Koronavirus ONLINE: 337 mrtvých i nová hygienička v Česku. A pandemie nabírá na síle

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.06.2020 (09:00)     Sekcia bulvár

Česko hlásí 337 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 10 561 lidí, vyléčených je 7543 a aktuálně nakažených je pak 2681. Hlavní hygieničkou v ČR bude Jarmila Rážová, rozhodla vláda, doteď byla jen pověřenou šéfkou. Od pondělí se k běžnému provozu vrátila například koupaliště, zoologické zahrady, památky nebo muzea. Akcí se může nově účastnit až 1000 lidí a po čtvrt roce se opět můžou konat veletrhy. Rozvolnění opatření se kvůli nepříznivé epidemiologické situaci zatím netýká Frýdecko-Místecka a Karvinska. Počet potvrzených případů na celém světě překročil už devět milionů, neděle přinesla smutný rekord, když přibylo 183 tisíc nových případů. A epidemiologové aktualizovali mapu zemí podle rizika koronaviru, nově je nízké riziko v Belgii, vysoké zůstává ve Švédsku, Polsku a Portugalsku. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: 19 999 mrtvých v ČR. A příspěvek až 370 Kč za den karantény neprošel

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.02.2021 (20:54)     Sekcia bulvar

V Česku od začátku pandemie zemřelo už 19 999 lidí. Šíření koronaviru dál nabírá na síle, ve čtvrtek přibylo 14 457, před týdnem to bylo skoro o tři tisíce méně. Vláda vyhlásila nový nouový stav do 28. března. ČR má další potvrzené případy jihoafrické mutace koronaviru. Země je navíc na pokraji dalšího lockdownu. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 7049 hospitalizovaných v Česku. A policie kontroluje výjezdy z okresů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.03.2021 (08:42)     Sekcia bulvar

V Česku od začátku pandemie zemřelo už 20 469 lidí. Šíření koronaviru dál nabírá na síle, počet hospitalizovaných zůstává kolem sedmi tisíc. Od 1. března proto platí nová a tvrdá opatření, omezující výrazně pohyb lidí, kteří nemají až na výjimky opouštět své okresy. „Pokud to neuděláme, tak celý svět uvidí Bergamo v Čechách,“ varoval premiér Andrej Babiš (ANO). Policie se krátce po půlnoci pustila do namátkových kontrol. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 6998 hospitalizovaných v Česku. A policie kontroluje výjezdy z okresů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.03.2021 (00:32)     Sekcia bulvar

V Česku od začátku pandemie zemřelo už 20 339 lidí. Šíření koronaviru dál nabírá na síle, počet hospitalizovaných zůstává kolem sedmi tisíc. Od 1. března proto plati nová a tvrdá opatření, omezující výrazně pohyb lidí, kteří nemají až na výjimky opouštět své okresy.: „Pokud to neuděláme, tak celý svět uvidí Bergamo v Čechách,“ varoval premiér Andrej Babiš (ANO). Policie se krátce po půlnoci pustila do namátkových kontrol. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 20 194 mrtvých a plné JIPky. Babiš varoval před Bergamem v Čechách

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.02.2021 (08:30)     Sekcia bulvar

V Česku od začátku pandemie zemřelo už 20 194 lidí. Šíření koronaviru dál nabírá na síle, v pátek přibylo 14 676, o zhruba 3400 víc než před týdnem. Vláda vyhlásila nový nouový stav do 28. března. Premiér Babiš tvrdá opatření, která budou platit od 1. března, zdůvodňoval slovy: „Pokud to neuděláme, tak celý svět uvidí Bergamo v Čechách.“ A to s odkazem na kritickou situaci v italských nemocnicích v loňské první vlně epidemie. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 20 339 mrtvých v ČR. Lockdown v krajích lidi tolik nenaštve, míní Zeman

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.02.2021 (11:37)     Sekcia bulvar

V Česku od začátku pandemie zemřelo už 20 339 lidí. Šíření koronaviru dál nabírá na síle, v pátek přibylo 14 676, v sobotu 7798. Vláda vyhlásila nový nouzový stav do 28. března. Prezident Miloš Zeman má od ruského prezidenta Vladimira Putina slíbenou dodávku vakcín Sputnik V, uvedla CNN Prima News. V Partii Zeman okomentoval i nová opatření vlády. Premiér Babiš tvrdá opatření, která budou platit od 1. března, zdůvodňoval slovy: „Pokud to neuděláme, tak celý svět uvidí Bergamo v Čechách.“ A to s odkazem na kritickou situaci v italských nemocnicích v loňské první vlně epidemie. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 19 999 mrtvých v ČR a plné JIPky. Babiš varoval před Bergamem v Čechách

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.02.2021 (00:12)     Sekcia bulvar

V Česku od začátku pandemie zemřelo už 19 999 lidí. Šíření koronaviru dál nabírá na síle, ve čtvrtek přibylo 14 457, před týdnem to bylo skoro o tři tisíce méně. Vláda vyhlásila nový nouový stav do 28. března. Premiér Babiš tvrdá opatření, která budou platit od 1. března, zdůvodňoval slovy: „Pokud to neuděláme, tak celý svět uvidí Bergamo v Čechách.“ A to s odkazem na kritickou situaci v italských nemocnicích v loňské první vlně epidemie. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Testování ve firmách startuje. A na Pardubicku je zle

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.03.2021 (06:25)     Sekcia bulvar

V Česku od začátku pandemie zemřelo už 20 701 lidí. Šíření koronaviru dál nabírá na síle, počet hospitalizovaných je již 7717. Pardubický kraj vyhlásil kvůli kritické situaci v nemocnicích stav hromadného postižení osob, řekl ČT hejtman Martin Netolický (ČSSD). Od středy začíná platit povinnost testovat zaměstnance ve firmách. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vakcinační pasy již v březnu? A policie kontroluje výjezdy z okresů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.03.2021 (15:22)     Sekcia bulvar

V Česku od začátku pandemie zemřelo už 20 469 lidí. Šíření koronaviru dál nabírá na síle, počet hospitalizovaných zůstává kolem sedmi tisíc. Od 1. března proto platí nová a tvrdá opatření, omezující výrazně pohyb lidí, kteří nemají až na výjimky opouštět své okresy. Policie se krátce po půlnoci pustila do namátkových kontrol. EU mezitím řeší, jak v létě usnadnit cestování, již v tento měsíc chce představit vakcinační pasy. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 19 999 mrtvých v ČR. A dvě roušky přes sebe nebudou stačit

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.02.2021 (08:10)     Sekcia bulvar

V Česku od začátku pandemie zemřelo už 19 999 lidí. Šíření koronaviru dál nabírá na síle, ve čtvrtek přibylo 14 457, před týdnem to bylo skoro o tři tisíce méně. ČR má také první potvrzený případ jihoafrické mutace koronaviru. Země je navíc na kraji dalšího lockdownu. Premiér Andrej Babiš (ANO) chce v Česku radikálně omezit pohyb a kontakty na tři týdny od 1. března. Od pondělí zároveň skončí možnost mít v obchodech nebo v dopravních prostředcích nasazené dvě chirurgické roušky místo respirátoru, oznámil ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO). Vláda požádá Sněmovnu o jeho prodloužení do 31. března, poslanci posoudí návrh v pátek. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 20 339 mrtvých v ČR. Putin slíbil Zemanovi vakcíny Sputnik V

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.02.2021 (08:07)     Sekcia bulvar

V Česku od začátku pandemie zemřelo už 20 339 lidí. Šíření koronaviru dál nabírá na síle, v pátek přibylo 14 676, v sobotu 7798. Vláda vyhlásila nový nouzový stav do 28. března. Prezident Miloš Zeman má od ruského prezidenta Vladimira Putina slíbenou dodávku vakcín Sputnik V, uvedla CNN Prima News. Premiér Babiš tvrdá opatření, která budou platit od 1. března, zdůvodňoval slovy: „Pokud to neuděláme, tak celý svět uvidí Bergamo v Čechách.“ A to s odkazem na kritickou situaci v italských nemocnicích v loňské první vlně epidemie. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Vakcinační pasy již v březnu? A lékový úřad projednává Sputnik

Koronavirus ONLINE: 20 194 mrtvých v ČR. Putin slíbil Zemanovi vakcíny Sputnik V

Koronavirus ONLINE: 20 339 mrtvých v ČR. Ve hře pokuty 500 tisíc pro firmy, když nebudou testovat

Koronavirus ONLINE: 20 194 mrtvých v ČR. Ministři za ČSSD navrhnou vládě zavření fabrik

Koronavirus ONLINE: Vakcinační pasy již v březnu? A Slovensku dorazily zásilky Sputniku

Koronavirus ONLINE: 19 999 mrtvých v ČR. A jihoafrická mutace i ve školce

Koronavirus ONLINE: Nemocnice v Česku jsou na hraně. Roste PES i reprodukční číslo

Koronavirus ONLINE: Lůžka JIP v Česku dál ubývají. Těžkých případů je rekordní množství

Koronavirus ONLINE: ČSSD chce povinný home office. A na lockdown v okresech dohlíží i vojáci

Koronavirus ONLINE: ČSSD navrhuje povinný home office. A výjimka z cestování pro Turnov

Koronavirus ONLINE: Obchody v pondělí neotevřou. A 11 553 případů v ČR za čtvrtek

Koronavirus ONLINE: Lůžka JIP v nemocnicích dál ubývají. 10 813 případů za středu

Koronavirus ONLINE: Obchody chce Havlíček řešit znovu. 11 553 případů za čtvrtek

Koronavirus ONLINE: Rekordní množství těžkých případů v Česku. Nemocnice jsou na hraně

Koronavirus ONLINE: Vláda chce nouzový stav do 31. března. Zakážou Čechům cesty nad 20 km od domova?

Koronavirus ONLINE: 11 553 případů za čtvrtek, 6343 hospitalizovaných. A málo covidových JIP lůžek

Koronavirus ONLINE: 12 150 nových případů za pondělí. A ČSSD chce povinný home office

Koronavirus ONLINE: 3441 případů za pondělí v ČR. V nemocnicích je 1145 osob

Koronavirus ONLINE: 19 999 mrtvých v ČR. A Hamáček chtěl držet Čechy do kilometru od domova

Koronavirus ONLINE: Blatný kývl na otevření obchodů. A v Česku dochází místa na JIP

Koronavirus ONLINE: Češi vzali kvůli respirátorům lékárny útokem. A pacienti do tělocvičen?

Koronavirus ONLINE: 1568 těžce nemocných Čechů ve špitálech. A ČSSD chce povinný home office

Koronavirus ONLINE: Dramatická situace v Pardubickém kraji. A 12 150 případů za pondělí

Koronavirus ONLINE: „Přiková“ vláda Čechy do 20 km od domovů? A zákaz cest i na Zanzibar

Koronavirus ONLINE: Nemocnice v Česku jsou na hraně, dochází covidová místa na JIP

Koronavirus ONLINE: Hlad po povinných respirátorech v ČR a snazší cesty do dovolenkových rájů

Koronavirus ONLINE: Vláda mimořádně řešila výjimky v regionech. Lockdown okresů již o půlnoci

Koronavirus ONLINE: Téměř 7000 lidí v nemocnicích. A „přiková“ vláda Čechy do 20 km od domovů?

Koronavirus ONLINE: 581 případů za sobotu v ČR. 418 hospitalizovaných

Koronavirus ONLINE: Pandemie nabírá na síle. A nová šéfka hygieniků v Česku

Koronavirus ONLINE: V Česku dochází covidová místa na JIP. A 12 486 případů za úterý

Koronavirus ONLINE: Pandemie v Česku sílí. Ministerstvo s testy zdarma na podzim nepočítá!

Koronavirus ONLINE: V Česku dochází covidová místa na JIP. A Babiš na jednání v Polsku

Koronavirus ONLINE: 260 případů za neděli v ČR, 401 hospitalizovaných. A lockdowny v Číně se prodlužují

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy