Sedmý v Tokiu? Pravěk! Tomeček vyhlíží Paříž a hledá, čím by si dobil baterky

Zdroj Zdroj: idnes.cz     28.06.2023 (11:21)     Sekcia sport

Na Evropských hrách skončil za očekáváním, během své kariéry se ale musel dvaatřicetiletý skeetař Jakub Tomeček vyrovnávat i s větším zklamáním. Na olympiádě v Tokiu suverénně kráčel do finále, když dopustil na závěr kvalifikace dvě chyby. Rázem se musel o postup rozstřelovat. A v nekonečném boji pak vytoužené místo v olympijském finále prohrál. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Tomeček vyhlíží Tokio: Až vyletí oranžový terč, sestřelím ho a tím to hasne

Zdroj Zdroj: idnes.cz     09.06.2021 (07:31)     Sekcia sport

Bývalý mistr Evropy ve skeetu, spoludržitel maximálního možného nástřelu, a tím i světového rekordu střelec Jakub Tomeček má už dva roky jisté místo na hrách v Tokiu. Za šest týdnů se snad dočká, už jako čerstvý třicátník. Do té doby hodlá ze střelnice vylézt pouze v krajní nouzi. „Prostě se pojedou bomby až do olympiády,“ těší se brokař na závěrečný dril.

 

DNES V TOKIU: Cink(ne) Čechům první medaile? Choupenitch postoupil mezi osm nejlepších fleretistů

Zdroj Zdroj: sport.cz     26.07.2021 (00:08)     Sekcia sport

Hry v Tokiu pokračují pondělním soutěžním programem, ve kterém se jako první z Čechů představili ve skeetu sportovní střelci. Barbora Šumová a nakonec ani Jakub Tomeček se do finále nedostali. Šumová byla v kvalifikaci čtrnáctá, Tomeček byl ještě blíže k bojům o medaili, v rozstřelu prohrál s Dánem Hansenem a skončil sedmý. V šermu postoupil už do čtvrtfinále fleretista Alexandr Choupenitch. Z tenistek si Barbora Krejčíková už zajistila osmifinále, totéž se povedlo i Markétě Vondroušové, ve hře ještě jsou Karolína Plíšková a Petra Kvitová. Kanoista Lukáš Rohan bezpečně postoupil do finále kategorie C1. V rozplavbách na 200 m volný způsob se představí Seemanová a na medaili útočí biker Ondřej Cink, který jede závod v cross country. Podrobnou online reportáž z třetího dne nabízí náš web Sport.cz od 1:00 SELČ.

 

Nevěstu jsem si vystřílel, říká brokař Tomeček, první olympionik pro Tokio

Zdroj Zdroj: idnes.cz     11.12.2020 (09:58)     Sekcia sport

Minulý rok v březnu byl Jakub Tomeček vůbec prvním českým sportovcem, který vybojoval účast na nadcházející olympiádě. Měla pro něho i speciální osobní význam: v Tokiu plánoval brokový střelec původem z Vnorov na Hodonínsku vybojovat medaili a vydělat tak dost peněz na to, aby se následně mohl doma se vší parádou oženit.

 

DNES V TOKIU: Češi mají stříbro z divoké vody! Choupenitche dělí jedna výhra od medaile

Zdroj Zdroj: sport.cz     26.07.2021 (00:08)     Sekcia sport

Hry v Tokiu pokračují pondělním soutěžním programem, ve kterém se jako první z Čechů představili ve skeetu sportovní střelci. Barbora Šumová a nakonec ani Jakub Tomeček se do finále nedostali. Šumová byla v kvalifikaci čtrnáctá, Tomeček byl ještě blíže k bojům o medaili, v rozstřelu prohrál s Dánem Hansenem a skončil sedmý. V šermu postoupil už do čtvrtfinále fleretista Alexandr Choupenitch. Z tenistek si Barbora Krejčíková už zajistila osmifinále, totéž se povedlo i Markétě Vondroušové, ve hře ještě jsou Karolína Plíšková a Petra Kvitová. Kanoista Lukáš Rohan vybojoval pro Česko v kategorii C1 první medaili na letošních hrách. Ve finále nestačil jen na Slovince Savšeka a získal stříbro. V rozplavbách na 200 m volný způsob se představí Seemanová a na medaili útočícího bikera Ondřeje Cinka bohužel v závodě cross country potkal defekt a nedojel. Podrobnou online reportáž z třetího dne nabízí náš web Sport.cz od 1:00 SELČ.

 

Střelci Šumová s Tomečkem se do olympijského finále neprobojovali

Zdroj Zdroj: sport.cz     26.07.2021 (05:35)     Sekcia sport

Českým střelcům se nedařilo, ani skeetařka Barbora Šumová, ani její kolega Jakub Tomeček se do finále olympijského závodu neprobojovali. Šestadvacetiletá Češka trefila v kvalifikaci 118 z celkových 125 ran a skončila na 14. místě. Od postupové šestice ji dělily dva zásahy. Jakub Tomeček se dlouho držel v boji o finále, ale v rozstřelu prohrál s Dánem Hansenem a skončil sedmý.

 

DNES V TOKIU: Češi mají stříbro z divoké vody! Choupenitch stále živí šanci na medaili

Zdroj Zdroj: sport.cz     26.07.2021 (00:08)     Sekcia sport

Hry v Tokiu pokračují pondělním soutěžním programem, ve kterém se jako první z Čechů představili ve skeetu sportovní střelci. Barbora Šumová a nakonec ani Jakub Tomeček se do finále nedostali. Šumová byla v kvalifikaci čtrnáctá, Tomeček byl ještě blíže k bojům o medaili, v rozstřelu prohrál s Dánem Hansenem a skončil sedmý. Fleretista Alexandr Choupenitch v semifinále nestačil na Číňana a bude šermovat o bronz. Z tenistek si Barbora Krejčíková už zajistila osmifinále, totéž se povedlo i Markétě Vondroušové a Karolíně Plíškové. Petra Kvitová se s turnajem loučí. Kanoista Lukáš Rohan vybojoval pro Česko v kategorii C1 první medaili na letošních hrách. Ve finále nestačil jen na Slovince Savšeka a získal stříbro. Z rozplavby na 200 m volný způsob postoupila do úterního semifinále Seemanová a na medaili útočícího bikera Ondřeje Cinka bohužel v závodě cross country potkal defekt a nedojel. Podrobnou online reportáž z třetího dne nabízí náš web Sport.cz od 1:00 SELČ.

 

DNES V TOKIU: Neskutečné! Češi mají po 113 letech medaili z šermu. Choupenitch má bronz, kanoista Rohan stříbro

Zdroj Zdroj: sport.cz     26.07.2021 (00:08)     Sekcia sport

Hry v Tokiu pokračují pondělním soutěžním programem, ve kterém se jako první z Čechů představili ve skeetu sportovní střelci. Barbora Šumová a nakonec ani Jakub Tomeček se do finále nedostali. Šumová byla v kvalifikaci čtrnáctá, Tomeček byl ještě blíže k bojům o medaili, v rozstřelu prohrál s Dánem Hansenem a skončil sedmý. Fleretista Alexandr Choupenitch vybojoval proti domácímu šermíři bronz. Z tenistek si Barbora Krejčíková už zajistila osmifinále, totéž se povedlo i Markétě Vondroušové a Karolíně Plíškové. Petra Kvitová se s turnajem loučí. Kanoista Lukáš Rohan vybojoval pro Česko v kategorii C1 první medaili na letošních hrách. Ve finále nestačil jen na Slovince Savšeka a získal stříbro. Z rozplavby na 200 m volný způsob postoupila do úterního semifinále Seemanová a na medaili útočícího bikera Ondřeje Cinka bohužel v závodě cross country potkal defekt a nedojel. Podrobnou online reportáž z třetího dne nabízí náš web Sport.cz od 1:00 SELČ.

 

Olympijské zlato ve skeetu slaví Američané Hancock a Englishová

Zdroj Zdroj: sport.cz     26.07.2021 (09:36)     Sekcia sport

Olympijskými šampiony ve skeetu se stali Američané Vincent Hancock a Amber Englishová. Zatímco Hancock slaví triumf po devíti letech a třetí v kariéře, jeho krajanka uspěla pod pěti kruhy poprvé. Čeští střelci Jakub Tomeček a Barbora Šumová se do finále nedostali, Tomeček skončil po dodatečném kvalifikačním rozstřelu sedmý, Šumová obsadila 14. místo.

 

Poprvé českou jedničkou, poprvé v elitní stovce. Chci se prodrápat co nejvýš, plánuje Lehečka

Zdroj Zdroj: sport.cz     18.02.2022 (18:47)     Sekcia sport

O den mu utekla speciální divoká karta do hlavní soutěže v Marseille. A tak jel Jiří Lehečka domů do Prostějova, aby dobil baterky po životním úspěchu. Dvacetiletý semifinalista turnaje v Rotterdamu je od tohoto týdne novou českou tenisovou jedničkou a zároveň premiérově i hráčem nejlepší světové stovky.

 

S hráči jsou často bitvy. Jílek o Sigmě, stavu českého fotbalu i Hřebíkovi

Zdroj Zdroj: idnes.cz     15.01.2024 (20:00)     Sekcia sport

Václav Jílek usedne do pohodlného křesílka v hotelovém lobby. Ač by si raději dopřál krátkou siestu a v nabitém programu dvoufázových tréninků a zápasů na Maltě dobil baterky, ochotně se pustí do velkého rozhovoru pro iDNES Premium. O trénování Olomouce, vizi, kritice, stavu českého fotbalu i volbě reprezentačního kouče.

Skeetaři Tomeček a Šumová získali na ME ronz v soutěži smíšených dvojic

OLYMPIJSKÝ SOUHRN: Češi mají po 113 letech medaili z šermu. Choupenitch má bronz, kanoista Rohan stříbro

Skandál před začátkem OH. Ugandský vzpěrač opustil v Tokiu výpravu, hledá ho policie

Střelec Kostelecký zkouší novinky. Doufá, že příští rok bude v Tokiu olympiáda. Nezavrhuje ani Paříž

Ugandský vzpěrač opustil v Tokiu olympijskou výpravu, hledá ho policie

Jako kdybych kopl penaltu za sebe, úplný úlet, soptil střelec Tomeček kvůli 124. ráně

Ludík sní o olympiádě a vyhlíží svatbu. Do Tokia by rád letěl i s partnerkou

Do Dakaru nemůže. "Captain Solo" Tomeček proto nabral posádku a míří na Dakar

Skeetař Tomeček je po úvodním kvalifikačním dni na OH čtvrtý, Šumová desátá

Skeetař Tomeček se v kvalifikaci drží těsně za medailovými pozicemi, Šumová je desátá

Tomeček po Rallye Dakar už myslí na milovanou Afriku a "ten pravý" Dakar

Vedle Alaphilippea bude francouzským cyklistům na OH v Tokiu chybět i Bardet

Tomeček na Africa Eco Race už počtvrté ovládl pořadí kamionů

Šestá medaile pro Česko, bronz berou skeetaři Tomeček a Šumová

Tomeček byl počtvrté nejrychlejší mezi kamiony na Africa Eco Race

Střelec Tomeček je mistrem Evropy ve skeetu, už podruhé

Triatlonistka Kuříková věří, že po smutném Tokiu přijde lepší Paříž

Skeetaři Tomeček se Šumovou vystříleli evropské stříbro v mixu

Neprodyšná bublina má trhlinu. Ugandský vzpěrač utekl z olympiády, hledá ho policie

Tomeček znovu míří s kamionem do Afriky, poprvé i se synem

Biker Cink, kanoista Rohan a střelec Tomeček zkusí zabojovat o medaili

Ugandská záhada. Vzpěrač v Japonsku opustil olympijský tým, hledá ho policie

Paráda! Moderní pětibojař Kuf bude v závěrečné kombinaci útočit na medaili

Tomeček popáté kraloval kamionům v závodě Africa Race, celkově byl čtvrtý

Krpálek si v Tokiu vybojoval semifinále, kvůli zranění do něho nenastoupil

Spurt na Paříž-Nice vyhrál Pedersen, lídr Laporte upadl, Štybar je sedmý

DNES V TOKIU: Poslední zlato berou Srbové! Hvězdný Brit slaví sedmý olympijský triumf

DNES V TOKIU: Američanky mají historické zlato. Hvězdný Brit slaví sedmý olympijský triumf

Moderní pětibojař Kuf drží po dvou disciplínách skvělou pozici, Vlach ztrácí

Skeetaři bojují o olympijské finále. Tomeček je čtvrtý, Šumová desátá

Střelec Tomeček získal podruhé titul mistra Evropy ve skeetu

Kámo, sorry, to už nepustím! Jak Tomeček vystřílel zlato z loňské formy

Olympijská sláva v Chuchli, Kellnerová a spol. tam zabojují o Paříž

Zbyl ve mně kus předolympijské formy, radoval se zlatý střelec Tomeček

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy