Proč mají blockbustery čím dál tím horší triky?

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     14.07.2022 (17:00)     Sekcia kultura

Na úvod dnešního textu bych vás rád seznámil se svým šuplíkem. Ne že bych měl tedy opravdový šuplík, to už se dneska skoro nenosí, ale mám tabulku, kam si píšu nápady na další články, videa, speciály apod. a je to tabulka poměrně dlouhá, přičemž některé záznamy z ní ne a ne zmizet, protože na ně ... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Téma: Proč mají blockbustery čím dál tím horší triky?

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     14.07.2022 (17:00)     Sekcia kultura

Na úvod dnešního textu bych vás rád seznámil se svým šuplíkem. Ne že bych měl tedy opravdový šuplík, to už se dneska skoro nenosí, ale mám tabulku, kam si píšu nápady na další články, videa, speciály apod. a je to tabulka poměrně dlouhá, přičemž některé záznamy z ní ne a ne zmizet, protože na ně ...

 

Armáda mrtvých: Recenze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     25.05.2021 (09:00)     Sekcia kultura

Je to marné, vážení. Podle dosavadní filmové nadílky to totiž vypadá, že Hollywood zapomněl, jak se točí kvalitní blockbustery. Co blockbustery, kvalitní cokoli. Jasně, většina lidí to automaticky bude házet za vinu Netflixu, jenž dává tvůrcům možná až příliš mnoho tvůrčí svobody, aniž by hlídal ...

 

Thor dobyl světová kina, ohlasy má ale rozpačité

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     01.07.2022 (20:48)     Sekcia kultura

Dalo se tušit, že na začátku července rozbijí bank zámořských kin hned dva velké hollywoodské blockbustery, které se pro nás úplně nestanou srdeční záležitostí. A že oba výrazně uspějí i v českých kinech. Zatímco Mimoni už v Česku mají skoro čtvrtmilion diváků za nějakých dvanáct dní promítání, T...

 

TELEVIZIONÁŘ: Oscarový herec, který zvládl triky krále kouzelníků

Zdroj Zdroj: idnes.cz     06.08.2022 (08:58)     Sekcia kultura

Adrien Brody získal svého hereckého Oscara za Pianistu, ale kdyby se ceny udílely také za kouzelnické triky, například za únik ze svěrací kazajky, měl by jistě sošku i za titulní roli ve filmu Houdini.

 

Letní nářez 2023: Černí koně

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     27.05.2023 (14:30)     Sekcia kultura

Před pár týdny jsme si rozebrali velké filmy, které mají v letošní letní sezóně úspěch prakticky jistý. Dneska se podíváme na kousky, které mohou v kinech zazářit, ale také se snadno zařadit mezi poražené. Šance jsou u některých z nich totiž prakticky vyrovnané. Máme tu jak velké blockbustery, ta...

 

Ze dna až na vrchol díky Dámskému gambitu. Seriál od Netflixu je rychlá zábava

Zdroj Zdroj: aktualne.centrum.cz     11.11.2020 (17:46)     Sekcia kultura

Seriál v hlavní roli s neokázale krásnou Anyou Taylor-Joyovou zúročuje nostalgii po hollywoodských filmech, které vytlačily blockbustery.

 

Vlk a lev: Nečekané přátelství: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     24.10.2021 (13:56)     Sekcia kultura

Karel Vémola likes this! Ale... co je to za svět, kde v jednom týdnu naletí do kin celých 11 (!) premiér. V říjnu jich je stějně jako o prázdninách kolem čtyřiceti. Logicky se pak požerou navzájem, už proto že polovinu z nich není kde promítat a většinu diváků polapí velké kasovní blockbustery. V...

 

Mumie: Trailer 2

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     04.01.2021 (07:26)     Sekcia kultura

Tak dlouho jsem si v duchu žehral, že takovéhle ryzí popcornovky se moc netočí, až nám všechny uvolněné letní blockbustery léta i Vánoc vzal koronáč. Popcorn se tedy nesype ani v multiplexech, ani v takhle velkém množství do chřtánů lačných diváků. Přitom to vypadá i po dvaceti letech tak jednodu...

 

V bublině: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     05.03.2022 (13:00)     Sekcia kultura

Tak tohle bych od Judda Apatowa úplně nečekal. Po všech jeho komornějších a osobnějších sprostých komedií se nám známý režisér stěhuje na Netflix, kde servíruje dokonce i trikovější podívanou, která bude jak parodií na všemožné blockbustery v čele s Jurským světem a Jumanji, tak i satirou na souč...

 

Jak býti dobrou ženou: Trailer...

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     12.07.2020 (07:57)     Sekcia kultura

V kinech je teď bída bídoucí. Blockbustery za nula, české filmy taky ne v zrovna vrcholných podobách, a tak se servírují zejména artové kusy pro menšinového diváka a easy (převážně evropské) výškrabky. Jedním z nich je i tahle francouzská oddychovka s Juliette Binoche, která komediálně zkoumá pnu...

Čističi vesmíru: Trailer

Víkendový výplach #634 o Aně de Armas a slavných blockbusterech

MZ Live #146 už ve středu v 18:00...

O čem bude spin-off Wonder Woman?

Bestie: Recenze

Animovaný Spidey bude nejdelším hollywoodským animákem

V letu: Recenze

Ant-Man ztrácí rekordně rychle diváky! Chytne se Marvel za nos?

Hemsworth míří do Prahy. Natočí tu pokračování Vyproštění

Ďábel: Recenze

Recenze Nolanova velkofilmu Tenet

Jak to vypadá s dvojkou Dungeons and Dragons?

Téma: 10 filmů, které v budoucnu zaútočí na miliardové tržby

Rychle a zběsile je znovu globálním megahitem. Strážci Galaxie se drží

Letní nářez 2024: Tutovky a megahity

Letní nářez 2023: Tutovky a megahity

Po příšerném jaře přišel ještě horší podzim, říkají muzikanti

Druhá bitka Godzilly s Kongem dostala zelenou

Téma: 10 nejlepších filmů dekády podle Mr. Hlada

Téma: Co dělají nové akční blockbustery špatně a jak to napravit?

VIDEO: Masakr v lese. Do českých kin míří hororové drama Cizinci

Druhý Top Gun a další Mission: Impossible se odkládají

Tenet si na sebe nevydělá. Odsunou se další blockbustery?

Marvels jsou megapropadák! Tržby nižší než u Flashe srazily komiksy na dno

Téma: Bude Čína i nadále šikanovat Hollywood?

Téma: Hollywoodské blockbustery míří expresně na streamy. Opravdu vyhraje divák?

Záznam MZ Live #146 o Eurovizi, The Last Dance, Beastie Boys a Christovi...

Téma: Netflix vyladil akčňáky, u fantasy pořád tápe

Spider-Mana covid nezastaví! Bez domova láme v kinech rekordy

Aquaman 2 o Vánocích zklamal na celé čáře. Svátky ovládne Wonka!

Horor Edgara Wrighta s Anyou je propadák roku, Duna v kinech brzdí

Pokračování Aquamana o Vánocích zklamalo na celé čáře. Svátky nakonec ovládne Wonka!

MovieZone Live #200 v té nejnapěchovanější sestavě

Téma: MovieZone vs. Rychle a zběsile aneb který autařský popcorn je nejlepší?

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy