Testovali jsme sušené hovězí maso: Dodržují výrobci sliby na obalech?
Zdroj:
blesk.cz
13.10.2022 (06:00)
bulvár
Svačina bohatá na bílkoviny nebo zdravý snack, když vás honí mlsná. Je sušené maso (jerky) z obchodů opravdu takové? Kolik hovězího najdete v prodávaných baleních? celý článek
Testovali jsme uzené maso: Který výrobce šidí? Jaké je nejchutnější?
Zdroj:
blesk.cz
23.07.2020 (05:00)
bulvar
Uzené maso neurčují žádné speciální předpisy. Ačkoli má v názvu slovo maso, jeho obsah může být různý. Jak velký rozdíl mezi podíly masa byl mezi testovanými výrobky, vám prozradí Potravinový Sherlock už v pátek.
Hovězí líčka podle šéfkuchaře! A další masové speciality pro zahřátí!
Zdroj:
blesk.cz
21.01.2021 (13:00)
bulvar
V zimě potřebujeme vydatná jídla, o tom není pochyb. A šéfkuchař Josef Tydlačka z Velkých Karlovic má jasno: „Hovězí maso v kombinaci s kořenovou zeleninou má specifickou neodolatelnou chuť – maso získá vůni zeleniny a zelenina zase vůni masa. Je to ideální pokrm do zimy a studeného počasí.“
Testovali jsme šunky pro děti: Jak si s námi výrobci »hrají«?
Zdroj:
blesk.cz
18.08.2021 (08:51)
bulvar
Lákavý obal, mnohdy vyšší cena a přísliby, které u obyčejných šunek na etiketě nenajdete. Jsou šunky pro děti opravdu tak speciální, jak výrobci slibují? To se dočtete už v pátečním testu Blesku!
Ugrilovat hovězí steak není žádná věda, to spíš spálíte kuře!
Zdroj:
blesk.cz
26.08.2022 (06:00)
bulvar
Češi grilování milují a jsou schopni grilovat i v dešti, hlavně když to na rozpáleném kovu prská a syčí. Překvapivě však na českých grilech častěji najdeme kuřecí a vepřové maso. Králem každé grilovačky je přitom dozajista šťavnatý hovězí steak. Lidé mají často zbytečnou obavu, že mohou toto kvalitní, zdravé a výživné maso na grilu pokazit. Příprava je přitom mnohem jednodušší než třeba u krkovičky a o kuřecím mase, které je potřeba grilovat i několik desítek minut, ani nemluvě.
Testovali jsme uherské salámy: Který výrobek je nejchutnější a kdo uherák dobarvuje?
Zdroj:
blesk.cz
07.07.2022 (07:53)
bulvar
Oblíbený uherský salám s typickou bílou plísní na povrchu pochází původně z Maďarska. Uzeninu s jemnou pikantní chutí ale vyrábějí i tuzemští výrobci. Jak se jim to daří?
Testovali jsme jablečné cidery: Vyrábí se z nahnilého ovoce? Jak jsou na tom s cukrem?
Zdroj:
blesk.cz
24.06.2021 (05:25)
bulvar
Není to pivo ani víno, ale zkvašený mošt. O čem je řeč? O oblíbeném letním osvěžení – jablečném cideru. Jak kvalitní nápoje můžete koupit v obchodě? A drží se výrobci původní receptury?
Testovali jsme levné kuřecí párky: Obsahují vůbec maso?
Zdroj:
blesk.cz
02.03.2023 (06:00)
bulvar
Jsou oblíbené na talířích s hořčicí nebo s kečupem v rohlících a jejich společným jmenovatelem je nízká cena. Jaké jsou párky, jejichž balení vyjde na pár pětek?
Testovali jsme balené tataráky: Jsou pro zdraví bezpečné? A který je šizený?
Zdroj:
blesk.cz
12.09.2024 (06:00)
bulvar
Chuť čerstvého libového hovězího a svoboda přimíchat si koření a dochucovadla dle své chuti. To je kouzlo tataráku! V obchodech lze koupit už namleté a připravené maso. Jak je kvalitní? To vám prozradí Potravinový Sherlock už v pátečním testu Blesku!
Testovali jsme bramborové saláty: Na čem výrobci letos šetří?
Zdroj:
blesk.cz
07.12.2023 (06:00)
bulvar
Bramborový salát – klasika, která nesmí chybět na štědrovečerním stole. Pokud nemáte čas nebo chuť na jeho přípravu a plánujete sáhnout po kupovaném, přečtěte si nejprve páteční test Blesku. Potravinový Sherlock vám prozradí, který je nejkvalitnější!
Testovali jsme bílé klobásy na gril: Je v nich vůbec maso?
Zdroj:
blesk.cz
22.06.2023 (06:00)
bulvar
Bílé grilovací klobásy jsou stálicí na českých grilech. Mohou být malé i velké, tlusté i tenké, ale vzhledem náplně se od sebe příliš neliší. Ale co v chuti a kvalitě? To vám prozradí Potravinový Sherlock už v pátečním testu Blesku.
Testovali jsme saláty Caesar: Podle čeho vybírat? Kolik masa skutečně obsahují?
Testovali jsme kuřecí nugety: Kolik masa skutečně obsahují? Co všechno do nich výrobci přidávají?
Testovali jsme vaječné těstoviny: Vyrovnají se levnější výrobky prémiovým značkám?
Testovali jsme mražené ovocné směsí: Jaký fígl výrobci rádi používají?
„Lidi, jsme v krizi.“ Nakolik jsou Bidenovy klimatické sliby realistické?
Glosa: Babišovy a Fialovy bláboly století: Politické sliby, kterým (ne)uvěříte!
Všichni to věděli, jen Trump ne: Jeho cla zdražují potraviny, nejvíc kávu, hovězí a ovoce!
Test kuřecích šunek nejvyšší jakosti odhalil: Sliby chyby! Dva výrobci šidí!
Šest mýtů o hovězím mase: Na čerstvé zapomeňte? A co říká barva?
Po 7 letech jsme opět testovali »vepřovky«: Jak se změnila kvalita?
Sušené jahody jako koktejl pesticidů s plísněmi, ukázal test: Které značky propadly?
Mrazem sušené jahody jako koktejl pesticidů s plísněmi, ukázal test: Které značky propadly?
Velký test kuřecích šunek nejvyšší jakosti: Který výrobce šetří na mase?
Wagnerovec o mlýnku na maso: „Plazil jsem se čtyři dny, 25 km. Z devíti jsme přežili jen dva“
Po 7 letech jsme opět testovali »vepřovky«: Jak se změnila kvalita masových konzerv?
Maso v akci oproti loňskému roku zlevnilo: Klesly ceny za vepřovou pečeni i kuřecí prsa
Jednání vlády: Ministři proberou novelu o obalech a Červeném kříži
Čokoládová vajíčka pro koledníky: Testovali jsme pro vás jejich kvalitu!
Testovali jsme nakládané okurky: Obsahují pesticidy? Kdo na nich šetří?
Řeznická poradna: Vybírejte hovězí jako profík
Testovali jsme sprchové gely: Musíme si za kvalitu připlácet?
Testovali jsme drůbeží bujony z kostky: Najdete v obchodě poctivý?
Šok v brněnském řeznictví: Veterinářky našly maso jak z hororu
Je libo zvěřinu? Mendelu nabízí maso z univerzitních lesů, má i vlastní bourárnu
Šokující video: Motorkáři testovali stroje v přírodní rezervaci, lesníkovi se vysmáli
Šok v brněnském řeznictví: Veterinářky našly maso jako z hororu
Testovali jsme »taveňáky«: Jsou tavicí soli oprávnění strašáci?
Koupila si miniprase, vyrostla z něj velká prasnice. Na maso ji neprodám, tvrdí žena
Testovali jsme třtinové cukry: Jsou zdravější než obyčejné bílé? Který je nejchutnější?

