Lijáky v Česku ONLINE: Dítě zemřelo po převrhnutí raftu. A extrémní nebezpečí na východě

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.06.2020 (19:00)     Sekcia bulvár

Varování meteorologů se naplnila, do Česka přišly silné deště, které prudce zvedly hladiny řek. A velká voda si vyžádala tři lidské životy. Při sjíždění řeky Ostravice v neděli odpoledne na Frýdecko-Místecku převrhl raft se třemi vodáky. Dítě školního věku zemřelo. V rozvodněné řeče na Osoblažsku zemřel muž, hasiči jej vytáhli mrtvého z vody. Spolu s ním zřejmě utonula i žena, její tělo ale zatím hasiči nenašli. Na Chrudimsku a Pardubicku hrozí podle meteorologů extrémně vysoké nebezpečí povodní. Při sjíždění řeky Ostravice se dnes odpoledne na Frýdecko-Místecku převrhl raft se třemi vodáky. Jeden je v kritickém stavu, dva jsou v pořádku. V sobotu byla nejvážnější situace na Frýdlantsku a okolí v povodí Smědé a Řasnice, tam ale voda opadla. Povodňovou situaci mohou zkomplikovat bouřky s přívalovými dešti.  Deště a povodně sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Lijáky v Česku ONLINE: Holčička (†8) utonula po převrhnutí raftu. A extrémní nebezpečí na východě

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.06.2020 (19:43)     Sekcia bulvar

Varování meteorologů se naplnila, do Česka přišly silné deště, které prudce zvedly hladiny řek. Velká voda si vyžádala tři lidské životy. Po převrhnutí raftu na rozvodněné řece Morávce na Frýdecko-Místecku zemřela teprve osmiletá holčička, lékaři o její život bojovali téměř hodinu. Na člunu jel muž (46) se dvěma dětmi. V sobotu v rozvodněné řeče na Osoblažsku zemřel muž, spolu s ním zřejmě utonula i žena, její tělo ale zatím hasiči nenašli. Na Chrudimsku a Pardubicku hrozí podle meteorologů extrémně vysoké nebezpečí povodní. V sobotu byla nejvážnější situace na Frýdlantsku a okolí v povodí Smědé a Řasnice, tam ale voda opadla. Deště a povodně sledujeme na Blesk.cz online.

 

Lijáky v ČR ONLINE: Holčička (†8) utonula při raftování. A extrémní nebezpečí na východě

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.06.2020 (05:35)     Sekcia bulvar

Varování meteorologů se naplnila, do Česka přišly silné deště, které prudce zvedly hladiny řek. Velká voda si vyžádala tři lidské životy. Po převrhnutí raftu na rozvodněné řece Morávce na Frýdecko-Místecku zemřela teprve osmiletá holčička, lékaři o její život bojovali téměř hodinu. Na člunu jel muž (46) se dvěma dětmi. V sobotu v rozvodněné řeče na Bruntálsku zemřel muž, spolu s ním zřejmě utonula i žena, její tělo ale zatím hasiči nenašli. Na Chrudimsku a Pardubicku hrozí podle meteorologů extrémně vysoké nebezpečí povodní. Naopak uklidnila se  situace na Frýdlantsku a okolí v povodí Smědé a Řasnice, kde byla nejvážnější situace v sobotu. Deště a povodně sledujeme na Blesk.cz online.

 

Lijáky v ČR ONLINE: Holčička (†8) utonula při raftování. Muž (†63) v potoce na Zlínsku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.06.2020 (08:30)     Sekcia bulvar

Velká voda si v Česku vyžádala o víkendu čtyři lidské životy. Po převrhnutí raftu na rozvodněné řece Morávce na Frýdecko-Místecku zemřela osmiletá holčička. Na člunu jel muž (46) se dvěma dětmi. V sobotu v rozvodněné řeče na Bruntálsku zemřel muž, spolu s ním zřejmě utonula i žena. A v rozvodněném potoce Hrubár v Lopeníku na Uherskohradišťsku utonul muž (†63).  Na Chrudimsku a Pardubicku hrozí podle meteorologů extrémně vysoké nebezpečí povodní. Deště a povodně sledujeme na Blesk.cz online.

 

Lijáky v ČR ONLINE: Holčička (†8) utonula při raftování. Podnikatel (†63) v potoce na Zlínsku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.06.2020 (09:40)     Sekcia bulvar

Velká voda si v Česku vyžádala o víkendu čtyři lidské životy. Po převrhnutí raftu na rozvodněné řece Morávce na Frýdecko-Místecku zemřela osmiletá holčička. Na člunu jel muž (46) se dvěma dětmi. V sobotu v rozvodněné řeče na Bruntálsku zemřel muž, spolu s ním zřejmě utonula i žena. A v rozvodněném potoce Hrubár v Lopeníku na Uherskohradišťsku utonul podnikatel a chalupář (†63), podle Slováckého deníku majitel jedné stavební firmy. Na Chrudimsku a Pardubicku hrozí podle meteorologů extrémně vysoké nebezpečí povodní. Deště a povodně sledujeme na Blesk.cz online.

 

Lijáky v ČR ONLINE: Holčička (†8) utonula při raftování. Podnikatel (†63) si fotil potok

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.06.2020 (11:27)     Sekcia bulvar

Velká voda si v Česku vyžádala o víkendu pět lidských životů. Po převrhnutí raftu na rozvodněné řece Morávce na Frýdecko-Místecku zemřela osmiletá holčička. Na člunu jel muž (46) se dvěma dětmi. V sobotu v rozvodněné řeče na Bruntálsku zemřel muž, spolu s ním zřejmě utonula i žena. V rozvodněném potoce Hrubár v Lopeníku na Uherskohradišťsku utonul podnikatel a chalupář (†63), podle Slováckého deníku majitel jedné stavební firmy. Fotil si rozvodněný potok. A zemřela také starší žena v Zubří na Vsetínsku, pravděpodobně skokem do vody spáchala sebevraždu. Na Chrudimsku a Pardubicku hrozí podle meteorologů extrémně vysoké nebezpečí povodní. Deště a povodně sledujeme na Blesk.cz online.

 

Lijáky v Česku ONLINE: Velká voda má dvě oběti. A extrémní nebezpečí na východě Čechy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.06.2020 (14:55)     Sekcia bulvar

Varování meteorologů se naplnila, do Česka přišly silné deště, které prudce zvedly hladiny řek. A velká voda si vyžádala nejspíš dva lidské životy. V rozvodněné řeče na Osoblažsku zemřel muž, hasiči jej vytáhli mrtvého z vody. Spolu s ním zřejmě utonula i žena, její tělo ale zatím hasiči nenašli a je možné, že ho proud odnesl do sousedního Polska.  Na Chrudimsku a Pardubicku hrozí podle meteorologů extrémně vysoké nebezpečí povodní. V sobotu byla nejvážnější situace na Frýdlantsku a okolí v povodí Smědé a Řasnice, tam ale voda opadla. Povodňovou situaci mohou zkomplikovat bouřky s přívalovými dešti.  Deště a povodně sledujeme na Blesk.cz online.

 

Lijáky v Česku ONLINE: Velká voda má dvě oběti. A extrémní nebezpečí na východě

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.06.2020 (17:30)     Sekcia bulvar

Varování meteorologů se naplnila, do Česka přišly silné deště, které prudce zvedly hladiny řek. A velká voda si vyžádala nejspíš dva lidské životy. V rozvodněné řeče na Osoblažsku zemřel muž, hasiči jej vytáhli mrtvého z vody. Spolu s ním zřejmě utonula i žena, její tělo ale zatím hasiči nenašli. Na Chrudimsku a Pardubicku hrozí podle meteorologů extrémně vysoké nebezpečí povodní. Při sjíždění řeky Ostravice se dnes odpoledne na Frýdecko-Místecku převrhl raft se třemi vodáky. Jeden je v kritickém stavu, dva jsou v pořádku. V sobotu byla nejvážnější situace na Frýdlantsku a okolí v povodí Smědé a Řasnice, tam ale voda opadla. Povodňovou situaci mohou zkomplikovat bouřky s přívalovými dešti.  Deště a povodně sledujeme na Blesk.cz online.

 

Osm obětí lijáků v Česku: Holčička (†8) na raftu, podnikatel s foťákem i tři vodáci

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.06.2020 (08:00)     Sekcia bulvar

Víkendová velká voda si v Česku vyžádala osm lidských životů. Po převrhnutí raftu na rozvodněné řece Morávce na Frýdecko-Místecku zemřela osmiletá holčička. V sobotu v rozvodněné řeče na Bruntálsku zemřel muž, spolu s ním zřejmě utonula i žena. V rozvodněném potoce Hrubár v Lopeníku na Uherskohradišťsku utonul podnikatel a chalupář (†63), podle Slováckého deníku šlo o majitele stavební firmy a fotil si rozvodněný potok. A zemřela také starší žena v Zubří na Vsetínsku, pravděpodobně skokem do vody spáchala sebevraždu. Při sjíždění Vsetínské Bečvy se u jezu v Hovězí převrhla kanoe s dvěma muži. Oba zemřeli. A nepřežil ani vodák, který v se v pátek topil ve Velké nad Veličkou na Hodonínsku. Deště a povodně jsme na Blesk.cz sledovali online.

 

Lijáky v Česku ONLINE: Extrémní ohrožení na severu, lidé bez elektřiny a evakuace. Pršet bude dál

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.06.2020 (12:10)     Sekcia bulvar

Varování meteorologů se naplnila, do Česka přišly silné deště, které především na severu a severovýchodě zvedají hladiny řek. Vážná situace je na Frýdlantsku. Stav ohrožení platí na Smědé a Řasnici. Voda se rozlila do zahrad a polí, místy zaplavila sklepy, potvrdili hasiči. Kvůli povodni museli vodohospodáři odstavit úpravnu pitné vody, potíže jsou i s dodávkami elektřiny. Ve Višňové evakuovali asi desítku lidí, obec je odříznutá od zbytku světa. ČHMÚ zvýšil stupeň nebezpečí upozornění na silný déšť v Jizerských horách a Krkonoších na extrémní, stouplo i riziko záplav. Deště a povodně sledujeme na Blesk.cz online.

 

Lijáky v Česku ONLINE: Extrémní ohrožení na severu, hasiči staví hráze a pršet má dál

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.06.2020 (08:00)     Sekcia bulvar

Varování meteorologů se naplnila, do Česka přišly silné deště, které především na severu a severovýchodě zvedají hladiny řek. Vážná situace je na Frýdlantsku. Stav ohrožení platí na Smědé a Řasnici. Voda se rozlila do zahrad a polí, místy zaplavila sklepy, potvrdili hasiči. Extrémní deště a povodně sledujeme na Blesk.cz online.

Pět obětí lijáků v ČR: Holčička (†8) utonula při raftování. Podnikatel (†63) si fotil potok

Lijáky v Česku ONLINE: Extrémní ohrožení na severu, evakuace a lidé bez elektřiny. Pršet bude dál

Extrémní nebezpečí povodní na severu Moravy a další bouřky v Česku. Sledujte radar Blesku

Šest obětí lijáků v ČR: Holčička (†8) utonula při raftování. Podnikatel (†63) si fotil potok

Lijáky v Česku ONLINE: Extrémní ohrožení na severu vystřídala úleva. Déšť se ale vrátí

ONLINE: Česko zasáhly silné deště. Na východě platí velmi vysoký stupeň nebezpečí, sledujte radar Blesku

Česko bičují lijáky, ženou se bouřky a hrozí kroupy. Sledujte radar Blesku

Silné bouřky ONLINE: Dva mrtví na Písecku a hrozba povodní na Plzeňsku. Sledujte radar Blesku

V Česku zemřelo první dítě nakažené černým kašlem

ONLINE: Hrozí extrémní srážky! Výstraha pro konkrétní místa, sledujte radar Blesku

Extrémní bouřky a lijáky nad Českem: Takhle u nás pršelo jen dvakrát za 11 let!

Lijáky v Česku ONLINE: Velká voda má první oběť. A extrémní ohrožení na severu střídá úleva

ONLINE: Rusové zaútočili obytné domy v Charkově, zemřelo i dítě (†10). A úder na obilná sila

Smrtící ebola znovu udeřila v Kongu. Nakazilo se dítě, krátce poté zemřelo

ONLINE: Dopoledne hrozí extrémní srážky! Výstraha pro konkrétní místa, sledujte radar Blesku

Varování meteorologů: Lijáky rozvodní v Česku řeky sledujte radar Blesku. Kdy se vrátí léto?

ONLINE: Noční lijáky zvedly hladiny řek, kde už jsou povodně? Sledujte radar Blesku

ONLINE: Povodně, zatopené silnice i domy. Českem se ženou lijáky, sledujte radar Blesku

Lijáky a povodně ONLINE: Řeky se vylévají z břehů, na Moravě je zle. Sledujte radar Blesku

Extrémní riziko záplav na Pardubicku, na východě ČR platí výstraha. Sledujte radar Blesku

Lijáky v Česku: Na východě ČR hrozí záplavy. Přijdou i bouřky, sledujte radar Blesku

Vydatný déšť v Česku: Kde všude hrozí velké lijáky? Na východě hrozí povodně, sledujte radar Blesku

ONLINE: Útok na bytovky v Kyjevě, zemřelo už 121 dětí. A Rusové se snaží obklíčit jednotky na východě

Lijáky v celém Česku: Na východě ČR hrozí záplavy. Přijdou i bouřky, sledujte radar Blesku

Česko bičují silné bouřky, sledujte radar Blesku. Lijáky zvednou hladiny řek

Vydatný déšť v Česku: Kde všude hrozí velké lijáky? Sledujte radar Blesku

Česko bičují bouřky s kroupami, sledujte radar Blesku. Lijáky zvedají hladiny řek

Lijáky a povodně ONLINE: „Je to horší než v létě,“ běduje starostka. Sledujte radar Blesku

Bouřky v Česku a extrémní nebezpečí na jihu: Po lijácích a krupobití hrozí i povodně, sledujte radar Blesku

Silné bouřky řádí v Česku, lijáky zaplavily i železniční koridor. Sledujte radar Blesku

Bouřky a lijáky: Voda lámala asfalt, trhala beton, potápěla auta. Sledujte radar Blesku

Na Svitavsku zemřelo malé dítě: Spadlo do jímky s vodou

ONLINE: Nebezpečí ruské invaze je vysoké, tvrdí Biden. A střely na Ukrajině dopadly na školku

ONLINE: Ukrajinci odrazili ruské útoky u 15 obcí. Civilních obětí hrozivě přibývá

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy