Warneři zrušili Batgirl. Téměř hotový film hodili do koše.

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     03.08.2022 (08:39)     Sekcia kultura

Warneři šetří a je to vidět i na tom, jak se chovají k HBO Max. Před pár týdny dostalo stopku hned několik projektů vznikajících přímo pro stream, investice do nového obsahu se značně zmenšily a šetření pokračuje. I když na první pohled způsobem, jaký nedává moc smysl. Warneři totiž zařízli prakt... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Komiksová Batgirl našla záporáka

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     26.10.2021 (17:00)     Sekcia kultura

Batgirl je jednou z těch komiksových postav, s níž Warneři necílí na kina, ale budou s ní chtít podpořit svou streamovací službu HBO Max. A snad by se tedy nemělo jednat o žádnou podvyživenou lacinou produkci. Představit nám ve velkém stylu Batmanovu parťačku v její vlastní sólovce pak má na star...

 

Video: Jak se točila zrušená Batgirl

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     09.08.2022 (09:00)     Sekcia kultura

U Warnerů se uklízí ne koštětem, ale plamenometem. Nejdřív oznámili, že budou pečlivěji investovat do obsahu na HBO Max, z něj pak začaly bez vysvětlení mizet filmy a seriály a před pár dny došlo i na Batgirl. Prakticky hotová komiksovka putovala do koše a podle všeho ji nikdy neuvidíme. Tvrdilo ...

 

VIDEO: Druhý film o psu Gumpovi je téměř hotový, do kin zamíří v březnu

Zdroj Zdroj: idnes.cz     21.12.2023 (15:50)     Sekcia kultura

Tvůrci představili ukázku nového filmu Gump – jsme dvojka. Snímek režiséra F. A Brabce, ve kterém si zahrají známí herci jako Richard Krajčo, Štěpán Kozub či Bolek Polívka, je téměř hotový. Do kin film dorazí na konci března příštího roku.

 

Tak příšerný film? Novinku Batgirl diváci neuvidí, ač stála 100 milionů dolarů

Zdroj Zdroj: idnes.cz     04.08.2022 (12:09)     Sekcia kultura

Filmové studio Warner Bros se rozhodlo, že nepředstaví veřejnosti chystaný film Batgirl, který se měl letos objevit na streamovací službě HBO Max. Příběh ze světa komiksového Batmana s hlavní postavou opačného pohlaví podle zahraničních médií nebude mít premiéru ani na uvedené platformě, ani v kinech. Projekt byl ukončen po investování desítek milionů dolarů a poté, co už bylo dokončeno natáčení.

 

Warneři chtějí více Pottera a Supermana

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     04.11.2022 (17:00)     Sekcia kultura

Studio Warner Bros. na tom není zrovna nejlépe a po projení s Discovery se nový šéf David Zaslav snaží, aby společnost přestala finančně krvácet a opět ji postavil zpátky na nohy. Což znamenalo nejen organizační zemětřesení, ale také rušení projektů či již hotových filmů v čele s Batgirl. Je jasn...

 

Víkendový výplach #743 o Looney Tunes a Netflixu

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     12.11.2023 (12:00)     Sekcia kultura

Klidný výplachIdioti týdneStudio Warner Bros. zrušilo další hotový film. Tentokrát se jedná o hybridní snímek Coyote vs. Acme, v němž si kromě animovaných postaviček z Looney Tunes měl zahrát taky zcela živý John Cena. Warneři za něj dostanou 30 milionů dolarů jako odpis na daních, protože nevěři...

 

Víkendový výplach #743 o Looney Tunes, Terminátorovi a Netflixu

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     12.11.2023 (12:00)     Sekcia kultura

Klidný výplachIdioti týdneStudio Warner Bros. zrušilo další hotový film. Tentokrát se jedná o hybridní snímek Coyote vs. Acme, v němž si kromě animovaných postaviček z Looney Tunes měl zahrát taky zcela živý John Cena. Warneři za něj dostanou 30 milionů dolarů jako odpis na daních, protože nevěři...

 

Warneři si pojistili Reevese, Batgirl dostala pohřeb

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     25.08.2022 (17:00)     Sekcia kultura

Poprvé pod novým vedením uzavřelo studio Warner Bros. Discovery exkluzivní smlouvu se specifickým filmařem. Není jím nikdo jiný než režisér Matt Reeves, který má na kontě dva filmy z velebené série Planeta opic a taky čerstvě reboot Batmana s Robertem Pattinsonem a Zoe Kravitz. Reeves tak nyní mů...

 

Kdo si zahraje novou Batgirl?

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     22.07.2021 (10:00)     Sekcia kultura

Komiksová hrdinka Batgirl se chystá na svou filmovou sólovku už docela dlouho. Ano, v devadesátých letech jsme se jí sice v podání Alicie Silverstone dočkali v otřesném propadáku Batman a Robin, o to víc si však tato postava říkala o reparát. O ten se dlouhá léta pokoušel Joss Whedon, jenž však n...

 

Reboot Bladea stále nemá hotový scénář

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     04.10.2023 (17:00)     Sekcia kultura

Když napíšeme větu, že reboot Bladea stále nemá hotový scénář, přirozená reakce by na to byla: „Duh, vždyť se pět měsíců stávkovalo!“ A máte pravdu, spousta chystaných projektů kvůli stávce nebude mít ještě hotový scénář. Jenže konkrétně u Bladea je problém v tom, že se film poprvé oznámil už pře...

Nolan si plácnul s Universalem. Kdy film o atomové bombě dorazí?

Téma: Warneři vsadí hlavně na kino, DC se inspiruje Marvelem

Warneři ruší svoje komiksovky

Madmaxovská Furiosa má datum premiéry!

Téma: Dočkáme se na podzim druhé Duny, nebo ji Warneři odloží?

Jaké plány mají Warneři s novým Pánem prstenů?

Drb týdne: Warneři přemlouvají Phoenixe k návratu do role Jokera!

PRVNÍ FOTO: Batgirl od režisérů výborných Mizerů 3

TOP 10 důvodů, proč už Warneři nejsou nejvíc cool studio

Každý vůdce jednou skončí: teď je pravý čas podívat se na Pád třetí říše

Jakého záporáka uvidíme v druhém Batmanovi?

VIDEO: Teaser na trailer k očekávané Duně

VIDEO: Nové záběry z Mortal Kombat a Suicide Squad v promu na HBO Max

Gotta občas pohladím na plakátu, usmívá se dokumentaristka Špátová

Druhý Joker má hotový scénář

Protivně popoví Trollové, kteří vítězně zrušili veškerá pravidla

Animovaný Spider-Man má dvě verze. Jak k tomu došlo?

V Hongkongu zrušili premiéru hororu s postavou Medvídka Pú, důvody neuvedli

RECENZE: Hudební film Taylor Swift je fascinující tříhodinová hra na koncert

Téma: Jak měl vypadat Tarantinův zrušený film The Movie Critic?

Umím milovat i být nehorázný, tvrdí divadelní a filmový režisér Vladimír Morávek

Víkendový výplach #685 o Batgirl a Wolverinovi

Romský památník v Letech na Písecku bude stát téměř 100 milionů Kč

Víkendový výplach #679 o Spider-Manovi a Clintu Eastwoodovi

Rebel: Trailer

Tvůrci třetích Mizerů natočí komiksovku Batgirl

Batman Michaela Keatona míří k Batgirl

Úspěch pro český film. Festival v Telluride zařadil do svého programu Šarlatána Agniezsky Hollandové

Pořadatelé zrušili kvůli plánovaným opatřením světelný festival Signal. Prymulu to mrzí

Národní filmové muzeum doplní expozici o film ve virtuální realitě

Téma: 10 filmových mindfucků, které možná neznáte

Devadesátky byla krize hodnot z opájení se svobodou bez odpovědnosti, líčí Tauš

Do boje o Oscara půjde český film Il Boemo o skladateli Myslivečkovi

Co můžeme čekat od čtvrtého Matrixu?

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy