První dojmy: kosmická marvelovka Eternals

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     02.11.2021 (17:00)     Sekcia kultura

Oscarová režisérka Země nomádů, slavná, ale vpravdě dosti bizarní předloha Jacka Kirbyho, sympatické i poměrně diverzní obsazení, velmi rozpačité první reakce ze zahraničí a tučná dvouapůlhodinová stopáž. Od nové kosmické marvelovky Eternals jsme nejspíš každý čekali něco jiného podle toho, jak s... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Marvelovka Eternals navzdory rozporuplným reakcím vládne světu

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     07.11.2021 (23:59)     Sekcia kultura

Tak jsou Eternals hit, nebo ne? Nejsou průšvih, to při pohledu na 71 mega z Ameriky doplněných o 91 míčů ze světa můžeme říct už teď. Kevin Feige však nemá zrovna mnoho důvodů slavit, protože podle všeho ani třetí letošní marvelovka nezvládne pokořit půlmiliardovou tržební hranici a zrovna od amb...

 

První dojmy: marvelovka Shang-Chi a legenda o deseti prstenech

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     01.09.2021 (13:06)     Sekcia kultura

Marvel letos uzavřel příběh Black Widow a začíná představovat nováčky. Eternals dorazí za pár týdnů a do kin teď míří Shang-Chi, mistr bojových umění a syn nejmocnějšího zločince posledních staletí, který se musí postavit vlastní minulosti i tatíkovi a ideálně se stát novým tahounem Marvelu. Jak ...

 

Angelina Jolie míří do války

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     23.04.2022 (13:00)     Sekcia kultura

Angelina Jolie se minulý rok snažila naplno vrátit do první herecké ligy. Marvelovka Eternals ovšem posbírala spíše rozpačité reakce a na její boj o přežití v sheridanovce Kdo mi jde po krku nejspíš mnozí raději zapomněli. A tak se hollywoodská hvězda hodlá vrátit ke své druhé profesi, v níž se s...

 

První dojmy: marvelovka Ant-Man a Wasp: Quantumania

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     14.02.2023 (18:01)     Sekcia kultura

Marvelovky jsou pořád velká událost, posledních pár filmů z MCU však nebylo zdaleka tak dobrých, jak jsme si zvykli. Dvojky Doctora Strange a Black Panthera nás trošku zklamaly a ze čtvrtého Thora se vyklubal takový brak, že se člověk začal regulérně bát, co bude dál. Teď je tu trojka Ant-Mana, s...

 

První reakce: Eternals jsou nejodvážnější a nejambicióznější marvelovkou

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     21.10.2021 (09:00)     Sekcia kultura

Bijec Shang-Chi už v podstatě opustil kina, a tak je čas na další, letos už v pořadí třetí, filmovou marvelovku. A tou je velmi očekávaná komiksovka Eternals, jež nám představí nejen novou várku superhrdinů, kteří si během předchozích událostí váleli šunky, ale zejména se může pochlubit letošní d...

 

První reakce: Marvelovka Shang-Chi je nabušenou akční jízdou

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     17.08.2021 (13:00)     Sekcia kultura

Zatímco většina producentů už začíná nervózně přešlapovat a uvažovat nad tím, zda tváří v tvář pandemické situaci opět nezačnou přesouvat kinopremiéry, Marvel a Disney nikam uhýbat nehodlají. Nová marvelovka Shang-Chi a legenda o deseti prstenech tedy dorazí do kin už na začátku září a z upoutáve...

 

RECENZE: Spíš než se záporákem bojují Eternals sami se sebou

Zdroj Zdroj: idnes.cz     04.11.2021 (08:05)     Sekcia kultura

Marvelovský filmový vesmír se rozrostl o další tým superhrdinů, tentokrát jde o nesmrtelné Eternals, kteří mají za cíl chránit Zemi před Devianty a ještě řeší svá osobní traumata.

 

VIDEO: K marvelovským filmům přibyli nesmrtelní superhrdinové Eternals

Zdroj Zdroj: idnes.cz     24.05.2021 (17:47)     Sekcia kultura

Marvel Studios vítá do svého vesmíru nový tým superhrdinů - Eternals. V příběhu trvajícím tisíce let se skupina nesmrtelných spojí proti nejstaršímu nepříteli lidstva, Deviantům. Do kin zamíří včetně Angeliny Jolie 4. listopadu.

 

Smysl dějin odhalen. Nový superhrdinský snímek Eternals prolamuje barikády univerzálních věrouk

Zdroj Zdroj: lidovky.cz     05.11.2021 (15:00)     Sekcia kultura

Studio Marvel z říše společnosti Disney představuje novou sadu filmových superhrdinů. Inkluzivní parta zvaná Eternals má spoustu práce s divokými Devianty, s lidstvem i sama se sebou.

 

Eternals porazili Dunu, čísla mají ale rozpačitá

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     08.11.2021 (21:22)     Sekcia kultura

Tomáš Vyskočil alias Thomas z webu Kinomaniak je odborník na tržby domácích filmů. A každé pondělí vám o nich bude psát na MovieZone. Od nové marvelovky Eternals se čekaly tržební žně, ale sklizeň je nakonec velmi velmi průměrná. A to hned ze dvou důvodů.  Tím prvním je, že uplynulý listopadový v...

Eternals vstupují do českých kin. A není to žádná sláva

TZ První dojmy ze seriálové Godzilly

První dojmy: dokument Síla o Kamilu Filovi

První dojmy: bláznivý akčňák Boy Kills World

První dojmy: bondovka Není čas zemřít

První dojmy: Nolanův epický Oppenheimer

První dojmy: The Batman

Eternals: Teaser

První dojmy: vynikající Zabijáci rozkvetlého měsíce

První dojmy: Kingsman: První mise

Eternals stále první, ale s rozpaky. Rudý maxipes nevyhořel

První reakce: Black Widow je jednou z nejlepších sólovek od Marvelu

První reakce: odvážný horor Men pobouří diváky

První reakce: odvážný horor Men pobouří lidi

Eastwood selhal, Shang-Chi znovu kraluje. Duna se nadějně rozjždí

Black Panther 2 na miliardu nedosáhne, dramata z kin brzy zmizí

TZ Trailer: Marvelovka Moon Knight

PRVNÍ DOJMY: Jak se dostat na ostrov lásky? Stačí opakovat Wow!

PRVNÍ DOJMY: Budu se vdávat, wow! Svatba na první pohled vědecky slzí

První dojmy: depresivní Blondýnka

TZ První dojmy z druhého Zaklínače

PRVNÍ DOJMY: „Nejprďáčtější“ zábavu zatím První dobrá jenom slibuje

První dojmy: ambiciózní sci-fi Stvořitel

První dojmy: depresivní Blondýnka z Netflixu

První dojmy: Disneyovka Cruella

PRVNÍ DOJMY: Zlomový webový seriál pro mladé? Ti už viděli víc než TBH

TZ První dojmy z komiksovky Ms. Marvel

Zlověstný Kozub, komiks i bratři Sísovi. Do kin jde devět novinek

První dojmy: velkolepá první část Tří mušketýrů: D´Artagnan

PRVNÍ DOJMY: Najdi pět rozdílů. Po Hře o trůny se krví zalévá Rod draka

První dojmy: Argylle: Tajný agent

První dojmy: našlapaný akčňák Opičí muž

: Novinky

První reakce: třetí Ant-Man jsou prý parádní Star Wars

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy