Pořádné zlepšení už tak skvělých mobilů. Recenze iPhonů 13 Pro a Pro Max

Zdroj Zdroj: idnes.cz     28.09.2021 (01:08)     Sekcia věda a technika

Nejmodernější iPhony letos dostaly pro někoho nešťastné číslo třináct, ovšem zatím se jeví jako velice povedené kousky. Ačkoliv se někomu může zdát, že letos Apple jen recykluje loňské modely, změn je více než dost. Rychlejší displej, lepší fotoaparát, solidní výdrž a samozřejmě i více výkonu. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Apple konečně prozradil termín premiéry nových iPhonů 12. Bude za týden

Zdroj Zdroj: idnes.cz     06.10.2020 (19:26)     Sekcia veda-a-technika

Pandemie koronaviru výrazně změnila plány mnoha výrobců mobilů, Apple nevyjímaje. Místo obvyklého zářijového termínu se premiéra nových iPhonů přesunula na říjen.

 

Zničili teslu, aby ji mohli roztavit a vyrobit z ní záda iPhonu

Zdroj Zdroj: idnes.cz     30.11.2021 (01:08)     Sekcia veda-a-technika

Nabídku smartphonů pro boháče ruský Caviar povýšil na novou úroveň. Kvůli nové variantě iPhonu, která spadá do nedávno představené vizionářské edice, totiž použil část karoserie elektromobilu Tesla 3. Kusy hliníku poté roztavil a použil na výrobu drahého mobilu.

 

FBI prolomila zabezpečení iPhonů střelce z Pensacoly. Způsob však tají

Zdroj Zdroj: idnes.cz     22.05.2020 (00:18)     Sekcia veda-a-technika

Americký Federální úřad pro vyšetřování informoval, že po měsících pokusů prolomil zabezpečení iPhonů střelce z námořní základny ve floridské Pensacole. Už v lednu přitom požádal Apple o součinnost při vyšetřování, ten však poskytl jen dostupná data z iCloudu. FBI je na Apple pořádně naštvaná.

 

Úlomek zubu starý 80 milionů let můžete mít na iPhonu. Pokud jste bohatí

Zdroj Zdroj: idnes.cz     22.11.2021 (01:08)     Sekcia veda-a-technika

Má jít o nejděsivější kolekci, kterou kdy ruský Caviar představil. Tedy alespoň takto ji sám výrobce prezentuje. Spíš než samotná provedení iPhonu 13 však hrůzu v očích vyvolá pohled na požadované sumy. Místo nejdražšího provedení byste si mohli pořídit hned 28 nejdražších iPhonů 13 Pro Max.

 

Deset skvělých věcí, o nichž jste možná nevěděli, že je Apple Watch umí

Zdroj Zdroj: idnes.cz     25.11.2020 (06:03)     Sekcia veda-a-technika

Apple Watch jsou coby nejlepší přítel vašeho iPhonu neustále po ruce, či přesněji řečeno na ní. Už určitě víte, že tyto chytré hodinky umí kromě času informovat i o notifikacích či počítat spálené kalorie. Ale o těchto deseti funkcích, které hodinky umí a mohou se vám hodit, jste možná nevěděli. Pojďme se na ně podívat.

 

Jste opravdový milovník iPhonů? Vyzkoušejte se

Zdroj Zdroj: idnes.cz     09.09.2020 (06:03)     Sekcia veda-a-technika

Nová generace smartphonů od Applu by se měla ukázat co nevidět. Pokud se o tuto značku zajímáte, můžete si vyzkoušet, kam až vaše vědomosti ohledně iPhonů sahají.

 

Šéfa Xiaomi nachytali s iPhonem. Vymlouvá se, že ho jen testuje

Zdroj Zdroj: idnes.cz     19.05.2020 (00:36)     Sekcia veda-a-technika

U svých příznivců si to pořádně zavařil ředitel společnosti Xiaomi, když na internet přidal příspěvek, u kterého sociální síť automaticky nahlásila, že byl odeslán z iPhonu. Následovala komediální schovávaná doprovázená výmluvami.

 

Toužíte po levném iPhonu? Je to složité, ale najde se

Zdroj Zdroj: idnes.cz     17.07.2020 (00:00)     Sekcia veda-a-technika

iPhony od společnosti Apple jsou v podstatě kultovní záležitostí a většinou nikoliv levnou. Přesto existuje několik možností, jak se k levnému iPhonu dostat. Musíte však přijmout kompromisy.

 

Prodeje nových iPhonů předčily očekávání, říká analytik

Zdroj Zdroj: idnes.cz     28.11.2020 (06:03)     Sekcia veda-a-technika

Známý analytik Ming-Chi Kuo zveřejnil informace o prodejích nové řady iPhonů. Podle něj se jim daří na trhu velmi dobře. A i výhled je pozitivní.

 

Speciální edicí vzdávají hold deset let starému iPhonu

Zdroj Zdroj: idnes.cz     19.12.2020 (06:03)     Sekcia veda-a-technika

S letošní generací iPhonu se Apple vrátil k deset let starému designu. Od roku 2014 měly jeho telefony oblé boky. Déjà vu? Vlastně ano, Apple už jednou obliny opustil. Bylo to v roce 2010, Steve Jobs tehdy představil iPhone 4. Byla to jeho poslední prezentace. Ruský Caviar tuto dobu připomíná speciální edicí iPhonu 12 Pro.

Pro někoho nešťastné označení nových iPhonů potvrzují nálepky z krabiček

Trump, nebo Biden? Ani výrobce mobilů v tom nemá jasno

Nové hodinky od Applu jsou technologický šperk. Recenze Watch Series 7

Premiéra nových iPhonů 13 se blíží. Co všechno o novinkách víme

Chcete neošizené balení iPhonu? Máte asi poslední možnost

Nových iPhonů 13 může být nedostatek. Apple musí omezit výrobu

Video dokazuje výbavu nejlepšího iPhonu 12. Bude mít zajímavé funkce

Hranatější, rychlejší, ale jinak starý známý. Recenze iPhonu 12 Pro

V nenápadné dodávce pašoval tisíce iPhonů. Celníkům neunikl

Drahý, levný, nebo žádný. Ovlivní krize váš výběr nového mobilu?

Apple se ptá zákazníků, jak může ještě víc ošidit balení iPhonů

Působivé, ale zbytečné. Vrcholný iPhone 15 skryje fotoaparáty

Šílený iPhone je pro skalní fanoušky Applu. Ti si za něj pořádně připlatí

Po iPhonu s kouskem Jobsova roláku připravili pro applisty další lahůdku

Pouzdro k novým mobilům od Googlu si půjčilo funkci od iPhonů

Je to pořádný kus mobilu. Test Motoroly G9 Plus

Drahý zajíc v pytli. V Rusku nabízí ještě nepředstavený iPhone 12

Podomácku si upravil iPhone. Apple se přitom této změně zuřivě brání

Apple si chválí nové krycí sklo iPhonu. Ukázal, že přežije pád do hlíny

Vadí jim, že Apple tajně sleduje uživatele iPhonů. Stěžují si proto u úřadů

Kutil použil stovky iPhonů jako originální dekoraci domu

Proč tak nevypadá ten letošní? Na internetu se objevily obrázky iPhonu 14

Model: Zlepšení situace s virem do Vánoc vyžaduje přísný lockdown

Vynálezce dotykového ovládání iPhonů přišel na další revoluční metodu

Apple řeší krádeže prototypů iPhonů. Prozraďte zdroje, hrozí prodejcům

Na záda iPhonu přidělali tank. Jako připomínku vítězství nad nacisty

Čím Xiaomi překvapí příště? Vylepší jemnost displejů u levnějších mobilů

Čirá esence nevkusu. K iPhonu si můžete koupit bustu Jobse nebo Muska

Prodeje iPhonů zaostaly za očekáváním. Samsung je zase jedničkou

Samsung si zase utahuje z iPhonů. Nejdřív to zkusil potají

Kvůli koronaviru se možná už letos do iPhonů vrátí tradiční funkce

Apple chce výrazně navýšit produkci iPhonů. Nemusí mu to vyjít

Přes půl miliardy iPhonů bylo všanc hackerům. Apple chybu opraví

Více než stovka průvodců demonstrovala za zlepšení podmínek

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy