Brad Pitt a Adam Sandler spojí síly

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     02.01.2023 (13:30)     Sekcia kultura

Brad Pitt je považován za jednu z posledních hollywoodských hvězd, která dokáže přivábit diváky do kina a umí si pečlivě vybírat projekty, loni ale přeci jen trochu narazil. Akční Bullet Train si sice našel svou cílovku, ambiciózní Babylon se však řadí mezi Pittovy největší komerční propadáky. Ad... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Brad Pitt závodí ve Formuli 1

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     05.01.2022 (09:50)     Sekcia kultura

Když Brad Pitt něco chce, tak to taky dostane. A Brad Pitt chce závodit. Před pár lety se on a režisér Trona a nového Top Gunu Joseph Kosinski pokusili natočit drama Go Like Hell, které se mělo točit okolo souboje automobilek Ford a Ferrari na okruhu Le Mans, ale nakonec to nedopadlo a celý příbě...

 

VIDEO: Brad Pitt prožívá zlaté časy Hollywoodu ve filmu Babylon

Zdroj Zdroj: idnes.cz     16.09.2022 (12:41)     Sekcia kultura

Dvacátá léta v Los Angeles zachytil režisér Damien Chazelle ve snímku Babylon, který do českých kin přijde 19. ledna 2023. Hlavní role vytvořili Brad Pitt, Margot Robbie a Diego Calva.

 

Brad Pitt ve vlaku plném zabijáků...

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     07.07.2020 (09:57)     Sekcia kultura

Po Tenkrát v Hollywoodu byste asi jen těžko hledali herce, který je víc cool než Brad Pitt. Ten si v posledních letech vybírá samé zajímavé role a nebojí se hereckých výzev a spolupráce s Quentinem Tarantinem se mu nakonec oscarově vyplatila. Takže to vypadá, že může trošku zvolnit a pustit se do...

 

Na titulní roli sci-fi Kosmonaut z Čech se chystá Adam Sandler

Zdroj Zdroj: idnes.cz     05.11.2020 (11:42)     Sekcia kultura

Společnost Netflix připravuje adaptaci sci-fi románu Kosmonaut z Čech, který napsal Jaroslav Kalfař, spisovatel českého původu žijící dlouhodobě ve Spojených státech. Hlavní roli osamělého poutníka vesmírem dostane Adam Sandler.

 

Herec Brad Pitt ve Finsku osobně zahájil výstavu svých soch

Zdroj Zdroj: idnes.cz     20.09.2022 (06:19)     Sekcia kultura

Populární americký herec Brad Pitt se začal věnovat také výtvarnému umění. O víkendu dokonce přijel osobně zahájit výstavu svých soch do galerie ve finském městě Tampere.

 

Americký film Kosmonaut z Čech se bude natáčet v Praze. Dorazí Adam Sandler nebo Carey Mulliganová

Zdroj Zdroj: lidovky.cz     05.05.2021 (05:00)     Sekcia kultura

Komedie Kosmonaut z Čech z produkce Netflixu bude autentická. Snímek vznikne z velké části v české metropoli. Přijedou sem populární komik Adam Sandler nebo herečka Carey Mulliganová, jež byla čerstvě nominována na Oscara za film Nadějná mladá žena. Zatím ale není jasné, kdy se zde film začne natáčet.

 

Český autor, české kulisy. V novém sci-fi Netflixu hrají Sandler a Mulliganová

Zdroj Zdroj: idnes.cz     16.01.2024 (18:10)     Sekcia kultura

Jednou z novinek amerického Netflixu je v letošním roce sci-fi snímek Spaceman, adaptace románu českého autora Jaroslava Kalfaře Kosmonaut z Čech. Ve filmu Johana Rencka, režiséra série Černobyl, zazáří Adam Sandler nebo Carey Mulliganová. Natáčelo se i v jižních Čechách.

 

Parťáci Clooney a Pitt točí spolu, hrají vlky samotáře najaté na špinavou práci

Zdroj Zdroj: idnes.cz     01.03.2023 (14:00)     Sekcia kultura

Brooklynský most, čínská čtvrť, Harlem, polonahý muž a noční ulice. Hollywoodské hvězdy George Clooney a Brad Pitt znovu řádí v ulicích New Yorku. Jak dokazují záběry, společné natáčení si užívají. Zatímco Pitt předvádí někdy až bizarní modely, Clooney se drží svého šviháckého stylu. Podle dostupných informací vzniká thriller Wolves, ten by měl být k vidění příští rok na platformě Apple TV+.

 

Welsh a Ellis v televizi. Autoři Trainspottingu a Amerického psycha spojí síly pro nový seriál

Zdroj Zdroj: lidovky.cz     23.07.2020 (14:00)     Sekcia kultura

Dva američtí literární velikáni spojí síly pro nový satirický seriál. Dílo s pracovním názvem American Tabloid (Americký bulvár) představí fiktivní týdeník, kde pravidla neplatí. Půjde o vůbec první spolupráci Welshe a Ellise. Se zprávou přišel magazín Variety.

 

Král béčkových komedií Adam Sandler si v novince zahraje kosmonauta z Čech

Zdroj Zdroj: lidovky.cz     28.10.2020 (05:00)     Sekcia kultura

Když společnost Netflix s hercem Adamem Sandlerem podepsala velmi výhodnou smlouvu, asi nikdo nečekal, že jeden z projektů bude mít výrazný česká přesah. Ve filmové adaptaci knihy Jaroslava Kalfaře Sandler ztvární hlavní roli, Čecha Jakuba. Projekt je zajímavý i tím, že režie se ujal Johan Renck, kterého proslavila kritikou i diváky vychvalovaná minisérie Černobyl.

V Česku točí zahraniční štáby, přijeli Orlando Bloom či Adam Sandler

VIDEO: Herec Brad Pitt ztvárnil epidemiologa Fauciho. Poděkoval zdravotníkům a vtipkoval o Trumpovi

Hustle: Teaser

Životní trefa: Teaser

Rozhodně nejsi zvaná na mou bat micvu!: Recenze

Inheritance: Recenze...

Hubieho Halloween: Recenze

Adam Sandler chystá basketbalovou komedii...

Téma: 15 nejlepších filmů Brada Pitta

VIDEO: Sandra Bullocková hledá uprostřed džungle Ztracené město

Oni naklonovali Tyrona: Teaser

Kosmonaut z Čech: Recenze

Rozhodně nejsi zvaná na mou bat micvu!: Trailer

Vražda v Paříži: Recenze

Kdo si zahraje v akčňáku s Bradem Pittem?

Střípky: Recenze

Hororový Úsměv sejmul komedii Kámoši, Brad Pitt pokořil milník

Hororový Úsměv sejmul hřejivou komedii Kámoši, Brad Pitt pokořil milník

V posledním filmu Tarantina si nejspíš zahraje Brad Pitt

Adam Sandler bude Kosmonaut z Čech

Pandemie otočila život filmařů vzhůru nohama. Do Česka se ale zahraniční produkce vrátily rychle

Brad Pitt vládne s posledním hitem léta, Maverick i Elvis letí vstříc Oscarům

Showing Up: Trailer

Tom Cruise spojí síly s oscarovým režisérem

Tom Hanks a režisér Forresta Gumpa opět spojí síly

Temná kriminálka od režiséra Raidu fasuje parádní obsazení

Joaquin Phoenix a režisér Slunovratu spojí síly

Víkendový výplach #693 o Star Wars a dracích

Jason Statham a režisér Podfu(c)ku opět spojí síly

Jason Statham a režisér Sebevražedného oddílu spojí síly

Vin Diesel a režisér Rychle a zběsile opět spojí síly

David Fincher a scenárista Sedm znovu spojí síly

Pianista Brad Mehldau se vyhrál z koronavirové karantény

Proměněný Adam Mišík hraje v rapovém příběhu Banger, točil se na iPhone

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy