Nestárnoucí kriminálník. Pierce Brosnan chystá vlastní variaci na Dannyho parťáky

Zdroj Zdroj: lidovky.cz     30.04.2021 (18:00)     Sekcia kultura

Exotika, rychlá auta, soukromé tryskáče a zlatý lup v hodnotě milionů dolarů. Snímek The Misfits (dalo by se volně přeložit jako Zmetci) má ale v rukávu jedno eso - bývalého agenta 007 Pierce Brosnana v hlavní roli. Do kin se film podívá letos v červnu. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Míří Ryan Gosling mezi Dannyho parťáky?

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     20.08.2022 (14:00)     Sekcia kultura

Že se chystá další návrat do světa prohnaných zlodějíčků v Dannyho parťácích, jste si už u nás mohli přečíst. Superhvězdná trilogie od Stephena Soderbergha, jenž je samozřejmě remakem klasiky s Frankem Sinatrou z 60. let, by se po nepovedené ženské verzi se Sandrou Bullock a Cate Blanchett Debbie...

 

Rozpoutané peklo: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     05.05.2021 (00:26)     Sekcia kultura

Pierce Brosnan se teď chystá do low verze Rychle a zběsile z producentské dílny mj. Petra Jákla, v půlce devadesátek se ale bez debat řadil mezi největší hvězdy Hollywoodu. Byl to Bond, James Bond. A jako takový se nemohl bát postavit ani vybuchující sopce. Podobně jako v případě bijáků o padajíc...

 

OBRAZEM: Ikonické momenty z Cannes. Nechybí Brosnan ani Pitt

Zdroj Zdroj: idnes.cz     02.06.2023 (13:11)     Sekcia kultura

Fotograf Eric Gaillard z agentury Reuters fotí filmový festival v Cannes od roku 1981. Od té doby svým objektivem zachytil desítky dnes už ikonických momentů. Tvářemi jeho nejznámějších snímků jsou Pierce Brosnan, Morgan Freeman nebo Angelina Jolie. Letos slaví Gaillard s festivalem své čtyřicáté výročí a jde do důchodu. Nejvýraznější kusy jeho práce si můžete prohlédnout ve fotogalerii.

 

Vede Brosnan. A jen jeden Čech ze sta by měnil barvu Bondovy pleti

Zdroj Zdroj: idnes.cz     24.09.2021 (07:48)     Sekcia kultura

Agent 007 by měl zůstat bílým mužem, nejlépe s podobou Pierce Brosnana. Názor českého publika vyplynul z průzkumu společnosti Nielsen Admosphere, uskutečněného před premiérou nejnovější bondovky Není čas zemřít.

 

Casino Royale: V.I.M.

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     26.09.2021 (18:00)     Sekcia kultura

Jako by to bylo včera. Oblíbený štramák Pierce Brosnan se rozloučil s rolí Jamese Bonda a do jedné z nejpamátnějších rolí vůbec nastoupil pro mnohé neznámý Daniel Craig. A začal tím kolotoč nesmyslné kritiky a útoků o tom, jak je tento Brit tragickou volbou. Do role agenta s povolením zabíjet se ...

 

VIDEO: Brosnan je náš kamarád, chtěl i film, láká Dvořák na nové Vivaldianno

Zdroj Zdroj: idnes.cz     23.03.2023 (15:50)     Sekcia kultura

Srdcový projekt Michala Dvořáka je zpět v nové verzi. Moderní choreografii, 3D efekty, interaktivní projekci a ještě hlas Jiřího Dvořáka či Pierce Brosnana nabídne chystaná novinka Vivaldianno The Show, kterou uvede v pátek 31. března pražské Divadlo Hybernia.

 

RECENZE: Vybalím na ni Clooneyho. Zlouni si hrají na Dannyho parťáky

Zdroj Zdroj: idnes.cz     15.04.2022 (12:01)     Sekcia kultura

Rodinná variace lupičských komedií se přenesla do říše zvířat. Nečekaně příjemný, hravý a vtipný celovečerní debut režiséra Pierra Perifela s názvem Zlouni dělá čest animované sekci studia DreamWorks, odkud vzešli Shrek či Madagaskar.

 

Zítřek nikdy neumírá: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     04.01.2022 (08:34)     Sekcia kultura

Bondovská éra Pierce Brosnana je mezi českými diváky dost respektovaná, právě jeho bondovky byly totiž první, které jsme mohli pořádně vídat v kině. Brosnan k tomu bondovství přistupoval úplně jinak než dnes už vlastně taky vysloužilý Daniel Craig, ale po traileru na Zítřek nikdy neumírá mám hroz...

 

Nechte je všechny mluvit: Recenze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     06.01.2021 (09:00)     Sekcia kultura

Pryč jsou doby, kdy jsme měli Stevena Soderbergha spojeného s hollywoodskými trháky. Další Dannyho parťáky, Erin Brockovich či Traffic od něj momentálně čekat nemůžeme, více se totiž spoléhá na malé obrazovky – v duchu svého debutu Sex, lži a video. Není proto překvapením, že našel útočiště v nár...

 

Supersestra v akci. Whoopi Goldbergová chystá superhrdinský film o starší černé dámě

Zdroj Zdroj: lidovky.cz     23.04.2021 (17:00)     Sekcia kultura

Populární herečka chystá variaci na superhrdinský žánr, ve které bude hlavní hrdinkou starší Afroameričanka. O filmu zatím není známo téměř nic.

Dannyho parťáci se dočkají prequelu

Dočkáme se čtyřky Dannyho parťáků?

O čem bude prequel Dannyho parťáků?

MovieZone vás zve do kina na Trainspotting

Houlihanová i Pierce. Legendární M*A*S*H zahájí vršovickou letní sezonu

Víkendový výplach #750 o Margot Robbie a Robertu Downeym Jr.

The Voyeurs: Trailer

VIDEO: Kontroverzní, ale něžná, líčí autor Krysáků svou novinku Hovnays

Učitelé pod parou. Leonardo DiCaprio chystá vlastní verzi evropského hitu Chlast

OBRAZEM: Gynekolog, kriminálník i ztřeštěný policista. Připomeňte si nejznámější role Ladislava Potměšila

Nepomůže ani zombie tygr. Film Armáda mrtvých se topí ve vlastním velikášství

Muž vlastní penis, vagina vlastní ženu. Hrají o nenávisti k oběma pohlavím

RECENZE: Album Dannyho Elfmana je halabala naházená hromada hudby

Na nové scéně pro M.A.S.H. si umělá inteligence vylámala zuby

Karlos: Recenze

Ubal a zmiz: Trailer

Oceňovaná inscenace Frankenstein s Benedictem Cumberbatchem bude k vidění zdarma

The Informer: Recenze

Dannyho parťáci: V.I.M.

Sheroes: Trailer

Princezna rebelka: Trailer

ONEMANSHOW: The Movie: Recenze

Hradecké Zbabělce zdobí Danny a živelná muzika, místy trpí doslovností

No Sudden Move: Trailer

Ostrov: Trailer

The Rookies: Trailer

Kdo si zahraje novou Sněhurku?

Víkendový výplach #764: O Vetřelcích, Avengers a Taylor Swift

Terrifier 3: Teaser

Godzilla vs. Dannyho parťáci?

Galerie: První fotky ze čtvrtého Matrixu

Smrt ve tmě 2: Recenze

RECENZE: Polské variaci na Zkrocenou horu vévodí váhající Slon

Podzimní Prima chystá romanci, krimikomedii i osudy vojenských lékařů

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy