VIDEO: Trailer pokračování hororu Tiché místo slibuje více akce

Zdroj Zdroj: idnes.cz     07.05.2021 (12:13)     Sekcia kultura

Horor Tiché místo režiséra Johna Krasinskiho, který si společně s Emily Blunt zahrál i hlavní roli, se dočká pokračování. Oproti spíše komorní jedničce má jít o mnohem epičtější podívanou. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Vítězný horor Tiché místo: Část II přilákal do kin 14 tisíc diváků

Zdroj Zdroj: idnes.cz     14.06.2021 (14:16)     Sekcia kultura

Přestože již otevřela i česká multikina a přibyly americké novinky, na skutečný průlom se dál čeká. Vítěznému hororu Tiché místo: Část II stačilo k nejvyšší víkendové návštěvnosti 14 tisíc diváků.

 

Producenti Tichého místa chystají ambiciózní sci-fi...

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     04.06.2020 (13:00)     Sekcia kultura

K vychvalovanému hororu Tiché místo mám sice docela dost výhrad, i já ovšem musím uznat, že John Krasinski trefil s monstry citlivými na jakýkoliv zvuk jackpot, jenž ho po právu katapultoval mezi režiséry, které se vyplatí sledovat. Druhého dílu, jenž ještě nejspíš více rozšíří post-apokalyptický...

 

VIDEO: V kolika rande appkách jedeš? Pokračování Sexu ve městě má trailer

Zdroj Zdroj: idnes.cz     04.12.2021 (14:32)     Sekcia kultura

Nový seriál A jak to bylo dál..., který přímo navazuje na populární Sex ve městě, uvedl oficiální trailer. První dva díly nových dobrodružství Carrie, Mirandy a Charlotte budou k vidění už ve čtvrtek.

 

VIDEO: Necenzurovaný trailer komedie Párty Hárder slibuje letní masakr

Zdroj Zdroj: idnes.cz     11.05.2022 (16:20)     Sekcia kultura

Režisér Marty Pohl známý jako kontroverzní rapper Řezník natočil pokračování své nekorektní komedie Párty Hárd, jež během tří let získala kultovní status a na YouTube ji vidělo přes milion lidí. Film Párty Hárder: Summer Massacre vstoupí do kin 23. června.

 

Tiché znamení: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     29.04.2024 (12:00)     Sekcia kultura

Popisek v přípravě...

 

První dojmy: hororové Tiché místo: Část II

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     09.06.2021 (19:00)     Sekcia kultura

Kina se konečně otevírají a my se můžeme po půl roce těšit na to, že si zajdeme zase na nějakou velkou hollywoodskou novinku. A začínáme docela zajímavě. John Krasinski se se svým hororem Tiché místo vyšvihl mezi režiséry, se kterými je potřeba počítat a uspěl u diváků u i kritiků. Teď je tu s po...

 

Master: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     18.03.2022 (09:24)     Sekcia kultura

Tři čtvrtiny pozitivních recenzí při průměrném ratingu 6,6 z 10 neznačí novou žánrovou klasiku, ale rozhodně jeden z těch zajímavějších hororů letošního roku. Při pohledu na trailer mě to úplně nepřekvapuje, protože snahu vytěžit z mála surovin výraznější porci kalorií v něm rozhodně zavětříte. J...

 

The Long Night: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     15.01.2022 (20:00)     Sekcia kultura

Pustit si trailer na The Long Night ve stejnou dobu, jako peckovní X od Ti Westa, nebyl zrovna dobrý nápad. Hrstka záběrů sice disponuje slušnou atmosférou (paroháči s pochodněmi na zahradě), a fanouškům béčkových hororů dobře známá Scout Taylor-Compton mi po třicítce trochu připomíná Malin Akerm...

 

Imaginární přátelé: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     15.12.2023 (19:00)     Sekcia kultura

Z hlavy Johna Krasinskiho bych teda upřímně viděl raději něco úplně jiného než Příšerky s.r.o. naruby (třeba jako další Tiché místo, nebo jiný originální horor -> cokoliv), na druhou stranu už to je docela dlouho, co jsme viděli nějakou příjemnou hranou fantasy pro děti i dospělé (teda pokud...

 

VIDEO: Teaser na trailer k očekávané Duně

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     08.09.2020 (16:30)     Sekcia kultura

Už zítra! Ještě pár hodin a Warneři nám konečně odhalí první trailer na nejspíš nejočekávanější film roku, Dunu od Denise Villeneuvea. A jelikož producenti vědí, že očekávání jsou u filmových fandů opravdu vysoká, rozhodli se je poškádlit ještě klasickým teaserem na samotný trailer. Ten toho samo...

One More Shot: Trailer

VIDEO: Animovaný Mimi šéf otevře svůj rodinný podnik na jaře

One Way: Trailer

Wrong Turn: Trailer

Jak osedlat písečného červa. Očekávané pokračování Duny navnadilo trailerem

V Praze končí 3. ročník festivalu sci-fi, fantasy a hororu Comic-Con Prague

VIDEO: Sedmý díl Mission Impossible opět slibuje bombastickou akci

Co prozradily první záběry z hororu Nosferatu?

Tiché místo: První den: Super Bowl Spot

VIDEO: Žena na Železný trůn nenastoupí? Rod draka ukázal trailer i nové foto

VIDEO: MovieZone vás zve na Trailer Night

Smrtonosná zbraň 3: Trailer

VIDEO: Válka se blíží. Sedmá Mission: Impossible má nový strhující trailer

Mlčení jehňátek: Trailer

Smrt ve tmě 2: Trailer

Protiteroristická jednotka míří do světa. Trailer představuje pokračování Faudy

Judas and the Black Messiah: Trailer 2

Jedna noc: Trailer

VIDEO: Porno je taky takovej sport. Očekávané Její tělo odhalilo trailer

Significant Other: Trailer

Barbarian: Trailer

Jackass Forever: Trailer

Černý telefon: Recenze

The Unheard: Trailer

Máme tu ducha: Trailer

The Deep House: Trailer

Hlasy mrtvých: Trailer

The King´s Daughter: Trailer

VIDEO: Detektivní drama Úsvit, které bude mít premiéru ve Varech, má nový trailer

VIDEO: Kafe nepiju, jsem vdaná. Film Bábovky od Třeštíkové má nový trailer

VIDEO: Používáte parfém pro psy? Lásku a smích slibuje Srdce na dlani

Megalodon: The Frenzy: Trailer

Drápy a krev? Pohádková drsnost dětem neškodí, míní David Prachař

VIDEO: Po Vánocích zažijí Velikonoce. Točí se pokračování Aristokratky

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy