Death on the Nile: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     19.08.2020 (15:45)     Sekcia kultura

Hvězdná Vražda v Orient Expresu od Branagha se mi velmi líbila a dost jsem se těšil, až jeho verzi legendárního detektiva Hercula Poirota uvidím podruhé. První trailer na xtou adaptaci slavného případu ale úplně nestrhne. Branagh sice nezapře své vizuální cítění i evidentní lásku k předloze a opě... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Na Poirota dovolená nečeká. Smrt na Nilu se představuje v nové ukázce

Zdroj Zdroj: lidovky.cz     22.12.2021 (13:00)     Sekcia kultura

Britský herec a režisér Kenneth Branagh se již podruhé vrátí do kůže legendárního belgického detektiva. Snímek Smrt na Nilu (Death on the Nile) stejně jako předchůdce láká na hvězdné obsazení. Do českých kin zamíří

 

Out of Death: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     29.06.2021 (14:01)     Sekcia kultura

Popisek ve výrobě... 

 

Death of Me: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     28.08.2020 (14:00)     Sekcia kultura

Popisek je v přípravě...  

 

TZ Trailer druhé řady Love, Death and Robots

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     19.04.2021 (15:30)     Sekcia kultura

První řada antologie animovaných sci-fi příběhů Love, Death and Robots dorazila na Netflix už předloni. Sbírka krátkých filmů od různých animačních studií pochopitelně zahrnuje dobé, skvělé, ale i slabší kousky, v součtu ovšem výrazně převažují ty, u nichž se dá klidně zvednout palec nahoru. Druh...

 

Till Death: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     19.06.2021 (13:31)     Sekcia kultura

Popisek ve výrobě... 

 

Resident Evil: Death Island: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     08.02.2023 (15:00)     Sekcia kultura

Popisek v přípravě...

 

American Siege: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     01.01.2022 (00:09)     Sekcia kultura

Bruce Willis točí už pěkných pár let céčková lejna a vy jste si při pohledu na nespočet prachbídných trailerů z poslední doby už asi zvykli. Všechny bych je ale neházel na jednu hromadu. Některé bijáky jako Fortress, Apex nebo Out of Death na mě totiž z upoutávek působí natolik zoufalým dojmem, ž...

 

Do Prahy míří Metallica, v závěsu za ní Five Finger Death Punch a další

Zdroj Zdroj: idnes.cz     16.06.2021 (09:43)     Sekcia kultura

Třetí ročník jednodenního festivalu Prague Rocks, který proběhne 22. června 2022 na letišti v Letňanech, nabídne vystoupení kapel Metallica, Five Finger Death Punch, Red Fang a dalších.

 

Když hospodyňka zabíjí sekerou. Olsenová září v seriálu Love & Death

Zdroj Zdroj: idnes.cz     25.04.2023 (15:45)     Sekcia kultura

Už ve čtvrtek má premiéru očekávaný seriál Love & Death. V příběhu dle skutečných událostí si Elizabeth Olsenová zahraje hospodyňku z texaského maloměsta, která jednoho dne zdánlivě nečekaně zabije kvůli milostné aféře svou známou.

 

RECENZE: Omamná vůně Napalm Death hned po ránu

Zdroj Zdroj: idnes.cz     23.09.2020 (16:50)     Sekcia kultura

Psát a uvažovat o každé další desce britské kapely Napalm Death rovná se jít až na nejzazší mez toho, co se dá v rockové, metalové, chceme-li, muzice dosáhnout. Je totiž řeč o skupině, která v roce 1987 debutovala albem Scum, jehož hrací doba třiatřiceti minut obsáhla osmadvacet skladeb.

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy