Nejlepší filmy roku 2021

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     27.12.2021 (14:40)     Sekcia kultura

Druhý covidový rok, druhá sezóna, která nenabídla plnokrevnou nabídku. Ale trochu kupředu jsme se posunuli a dostali většinu pecek, které čekaly na svou příležitost. Dobré dvě třetiny letošních skvělých filmů měly přijít už o rok dřív, koneckonců i proto se celá řada slibných a silných projektů p... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

FILMY 2021: V kině, nebo na síti? Tvůrci věští z křišťálové koule

Zdroj Zdroj: idnes.cz     02.01.2021 (16:57)     Sekcia kultura

Nikdy nic nikdo nemá míti za definitivní, mohli by si notovat s V+W filmaři na prahu letopočtu 2021. Loňské odklady premiér či jejich přesuny na internet totiž zůstávají realitou i nového roku, v němž kina zřejmě hned tak neotevřou.

 

Nejhorší filmy roku 2023

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     28.12.2023 (16:30)     Sekcia kultura

Tak to máme za sebou. To hezké už jsme si probrali v článku Nejlepší filmy roku 2023, kde do poslední chvíle bojoval druhý animovaný Spider-Man s divočinou Damiena Chazella Babylon, která nakonec vyhrála, a při pohledu na žebříček musíme říct, že těch posledních dvanáct měsíců nebylo co se nabídk...

 

Nejhorší filmy roku 2021

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     29.12.2021 (10:30)     Sekcia kultura

Kina sice ještě nejsou zdaleka v takové formě jako před covidem, filmů do nich však dorazilo víc. Pořádně se rozjel i stream, takže bylo z čeho vybírat, když jsme lovili kvalitu. Jenže při tom lovení jsme samozřejmě dost často narazili i na filmy, které s kvalitou nemají vůbec nic společného. Zkl...

 

TZ TOP 7: Nejlepší seriály roku 2021

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     16.01.2022 (17:00)     Sekcia kultura

Už jste si asi stačili všimnout, že nám před dvěma týdny začal nový rok. A tak je nejvyšší čas, abychom si na TVZone zopakovali ten loňský. Ano, začíná období našich klasických žebříčků a jako první přijde samozřejmě na řadu ten nejdůležitější, nejlepší seriály roku, do něhož počítáme jak neokouk...

 

ANKETA: Který televizní pořad či seriál roku 2021 se vám líbil? Hlasujte

Zdroj Zdroj: idnes.cz     17.01.2022 (10:00)     Sekcia kultura

Na portálu iDNES.cz začíná sedmý ročník televizních cen. Čtenáři mohou hlasovat od pondělí 17. ledna do půlnoci v neděli 23. ledna. Vyberou vítěze v pěti kategoriích, a to nejlepší český i zahraniční seriál, zábavný pořad či reality show, dokumentární cyklus a televizní film, minisérii či pohádka roku 2021.

 

Vše nejlepší do roku 2021 přeje MovieZone!

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     31.12.2020 (11:22)     Sekcia kultura

Rok 2020 budeme mít za pár hodin za sebou. Díky bohu za to. Bylo by samozřejmě hodně naivní očekávat, že po půlnoci se všechno zlepší, ale šance, že ten příští rok bude stát míň za prd než letošní, tady je. Takže my vám přejeme, ať se v roce 2021 pokazí co nejméně věcí, objeví se nějaké to příjem...

 

Nejlepší české filmy roku 2023

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     03.02.2024 (12:00)     Sekcia kultura

Už možná zníme jako kolovrátek, ale loňský rok byl pro českou kinematografii opravdu velkou výhrou. Obvykle máme problém dát dohromady dva tři výborné české filmy, z ročníku 2023 by však šla udělat samostatná topka... a tak jsme se rozhodli, že vám ji dopřejeme.Ano, opravdu jsme sestavili desítku...

 

Bujarý jako obě hrdinky. Britové řadí Sedmikrásky mezi nejlepší filmy

Zdroj Zdroj: idnes.cz     02.12.2022 (13:23)     Sekcia kultura

Snímek Věry Chytilové z roku 1966 se umístil na osmadvacátém místě britské ankety o nejlepší film všech dob. Tradiční soutěž, kterou vyhlašuje filmová revue Sight and Sound každých deset let, má opět nového vítěze. Na prvním místě se roku 2012 umístilo Vertigo, nyní zaujala belgická klasika „Jeanne Dielmanová, Obchodní nábřeží 23, 1080 Brusel“.

 

FILMY ROKU: Zátopek udolal Matrix i Spider-Mana, poslední opět česká komedie

Zdroj Zdroj: idnes.cz     30.12.2021 (14:00)     Sekcia kultura

Pomyslný závod podivného roku 2021, kdy kina vítala diváky jen část sezony, vyhrál stylově Zátopek. Na záda mu ovšem dýchá překvapení Moje slunce Mad a dva hollywoodské blockbustery. Česká komedie Šťastný nový rok 2: Dobro došli uzavírá nejen letošní nabídku kin ale i náš žebříček.

 

Filmy řeší krize všeho druhu. Festival severských filmů Scandi letos na diváky čeká online

Zdroj Zdroj: lidovky.cz     19.01.2021 (18:00)     Sekcia kultura

Festival Scandi tradičně nabídne ty nejlepší filmy, které vznikly na severu za celý minulý rok. Divákům se představí nový dokument o Gretě Thunbergové, filmové hity s Madsem Mikkelsenem včetně Chlastu (cena za evropský film roku) nebo portrét BDSM islandské kapely Hatari. Festival proběhne od 25. do 31. ledna.

Komiksové filmy roku 2022: Co všechno vytasí Marvel, DC a Sylvester Stallone?

Nejlepší filmy roku 2020

VIDEO: HBO Max láká na své blockubustery

EAF: Akční filmy roku 2021

10 nejočekávanějších filmů roku 2023

To je hustý, kámo. Nejlepší film pro děti na zlínském festivalu natočili Němci

Kritici dali cenu za nejlepší film snímku Michala Nohejla Okupace

Pořadatelé Českého lva vyhlásí nejlepší filmy roku 2020

FILMY ROKU: Nejlepší byl Spielberg, na dně opět české komedie v čele s Indiánem

Skvělé filmy v mrazivé atmosféře. Letošní Berlinale je festivalem snímků, které skoro nikdo neuvidí

Kroměříž a Prachatice soutěží o titul Historické město roku podruhé

Další český úspěch. Ondřej Pivec získal dvě nominace na hudební ceny Grammy

Nejhranější klipy za rok 2021 na Óčku měli The Weeknd a Harry Styles

Nejlepší trailery roku 2021

Cesta za smířením: Trailer

Nejlepší filmy roku 2022

Filmy v síti #6 s dvojitou porcí filmových tipů

Nejlepší filmy roku 2023

Audioknihou roku se stal dokument o vraždě ruského agenta Litviněnka

KVÍZ: Viewegh, ABBA, Suchý. Co vám utkvělo z kulturních událostí roku 2021?

Pelíšky musí pryč z Ulož.to, potvrdil Ústavní soud. Zmizí i další filmy

Rok v kostce 2021 - 2. část

Odložená bondovka či ‚americký‘ Jan Žižka. Podívejte se na plánované filmové premiéry roku 2021

Začala přehlídka Tady Vary, místo festivalu uvede filmy ve stovce kin

NEJ roku 2022: Výsledky hlasování čtenářů

NEJ roku 2021: Vaše volba

10 nejočekávanějších filmů roku 2021

KOMENTÁŘ: Bůh ochraňuj Českého lva, kterého porazil televizní Duch

Platforma pro divadlo i názor. Festival Malá inventura se chce v únoru představit divákům naživo

Vše nejlepší do roku 2022 přeje MovieZone!

Prima představila program na svátky. Tradiční filmy i speciály Dědka a Partičky

V soutěži hudebních klipů uspěla Pauhofová a hollywoodský kameraman

Ďábel: Recenze

MZ Live #206 o Oppenheimerovi a Barbie a Filmy v síti na srpen

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy