Už vás nebaví smažený květák? Zkuste změnu a připravte si ho podle Koko
Zdroj: dama.cz 07.08.2020 (12:15) pro ženy
Květák patří mezi tradiční letní jídla. Pokud už vás nebaví ho jíst smažený, dejte přednost gratinování. To dodá zelenině šmrnc v podobě křupavé krusty na povrchu, čímž ji posune na další úroveň. celý článek
Květák v hlavní roli: Vyzkoušejte květákovou rýži, pizzu, polévku či placičky
Zdroj: dama.cz 27.01.2023 (05:00) pro-zeny
Omrzel vás smažený květák, ale přesto chcete tuto zeleninu s mnoha zdravotními benefity v jídelníčku zachovat? Existuje řada receptů, v nichž si květák můžete vychutnat. Vynikající jsou květákové ...
Díky květáku budete sytá a kila půjdou dolů. Zkuste salát nebo pyré
Zdroj: idnes.cz 02.06.2022 (00:00) pro-zeny
S tímto malým trikem se můžete najíst do sytosti a zároveň hubnout. Prozradíme vám, jak na to. Zkuste pár chutných receptů a uvidíte, že květák si zamilujete.
Česnečka podle Koko. Silný a poctivý vyprošťovák vás postaví na nohy
Zdroj: dama.cz 07.10.2020 (04:59) pro-zeny
Česneček existuje řada variant. Tady je recept na opravdu silnou a poctivou polévku podle blogerky Koko. Postup krok za krokem najdete také na konci článku na videu.
Jaro se hlásí! Tomatová polévka s medvědím česnekem podle Koko
Zdroj: dama.cz 08.04.2022 (04:02) pro-zeny
Sezóna medvědího česneku, který v posledních letech zažívá svůj boom, už na mnoha místech začala. Pronikavě vonící zelené listy přidejte do tomatové polévky podle receptu blogerky Koko v úvodním ...
Podzimní caprese: Zkuste nahradit rajčata hroznovým vínem a fíky
Zdroj: dama.cz 25.09.2020 (04:47) pro-zeny
Caprese znáte určitě s rajčaty. Zkuste si ho udělat s hroznovým vínem a fíky, k dokonalosti ho dovede lahodná marináda a pár triků na přípravu koření. Celý recept blogerky Koko i s postupem najdete ...
VIDEO: Koko dělá velikonoční nádivku jako muffiny. Tradice trochu jinak
Zdroj: idnes.cz 04.04.2023 (00:00) pro-zeny
Moderátorka a foodblogerka Koko má nový pořad na televizi Prima Koko ve varu. A jelikož se blíží Velikonoce, hned v prvním dílu se pustila do tradiční velikonoční nádivky. Ale trošku netradičně. Vyrábí ji v ve formičkách na muffiny, jako jednohubky.
Jahodová zmrzlina podle Koko: Recept, který zvládnete i bez zmrzlinovače
Zdroj: dama.cz 15.07.2020 (04:25) pro-zeny
Užijme si jahody, ještě než skončí jejich sezona! Připravíme si s KOKO jahodovou zmrzlinu se slazeným kondenzovaným mlékem místo vajíček – zaručí nám totiž dokonalou konzistenci bez práce. Zmrzku si ...
Podzimní švestková omáčka k masu. Zkuste nápaditý recept na klaveru
Zdroj: dama.cz 30.09.2020 (04:54) pro-zeny
Švestková sezona ještě neskončila, tak je třeba si tyto chutné plody podzimu ještě trochu užít. Slaná verze švestkové omáčky k masu nesmí chybět. Zkuste recept blogerky Koko, detailní postup najdete ...
Nemravně dobré menu: Zkuste recept na kuřecí Ondráš´Strips v těstíčku
Zdroj: dama.cz 25.01.2021 (03:10) pro-zeny
Marinované, pořádně obalené v bramborákovém těstíčku a samozřejmě dozlatova smažené. To jsou originální stripsy podle Koko, na které se vám budou už teď sbíhat sliny. Celý postup najdete i na videu v ...
Italská polenta podle Koko: Zkuste jednoduchý recept na rychlou přílohu
Zdroj: dama.cz 01.07.2020 (04:06) pro-zeny
Polenta je jedním z tradičních jídel v Itálii. Jde o kukuřičnou kaši, která je výbornou a rychlou náhradou bramborové kaše. Skvěle se hodí k zelenině, houbám, dušenému masu v silných omáčkách či ...
Ušetřete čas i peníze a upečte si podle Koko čtyři jídla najednou
Letní pečená rýže s kuřecím a zeleninou: Recept na rychlý oběd z trouby
Ryba s bylinkovou krustou: Ideální rychlovka na jaro a léto podle Koko
Pečené vepřové koleno. V chytré troubě připravíte dokonalou lahůdku
Oblíbený smažený sýr: Jak ho připravit, aby se vám na pánvi neroztekl?
RECEPT DNE: Květák se šalvějí a čedarem
Květák, králík, kapustičky. Zapečené večeře jsou snadné a chutnají všem
Česká vánoční klasika: Připravte poctivý salát, kapra i hrachovku!
Recept na rychlou houbovou pizzu z tortilly. Za 10 minut máte večeři
Carpaccio z pečeného melounu? Zní vám to bláznivě? Zkuste tento recept
Svíčková omáčka z dýně. Rozdíl v tradiční omáčce nikdo ani nepozná
Smažené, extra křupavé patizonové řízečky. Zkuste rychlou večeři ze zahrádky
Citronové brambory pečené „na ježka“. Luxusní příloha, se kterou oslníte
Ideální pohoštění! Zkuste recept na lívanečky se sýrem a uzeným lososem
Bramborové spätzle: Rychlý, chutný recept, který nasytí za pár korun
Lahodná polévka z paprik a rajčat. Rychlá večeře, která zahřeje
Kuře z jednoho hrnce. Zkuste recept na šťavnatý pokrm plný barev a chutí
Svatomartinské kuře nadivoko místo husy nebo kachny. Zkuste rychlý recept
Okurková péče o vaši krásu. Zkuste peeling, masku nebo kúru na víčka
Ženy přiznaly: Sex s partnerem nás nebaví. Proč to tak je?
Připravte kůži na slunce. Zkuste kokosový olej a udržujte pitný režim
Šatník volá po úklidu? Zkuste to podle rad stylistky
Práce vás nebaví, ale bojíte se dát teď výpověď? Poradíme jak dál
Vášeň prochází žaludkem. Připravte vzrušující valentýnské pohoštění
Čerstvé bylinky, ořechy, semínka i česnek. Připravte dokonalé domácí pesto
Kuřecí prsa? Žádná suchá nuda! Jak je ochutit a čím naplnit
Svěží okurkovo-nudlový salát podle Koko: Rychlá večeře i oběd do práce
Jak si pochutnají na růžičkové kapustě i muži aneb Kapustičky na slanině
Letní minestrone: chutná polévka, která nasytí, ale neuspí
Příprava na první odloučení. Jak můžete dítěti usnadnit nástup do školky
Lehký a osvěžující! Letní salát z marinovaných cuket podle Koko
RECEPT DNE: Pečený květák s cizrnou
Vychutnejte si Štědrý večer netradičně. Bramborový salát v novém hávu