Bestie Heydrich. Chladný muž bez emocí s kamennou tváří a ztělesnění samotného ďábla

Zdroj Zdroj: lidovky.cz     18.05.2022 (12:00)     Sekcia kultura

Jen málokterá z filmových postav se dočkala takového charakterového zploštění jako Reinhard Heydrich. Ve filmech věnovaných operaci Anthropoid nebo druhé světové válce vystupuje jen coby ztělesněné zlo. Vzhledem k historickým zkušenostem s tímto „katem českého národa“ se však není co divit. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

VIDEO: Co se dívkám stalo v lese? Odpoví Vymítač ďábla: Znamení víry

Zdroj Zdroj: idnes.cz     11.09.2023 (16:52)     Sekcia kultura

Temné síly se vracejí pod slavnou filmovou značkou. Snímek Vymítač ďábla: Znamení víry, který do kin dorazí 12. října, láká na přiměřeně děsivou upoutávku.

 

Zuřící býk, kmotr, taxikář i lovec jelenů. Robert De Niro slaví osmdesátiny

Zdroj Zdroj: idnes.cz     17.08.2023 (07:50)     Sekcia kultura

Svou výraznou tvář často propůjčoval rolím rozličných psychopatů, tvrdých dobrodruhů či samotného ďábla. Robert De Niro, jeden z nejnadanějších herců své generace, také spoluzaložil newyorský filmový festival Tribeca. Získal dva Oscary a šest dalších nominací na tuto cenu, poslední z nich za snímek Irčan režisére Martina Scorseseho z roku 2019.

 

První reakce: Nový Vymítač ďábla je naprostou zbytečností

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     07.10.2023 (13:00)     Sekcia kultura

Už od začátku se to zdálo jako poměrně špatný nápad. Studio Universal si řeklo, že bude fajn po Halloweenu vzkřísit další hororovou klasiku, za práva k legendárnímu Vymítači ďábla vysolilo neuvěřitelných 400 milionů a ihned začalo počítat s celou hororovou trilogií. Po řádění Michaela Myerse dost...

 

Vymítač ďábla: Znamení víry: Recenze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     11.10.2023 (17:00)     Sekcia kultura

„Chlápek, který natočil nové filmové Halloweeny, se chystá natočit sequel k mému filmu Vymítač ďábla. Ano, nejzásadnější snímek mé kariéry dostane pokračování od muže, který natočil Travičku zelenou. Až ten film dorazí, tak už tady snad nebudu. Pokud ale existuje duchovní svět a já se zvládnu v n...

 

Bestie: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     30.05.2022 (07:05)     Sekcia kultura

Tak jsem si při sledování tohoto traileru uvědomil, že mi tyhle drsné střety s africkou přírodou ve stylu neprávem přehlíženého kousku Lovci lvů s Kilmerem a Douglasem vlastně docela chybí. Bestie pak půjde asi víc survival cestou, snaha Idrise Elby zachránit své dcery před velkým lvem by ovšem m...

 

VIDEO: Vrah si půjčí tělo studentky v hororové komedii Slečna bestie

Zdroj Zdroj: idnes.cz     27.09.2020 (16:46)     Sekcia kultura

Co se stane, když si roztomilý blonďatý diblík prohodí tělo s vyšinutým sériovým vrahem? Odpověď podá hororová komedii Slečna bestie, která zveřejnila ukázku a do kin jde 3. prosince.

 

MovieZone vás zve do kina na Vymítače ďábla a křest Encyklopedie hororového filmu

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     08.11.2023 (09:17)     Sekcia kultura

Přijďte se do kina Aero bát. A taky bavit a probrat všechno o filmech a MovieZone, na co byste se nás chtěli zeptat. Tentokrát to bude velké. V rámci Popkulturních milníků podle MovieZone si totiž pustíme hororovou legendu Williama Friedkina Vymítač ďábla. Ta slaví padesát let a v historii byste ...

 

První reakce: Slečna bestie je zábavnou vyvražďovačkou roku

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     17.11.2020 (15:00)     Sekcia kultura

Co si budeme povídat, letos nás už příliš nadějných fláků nečeká, jelikož se kvůli stále prudící koroně většina z nich přesunula z kin až na příští rok. Jedna sympaticky vyhlížející blbina to však naštěstí nevzdala. Hororové Freaky aka Slečna bestie bavilo v hodně svižných upoutávkách propojením ...

 

Režisér Slečny bestie chystá remake Arachnofobie

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     03.06.2022 (10:00)     Sekcia kultura

Christopher Landon je celkem zručný filmař, jeho horory Všechno nejhorší, Všechno nejhorší 2 nebo Slečna bestie nebyly ani tolik strašidelné, jako spíš zábavné, a v tomhle smyslu si je i plno lidí včetně mě užilo. Teď se mu však do rukou dostala jedna klasika, u které už si jen se sázkou na teen ...

 

Slečna bestie: Recenze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     28.07.2021 (17:00)     Sekcia kultura

Freaky neboli Slečna bestie loni podobně jako desítky dalších filmů doplatila na následky pandemie, byť je tedy klidně možné, že už jste si film loni stáhli a mezitím jej dávno zhlédli, do našich kin oficiálně vstupuje až tento týden, proto recenze až nyní. Raději to píšu rovnou, abychom předešli...

Zemřel režisér William Friedkin, autor Francouzské spojky či Vymítače ďábla

RECENZE: Nebát se emocí ani patosu. Vojna a mír je jedna z nejlepších Dočekovalových inscenací

RECENZE: Nebát se emocí ani patosu. Vojna a mír je jedna z nejlepších Dočekalových inscenací

ČECHOMOR - Kooperativa tour 2023 / Rok ďábla

Hvězda upírské romance jako princezna Diana. Pohádka o zjitřených emocí, která končí tragédií

Vymítač ďábla: Znamení víry: Trailer

Horácké divadlo vzdalo poctu Haně Zagorové. Pořad vznikl z přetlaku emocí

Imaginary: Trailer

Z televizní nabídky kvůli začerňování tváří mizí Mighty Boosh nebo Liga gentlemanů

O čem bude nové Tváří v tvář?

Leaving Las Vegas: V.I.M.

Přivítá Rychle a zběsile hereckou legendu?

X: Trailer

Kdo natočí novou Tváří v tvář?

RECENZE: První Hitlerova porážka? Válečný Narvik je chladný jak norské jaro

Z: Trailer...

Indiana Jones ulovil další luxusní hereckou posilu

Vymítač ďábla: Znamení víry: Trailer 2

RECENZE: Deset promluv nejen o sexu. Působivý Rej zůstává zbytečně chladný

Vymítač ďábla se vrací

Byl chladný, bezohledný a někdy i krutý. Proč byste neměli minout dílo Thomase Manna

Pivo s Vladimirem 518 a MZ Live Speciál Vymítač ďábla

Vymítač ďábla: Trailer k 50. výročí

MZ Live #210 už v pátek ve 22:00

Nový Exorcista prošustruje stamiliony. Stvořitel se spásy nedočkal

Klasická duchařina The Changeling se dočká remaku...

Tvůrci seriálu Taboo chystají předělávku hororové klasiky...

První reakce: snímek X o natáčení hanbatých filmů je hororem roku!

Vzkřísí tvůrci V zajetí démonů hororovou klasiku?

Vojenský soud se vzbouřenci z lodi Caine: Recenze

Režijní legenda míří k soudu

První znamení: Přichází satan!: Recenze

Lovci lvů: V.I.M.

První znamení: Přichází satan!: Trailer

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy