Fotbalová liga na O2 TV Sport: nový pořad, preview a 3D grafiky

Zdroj Zdroj: idnes.cz     27.07.2022 (13:38)     Sekcia sport

Letní pauza je u konce, v sobotu začíná nový ročník české fotbalové ligy, v níž titul obhajuje Viktoria Plzeň. Všechny zápasy soutěže odvysílají stejně jako loni stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal. Co diváky čeká? celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Sport na Ukrajině: fotbalová liga stojí, řeší se účast na paralympiádě

Zdroj Zdroj: idnes.cz     24.02.2022 (14:09)     Sekcia sport

Přerušená fotbalová liga, nejasnosti ohledně účasti sportovců na paralympijských hrách v Pekingu. Ruská invaze dopadá i na ukrajinský sport.

 

Moderní design, velké LED panely i virtuální realita. Stanice O2 TV Sport představuje nové studio

Zdroj Zdroj: fotbalportal.cz     22.07.2021 (18:37)     Sekcia sport

K sobotnímu startu FORTUNA:LIGY si stanice O2 TV Sport připravila celou řadu novinek. Tou největší bude multifunkční televizní studio, které divákům nabídne špičkové technologie včetně velkých LED zobrazovacích panelů i rozšířené a virtuální reality. V pátek 23. července od 20.00 hodin zahájí sezonu nový pořad FORTUNA:LIGA Preview s moderátorkou Eliškou Machovou. Fanoušci se mohou těšit i na atraktivnější vysílací formát české nejvyšší fotbalové soutěže.

 

Přenosy z předkol o pohárovou Evropu, show TIKI-TAKA i atraktivní nabídka pro fanoušky. Na O2 TV Sport startuje nová fotbalová sezona

Zdroj Zdroj: fotbalportal.cz     17.07.2023 (17:33)     Sekcia sport

Již tento víkend odstartuje nejvyšší česká fotbalová soutěž. Stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal odvysílají tradičně všechny zápasy v přímých přenosech, chybět nebude show TIKI-TAKA nebo pořad F:INITO. Novou sezonu zahájí O2 TV Sport v pátek 21. července, kdy od 20:00 hodin nabídne devadesátiminutové Preview FORTUNA:LIGY 2023/2024. Diváci se mohou těšit i na přenosy z domácích duelů Sparty, Plzně a Bohemians v předkolech evropských pohárů. Televize O2 TV si v rámci letní kampaně s ambasadorem Petrem Čechem přichystala navíc i speciální akci pro fanoušky.

 

Sbohem základní skupiny, Liga mistrů bude mít za tři roky nový model

Zdroj Zdroj: idnes.cz     19.04.2021 (16:30)     Sekcia sport

Fotbalová Liga mistrů, dosud nejprestižnější klubová soutěž planety, bude mít novou podobu. Evropská fotbalová unie UEFA definitivně schválila její reformu, od sezony 2024/2025 bude mít šestatřicet účastníků, o čtyři víc než má momentálně.

 

Dvě tváře lídra, šance na pikantní baráž či jarní rozpaky u Litavky. Vyrovnaná druhá liga míří do finále

Zdroj Zdroj: sport.cz     12.05.2023 (07:54)     Sekcia sport

Přímý postup pro Karvinou, do baráže Líšeň a Vyškov. Takhle by to vypadalo, kdyby fotbalová druhá liga skončila už teď. Jenže má před sebou ještě čtyři kola a po posledním květnovém víkendu může finální tabulka vypadat úplně jinak. Druholigové jaro je mimořádně napínavé a minimálně o baráž pořád hraje přinejmenším šest týmů. Tady je rychlá inventura Sport.cz.

 

Fotbalová liga: nejdřív nový držitel TV práv, pak ofsajdová čára pro VAR

Zdroj Zdroj: idnes.cz     17.03.2023 (17:05)     Sekcia sport

Fotbalová liga bude do října mít nového majitele televizních práv. V té době bude znám vítěz veřejné soutěže, která se uskuteční poprvé v historii. „Když nám cena s vyhlášením tendru nevzroste aspoň dvojnásobně, budu to považovat za velký neúspěch,“ řekl šéf ligy Dušan Svoboda.

 

Pokud se fotbalová liga nedohraje, nebude mít mistra ani sestupující, potvrdil předseda LFA Svoboda

Zdroj Zdroj: lidovky.cz     28.04.2020 (10:58)     Sekcia sport

Pokud se fotbalová liga nedohraje v kompletní podobě, tedy i s nadstavbovou částí, nebude vyhlášen mistr a nebude se ani sestupovat. O dohodě ligového výboru informoval na webu ČT Sport předseda Ligové fotbalové asociace (LFA) Dušan Svoboda. O účastnících evropských pohárů by v takovém případě rozhodlo aktuální pořadí v tabulce.

 

FOTBAL ONLINE: Liga startuje! První gól je tady, nováček vede nad favoritem

Zdroj Zdroj: sport.cz     30.07.2022 (15:18)     Sekcia sport

Opona jde vzhůru. Čtyřmi sobotními zápasy 1. kola začíná fotbalová Fortuna liga. Od 16:00 se hrají zápasy Brno - Slovácko, Zlín - Mladá Boleslav a Baník - Olomouc. Plzeň od 19:00 startuje v Teplicích obhajobu mistrovského titulu. Přímé přenosy vysílá O2 TV Sport, všechna utkání můžete sledovat v online reportážích na Sport.cz.

 

Všichni na fotbal. Startuje první liga, na stadiony mohou tisíce fandů

Zdroj Zdroj: idnes.cz     22.07.2021 (16:35)     Sekcia sport

Startuje fotbalová liga. A s tisíci fanoušky na tribunách, byť s omezeními. „Zatím nejsme v situaci, abychom po ministerstvu chtěli neomezenou kapacitu. Každopádně počet diváků na zápasech pořád intenzivně řešíme,“ říká šéf ligy Dušan Svoboda.

 

Začíná Liga mistrů, na programu jsou i dva šlágry

Zdroj Zdroj: sport.cz     19.09.2023 (15:24)     Sekcia sport

Fotbalová hostina startuje. Prestižní Liga mistrů v úterý večer nabídne prvních osm zápasů skupinové fáze. Dva šlágry z našlapané skupiny F můžete sledovat v podrobné online reportáži na Sport.cz. Od 18.45 bude AC Milán hostit Newcastle a ve 21.00 pařížský PSG vyzve Dortmund. Zápasy můžete sledovat v podrobných online reportážích na Sport.cz.

Jiskřička naděje pro sport. Nejvyšší fotbalová i hokejová liga by se mohly rozjet příští týden

FOTBAL ONLINE: Liga startuje! Vrba debutuje v Baníku, Plzeň vykročí za obhajobou

FOTBAL ONLINE: Liga startuje a padají góly! Vrbův Baník prohrává, nováček vede nad favoritem

Druhá fotbalová liga v Portugalsku se už dohrávat nebude

V Belgii se po verdiktu vlády fotbalová liga nejspíš nedohraje

Jablonec - Zbrojovka Brno, fotbalová liga se znovu hraje

Plzeň v Liberci umí. Potvrdí to znovu? Sport.cz nabídne audiokomentář z ligy

Italská fotbalová liga - 20. kolo:

Italská fotbalová liga - 25. kolo:

Odstartuje fotbalová liga už o víkendu? LFA se snaží ze všech sil

Německá fotbalová liga - 27. kolo:

Anglická fotbalová liga - 4. kolo:

Španělská fotbalová liga - 19. kolo:

Španělská fotbalová liga - 13. kolo:

Italská fotbalová liga - 21. kolo:

Německá fotbalová liga - 17. kolo:

Hledáme, pořád nemáme. Reprezentace shání manažera. Je možné, že se najde až po EURO

Italská fotbalová liga - 29. kolo:

Španělská fotbalová liga - 28. kolo:

Francouzská fotbalová liga - 26. kolo:

Německá fotbalová liga - 16. kolo:

Italská fotbalová liga - 4. kolo:

Francouzská fotbalová liga - 36. kolo:

Slovácko - Příbram, dohrává se fotbalová liga, opustí hosté poslední místo?

Žádné rozdělení do skupin, víc zápasů. Fotbalová Liga mistrů plánuje změny

Německá fotbalová liga - 23. kolo:

Fotbalová liga dál s jednotným míčem, který pro novou sezonu mění design

Německá fotbalová liga - 13. kolo:

Tahle liga není pro kanonýry. Hledá se nový Siegl nebo Lafata

Francouzská fotbalová liga - 21. kolo:

Francouzská fotbalová liga - 20. kolo:

Fotbalová liga v Salvadoru se po tragédii s 12 mrtvými dohrávat nebude

Góly, samé góly. Střelci se činili a fotbalová liga zažila rekordní kolo

Španělská fotbalová liga - 15. kolo:

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy