Koronavirus ONLINE: Utrácejte eura v ČR, láká Babiš Slováky. A nové ohnisko na severu Moravy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.06.2020 (19:35)     Sekcia bulvár

Česko hlásí 334 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 10 230 lidí, vyléčených je 7436 a aktuálně nakažených je pak 2460. Roušky odložíme se začátkem prázdnin, ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) ale zvedl varovný prst pro Prahu a Karvinsko, kde jsou lokální ohniska nákazy. Další se objevilo na Frýdecko-Místecku. Onemocněly skoro tři desítky klientů domova pro seniory Domov Důstojnost v Nýdku. A premiér Andrej Babiš (ANO) zaujal svým vzkazem pro Slováky, aby k nám přijeli a utráceli i s ohledem na slabou korunu výhodně svá eura.  Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Utrácejte eura v ČR, láká Babiš Slováky. A vedení Prahy zná výsledky testů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.06.2020 (14:16)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 333 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 10 176 lidí, vyléčených je 7401 a aktuálně nakažených je pak 2442. Kvůli pandemii značně utrpěly hotely i restaurace v Česku, stejně jako celá oblast turistického ruchu. Premiér Andrej Babiš (ANO) zaujal svým vzkazem pro Slováky, aby k nám přijeli a utráceli i s ohledem na slabou korunu výhodně svá eura. Nejvyšší kontrolní úřad vedle toho prošetří peníze, které vláda rozdávala na pomoc podnikatelům, zasaženým koronakrizí. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Utrácejte eura v ČR, láká Babiš Slováky. Kontroloři prošetří peníze podnikatelům

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.06.2020 (08:25)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 333 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 10 162 lidí, vyléčených je 7399 a aktuálně nakažených je pak 2430. Kvůli pandemii značně utrpěly hotely i restaurace v Česku, stejně jako celá oblast turistického ruchu. Premiér Andrej Babiš (ANO) zaujal svým vzkazem pro Slováky, aby k nám přijeli a utráceli i s ohledem na slabou korunu výhodně svá eura. Nejvyšší kontrolní úřad vedle toho prošetří peníze, které vláda rozdávala na pomoc podnikatelům, zasaženým koronakrizí. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 336 mrtvých v Česku. A problém na severu Moravy a v Praze

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.06.2020 (09:02)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 336 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 10 448 lidí, vyléčených je 7477 a aktuálně nakažených je pak 2635. Za sobotu přibylo 42 případů, což je mnohem méně, než dva dny předtím. O víkendu se ale mnohem méně testuje. Komplikovaná situace je na Karvinsku a Frýdecko-Místecku, kde kvůli lokálním ohniskům hygienici zakázali návštěvy v nemocnicích a ústavech sociální péče. Další nové ohnisko je na Liberecku, ve firmě Magna onemocnělo 12 lidí, 80 jich muselo do karantény. Lokální ohniska jsou také v Praze. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 337 mrtvých v Česku. A problém na severu Moravy a v Praze

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.06.2020 (17:35)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 337 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 10 463 lidí, vyléčených je 7498 a aktuálně nakažených je pak 2628. Za sobotu přibylo 42 případů, což je mnohem méně, než dva dny předtím. O víkendu se ale mnohem méně testuje. Komplikovaná situace je na Karvinsku a Frýdecko-Místecku, kde kvůli lokálním ohniskům hygienici zakázali návštěvy v nemocnicích a ústavech sociální péče. Další nové ohnisko je na Liberecku, ve firmě Magna onemocnělo 12 lidí, 80 jich muselo do karantény. Lokální ohniska jsou také v Praze. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Téměř 10500 případů v ČR. A problém na severu Moravy a v Praze

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.06.2020 (06:35)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 336 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 10 448 lidí, vyléčených je 7477 a aktuálně nakažených je pak 2635. Za sobotu přibylo 42 případů, což je mnohem méně, než dva dny předtím. O víkendu se ale mnohem méně testuje. Komplikovaná situace je na Karvinsku a Frýdecko-Místecku, kde kvůli lokálním ohniskům hygienici zakázali návštěvy v nemocnicích a ústavech sociální péče. Další nové ohnisko je na Liberecku, ve firmě Magna onemocnělo 12 lidí, 80 jich muselo do karantény. Lokální ohniska jsou také v Praze. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 334 obětí a 10 280 případů v ČR. Nové ohnisko na severu Moravy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.06.2020 (23:25)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 334 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 10 280 lidí, vyléčených je 7440 a aktuálně nakažených je pak 2506. Roušky odložíme se začátkem prázdnin, ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) ale zvedl varovný prst pro Prahu a Karvinsko, kde jsou lokální ohniska nákazy. Další se objevilo na Frýdecko-Místecku. Onemocněly skoro tři desítky klientů domova pro seniory Domov Důstojnost v Nýdku. Úřady na Mallorce vrátily domů část první skupiny turistů, neměli totiž zajištěné služby od cestovky, která dostala jako první povolení. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nové ohnisko na severu Moravy. A z dovolenkového ráje „vypakovali“ turisty

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.06.2020 (23:25)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 334 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 10 230 lidí, vyléčených je 7436 a aktuálně nakažených je pak 2460. Roušky odložíme se začátkem prázdnin, ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) ale zvedl varovný prst pro Prahu a Karvinsko, kde jsou lokální ohniska nákazy. Další se objevilo na Frýdecko-Místecku. Onemocněly skoro tři desítky klientů domova pro seniory Domov Důstojnost v Nýdku. Úřady na Mallorce vrátily domů část první skupiny turistů, neměli totiž zajištěné služby od cestovky, která dostala jako první povolení. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

„Potřebujeme vaše eura.“ Babiš láká Slováky na dovolenou. Kalousek tasil krádež

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.06.2020 (20:21)     Sekcia bulvar

Premiér Andrej Babiš (ANO) ve středu rozproudil svým videem z moravské Lednice debatu na sociálních sítích. Dvouminutovým videem směřovaným bratrům Slovákům vzkázal, že je Česká republika ideálním místem pro návštěvu, a to jejich, respektive svým rodným jazykem. Od vládních kritiků však za svůj žoviální výstup sklidil spíše výsměch.

 

Koronavirus ONLINE: 333 obětí v ČR. Babiš láká Slováky, Vojtěch řeší nové rozvolňování

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.06.2020 (05:33)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 333 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 10 162 lidí, vyléčených je 7399 a aktuálně nakažených je pak 2430. Kvůli nákaze náměstka pražského primátora Petra Hlubučka (STAN) skončila v domácí izolaci celá rada hlavního města a další lidé z magistrátu. Komise odborníků ve středu jednala mimo jiné o tom, jestli budeme moct v Česku definitivně odložit roušky už v řádu dnů, jak naznačovala nedávno hlavní hygienička Jarmila Rážová. Rozhodnutí oznámí ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) ve čtvrtek ráno. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nejvíc nových případů v ČR za pět dnů. A nové ohnisko v ubytovně

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.07.2020 (15:25)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 355 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 13 475 lidí, vyléčených je 8507 a aktuálně nakažených je pak 4613. Za zahraničí si od začátku července přivezlo nákazu už 19 Čechů - nejčastěji ze Slovenska, USA, Británie a Chorvatska. Nové ohnisko nákazy evidují hygienici v ubytovně v Čečelicích na Mělnicku, onemocnělo tam 10 lidí. A hygienici chtějí zmírnit mimořádná opatření na Kutnohorsku vyhlášená kvůli ohnisku koronaviru v Církvici. Za uplynulých 24 hodin přibyli v souvislosti s ohniskem dva pozitivně testovaní. V okrese platí mimo jiné povinnost nosit roušky v uzavřených prostorech. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Česko pro Španěly nově rizikem. Babiš láká mladé iPhonem na očkování

Koronavirus ONLINE: Blatný se vzepřel přání Babiše. A Českem se dál šíří nebezpečná mutace

Koronavirus ONLINE: Česko je pro Španěly rizikové. Babiš láká na iPhone nově očkované

Tisíce lidí snad konečně najdou zubaře: Na severu Moravy otevírají čtyři ordinace

Koronavirus ONLINE: Nové ohnisko v ubytovně. A dovolenkový ráj zavírá bary a restaurace

Koronavirus ONLINE: 320 mrtvých a přes 6500 uzdravených v ČR. Nové ohnisko děsí Prymulu

Koronavirus ONLINE: Případů v Česku prudce přibývá. Lékaři ukazují na sever Moravy a Prahu

Koronavirus ONLINE: 130 nových případů za den v ČR. A šíření nemoci ve světě zrychluje

Koronavirus ONLINE: Rekordních 16 329 případů za den v ČR, PES na pětce a Babiš bez respirátoru

Koronavirus ONLINE: 11 928 případů za úterý. A Českem se dál šíří nebezpečná mutace

Koronavirus ONLINE: Nové ohnisko ve firmě na Kutnohorsku. A koronaprázdniny vyhnaly Čechy do kempů

Koronavirus ONLINE: Nové ohnisko ve firmě na Kutnohorsku. A Čechy vyhnaly koronaprázdniny do kempů

„Neomalený“ Babiš lákající Slováky: Premiér točil na zakázku, od experta to schytal za „hrubost“

Koronavirus ONLINE: 330 nových případů v ČR, nejvíc od 3. dubna. A Babiš pro karanténu na 10 dní

Chumelenice řidiče na severu Moravy rozhodilo: Jedna nehoda za druhou! Sledujte radar Blesku

Chumelenice řidiče na severu Moravy rozhodila: Jedna nehoda za druhou! Sledujte radar Blesku

Koronavirus ONLINE: Babiš a spol. to schytávají ve Sněmovně. A ohnisko v univerzitním městě

Koronavirus ONLINE: Vakcína AstraZeneca to v EU ustála. A vláda řeší pokračování lockdownu

Koronavirus se na severu Moravy: Stop pro návštěvy v nemocnicích a hromadné akce

Koronavirus na severu Moravy: Stop pro návštěvy v nemocnicích a hromadné akce

Koronavirus ONLINE: Babiš řekl, koho chtěl za nového ministra. A 7281 hospitalizovaných v ČR

Koronavirus ONLINE: 16 329 případů za den v Česku, varování u očkování a nával v obchodech

Koronavirus ONLINE: Babiš oznámil novinku u ampulí na očkování. A Sasko chce od Čechů test

Koronavirus ONLINE: PES „drží“ na čtyřce. A Babiš se Zemanem škrtli po kritice rodiny z oběda

Koronavirus ONLINE: Rekordních 16 329 případů za den v ČR a další várka vakcíny dorazila

Koronavirus ONLINE: Babiš a Zeman vyškrtli po kritice z oběda rodiny. A mutace se dál šíří

První čapí nápadník na severu Moravy: V Kopřivnici "pucuje" hnízdo pro samičku

Koronavirus ONLINE: 1382 nových případů v ČR za den. A 200 nakažených v oblíbených lázních

Koronavirus ONLINE: PES „vyskočil“ na 80 bodů. A ampule očkování nově až pro šest Čechů

Koronavirus ONLINE: 130 cizinců na 14 dní v karanténě na Maltě. A Babiš láká na očkování bez čekání

Složili zbraně po 130 letech: Amnestie na severu Moravy odhalila unikátní kousky

Koronavirus ONLINE: Znovu přes 100 nových případů v ČR a nové ohnisko ve firmě na roušky

Koronavirus ONLINE: 1788 případů za středu v ČR. Covid chytil i Babiš, má horečku

Koronavirus ONLINE: ČR nově zařadí Španělsko mezi rizikové země. Babiš: Řecko bez testů

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy