Shazam! Hněv bohů: Recenze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     16.03.2023 (13:00)     Sekcia kultura

Nebudu předstírat, že jsem se na druhého Shazama těšil. Vlastně moc netuším, kdo by se na něj těšil a to počítám i samotné tvůrce. Už od jedničky, respektive už od jejích trailerů, je tenhle superhrdina druhá liga. Bez legrace cením snahu natočit komiksovku jako rodinný film, jít víc přes humor a... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Shazam! Hněv bohů: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     23.07.2022 (19:50)     Sekcia kultura

Popisek v přípravě...

 

Pro balík prachů: Recenze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     10.10.2020 (14:00)     Sekcia kultura

Liam Neeson je všechno, jenom ne špatný herec. Své kvality předvedl už v několika desítkách filmů, kde ztvárnil prakticky vše – od nacistického továrníka Oskara Schindlera až po řeckého boha všech bohů Dia. S bravurou a nenuceností sobě vlastní dokázal vystřihnout role dramatické i komediální, ve...

 

RECENZE: Po čem muži touží podruhé? Přece už zase po pivu a fotbalu

Zdroj Zdroj: idnes.cz     21.04.2022 (08:00)     Sekcia kultura

Díky bohu, že navzdory moderním teoriím o desítkách různých pohlaví tvoří stále základ jen on a ona. Protože případné další intersexuální variace romantické komedie Po čem muži touží už by neměly z čeho vařit.

 

TZ Recenze seriálového Lokiho

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     10.06.2021 (16:00)     Sekcia kultura

„Podpisem potvrďte, že toto je vše, co jste kdy řekl,“ chce po zadrženém bohu falše jakýsi byrokrat, ukazující na vysoký štos pečlivě srovnaných listů papíru. Je jich podobné množství jako filmů a seriálů Marvel Cinematic Universe. Je snadné se v různých dějových a časoprostorových saltech MCU zt...

 

RECENZE: Prvok, Šampón, Tečka a Karel sází na vděčný humor a pop

Zdroj Zdroj: idnes.cz     29.07.2021 (13:59)     Sekcia kultura

Pánská parta, kterou režisér Patrik Hartl vybral do snímku Prvok, Šampón, Tečka a Karel, vykazuje o dost méně trapnosti než nedávná komedie Matky. Díky bohu.

 

Na obzoru: Aquaman a Shazam! se vrací

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     01.07.2021 (12:30)     Sekcia kultura

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního a patnáctého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co př...

 

Dvojka Shazama našla záporačku

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     25.03.2021 (13:00)     Sekcia kultura

Komiksový Shazam! nepatří zrovna mezi DC kousky, na něž by se nějak zvlášť vzpomínalo. Ve výsledku šlo o nijak výjimečnou, ale taky naprosto neurážející komiksovku, která se vám hodně rychle vykouří z hlavy. I když se nejednalo o divácký megahit, nějaké dolary teenager měnící se v mocného superhr...

 

Shazam bojuje proti Hollywoodu

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     15.08.2023 (09:31)     Sekcia kultura

Warneři mají na to obsazování superhrdinů docela smůlu. Ne že by se jim vždycky podařilo sáhnout úplně mimo, ale často spolu s hercem dostanou i hromadu potíží. To, že jim odešel Henry Cavill, maximálně naštvalo fanoušky. Že Ben Affleck nebude točit Batmana, je podobný případ, momentálně jsme vša...

 

První reakce: Jak dopadl komiksový Blue Beetle?

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     17.08.2023 (09:00)     Sekcia kultura

Když nebudeme počítat Jokera a Batmana, byl posledním opravdu chváleným komiksovým snímkem DC Sebevražedný oddíl Jamese Gunna. Před ním ani po něm ale dlouho nic a po sérii nejen kvalitativních, ale taky finančních propadáků jako Black Adam, druhý Shazam! nebo Flash byl filmový DC vesmír víc než ...

 

DC chystá sólovku pro dalšího superhrdinu

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     18.03.2021 (09:00)     Sekcia kultura

Zatímco komiksový a filmový svět žije Ligou spravedlnosti Zacka Snydera, u Warnerů už přemýšlí, co přinese budoucnost. Mají tam připravenou sólovku Flashe, vrátí se Shazam!, po dlouhých letech příprav to snad na stříbrném plátně rozjede i Black Adam, mluví se o restartu Supermana s černošským her...

Blue Beetle: Trailer

Shazam propadl ještě víc než Black Adam! Zachrání Warnery Flash?

Aquaman utíká před Avatarem. Místo něj dorazí Shazam

Téma: Komiksové filmy roku 2024 aneb připravte se na hodně bolesti

Fenomenální John Wick zapsal nové maximum! Shazam je megapropadák

Druhý Shazam propadl i v českých kinech. Rozdrtili ho noví Bastardi.

Podcast Na dotek: Šli po nás satanisti. Zaprodal jsem duši Bohu, říká Štorm

Exaltovaná prosba k Bohu a pláč v kostele. Začaly Letní slavnosti staré hudby

RECENZE: Senzace Daisy Jones & The Six trpí na klišé, nakonec však baví

RECENZE: Pianistka Nikol Bóková vzdala hudbou hold přírodním živlům

Nikdy neříkej nikdy: Recenze

GLOSÁŘ: Aleš Palán radí pánu Bohu, virus Benjamina Kurase zas lidem

Rivalové: Recenze

Úsměv: Recenze

Marvels: Recenze

Není čas zemřít: Recenze

RECENZE: Gran Turismo předjedou Rivalové, Auta a další žánrové filmy

Taková bouře se jen tak nepřežene. Noví a staří bohové válčí v komiksu

DC představuje nové filmy. Vrátí se Superman i Batman

Podivuhodný příběh Henryho Sugara: Recenze

Men: Recenze

Jedinečný zážitek: vystoupení U2 v Las Vegas sklízí nadšené recenze

Pornhub: Sex, prachy a internet: Recenze

Zvrácená: Recenze

The Old Guard: Trailer...

Plán pro rodinu: Recenze

TZ Recenze speciálu Harryho Pottera

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí: Recenze

Občan Kane už není filmem bez poskvrnky. Sesadila jej znovuobjevená osmdesát let stará recenze

Vše nejlepší do roku 2021 přeje MovieZone!

Mank: Recenze

Promítání filmu Star Trek a beseda s Shatnerem bude 23. března

Slečna bestie: Recenze

Hněv, punk, ale i pop a Shalom. Rok 2024 nabídne nová alba všech žánrů

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy