RECENZE: Už jsme to viděli. Pocit, který vzbuzuje Vedlejší produkt

Zdroj Zdroj: idnes.cz     28.04.2024 (21:10)     Sekcia kultura

Ukázkový příklad, proč divák při sledování premiérových českých krimiseriálů nabývá dojmu, že už to přece někdy někde viděl, nejnověji přináší třídílný Vedlejší produkt na ČT1. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Viděli jsme teaser Avatara 2. Jak vypadá Cameronův comeback na velkém plátně?

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     04.05.2022 (15:45)     Sekcia kultura

Avatar 2 bude! Spousta lidí už tomu po odkladech dávno přestala věřit, na CinemaConu ale měl premiéru první teaser, který poběží před Doctorem Strangem 2. No a protože jsme Strange viděli už dnes dopoledne na novinářské projekci, mohli jsme si o něco dřív užít i návrat na Pandoru. Jak vypadá Avat...

 

První dojmy: Želvy Ninja: Mutantí chaos

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     01.08.2023 (17:00)     Sekcia kultura

Přišli jsme a viděli jsme. A co jsme viděli nás popravdě moc nepotěšilo. Řeč je o novém animáku Želvy Ninja: Mutantí chaos, který tento týden dorazí do kin, a jenž mají na svědomí Seth Rogen nebo třeba režisér povedeného snímku Rodina na baterky od Netflixu. Teenagerský reboot se pak od začátku k...

 

Nejlepší trailery roku 2020

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     15.01.2021 (15:30)     Sekcia kultura

Jak tenhle tradiční úvod začít? Píšu ho už pošestnácté, ale tentokrát mám pocit, že jsme skutečně viděli mnohem, mnohem víc trailerů než filmů v kinech. A některé blockbusterové ochutnávky jsme zažili na stříbrném plátně, abychom se pak s nimi museli spokojit na malé obrazovce. Neveselá to doba, ...

 

Co jsme viděli, co jsme slyšeli: Recenze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     10.05.2021 (16:00)     Sekcia kultura

Režisérské a zároveň i manželské duo Shari Springer Berman a Robert Pulcini má na kontě vcelku povedené drama Můj svět, méně povedenou romantickou komedii Holka na hlídání a pár dalších, nepřekvapivě pozapomenutých kousků. V tomhle případě adaptovali temný román od Elizabeth Brundage za netflixov...

 

První dojmy: nolanovka Tenet

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     24.08.2020 (15:00)     Sekcia kultura

Tak jsme se konečně dočkali. Po mnoha otaznících a odkladech se jeden z nejočekávanějších filmů roku tento týden už opravdu podívá do českých kin. A my už jsme v redakci Tenet, tajuplnou novinku Christophera Nolana, viděli. Jsme z filmu, který by měl pomoci naplnit světová kina, stejně rozpolcení...

 

RECENZE: Kéž by sarkastické písně Jiřího Dědečka neplatily

Zdroj Zdroj: lidovky.cz     18.05.2021 (05:00)     Sekcia kultura

Začátkem devadesátých let leckdo tvrdil, že písničkáři ztratili nepřítele (rozuměj komunistickou totalitu) a teď nebudou mít o čem zpívat. Našli se i tací falešní prorokové, kteří věštili konec tohoto řemesla. Už tehdy to bylo podezřelé, vždyť jsme přece věděli, že i v zemích demokratických, dokonce takových, které jsme přes železnou oponu viděli bezmála jako ráj na zemi, písničkářská scéna v onom kritickém ba protestním smyslu doslova vzkvétá.

 

Poslední závod: Recenze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     24.03.2022 (09:30)     Sekcia kultura

Po loňském roce by člověk mohl začít mít pocit, že to s českým filmem nakonec možná nebude tak zlé. Dostali jsme totiž hned několik domácích snímků, které byly povedené a pár z nich se nebálo nabídnout něco, na co u českých filmařů nebýváme zvyklí. Zkrátka to vypadalo dobře. Ovšem pár těhle silný...

 

Space Jam: Nový začátek: Recenze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     19.07.2021 (16:00)     Sekcia kultura

Co si budeme povídat, první Space Jam už nebyl ve své době žádný velký zázrak a popularitu si u diváků drží zejména díky nostalgii a faktu, že jsme ho v dětství viděli zkrátka všichni. Na takovou Falešnou hru s králíkem Rogerem zkrátka koukal Bugs Bunny s Michaelem Jordanem z uctivé dálky a jedna...

 

RECENZE: Krimi se skrývá Pod hladinou, ale na souši zuří telenovela

Zdroj Zdroj: idnes.cz     04.05.2023 (14:00)     Sekcia kultura

Málokterá krimi si dovolí to, co nová osmidílná minisérie Primy+ Pod hladinou. Hned na úvod totiž přímo v policejním týmu nastolí milostný trojúhelník, který se navíc během druhé epizody rozroste na čtyřúhelník až pětiúhelník. Vyšetřování zločinů čeká na vedlejší koleji.

 

RECENZE: Fyzicky nepříjemné. Dějiny násilí doprovázejí emoce i zvuk pračky

Zdroj Zdroj: idnes.cz     24.02.2022 (16:20)     Sekcia kultura

Až fyzicky nepříjemné pocity vzbuzuje úvod aktuální novinky pražského Švandova divadla. Mladý herec Oskar Hes se zde totiž objevuje v úloze spisovatele Édouarda Louise, který se v knize Dějiny násilí vypsal z prožitého znásilnění a následných obstrukcí se zdravotníky a policisty.

RECENZE: Nové album Hurts vzbuzuje dojetí a sype konfety

Asterix a Obelix: Říše středu: Recenze

RECENZE: CIA versus KGB. Největší špionážní záhada znovu vzbuzuje napětí

RECENZE: Komiksová Spirála vzbuzuje znechucení, děs, soucit i dojetí

Brutální vedro: Recenze

RECENZE: Hlučné Zvíře se v prince nepromění. Hlavně neví, pro koho hraje

Argylle: Tajný agent: Recenze

All inclusive: Recenze

RECENZE: Pavouci, školačky, hrobník a naděje. Filmy na vedlejší koleji

Animovaný Spider-Man má dvě verze. Jak k tomu došlo?

One Night in Miami: Recenze

MZ Live #166 o Armádě mrtvých a Přátelích

RECENZE: The Body zhudebnili pocit úzkosti a osamění

Henry Cavill a Guy Ritchie chystají záchrannou operaci

Modřiny: Recenze

RECENZE: Když ti civí do výstřihu. Clairo je při zpěvu cudná i stydlivá

RECENZE: Nejen návrat Batmana. Flash je temný, puberťácky rozjívený a neodolatelný

Viník: Teaser

Český lev zná první letošní držitele. Ceněnou sošku získali za vedlejší role Jiří Mádl a Petra Špalková

RECENZE: Barevného Lakomce poslali na Vinohradech v ručníku do sauny

MZ Mini Live o letních filmech, speciál o Tenkrát v Americe a David Novotný na Herohero

Mini Live o letních filmech, speciál o Tenkrát v Americe a David Novotný na HeroHero

A Mouthful of Air: Trailer

Co jsme viděli, co jsme slyšeli: Trailer

M3GAN: Recenze

V Andoru není pro rytíře Jedi místo, říká režisér Tony Gilroy

RECENZE: Levellers volají po míru. Obavy z budoucnosti kapely daly vzniknout sugestivnímu albu

Kdo natočí třetího Creeda?

NEJ roku 2021: Výsledky hlasování čtenářů

RECENZE: Komiksovka Madam Web uvízla v limonádou polité síti klišé a nudy

Víkendový výplach #701 o Deadpoolovi a českém sklu

Víkendový výplach #687 o Top Gunu a Werewolf by Night

Téma: MovieZone vs. Predátor aneb jaký film s mimozemským lovcem je nejlepší?

Téma: 10 skvělých evropských thrillerů, které byste měli vidět...

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy