Ritchie s Cavillem si připisují další propadák! Hororová Abigail taky zklamala

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     22.04.2024 (00:01)     Sekcia kultura

Tak zase zpátky do trudné kasovní reality. Zatímco minulý rok odpálil duben do nebeských výšin videoherní Super Mario, který za první prodloužený víkend zvládnul v USA trhnout více než 200 mega, letošní zima a jaro je bez přehánění tragédie. Trochu té naděje při pohledu na vyprázdněný distribuční... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

VIDEO: Třetí řada Zaklínače bude rozlučkou s Henrym Cavillem

Zdroj Zdroj: idnes.cz     26.04.2023 (09:51)     Sekcia kultura

Premiéra třetího pokračování fantasy seriálu Zaklínač s Henry Cavillem v hlavní roli Geralta z Rivie se na Netflixu objeví už toto léto. První díl bude dostupný 29. června, další budou následovat 27. července.

 

Špionážní Argylle s Cavillem je propadák. Opravdu Vaughn a Apple prošustrovali 200 milionů?

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     05.02.2024 (00:01)     Sekcia kultura

Někdy před půl rokem proběhla médii informace, že se Apple stal historicky první společností, jejíž burzovní hodnota překonala neskutečných 3 000 (slovy tři tisíce) miliard dolarů. Z tohoto pohledu asi lze pochopit, že se Tim Cook a spol. před pár lety rozhodli ve velkém utrácet, a to ve snaze po...

 

Wrath of Man: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     29.03.2021 (17:30)     Sekcia kultura

Takže místo gangsterky spíš "další" stathamovka? No, vlastně s tím nemám moc velký problém. Guy Ritchie se tu sice drží vizuálně prozatím trochu víc na uzdě, jinak ovšem upoutávka šlape po stránce střihu a gradace jako hodinky. Poměrně hezká drsná atmosféra se taky dostavila, po akční stránce to ...

 

Rozhněvaný muž: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     29.03.2021 (17:30)     Sekcia kultura

Takže místo gangsterky spíš "další" stathamovka? No, vlastně s tím nemám moc velký problém. Guy Ritchie se tu sice drží vizuálně prozatím trochu víc na uzdě, jinak ovšem upoutávka šlape po stránce střihu a gradace jako hodinky. Poměrně hezká drsná atmosféra se taky dostavila, po akční stránce to ...

 

Abigail: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     12.01.2024 (10:00)     Sekcia kultura

Hezký překvápko. I když by nás už možná nemělo udivovat, že tvůrčí dvojice Olpin/Gillett opět přichází se svěžím a zábavným hororovým nápadem a chce ho proměnit v chytlavou oddychovku ve stylu Krvavé nevěsty. A vypadá to, že něco podobného bychom mohli dostat i u Abigail. Upoutávka si totiž s div...

 

Guy Ritchie míří do války

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     14.01.2022 (16:00)     Sekcia kultura

Guy Ritchie se v posledních letech opravdu nefláká a servíruje nám filmy s neuvěřitelnou kadencí v podstatě jednoho zářezu ročně. A hlavně se vždy jedná o pecky, v nichž se nebojí měnit žánry. Po gangsterce Gentlemani a výtečném Rozhněvaném muži tak od něj už za pár týdnů dostaneme stylovku Opera...

 

Henry Cavill a Guy Ritchie chystají záchrannou operaci

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     09.05.2023 (09:23)     Sekcia kultura

Mám rád, když vidím, že filmaři a herci spolu pracují opakovaně. Mám pak pocit, že si sedli, jsou stejně naladění a ideálně z jejich spolupráce může vzejít něco víc než jen rutinní produkt, protože jim záleží na tom, že točí spolu. Guy Ritchie má v Hollywoodu dost kámošů, kteří mu opakovaně lezou...

 

Guy Ritchie míří do druhé světové války

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     23.02.2021 (13:45)     Sekcia kultura

Jednu dobu to sice vypadalo, že to bude s kariérou Guye Ritchieho všelijaké. Tyhle časy už jsou však naštěstí dávno pryč a britský šikula je aktuálně v neskutečné formě. Lonští Gentlemani bavili podle výsledků žebříčků minulého roku nejen nás, ale samozřejmě i vás, s miliardovým Aladinem taky ved...

 

Tvůrce Johna Wicka už chystá další akční nářez

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     29.03.2023 (09:50)     Sekcia kultura

Ať už to s pátým Johnem Wickem dopadne jakkoliv, jeho tvůrce Chad Stahelski bude mít práce až nad hlavu. Jeho jméno je spojované se spoustou projektů a my nejvíc doufáme, že se konečně vrhne na toho Highlandera s Henrym Cavillem. Ale ať už se jako režisér rozhodne pro cokoliv, ještě víc toho bude...

 

RECENZE: Zaklínač se ve třetí sérii probral, nejspíš už je ale pozdě

Zdroj Zdroj: idnes.cz     11.07.2023 (14:00)     Sekcia kultura

Překvapivě dobře si vede třetí řada seriálu Zaklínač. Vzhledem k tomu, že se jedná o poslední s Henrym Cavillem v hlavní roli, nabízí se otázka, zda to spíše než zmrtvýchvstání není jen poslední záchvěv.

Filmový Ghost of Tsushima se komplikuje

O čem bude další Halloween?...

Flash jako vrchol chaosu u DC. Zachrání to až Superman?

Blue Beetle jako součást DCU? Filmové DC v tom stále nemá pořádek

První reakce: The Covenant Guye Ritchieho je intenzivním válečným filmem

Halloween zabíjí: Teaser 2

Hororová série Saw dostane další šanci

MZ Live Speciál: hororová klasika Věc

Abigail: Recenze

The Guardian: Pravěké ženy nebyly jen matky, ale i lovkyně a umělkyně

Téma: Spasí Království Planeta opic kina, nebo je na obzoru další propadák?

SAS: Red Notice: Recenze

Greenland: Poslední úkryt: Recenze

Láska přes internet: V.I.M.

Creed III: Recenze

Sherlock Holmes se dočká vlastního universa

The Covenant: Recenze

První dojmy: Rozhněvaný muž

Disney zatím o pátého Vetřelce nestojí

I řeholnice se zamilují. Taky někdy Boha neslyší, říká autorka knihy Sestry

O čem bude wickovský spin-off Ballerina?

Panama: Trailer

Letošní Vary se oficiálně ruší. Festival nedostane ani náhradní termín...

RECENZE: Všechno už tu bylo, přiznává Operace Fortune: Ruse de guerre

Hugh Grant to zkusí s hororem

Akčňák Guye Ritchieho a Jasona Stathama konečně míří do kin

První dojmy: našlapaná Ritchieho gangsterka Rozhněvaný muž

Pixie: Trailer

Čtvrtý John Wick nabírá parádní obsazení

Flash špatné pověsti neutekl a Pixar si připisuje další propadák

Guy Ritchie verbuje hvězdy pro špionážní akčňák

Guy Ritchie se vrací k fantasy a pošle do kin Hercula

První dojmy: Rozhněvaný muž je akční jízdou s parádním Stathamem

The Ministry of Ungentlemanly Warfare: Trailer

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy