Nový Captain America našel záporáka

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     13.09.2022 (09:17)     Sekcia kultura

Vůbec Anthonymu Mackiemu nezávidím jeho současnou pozici. Jako Falcon byl v marvelovkách dost fajn, avšak převzít Captaina Ameriku po Chrisu Evansovi nebude žádná sranda. Ukázal to i seriál Falcon a Winter Soldier, který se nepovedl zdaleka tak, jak jsme doufali. Mackie má navíc tendenci objevova... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Captain America láká staré známé z Hulka

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     30.03.2023 (10:27)     Sekcia kultura

Už za rok a kousek se do kin vrátí Captain America, tentokrát ale nebude mít tvář Chrise Evanse, protože v Captain Americe: New World Order po něm štít definitivně přebere jeho bývalý parťák Anthony Mackie. A moc nadšení to zatím ve fanoušcích nevzbuzuje. Ostatně jako všechny poslední marvelovky,...

 

Marvelovka Thunderbolts přišla o záporáka

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     03.01.2024 (09:36)     Sekcia kultura

Marvel na tom není dobře, to ovšem neznamená, že by hodil flintu do žita a na filmy se vykašlal. Letos sice uvidíme jen třetího Deadpoola, ale na příští rok se chystá nový Captain America, ten se momentálně po katastrofálních testovačkách přetáčí, a taky týmovka Thunderbalts. V ní se sejdou hrdin...

 

Marvel směřuje k větší inkluzivitě. Nový Captain America je homosexuál

Zdroj Zdroj: lidovky.cz     19.03.2021 (16:30)     Sekcia kultura

Společnost Marvel představila postavu, která převezme plášť nejznámějšího hrdiny této komiksové stáje. Zároveň jde o krok k většímu začlenění rasových a sexuálních menšin, o které se Marvel v posledních několika letech snaží - mladík Aaron Fischer je otevřeně homosexuální.

 

Jude Law jako slavný záporák od Disney...

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     08.07.2020 (17:00)     Sekcia kultura

Po snímcích Captain Marvel či Král Artuš si sympaťák Jude Law brousí zuby (nebo v tomhle případě spíš hák) na dalšího záporáka. Tentokrát by jím měl být Kapitán Hook v hraném remaku Petra Pana. Snímek Peter Pan and Wendy točí David Lowery podle scénáře Tobyho Halbrookse. Film už se chystal před k...

 

Jude Law jako slavný záporák od Disneyho...

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     08.07.2020 (17:00)     Sekcia kultura

Po snímcích Captain Marvel či Král Artuš si sympaťák Jude Law brousí zuby (nebo v tomhle případě spíš hák) na dalšího záporáka. Tentokrát by jím měl být Kapitán Hook v hraném remaku Petra Pana. Snímek Peter Pan and Wendy točí David Lowery podle scénáře Tobyho Halbrookse. Film už se chystal před k...

 

Víkendový výplach #599 o Avengers a Plummerovi

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     07.02.2021 (12:30)     Sekcia kultura

Řádný výplachSHIELD týdneMarvelovský SHIELD má na starost superhrdiny a superpadouchy a dává bacha na to, aby se ti druzí neutrhli ze řetězu. Jenomže SHIELD je i skutečná vládní agentura. Sice u ní v centrále nemá fitko Captain America a v kuchyňce nepotkáte Thora, ale taky se tam dějí zajímavé v...

 

Zkáza celebrity v berlínské knajpě. Soused baví, ale velké odpovědi nepřináší

Zdroj Zdroj: lidovky.cz     17.11.2021 (05:00)     Sekcia kultura

Španělsko-německý herec Daniel Brühl, slavný mimo jiné i díky roli padoucha v komiksovém filmu Captain America: Občanská válka, debutuje jako režisér. Komedií o mezinárodní herecké celebritě, kterou v berlínském bistru zdeptá nevyzpytatelný soused.

 

Víkendový výplach #603 o Vetřelcích a Spider-Manovi

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     07.03.2021 (12:30)     Sekcia kultura

Lockdownový výplachKámoši týdneFilmové hvězdy mají na place asistenty, ale nejen proto, aby jim nosili kafe a čistili boty. Často to jsou prostě kámoši, díky kterým práce rychleji uteče. Když Chris Evans točil Captain America: První Avenger, dělali mu asistenty dva bývalí spolužáci, ale zrovna ve...

 

Víkendový výplach #562 o Iron Manovi a začátcích hvězd...

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     14.06.2020 (12:30)     Sekcia kultura

Za divoké bouře psaný výplachMjolnir týdneKladivo Mjolnir je neodmyslitelně spjaté s Thorem. Nebo spíš bylo, protože v Avengers: Endgame se ukázalo, že se s ním může ohánět i Captain America, protože je toho hoden. Ale proč to nezvládnou Iron Man, Hulk nebo další? To zjistíte tady. Hvězda týdneAn...

 

Našel Marvel záporáka pro Ant-Mana?

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     15.09.2020 (09:27)     Sekcia kultura

Ačkoliv jsme se letos museli zatím obejít bez Black Widow a je otázka, jestli ji v listopadu vůbec uvidíme, u Disneyho a Marvelu už myslí na budoucnost. Příští rok bychom měli vidět velkolepou sci-fi The Eternals a kung-fu řež Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, ale už se pomalu začíná pra...

Druhá Captain Marvel našla režisérku...

Našel Black Adam záporáka?

Dvojka Captain Marvel získala záporačku

Představí druhá Captain Marvel novou superhrdinku?...

Rapper Childish Gambino musí k soudu. Údajně okopíroval svůj největší hit This is America

RECENZE: Ginsbergovské album má dvojí věnování

Šílená noc: Trailer

Tři mušketýři: Trailer

Komiksová Batgirl našla záporáka

Zemřel Darth Vader. Britskému herci Davidu Prowseovi bylo 85 let

Děláme si legraci z prezentace menšin, říkají autoři komiksu Supro

The Princess: Trailer

Víkendový výplach #675 o komiksech a Pánovi prstenů

VIDEO: Nové klipy z Ligy spravedlnosti lákají na hrdiny i záporáka

Třetí Spider-Man měl původně představit záporáka Kravena

Aaron Taylor-Johnson kandidátem na Jamese Bonda

První reakce: Tím tvrdší je pád je stylovou westernovou jízdou

Herní šílenost Borderlands našla záporáka

Jakého záporáka uvidíme v druhém Batmanovi?

Příští bondovka zdá se našla záporáka

Dvojka Black Panthera našla záporáka

Drb týdne: Našla příští bondovka svého záporáka?

Furiosa zná svého záporáka, příběh bude tradičnější

Nové Mission: Impossible střídá záporáka...

Nový Superman našel hlavního představitele

Férový záporák, který nehrál jen na sebe, vzpomínají kolegové na Havelku

Nový Blade našel režiséra

Kdy dorazí trailery na druhou Dunu, Mission: Impossible a Wonku?

Nový Superman našel svého Lexe Luthora

Remake Ztracených chlapců našel hlavní hvězdy

Přesycení Marvelem? Za to já nemůžu brání se režisérka filmu Marvels Nia DaCosta

Pokračování Black Panthera a Captain Marvel mají názvy. Kdy se nových filmů dočkáme?

RECENZE: Marvels působí, jako kdyby ho vyprávěly tři „nejlepší kámošky“

Zemřel Kenneth Mitchell, bylo mu 49 let. Herec ze Star Treku žil s ALS

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy