Podzimní menu podle šéfkuchaře Fichtnera: Burger s trhaným hovězím i polévka
Zdroj:
blesk.cz
30.09.2025 (11:11)
bulvár
Chtěli byste si i doma pochutnat jako ve vyhlášené restauraci? Inspirujte se recepty z knihy Kuchařka kořeněná životem. Jejím autorem je Marek Fichtner, šéfkuchař vyhlášené pražské restaurace Červený Jelen. Vybrali jsme pro vás pochoutky, které krásně ladí s podzimem… celý článek
Novoroční čočka na kyselo: Připravte ji podle šéfkuchaře Sapíka
Zdroj:
blesk.cz
31.12.2022 (16:00)
bulvar
Na Nový rok by na slavnostním stole určitě neměla chybět čočka. To aby nám podle tradice neulétly penízky…Připravte si ji podle návodu šéfkuchaře Jaroslava Sapíka (70), jehož oblíbené recepty najdete i v nové kuchařské knize Pochoutkový rok 2.
Burger Street Festival v Brně: Červí chipsy, hranolky z batátů a burger plněný bramborákem
Zdroj:
blesk.cz
04.09.2020 (11:29)
bulvar
Kuchaři změří své síly v soutěžním klání o nejchutnější „hambáč“ a poprvé bude vytvořen speciální hamburger pro Brno. Galerie Vaňkovka hostí Burger street festival do neděle.
Kynuté knedlíky s borůvkami krok za krokem: Fígle přímo od šéfkuchaře!
Zdroj:
blesk.cz
17.07.2023 (14:01)
bulvar
Nejen vůně, ale i mnohé chutě dokážou vyvolat dokonalou iluzi prázdninových dní strávených u babičky na venkově. Překvapte svou rodinu a připravte jí vynikající borůvkové knedlíky podle receptu šéfkuchaře Josefa Tydlačky z Velkých Karlovic na Valašsku.
Cukroví podle šéfkuchaře Radka Davida: Išelské dortíčky, vanilkové rohlíčky i sádlovky
Zdroj:
blesk.cz
08.12.2022 (13:35)
bulvar
Pokud si potrpíte na vánoční klasiku a rádi sáhnete po osvědčených receptech, vyzkoušejte cukroví šéfkuchaře Radka Davida, který se právě vrátil z Expogast Culinary Word Cupu v Lucembursku, kde se svým týmem získal stříbrnou medaili.
Jehněčí kýta na bylinkách podle šéfkuchaře! A k tomu pikantní brambory
Zdroj:
blesk.cz
17.08.2021 (11:58)
bulvar
V posledních letech zažívá jehněčí maso velký comeback do českých a moravských kuchyní. Na našich stolech ho rádi vidí i odborníci na zdravou výživu. Existuje spoustu receptů, jak si jehněčí maso připravit. Zkuste třeba zajímavý recept od valašského šéfkuchaře Tomáše Kunovského.
Nečekaný konec šéfkuchaře! Pohlreich sekl s vařením
Zdroj:
ahaonline.cz
11.12.2023 (12:00)
bulvar
Šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha (66) většina z nás zná díky jeho pořadu Ano, šéfe!, ve kterém se snažil pomáhat českým restauracím a hospodám. On sám vlastní několik podniků, ale sám v nich nevaří.
U Lipavského shánějí šéfkuchaře, ale... PLAT NIC MOC
Zdroj:
ahaonline.cz
30.09.2023 (05:00)
bulvar
Vařit pro řadové zaměstnance i umět polechtat chuťové pohárky vzácných hostů, které si šéfdiplomat Jan Lipavský (38, Piráti) k sobě pozve. Ministerstvo zahraničí (MZV) teď hledá nového šéfkuchaře, který by tohle všechno dokázal.
U Lipavského shánějí šéfkuchaře, ale… plat nic moc! Čím ho chtějí nalákat?
Zdroj:
blesk.cz
02.10.2023 (05:00)
bulvar
Vařit pro řadové zaměstnance i umět polechtat chuťové pohárky vzácných hostů, které si šéfdiplomat Jan Lipavský (38, Piráti) k sobě pozve. Ministerstvo zahraničí (MZV) teď hledá nového šéfkuchaře, který by tohle všechno dokázal.
Vánoční menu den po dni: Kuba, rybí polévka, kapr načerno i Štěpánská pečeně
Zdroj:
blesk.cz
20.12.2022 (14:16)
bulvar
Vánoční svátky jsou zejména o setkávání – a to rodin a přátel, kteří na sebe během roku často nemají tolik času. K pohodové a uvolněné atmosféře přispěje také dobré jídlo a pití. To má během Štědrého dne a dalších vánočních svátků své tradice, podle nichž nelze na sváteční stůl podávat jen tak ledajaké chody. Pokud v českých vánočních zvycích tápete, nabízíme inspiraci.
Takhle vypadá nejdražší burger na světě. Stojí 125 tisíc a je v něm i jedlé zlato
Zdroj:
pikant.atlas.cz
16.07.2021 (11:59)
bulvar
Burger za 125 tisíc korun obsahuje kromě bílých lanýžů a jedlého zlata i nejdražší maso světa nebo omáčku z cibetkové kávy a vzácné whisky.
Z uměleckého rodu vyčnívá. Slávu nevyhledávám, říká Vendulka Burger Budilová
Manželka šéfkuchaře Kašpárka po infarktu mozku: Náhlá operace srdce! Převoz do IKEM
Třeťáci z ostravské základky donesli do kuchyně petici: Chceme k obědu burger!
Štědrovečerní polévka na Staromáku zaskočila turisty: „Netušili jsme, že ji rozlévá primátor“
Náhlá smrt šéfkuchaře (†46): Porotce z MasterChefa zemřel před startem nové série pořadu
Kreativní Prostřeno! z Plzeňského kraje: Polévka bez talíře a menu bez trouby!
Krémová polévka z pečené červené řepy: Jednoduchá a plná vitaminů!
Podzimní vaření v přírodě: Šéfkuchař učí, jak kuchtit na ohni! A přidal recept
Čtyři Češi se otrávili ve čtyřhvězdičkovém hotelu v Hurghadě: Šéfkuchaře zadržela policie
Šéfkuchař Ramsay sklidil kritiku za nový snídaňový burger: Kousek housky a vejce za 500?!
Obědy v restauracích opět zdražily: MENU V PRAZE ZA 206 KČ
Rádce do kuchyně: Nejlepší recepty na podzimní polévky
Levnější pivo, zmrzlina zdarma i „lockdown menu“. Hospody se před zavřením zbavují jídla
Podzimní skleslost a únava? 6 tipů, jak se vyhnout splínu!
Dietní plán podle Petra Havlíčka: 20. den pokračuje hovězím a tortillou!
Zkáza jachty u Palerma má první oběť: Šéfkuchaře z Kanady uctívali jako kulinářský vzor
Nejlepší šéfkuchařka roku má v menu i larvy. Gastronomie může změnit svět, tvrdí
Podzimní únava, skleslost i nedostatek energie: 6 tipů, jak se vyhnout splínu!
Michelinský šéfkuchař v době pandemie rozváží jídlo, za menu si účtuje 1500 korun
Kam v Evropě vyrazit na podzimní dovolenou?
České dráhy lákají: Moderní menu v novém kabátě
Prokletí Čechů? Rýže v pytlíku! kleje šéfkuchař
Svíčková z hovězího podle šéfkuchaře: Návod krok za krokem a speciální fígle!
Řeznická poradna: Podívejte se, jak se konečně vyznat v hovězím!
Večeře podle Madonny: Polévka nahoře bez!
Tříbarevný dort i roztomilý předkrm: Okouzlete dokonalým valentýnským menu
Pohlreichovi jdou po krku! TOTÁLNÍ ROZPAD SPOLEČNOSTI, běsní
5 fíglů pro dokonalý »hambáč«: Jak na přípravu krok za krokem?
Kyjov má vlastní měnu, zavedl correnty! Lidé zaplatí polovic, zbytek dá sponzor
Sapík před nejtěžší výzvou: Návrat špinavých číšníků!
Manuál dobré vánočky podle šéfkuchaře: Tohle je opravdu důležité!
Na kolejích se servírují dobroty! Nové menu ve vlacích představuje dílo výtvarnice
Jedlíka Radima řecké menu málem porazilo: 10 chodů za dvě hodiny!

