Jaká bude dvojka Na hraně zítřka?

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     02.02.2021 (17:00)     Sekcia kultura

O pokračování Na hraně zítřka už slýcháme několik let, prakticky od premiéry jedničky, jenže to je v podstatě vše, co se ví. Doug Liman sice čas od času přijde s prohlášením, že se na scénáři opravdu maká a se sequelem se počítá, jenže to je vlastně všechno. A už teď je jasné, že rozběhnutí kamer... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Režisér Na hraně zítřka bude loupit během pandemie

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     01.10.2020 (13:00)     Sekcia kultura

S kvalitou filmů Douga Limana to občas bývá dost proměnlivé a třeba na takového Jumpera či drama Fair Game už většina lidí zapomněla, když se ale trefí, často jsou z toho pecky typu Agent bez minulosti či Na hraně zítřka. Stále pak samozřejmě patří mezi vyhledávané režiséry, který bude mít i díky...

 

Chaos Walking: Recenze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     14.04.2021 (17:00)     Sekcia kultura

Na Chaos Walking jsme si už krátce posvítili v posledním MZ Live #163, a protože jsem si vytáhl kratší kus sirky, musím vám to ještě jednou, trochu obsáhleji vylíčit i tady. Pokud jste o filmu doteď neslyšeli, pak vězte, že se jedná o nové sci-fi režiséra Na hraně zítřka nebo Mr. and Mrs. Smith, ...

 

Palm Springs: Recenze...

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     15.07.2020 (17:00)     Sekcia kultura

Na Hromnice o den více, Na hraně zítřka, Všechno nejhorší a teď Palm Springs. Hrátky s časem, specificky tedy časovou smyčkou, kdy hlavní hrdina prožívá tentýž den stále dokola, nejsou na poli vizuálních médií nic nového. Kromě výše zmíněných byste jich nejspíš našli ještě daleko víc, troufám si ...

 

MZ Live #169 o Black Widow a Válce zítřka

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     08.07.2021 (07:50)     Sekcia kultura

Další MovieZone Live! je tady a tentokrát míříme do studia. Pokud tedy do odpoledne v Games nevyhoří nebo se nestane něco podobného. Probírat budeme sci-fi Válka zítřka, marvelovku Black Widow, nepříliš povedenou hororovou detektivku Spirála strachu: Saw pokračuje a spoustu dalších věcí. Prostor ...

 

Záznam MZ Live #169 o Black Widow a Válce zítřka

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     08.07.2021 (17:50)     Sekcia kultura

Další MovieZone Live! je tady a tentokrát míříme do studia. Pokud tedy do odpoledne v Games nevyhoří nebo se nestane něco podobného. Probírat budeme sci-fi Válka zítřka, marvelovku Black Widow, nepříliš povedenou hororovou detektivku Spirála strachu: Saw pokračuje a spoustu dalších věcí. Prostor ...

 

Dvojka Mortal Kombat našla hlavní hvězdu

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     08.05.2023 (16:00)     Sekcia kultura

Nová adaptace Mortal Kombat nebyla před dvěma lety žádným veledílem, vlastně ale splňovala vše, co od hrané verze slavné bitkařiny očekáváme. Byla sice trošku tupá, ale také přiznaně přímočará, se sympatickými postavami, fajnovými bitkami, brutálními fatalitami a nespočtem herních odkazů. Účel by...

 

Legendární Bambi se dočká hrané verze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     21.06.2023 (13:45)     Sekcia kultura

Můžeme na Disneyho nadávat a kroutit hlavou, ale poměrně výnosná strategie se u obřího studia jen tak nezněmí. I nadále se tu tedy hodlají spoléhat na hrané verze jejich klasických pohádek, na nichž vyrostlo nespočet generací. I když řada jejich projektů prohučí a je úplně zbytečná, stále se zde ...

 

RECENZE: Francouzská dvojka Dear Deer natočila povedený „obývákový“ živák

Zdroj Zdroj: idnes.cz     16.05.2020 (13:50)     Sekcia kultura

Karanténa vede některé kapely ke vskutku bohulibé kreativitě. Francouzská elektro-punková dvojka Dear Deer třeba oblažila své fanoušky, které nemůže vidět živě, alespoň „živým“ albem natočeným v obýváku.

 

Jakub Prachař a Sára Sandeva se potkají v seriálu Dvojka na zabití

Zdroj Zdroj: idnes.cz     01.06.2021 (10:50)     Sekcia kultura

Televize Prima natáčí další seriál spadající do žánru krimikomedie. Pod názvem Dvojka na zabití v něm Jakub Prachař a Sára Sandeva doloží zkušenost, že protiklady se přitahují.

 

Život na špici i na hraně závislosti. Steven Tyler z Aerosmith oslaví 75 let

Zdroj Zdroj: idnes.cz     24.03.2023 (09:30)     Sekcia kultura

V neděli oslaví frontman skupiny Aerosmith Steven Tyler 75. narozeniny. Od 70. let patří k nejznámějším rockerům světa a jeho skupina je nejprodávanější americkou rockovou skupinou všech dob. Také je ale tím „zlobivějším“ z Toxických dvojčat a na hraně závislosti balancuje i po sedmdesátce.

První dojmy: Očekávané pokračování Black Panthera

Dočká se Válka zítřka sequelu?

Nicolas Cage bude Drákula

KOMENTÁŘ: Jak jinak, vyhrál Šarlatán. Ale co s ním teď bude dál?

Knižní krematoria a grily. Velcí umělci zítřka budou v undergroundu, připomíná Dox

Smrt ve tmě 2: Trailer

Skylines: Trailer

O čem bude chystaný wickovský spin-off Ballerina?...

Hemsworth míří do Prahy. Natočí tu pokračování Vyproštění

Chris Pine bude hvězdou velké fantasy

Druhý Joker bude údajně muzikál. A láká další velkou hvězdu

Dvojka z Jumanji proti nájemným vrahům...

Kazmova ONEMANSHOW přepisuje historické tabulky. Překonala český rekord

Vizuální potěšení, rébus a třešnička na dortu. Jaká bude Vražda na Nilu?

RECENZE: Dojati sami sebou. Místo draků si raději představme lepší hudbu

Dočkáme se třetího Sherlocka Holmese?

Mortal Kombat bude extrémně krvavý!...

Pejskaři vzali kina útokem. Gump převzal zlato po Duně

Pokračování Na nože bude podle režiséra naprostý mindfuck

Sunshine: V.I.M.

28 dní poté dostane třetí díl. A bude hvězdně obsazený

Zbožňovaný: Teaser

I´m Your Woman: Trailer

Nicolas Cage jako Drákula

Patnáctiletá i osmdesátník zkusí soutěž, jež přinesla Brutální vedro

VIDEO: Mladej a třeplej. Bylo mi jedno, jestli se dožiju zítřka, říká Vémola

Jaká bude nová Zjizvená tvář?

Jaká bude Furiosa ze světa Šíleného Maxe?

RECENZE: Gorillaz se zástupem hostujících hvězd tvoří, jako by nebylo zítřka

Film o lesbické lásce: Kate Winsletová pohřbila vlastní city a nic nečeká

Co zažila na Eurovizi? Hostem Rozstřelu bude zpěvačka Dominika Hašková

Jo Nesbo napsal novou knihu. Vychází jeho Žárlivost a jiné povídky

Druhá tráva točí Díl druhý, pokračovatele cenami Anděl ověnčeného alba

Oknem uvidí něco, co nikdy vidět neměla. Adamsová je ve filmu Netflixu k nepoznání

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy