Carey Mulligan a Zoe Kazan sundají Harveyho Weinsteina

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     08.06.2021 (17:00)     Sekcia kultura

Většinu slavných hnutí v historii vždy odstartovalo něco velkého. V případě #MeToo, které shodou okolností nedávno dorazilo už i k nám do Česka, pak vše začalo článkem v The New York Times, který znamenal de facto konec jednoho z titánů Hollywoodu, slavného producenta Harveyho Weinsteina. Nebylo ... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

MZ Live #159 o Nadějné mladé ženě a Vykopávkách

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     18.02.2021 (08:57)     Sekcia kultura

Tak nás tu máte zase a tentokrát výjimečně bez Karla, ale na druhou stranu se můžete těšit na dvojitou porci Carey Mulligan v rolích, které jí dost možná vynesou pár hereckých cen a pořádně jí nakopnou její renomé. Probereme si originální thriller o pomstě Nadějná mladá žena i komorní a vizuálně ...

 

Saltburn: Recenze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     29.12.2023 (17:00)     Sekcia kultura

Když se před třemi lety objevila v kinech Nadějná mladá žena od debutující režisérky Emerald Fennell, bylo z toho hodně příjemné filmové překvapení, které zdaleka nezaujalo jen výkonem suverénní Carey Mulligan. Dostali jsme totiž sebevědomý a chytlavě natočený počin, jenž témata okolo MeToo či to...

 

RECENZE: Mariah Carey na svém albu „zachraňuje“ vánoční náladu

Zdroj Zdroj: idnes.cz     19.12.2020 (11:50)     Sekcia kultura

Chcete-li si poslechnout vkusné vánoční album bez lepivé přítulnosti a instantní láskyplnosti, rozhodně se vyhněte letošnímu počinu zpěvačky Mariah Carey.

 

Milovaná i nenáviděná. Mariah Carey stvořila nejotravnější vánoční píseň

Zdroj Zdroj: idnes.cz     20.12.2022 (07:01)     Sekcia kultura

Mariah Carey bývá díky hitu All I Want for Christmas Is You nazývána královnou Vánoc. Píseň z roku 1994 se už mnoho let během adventu šplhá na první příčku americké hitparády. Letos tomu není jinak. Zároveň ji ale Američané zvolili nejotravnější vánoční písní.

 

Americký film Kosmonaut z Čech se bude natáčet v Praze. Dorazí Adam Sandler nebo Carey Mulliganová

Zdroj Zdroj: lidovky.cz     05.05.2021 (05:00)     Sekcia kultura

Komedie Kosmonaut z Čech z produkce Netflixu bude autentická. Snímek vznikne z velké části v české metropoli. Přijedou sem populární komik Adam Sandler nebo herečka Carey Mulliganová, jež byla čerstvě nominována na Oscara za film Nadějná mladá žena. Zatím ale není jasné, kdy se zde film začne natáčet.

 

The United States vs. Billie Holliday: Recenze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     05.03.2021 (16:00)     Sekcia kultura

Kdybychom měli říct, co bylo největším překvapením letošních Zlatých glóbů, rozhodně se jednalo o herecké ocenění pro Andru Day za roli jazzové legendy Billie Holliday. Zpěvačka a herečka byla vedle silné konkurence v čele s Carrey Mulligan či Frances McDormand spíše do počtu a pokud byste na ni ...

 

Sean Penn natočil film s dcerou, z Hollywoodu se ale stahuje. Vadí mu cancel culture

Zdroj Zdroj: aktualne.centrum.cz     13.07.2021 (13:43)     Sekcia kultura

Dnes už by prý nemohl znovu hrát ikonu gay hnutí Harveyho Milka. „Hamleta brzy budou smět hrát jen dánští princové,“ říká.

 

Bývalého filmového producenta Weinsteina čeká další soud kvůli sexuálním útokům

Zdroj Zdroj: ceskenoviny.cz     22.10.2022 (10:30)     Sekcia kultura

Los Angeles - Bývalý filmový producent Harvey Weinstein, který si ve vězení odpykává dlouhý trest za sexuální napadení a znásilnění, znovu stane před soudem. V Los Angeles začne v...

 

Z predátorů dělá kořist. Nadějná mladá žena je víc než film o znásilnění a pomstě

Zdroj Zdroj: aktualne.centrum.cz     03.06.2021 (17:00)     Sekcia kultura

Carey Mulliganová hraje dívku, která zanechala studia. Bydlí u rodičů. Baví ji jen noční hry na kočku a myš, v nichž nastavuje zrcadlo mužům.

 

Mariah Careyovou poslal k soudu vlastní bratr. Ve své autobiografii ho vylíčila jako násilníka a téměř i vraha

Zdroj Zdroj: lidovky.cz     05.03.2021 (17:00)     Sekcia kultura

Populární zpěvačka Mariah Careyová koncem minulého roku vydala autobiografii The Meaning of Mariah Carey (Smysl Mariah Careyové). Její bratr Morgan tvrdí, že o něm kniha lže a podal žalobu k newyorksému soudu.

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy