Jeden svět nestačí: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     03.01.2022 (08:17)     Sekcia kultura

Na přelomu století bylo hezkým zvykem, že hned zkraje nového roku udeřila čerstvá bondovka. Jejich výsledná podoba měla k dokonalosti daleko, šlo ale o áčkovou žánrovou zábavu, adekvátně velkolepou, třaskavou i mazlící se s bondovskými trademarky - a trailery na tyhle bondovky přežily tváří v tvá... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Zemřel Michael Apted, režisér Enigmy či bondovky Jeden svět nestačí

Zdroj Zdroj: idnes.cz     10.01.2021 (15:55)     Sekcia kultura

Ve věku 79 let zemřel hollywoodský režisér britského původu Michael Apted, který vedle bondovky Jeden svět nestačí natočil snímky Enigma, Gorily v mlze, Nell nebo Agatha.

 

Jeden svět letos netradičně. Festival filmů o lidských právech odstartuje v květnu v regionech

Zdroj Zdroj: lidovky.cz     03.02.2021 (18:00)     Sekcia kultura

O Jeden svět letos diváci nepřijdou. Kvůli koronavirovým komplikacím ale proběhne opačně - začne v regionech a skončí v Praze. Jeden svět se uskuteční od 10. do 28. května.

 

Lovec jelenů: Trailer restaurované verze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     01.09.2022 (15:10)     Sekcia kultura

Jeden z nejlepších filmů všech dob, jehož kvality potvrdí i kulturní neznaboh Rimsyho typu, se dostává na velká plátna českých kin - podobně jako u Apokalypsy budete mít jeden týden čas si ho ulovit i ve vašem městě a snad i v oblíbeném kině. Řízně střižený trailer vám přitom zvládne připomenout,...

 

TZ Trailer: Epický Pán prstenů: Prsteny moci

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     14.07.2022 (12:14)     Sekcia kultura

"Byly doby, kdy byl svět tak mladý, že dosud nezažil východ slunce. Ale i tehdy existovalo světlo," pronáší Galadriel za zvuků elfského motivu Roklinky. Nový trailer je ve všech směrech lepší než předchozí teasery! Konečně jsme se dočkali pohledu na stěžejní království Druhého věku, na Númenor. N...

 

Senior Year: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     11.04.2022 (15:28)     Sekcia kultura

Rebel Wilson se poslední rok chlubila na instagramu, jak poctivě maká a jak to jde s její váhou dolů a snažila se přesvědčit sebe i svět, že zvládne být víc než jen „ta kulatá přisprostlá komediantka.“ A ono jí to docela jde, trailer na její netflixovku Senior Year totiž vůbec není špatný. Osobně...

 

Master: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     18.03.2022 (09:24)     Sekcia kultura

Tři čtvrtiny pozitivních recenzí při průměrném ratingu 6,6 z 10 neznačí novou žánrovou klasiku, ale rozhodně jeden z těch zajímavějších hororů letošního roku. Při pohledu na trailer mě to úplně nepřekvapuje, protože snahu vytěžit z mála surovin výraznější porci kalorií v něm rozhodně zavětříte. J...

 

Jurský svět: Nadvláda: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     10.02.2022 (15:00)     Sekcia kultura

Popisek v přípravě...

 

Sputnik: Trailer...

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     15.06.2020 (08:00)     Sekcia kultura

Myslel jsem, že se ruskému pokusu o sci-fi horor, jenž chvílemi až nápadně připomíná jeden legendární film Ridleyho Scotta, vysměju, ale nemůžu. Trailer totiž rozhodně není žádný průšvih a docela přesvědčivě se mu daří lákat na áčkový (byť možná až příliš temný) vizuál a slušnou atmosféru. Jenom ...

 

Doors: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     21.02.2021 (18:00)     Sekcia kultura

Miliony tajemných mimozemských dveří na zemi, tři příběhy, tři režiséři a jeden film. Doors vypadají levně, obsazení je neznámé, trailer není žádný zázrak (horší hudební podkres vážně vybrat nemohli), ale stejně mě upoutávka docela zaujala. Sci-fi antologií je totiž jako šafránu a v době, kdy jak...

 

Songbird: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     29.10.2020 (19:30)     Sekcia kultura

Celý svět: „Situace je vážná, ale musíme zachovat klid a nepodlehnout panice a strachu." Michael Bay coby producent: „Pojďme na té pandemii vytřískat co nejvíc peněz a ukázat, jak bude svět i za pár let v totální řiti!" Z traileru na Songbird mám hodně divné pocity. Upoutávka je totiž sama o sobě...

Vypadáváš, vzkazuje Jeden svět. Uvede i příběh prostitutky Anny

The Map of Tiny Perfect Things: Trailer

Dokumenty o boji za svobodu nabídne festival Jeden svět, podpoří i Ukrajinu

Jeden gól: Trailer 2

Cena pro film o dětech na Ukrajině. Dům z třísek zabodoval na festivalu Jeden svět

The King´s Daughter: Trailer

Festival Jeden svět bude od 20. května hrát v letních kinech

Megalodon: The Frenzy: Trailer

Začíná festival Jeden svět. Cenu dostane žena, která hájí práva vězňů

VIDEO: Teaser na trailer k očekávané Duně

Zemřel Robbie Coltrane, filmový Hagrid z Harryho Pottera

Expend4bles: Postr4datelní: Necenzurovaný trailer

Mamacruz: Trailer

V Praze začíná festival dokumentů o lidských právech Jeden svět

Furiosa: Sága Šíleného Maxe: Trailer

Words on Bathroom Walls : Trailer...

The Kill Room: Trailer

Jízda smrti: Trailer 2

Ti druzí: 4K Restoration Trailer

Pan Jangle a vánoční dobrodružství: Trailer

Andílci za školou: Trailer

Jingle Jangle: A Christmas Journey: Trailer

Festival Jeden svět bude letos o svobodě. Odstartuje v Hradci, Opavě a Ústí

Snímek Apolonia, Apolonia se stal vítězem festivalu Jeden svět

King of Killers: Trailer

Festival dokumentů Jeden svět ocení kuráž Bělorusů, čtyřem osobnostem udělí cenu

Stáří vpřed, velí Jeden svět. Festival nabízí láskyplné i temnější pohledy na podzim života

Leon: Trailer

Víkendový výplach #762 o Batmanovi a Jumanji

Podle Houellebecqa epidemie covidu-19 svět nezmění, bude horší

The Nowhere Inn: Trailer

UFO Švédsko: Trailer

Breathe: Trailer

Překladatelé: Trailer...

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy