První dojmy: Nová pixarovka Mezi živly

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     14.06.2023 (14:00)     Sekcia kultura

Režisér poněkud slabšího Hodného dinosaura Peter Sohn se po letech vrací do kin s novým animákem Mezi živly, v němž si tentokrát posvítil na společenství živlů vody, ohně, země a vzduchu. Jeho variace na Zootropolis: Město zvířat se u zahraničních kritiků zatím těší vřelému přijetí, v kinech to v... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Pixarovka Mezi živly udržuje vedení, Flash se rychle propadá

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     26.06.2023 (18:00)     Sekcia kultura

Tomáš Vyskočil alias Thomas z webu Kinomaniak je odborník na tržby domácích filmů. A každý týden vám o nich bude psát na MovieZone.Pixarovka Mezi živly udržela těsně vedení druhý víkend po sobě, zatímco komiksový Flash začíná vyklízet pozice. Ze čtyř novinek si nejlépe vedla teenagerovská komedie...

 

První reakce: Pixarovka Duše

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     14.10.2020 (17:00)     Sekcia kultura

Disney se lehce přeorganizovalo a výsledkem je, že v budoucnu se Myšák hodlá ještě více soustředit na svoji streamovací službu. Nikoho tak vlastně dvakrát nemrzí, že nová pixarovka Duše, která měla za pár týdnů přiletět do kin, místo toho dorazí na Vánoce na Disney+.Pokud jste si ale náhodou mysl...

 

Pixarovka Mezi živly přejela Flashe a ovládla česká kina

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     19.06.2023 (17:12)     Sekcia kultura

Tomáš Vyskočil alias Thomas z webu Kinomaniak je odborník na tržby domácích filmů. A každý týden vám o nich bude psát na MovieZone.Překvapivého vítěze má nakonec uplynulý víkend v českých kinech. Zatímco v USA a zbytku světa utrpěl vítězství komiksový Flash, u nás to stačilo až na třetí příčku. P...

 

První dojmy: Pixarovka Duše

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     04.01.2021 (16:00)     Sekcia kultura

Pixar se po řadě komerčně úspěšných sequelů loni naplno věnoval novým a originálním kouskům. Fantasy kousek Frčíme pak v kinech kvůli začínající pandemii prošuměl a očekávaná Duše pak pro jistotu rovnou odstartovala na streamovací službě Disney+. Což je vzhledem k tomu, že se už v trailerech sáze...

 

První dojmy: prázdninový animák Luca

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     17.06.2021 (17:00)     Sekcia kultura

Tento týden do tuzemských kin mimo devátého Rychle a zběsile zavítala taky čerstvá prázdninová pixarovka Luca. Ta se v prvních trailerech prezentovala jako mix Dej mi své jméno a Malé mořské víly, což je natolik bizarní kombinace, že nás v redakci pochopitelně zaujala. Jak se tedy nakonec snímek ...

 

RECENZE: Pixar je Mezi živly ve svém živlu, ale příběh kulhá za animací

Zdroj Zdroj: idnes.cz     16.06.2023 (08:10)     Sekcia kultura

Vlhký Romeo a žhavá Julie tvoří ústřední pár snímku Mezi živly, který do kin přináší slovutná dílna Pixar. Animační stránkou zase omračuje, ale působivější sdělení dodá předfilm s návratem hrdinů oscarového díla Vzhůru do oblak.

 

Mezi živly: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     28.03.2023 (17:00)     Sekcia kultura

Popisek v přípravě...

 

PRVNÍ DOJMY: Najděte pět rozdílů mezi Anatomií života a Sestřičkami

Zdroj Zdroj: idnes.cz     26.01.2021 (22:34)     Sekcia kultura

Seriál Anatomie života, který odstartovala televize Nova jako jedinou původní premiéru jarní sezóny, stihl v prvním dílu transplantaci srdce, operaci v letadle, dobrovolnou smrt, drogy, sex a nejméně dva zárodky vztahů. Přesto je to pořád totéž.

 

TZ První dojmy ze seriálové Godzilly

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     21.11.2023 (14:00)     Sekcia kultura

Jako nekritický obdivovatel jakékoliv situace, kdy obří monstrum ničí vše, co mu přijde pod ruku, ideálně při tom plive oheň nebo trhá hlavy jiným monstrům, jsem se na nejnovější přírůstek do rodiny MonsterVerse těšil. První Godzilla ve mně zanechala hluboce pozitivní dojmy, následující epizody, ...

 

První dojmy: dokument Síla o Kamilu Filovi

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     04.01.2022 (17:00)     Sekcia kultura

Filmový kritik Kamil Fila nechal svět nahlédnout do svého nitra a díky tomu se zrodil jeden z nejzajímavějších dokumentů, jakých se kritická obce – zejména u nás v Česku – kdy dočkala. Je to ale zároveň i kvalitní podívaná? To napoví už první redakční dojmy.Jak to vidí Cival:Dlouhé roky jsem slýc...

První dojmy: bláznivý akčňák Boy Kills World

PRVNÍ DOJMY: „Nejprďáčtější“ zábavu zatím První dobrá jenom slibuje

První dojmy: bondovka Není čas zemřít

První dojmy: Nolanův epický Oppenheimer

První dojmy: The Batman

PRVNÍ DOJMY: Zlatej teletext! Případy 1. oddělení postihla nová doba

PRVNÍ DOJMY: Lego staví celá země. Nebo že by raději pekla?

První dojmy: vynikající Zabijáci rozkvetlého měsíce

PRVNÍ DOJMY: Svatý Václav, metr devadesát, údajný otec Zbraslava

První dojmy: pokračování oscarového Spider-Mana

PRVNÍ DOJMY: Svobodný sex, nebo zatloukat? Víc Hranice lásky nevymyslí

První dojmy: velkolepý Spider-Man: Bez domova

První dojmy: velkolepé Na západní frontě klid

PRVNÍ DOJMY: Nová pohádka Loupežnická balada oblékla Lotrandovi sukni

První dojmy: Kingsman: První mise

Hodně štěstí, pane Veliký: Recenze

První dojmy: blockbusterový Uncharted

PRVNÍ DOJMY: Ukrajina vyhrála válku s Ruskem. Ale jak žít mezi hroby?

První dojmy: chválené Everything Everywhere All at Once

První dojmy: hororové Tiché místo: Část II

První dojmy: To se mi snad zdá s Nicolasem Cagem

Mezi živly: Recenze

První dojmy: Osobité On se bojí

Proměna: Recenze

Rekordně drahá Mission: Impossible kasovně zklamala, Sound of Freedom září

První dojmy: Hvězdné Ghosted

Ratatouille: V.I.M.

První dojmy: očekávaný Šarlatán

První dojmy: Upíří akce Denní směna

První dojmy: provokativní retro To nic, drahá

PRVNÍ DOJMY: Jak se dostat na ostrov lásky? Stačí opakovat Wow!

Páni kluci: V.I.M.

PRVNÍ DOJMY: Budu se vdávat, wow! Svatba na první pohled vědecky slzí

První dojmy: depresivní Blondýnka

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy