra Sherlocka Holmese na Netflixu nevyšetřuje, bojuje proti patriarchátu

Recenze: Novák je diletant, o Kunderovi a literatuře tak vůbec má chabou představu

RECENZE: Životopis bez tématu. Záhada kolem Šarlatána trvá dál

Recenze: Silný popový debut Kateřiny Marie Tiché by snesl jen trochu rozcuchat

RECENZE: Pouhý příchod rázné babičky udělá z Modrého kódu Sestřičky

RECENZE: Hostina ze zbytků. Norah Jones na povedeném albu potřebuje zvednout z podlahy

RECENZE: Diana Krall nahrála hudební kulisu do útulné kavárny

RECENZE: Na hory si vyrazí Saturnin, nastupuje růžová totalita

RECENZE: Bezpohlavní umělec/umělkyně Arca navařil(a) hudební guláš

RECENZE: Tak ona je to přece jenom pravda. Kratochvilný příběh Lov dokáže v divákovi zůstat i po odchodu z kina

RECENZE: To nejděsivější z Lovecrafta pro začínající hororové nadšence

RECENZE: Fredrik Backman napsal smutnou grotesku

RECENZE: Sesterské trio Haim ctí tradici amerického písničkářství

RECENZE: Co je pro fotografa duše? Dokument ukazuje provokatéra Newtona jako zábavného člověka

RECENZE: Con-Struct sype puzzle zvuků, tónů a nálad

RECENZE: Naděžda a Zorka v kuchyni a s králíkem. Krátká návštěva potěší i diváka

RECENZE: Když babiččinu romanci kazí zvuk a výměny velkých pravd

RECENZE: Biffy Clyro se snaží, ale k euforii nestrhnou

RECENZE: Literární řezník z Bruntálu se podíval do budoucnosti

RECENZE: Samorost a jeho klon. Antonín Kratochvíl má v dokumentu o čem vyprávět

RECENZE: Rembrandt stále láká a inspiruje. Pražská výstava je toho jasným důkazem

Recenze: Binocheová se jako internetová predátorka stává obětí vlastního podvodu

RECENZE: The 1975 uchystali menu jak od McDonald’s

RECENZE: Ještě že je na Pálavě krásně. V tom, na čem záleží, třetí Bobule nelžou

RECENZE: Pearl Jam v čase tajících ledovců. I ‚prastarý‘ grunge může působit aktuálně a nažhaveně

RECENZE: Kosmonautky, nedejte se. Proxima je jednoznačná podpora všem ženám

RECENZE: Jak být dobrou ženou. Ze zpátečnice revolucionářkou v několika jednoduchých krocích

RECENZE: Veliké prokletí malého krále kol a vůně francouzského venkova

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy