Modrá lavina se utrhla. Zastaví se posílená Olomouc až v Evropě?

Zdroj Zdroj: idnes.cz     20.03.2023 (10:00)     Sekcia sport

Fotbalisté Olomouce neprohráli v lize už deset kol a větří šanci na pohárový úspěch. Delší sérii zápasů bez porážky má pouze rozparáděná Sparta, která už jedenáct kol od zpackaného derby se Slavií boduje a srovnala se s ní na prvním místě. V čem je síla Sigmy? celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

SERIÁL SPORT.CZ: Den, kdy se rozechvělo Peru. Před 50 lety smetla české horolezce pod Huascaránem lavina

Zdroj Zdroj: sport.cz     31.05.2020 (14:01)     Sekcia sport

České horolezectví si dnes připomíná smutné výročí. Přesně před 50 lety se nejen v Peru zastavil čas. Jihoamerickou zemi postihlo silné zemětřesení. Z nejvyšší peruánské hory Huascarán se utrhla lavina, která smetla i základní tábor původně 15členné československé expedice. Ničivou katastrofu nikdo nepřežil. Sport.cz připravil k 50. výročí největší tragédie v dějinách československého horolezectví a vůbec první expedici, ze které se nikdo nevrátil, sedmidílný seriál.

 

ONLINE: Olomouc hostí Pardubice, Jablonec hraje v Boleslavi a Hradec v Karviné

Zdroj Zdroj: idnes.cz     31.07.2021 (15:32)     Sekcia sport

Spraví si posílená Mladá Boleslav po porážce v Plzni chuť proti Jablonci? Jak se předvede nováček z Hradce v Karviné? Získá po prohře na Spartě první body Olomouc, která hostí Pardubice? Tři utkání 2. kola fotbalové ligy od 16.00 sledujte v online reportáži. Od 19.00 nastoupí Sparta v Liberci.

 

Modrobílá lavina. Argentinská města zaplavila po titulu euforie

Zdroj Zdroj: sport.cz     18.12.2022 (21:41)     Sekcia sport

Po vítězství Argentiny nad Francií v penaltovém rozstřelu ve finále fotbalového mistrovství světa v Kataru dnes propukly v ulicích argentinských měst oslavy. Všechny kouty země zaplavily národní barvy modrá a bílá, uvedl deník La Nación.

 

Vyznamenání pro Olomouc: za Sigmu nastupuje nejvíce odchovanců v Evropě

Zdroj Zdroj: idnes.cz     15.05.2021 (10:46)     Sekcia sport

Na půdě sestupující Opavy dojem ze šedivé fotbalové sezony desátá Olomouc už příliš vylepšit nemůže. A tak dá odcházející trenér Radoslav Látal dnes (15.00) po domluvě se sportovním manažerem Ladislav Minářem příležitost mladším hráčům. Ostatně jestli něco udělalo fanouškům Sigmy v ročníku radost, pak vysoký počet odchovanců. Největší v Evropě.

 

Cestu za obhajobou začne Liverpool proti Bielsově Leedsu. Co předvede posílená Chelsea?

Zdroj Zdroj: fotbalportal.cz     11.09.2020 (22:00)     Sekcia sport

Už o tomto víkendu startuje nový ročník Premier League. Po osmačtyřiceti dnech se vrací na scénu. Hned první den je na programu velmi zajímavé utkání. Liverpool, který se bude snažit obhájit titul, hostí nováčka z Leedsu, na kterého jsou všichni zvědaví. Značně posílená Chelsea jede do Brightonu. Tottenham přivítá Everton s Jamesem Rodríguezem. Manchestery mají ještě volno.

 

Lavina se utrhla v prodloužení! Colorado má našlápnuto ke Stanley Cupu

Zdroj Zdroj: sport.cz     23.06.2022 (05:57)     Sekcia sport

Hokejistům Colorada chybí už jen jediný krok k zisku slavného Stanleyova poháru. Ve čtvrtém finálovém duelu NHL zvítězili na ledě Tampy Bay 3:2 v prodloužení gólem Nazema Kadriho ze 73. minuty a vedou v sérii hrané na čtyři výhry 3:1 na zápasy. Na jeden gól poražených přihrál Jan Rutta, jeho spoluhráč Ondřej Palát nebodoval. Na druhé straně Pavel Francouz, který dochytal minulé utkání, zůstal na střídačce. Páté utkání je na programu v noci na sobotu od 2:00 SELČ.

 

Kruci, vždyť je to tak pěkné! Kratochvílová slaví kulatiny

Zdroj Zdroj: sport.cz     26.01.2021 (11:34)     Sekcia sport

Současná doba velkým oslavám nepřeje, a tak bude legendární běžkyně Jarmila Kratochvílová dnes přijímat gratulace k sedmdesátinám hlavně po telefonu. „Nic neorganizuju, kdo se zastaví, tak se zastaví, však je to jen číslo,“ mávne rukou.

 

Lavina porážek nekončí. Házenkářky Mostu v Lize mistryň nestíhaly ani v Lublani

Zdroj Zdroj: idnes.cz     22.01.2023 (15:39)     Sekcia sport

Lavina porážek dál dusí mostecké házenkářky, oslabené zraněními. V Lublani si v neděli připsaly už dvanáctou v Lize mistryň. Se slovinským Krimem ruply 31:42 a jediná prohra je dělí od negativního rekordu v nejprestižnější soutěži. Ve skupině A zůstaly české šampionky na nule.

 

Když dorazí modla, poušť se zbarví do modra. Matthews míří k bájným 70 gólům

Zdroj Zdroj: idnes.cz     22.02.2024 (19:09)     Sekcia sport

Že se led a modrá barva do pouště nehodí? Povídejte to hokejovým fanouškům v Arizoně. Klub Coyotes strádá a tamní příznivce přestává zajímat. Ostatně i proto teď tým NHL hraje zahanbeně pouze v maličké univerzitní aréně. Stačí ale, když na jihozápad Spojených států zavítají hokejisté kanadského Toronta. A nadšení je na světě. Místní bez skrupulí odhazují cihlově červené dresy a mění je za ty Maple Leafs.

 

44. kolo ELH: Pardubice porazily Olomouc, Sparta vyhrála ve Vítkovicích

Zdroj Zdroj: sportovninoviny.cz     03.02.2023 (20:35)     Sekcia sport

Praha - Hokejisté Pardubic v utkání 44. kola extraligy porazili Olomouc 4:1 a udělali další krok k zisku Prezidentského poháru. Vedoucí Dynamo vyhrálo podeváté v řadě, Olomouc potřetí...

A přece se zastaví! Už i ligu v Tádžikistánu ochromil koronavirus

Slovácko - Olomouc 1:0, hosté byli jaloví, po hodině hry rozhodl Havlík

Ledecká posílená skvělým sjezdem bude v super-G útočit na druhou výhru v řadě,

Psal Putinovi, ať zastaví válku. Bývalý ruský kapitán: Možná mě i zabijí

Olomouc chce být lepší než v minulé sezoně

FOTBAL ONLINE: Zastaví Baník strmý pád? Klokani překvapili Slovácko, chystá se Slavia

FOTBAL ONLINE: Zastaví Baník strmý pád? Do akce půjde Slovácko, chystá se Slavia

Cíle Sparty? V první řadě úspěch v Evropě. Nejlepší sponzor je UEFA, říká Vrba

Olomouc po třech kolech prohrála.

Posílená Chelsea dál tápe

Olomouc v extralize tápe, prohrála sedmý z osmi zápasů

Liberec jde na Baník. Posílená psychika je na hráčích znát, tvrdí asistent

Olomouc otočila zápas s Kladnem

Olomouc v přípravě padla s Vyškovem

Olomouc vyhrála po nájezdech

Olomouc přišla o neporazitelnost

Prostějovské volejbalistky nestačily na Olomouc a už nejsou bez porážky

Olomouc vedení v Liberci neudržela

Olomouc zvítězila pošesté z posledních sedmi kol

Olomouc loupila na Spartě, ta čeká na plný bodový zisk už sedm zápasů

Plzeň dvakrát využila přesilovku a porazila Olomouc,

Zastaví giganta z Milána? Spartu čeká perná náprava krušného derby

Napočtvrté to vyšlo. Třinec zdolal Olomouc, ta domácí jistotu stále nemá

Ostrá příprava na MS začne proti Rakousku s hráči KHL. V brance bude Will

Ekonomicky posílená Kometa má Furcha, ale cílí ještě na další esa

Sparta rozstřílela Olomouc, západočeský souboj dopadl pro Karlovy Vary

Sparta - Olomouc. Letenští vstupují do ligové sezony bez Hancka

Další pokus být zábavná, rychlá, sexy. Bude obměněná Olomouc silnější?

Posílená, vyvážená, hladová. Dokáže Kometa utnout slabé časy?

Liberec rozdrtil Olomouc

Olomouc zdolala Mladou Boleslav

ONLINE: Hraje Sheffield proti Wolves, večer poprvé v sezoně nastoupí Chelsea

Olomouc zdolala Liberec v prodloužení

Olomouc vyhrála na Slavii

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy