Druhý Tomb Raider našel novou režisérku

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     26.01.2021 (08:00)     Sekcia kultura

Málokteré pokračování mi dělá takovou radost už jen samotným faktem, že vzniká, jako právě druhý Tomb Raider. Přestože se najde plno lidí, kterým jednička s Aliciou Vikander nesedla, ať už kvůli odlišným představám o tom, jak by měla představitelka filmové Lary Croft vypadat, nebo kvůli…vlastně v... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

TZ Tomb Raider se dočká seriálu

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     28.01.2023 (12:00)     Sekcia kultura

Dobrodružství Lary Croft v legendární videoherní sérii Tomb Raider bude filmové tvůrce evidentně lákat ještě hodně dlouho. Na celovečerním rybníčku se však slavné hrdince zatím moc nedařilo. Dva filmy s Angelinou Jolie nikoho moc neoslnily a reboot s Alicií Vikander byl sice fajn, po komerční str...

 

Druhého Tomb Raidera se nedočkáme. Dorazí další reboot

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     04.08.2022 (09:00)     Sekcia kultura

Když před čtyřmi lety přišel do kin reboot videoherní legendy Tomb Raider, v níž Lara Croft s tváří Alicie Vikander zažívala své první velké dobrodružství, byli jsme vlastně docela spokojeni. Režisér Roar Uthaug naservíroval bezproblémový výplach s fajnovou akcí, co v rámci videoherních adaptací ...

 

Filmové Borderlands láká hollywoodskou hvězdu...

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     12.05.2020 (13:00)     Sekcia kultura

Videoherním adaptacím se stále na plátnech příliš nedaří. I když se čas od času objeví kasovní překvapení typu Ježek Sonic, většinou producenti nad podobnými pokusy hodně dlouho pláčou. I přesto se slavných her v hrané podobě jen tak nezbavíme. Čeká nás druhý Tomb Raider, Uncharted se asi taky br...

 

Víkendový výplach #571 o Fortnitu a Reynoldsovi

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     16.08.2020 (12:00)     Sekcia kultura

Před obědem psaný výplach.Hry týdneNa MovieZone se čas od času věnujeme i hrám, a protože já obzvlášť jimi trávím dost času, budou logicky figurovat i tady. Dneska se zaměříme na ty ze světa Marvelu. Už za pár týdnů dorazí Marvel’s Avengers od týmu z Crystal Dynamics (série Tomb Raider) a někdy k...

 

Sony chystá herní invazi

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     30.12.2020 (13:25)     Sekcia kultura

Asi všichni víme, že herním adaptacím se v kinech stále nedaří úplně ideálně. Ježek Sonic či nový Tomb Raider byli sice fajn a nakonec se druhých dílů dočkají, o žádné kasovní terno se však nejednalo. A Mr. Hlad se druhého Warcraftu asi taky nikdy nedočká. Filmová i herní studia se ovšem toto pro...

 

Třeštíkové filmy jsou už dnes dědictvím, zní z Barcelony, kde režisérku ocení

Zdroj Zdroj: idnes.cz     18.05.2023 (14:13)     Sekcia kultura

Mezinárodní festival dokumentárních filmů DocsBarcelona, který ve čtvrtek začíná v Barceloně, ocení režisérku Helenu Třeštíkovou za mimořádnou celoživotní tvorbu. Autorka desítek snímků převezme cenu Honorary DocsBarcelona Award při zahajovacím večeru 26. ročníku přehlídky.

 

Bude si Wonder Woman hledat novou režisérku?

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     23.12.2020 (09:24)     Sekcia kultura

Nejspíš ani sami Wareneři neví, jestli se jim vyplatí jejich nedávné rozhodnutí posílat velké filmy ve stejný den do kin a na HBO Max. Samozřejmě jsme teď v dost neobvyklé situaci, kdy jsou kina zavřená a trpí kvůli tomu nejen kinaři, ale i studia, jenomže všichni doufáme, že to dřív nebo později...

 

Werich měl rytmus a charisma. Kotek ho zahrát zvládne, shodují se tvůrkyně hry

Zdroj Zdroj: idnes.cz     13.06.2021 (17:22)     Sekcia kultura

Režisérku Adélu Laštovkovou Stodolovou a scenáristku Danielu Sodomovou dělí od premiéry nové hry o legendárním komikovi z Kampy jen pár dní. V rozhovoru pro Esprit LN se divadelní duo svěřilo, jak se vyrovnávají s radami werichologů a co má Jan Werich společného s Chuckem Norrisem.

 

Netflixovský Trol se vrátí

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     20.09.2023 (09:22)     Sekcia kultura

Režisér Roar Uthaug se sice už podíval do Hollywoodu, kde točil Tomb Raidera s Aliciou Vikander, doma se mu ale líbí evidentně víc. A byl to do velké míry právě on, kdo ukázal, že Skandinávie dovede možná ne držet krok s Hollywoodem, minimálně se však nestydí odtud opisovat. A že z toho můžou vyl...

 

Sly: Recenze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     08.11.2023 (13:30)     Sekcia kultura

Netflix si v posledních měsících našel novou zlatou žílu, kterou využívá čím dál častěji – dokumenty o slavných osobnostech. A jelikož se jim tato strategie slušně vyplácí, dočkali jsme se tento rok náhledu do životů Davida Beckhama, Arnolda Schwarzeneggera či také Robbieho Williamse. Netflix do ...

Netflix si brousí zuby na videoherní klasiku...

Nové Star Wars mají režisérku

Běžná selhání: Trailer

Netflix bude oživovat obří monstrum

RECENZE: Vydržovaná Angelika. Proč by si měli Johnnyho Deppa pozlatit

Druhá Captain Marvel našla režisérku...

Režisér Con Air chystá arabského Gladiátora

Katastrofický thriller Twister se dočká pokračování

Filmová Kleopatra mění režisérku

Místo, kde Woody Allen našel svůj ráj, vtělil do nové romantické komedie

První dojmy: Trol z Netflixu

Další film ze spider-manovského světa má režisérku

Běžná selhání: Recenze

Filmová Kleopatra s Gal Gadot mění režisérku

Madame Web našla režisérku. Kdo by si mohl zahrát v pavoučím spin-offu?...

VIDEO: Penélope Cruzová a Antonio Banderas spolu natočili Film roku

Bookerova cena patří spisovatelce Šríové. Získala ji za román Písečná hrobka

Ridley Scott se chystá na dvojku Gladiátora, našel novou hvězdu

Jste nádherná, spletl si Michael Caine první den režisérku s herečkou

Nové Star Wars se blíží, mají režisérku i datum premiéry!

Loutky v nemocnici jsou mojí hlavní činností, zpočátku jsme si ale připadali jako záškodníci, říká Míková

Pražské křižovatky zvou na vtipnou country operu i precizní německou show

Ve Volze mi brácha přišel jako Švejk roku 2023, říká Matěj Hádek

Barbie stačily tři týdny a z Gerwigové udělala první režisérku s miliardovým filmem

RECENZE: Lidé chtějí vidět svůj svět. Televize je dnes mnohem odvážnější, říkají hvězdy britského seriálu Trigonometrie

Hnát vše přes hlavu a řešit rozumem je nebezpečné, říká režisérka Kopáčová

Třetí Kmotr dostane novou verzi

Ukáže druhý Doctor Strange novou superhrdinku?

Téma: Velké finále Tří mušketýrů aneb krasojízda Evy Green

VIDEO: Bude to průšvih? První klip z Matrixu 4 je slušný bizár

Druhý Avatar v Česku nadále kraluje. Blíží se k překonání historického rekordu

Jurský svět třetím dílem neskončí. Tvůrci lákají na novou éru...

VIDEO: Ed Sheeran nečekaně vydal novou písničku

RECENZE: Druhý díl Akiry je stejně dechberoucí jako jednička

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy