Pivotka kynžvartských házenkářek Tesařová se vrací do míst učení

Zdroj Zdroj: idnes.cz     18.03.2022 (11:10)     Sekcia sport

Po sérii tří vítězství nad Plzní, v Olomouci a nad Šaľou, poznaly hráčky celku Házená Kynžvart opět, jak chutná porážka. V Porubě prohrály 30:23, ale podle spojky Barbory Tesařové by to nemělo mít vliv. „Myslím, že jsme se teď vrátily tam, kde jsme začaly, a v tom bychom chtěly pokračovat. Nálada je dobrá.“ celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Most opouští šest hráček, vrací se Zachová, přichází i pivotka ze Slavie

Zdroj Zdroj: idnes.cz     31.05.2023 (09:22)     Sekcia sport

Radikální obměnou prochází kádr házenkářek Mostu, které po deseti letech uvolnily interligový trůn pražské Slavii. Nejčerstvěji tým doplnily nadějná pivotka Anna Jestříbková právě ze Slavie a spojka Natálie Kuxová z Olomouce, loni vyhlášená talentem sezony.

 

Výsledky 9. kola interligy házenkářek

Zdroj Zdroj: sport.cz     04.11.2023 (18:53)     Sekcia sport

MOL interliga házenkářek - 9. kolo: Hodonín - Dunajská Streda 22:36 (10:19) Nejvíce branek: Kalinová 7/1, Krejčíková 5, Vasyljaková 4 - Rajnohová 9/2, Sáriová 7/3, Horynáková a Policarpová Santosová po 5. Michalovce - Kynžvart 41:26 (13:9) Nejvíce branek: Kowaliková 11, Popovcová 9, Dorszová 5 - Dresslerová 7, Tesařová 5, Patrnčiaková 4. Slavia Praha - Plzeň 39:29 (20:16) Nejvíce branek: Holečková 8/1, Švihonosová 7/3, Vostárková 6 - Fenclová 11/4, Schreibmeierová 6, Panošková 4. 17:30 Olomouc - Písek, 18:00 Most - Zlín, 18:30 Šaľa - Poruba.

 

Poruba podlehla Kynžvartu

Zdroj Zdroj: sport.cz     17.09.2023 (17:47)     Sekcia sport

MOL interliga házenkářek - 3. kolo: Poruba - Kynžvart 25:36 (9:17) Nejvíce branek: Rajová a Demlová po 5, Kalyhinová 5/1 - Patrnčiaková 10, Bezruková 9/4, Tesařová 5. 17:30 Plzeň - Písek.

 

Ambice byly velké, nepovedlo se. Patrnčiakovou mrzí, že je bez medaile

Zdroj Zdroj: idnes.cz     30.05.2022 (08:33)     Sekcia sport

Po skončení sezony následují rehabilitace. „První dny volna se dávám zdravotně dohromady a doufám, že se mi to co nejdříve povede,“ hlásí spojka kynžvartských házenkářek Annamaria Patrnčiaková. Bolístek má víc, zápal achilovky, přetažený lýtkový sval. „Trochu mě to trápí, ale bude dobře.“

 

Kynžvartské házenkářky ohromují interligu. Teď chceme dobít baterky, říká kouč

Zdroj Zdroj: idnes.cz     02.12.2021 (08:58)     Sekcia sport

Čtvrté místo v tabulce česko-slovensko-polské interligy, druhé mezi českými celky. To je bilance nováčka, házenkářek celku Házená Kynžvart v polovině sezony. „Už samotné umístění je pro nás skvostné. Být druhý český celek a hrát v Mostě u obhájce titulu o podzimního mistra. Ten plánoval hrát nyní evropský pohár, a nakonec byl rád, že mohl hrát s námi, že jsme byli pro něj tak zajímaví, že se zaplnila hala. To nás velice těší a ctí. To samotné je už ocenění a naše vizitka,“ říká trenér kynžvartských házenkářek Peter Sabadka.

 

Evropský pohár házenkářek - 2. kolo

Zdroj Zdroj: sport.cz     30.09.2023 (17:51)     Sekcia sport

Yellow Winterthur - Kynžvart 25:29 (8:11). Nejvíce branek: Vašičová 9, Steinerová 5/3, Barancová 3 - Némethová 6/2, Königová, Tesařová, Patrnčiaková a Dresslerová po 4, Bezruková 4/2. Odveta se hraje v neděli 1. října v Chebu.

 

Házenkářky Kynžvartu se chystají na zápas před prázdnou tribunou

Zdroj Zdroj: idnes.cz     09.10.2020 (11:12)     Sekcia sport

Už před třemi týdny si to vyzkoušely. Soupeř z Olomouce jim pár hodin před zápasem oznámil, že nepřijede. To se může kdykoliv opakovat, nicméně ještě ve čtvrtek platilo, že se hrát bude. „Připravujeme se normálně, standardně jako na každý zápas. Zatím nemáme informace, že by se nemělo hrát,“ říkal včera trenér kynžvartských házenkářek Peter Sabadka.

 

Zlín se hodně mění, vždycky se mi líbil, tvrdí trenér házenkářek Bašný

Zdroj Zdroj: idnes.cz     10.10.2021 (06:57)     Sekcia sport

Trenér českých házenkářek Jan Bašný se vrací do Zlína, jak může. V neděli „doma“ povede české házenkářky proti Chorvatsku.

 

Dvořáková: Čtvrté místo? Obrovský úspěch pro celou kynžvartskou házenou

Zdroj Zdroj: idnes.cz     27.05.2022 (08:29)     Sekcia sport

Čtvrté místo v Interlize, čtvrté mezi českými celky a druhé v Českém poháru. To je účet první sezony kynžvartských házenkářek v premiérové sezoně mezi elitou. „Zklamání to určitě není. Samozřejmě jsme dělali vše pro to, abychom získaly medaili, bohužel to nevyšlo, ale myslím, že se nemáme za co stydět. Celá sezona nám vyšla skvěle, až nad očekávání,“ říká jednadvacetiletá spojka Veronika Dvořáková.

 

Basketbalová reprezentantka Hanušová se vrací do Žabin Brno

Zdroj Zdroj: idnes.cz     30.05.2022 (17:20)     Sekcia sport

Novou posilou basketbalistek Žabin Brno se stala zkušená pivotka Alena Hanušová. Jednatřicetiletá reprezentantka se vrací do týmu ligových vicemistryň po osmi letech. Naposledy působila v mistrovském USK Praha.

U házenkářek Mostu po špatných výsledcích skončil kouč Struzik, vrací se Tancoš

Severské derby na ME házenkářek vyhrály Norky

Výsledky 7. kola interligy házenkářek

Výsledky čtvrtfinále Českého poháru házenkářek

Pivotka zachraňuje trojkou. Češky ukázaly srdce, věří si i na světové sokyně

Výsledky 21. kola interligy házenkářek

Basketbalistky KP Brno posílila chorvatská pivotka Trehubová

Ztráta pro český basketbal. Reprezentační pivotka Štěpánová ukončila kariéru

Výsledky 10. kola interligy házenkářek

Výsledky 5. kola interligy házenkářek

Výsledky 8. kola interligy házenkářek

Boj o mistrovství světa se týká 21 českých házenkářek, pět z nominace vypadne

V nominaci českých házenkářek na MS není Königová

Basketbalistky USK Praha posílí pivotka Hofová, nahradí Stankovičovou

Výsledky mistrovství světa házenkářek

Basketbalistky pražského USK posílí německá pivotka Saballyová

Kanadská pivotka Potterová prodloužila smlouvu v KP Brno

Program a výsledky mistrovství Evropy házenkářek 2020

Právo a práce mají přednost. Adámková opouští bundesligu

Startuje MS házenkářek, český tým chce postoupit ze skupiny

Trenér házenkářek Dahl nominoval na play off o MS 21 hráček

Švédsko vybojovalo na ME házenkářek konečné páté místo

Trenér porubských házenkářek: Snažíme se začlenit do sestavy mladé holky

Začíná Euro házenkářek, český tým se chce vzepřít roli outsidera

Koronavirus komplikuje ME házenkářek, Norsko vzdalo spolupořadatelství

Maďarsko na ME házenkářek zvítězilo nad Slovinskem

Chceme do první čtyřky, říká kouč olomouckých házenkářek Malínek

Výsledky 22. kola interligy házenkářek

Maďarsko zvažuje, že se vzdá pořádání ME házenkářek

Výsledky 15. kola interligy házenkářek

Vondroušová: Zápasový stres chybí, ale vybrala jsem si ho při učení

Nechtěla sedět na lavičce. Hanušová je po osmi letech zpátky v Žabinách

Soustředit se jen na Slovenky je sebevražda, varuje jednička házenkářek

O Český pohár házenkářek se utkají mostecké obhájkyně s Kynžvartem

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy