Koronavirus ONLINE: Prezident má příznaky, na testy musel i velvyslanec. A Slovinsko zas vítá Čechy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.07.2020 (11:48)     Sekcia bulvár

Česko hlásí 350 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 566 lidí, vyléčených je 7873 a aktuálně nakažených je pak 4343. Během svátečního pondělí přibylo 51 případů, ale méně se testovalo. Úderem půlnoci se Česko vrátilo mezi bezpečné země na slovinském seznamu, turisté nebudou potřebovat negativní testy, oznámil ministr zahraničí Tomáš Petříček (ČSSD), podle kterého to ale neplatí pro Moravskoslezský kraj. Na testy na koronavirus musel kvůli kontaktu s nakaženým ministr kultury Lubomír Zaorálek (ČSSD). V pondělí se sice dozvěděl, že je jeho výsledek negativní, jenže do pátku musí doma počkat na druhý. Česko má nyní problém jen na Karvinsku, tvrdí. A brazilský prezident Jair Bolsonaro podstoupil test na koronavirus. Svým příznivcům řekl, že podle lékařů má plíce „čisté“. Média předtím informovala, že prezident vykazuje symptomy nemoci covid-19 včetně horečky. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Slovinci opět vítají Čechy, Zaorálek nesmí do práce. A prezident má příznaky

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.07.2020 (06:50)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 350 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 566 lidí, vyléčených je 7873 a aktuálně nakažených je pak 4343. Během svátečního pondělí přibylo 51 případů, ale méně se testovalo. Úderem půlnoci se Česko vrátilo mezi bezpečné země na slovinském seznamu, turisté nebudou potřebovat negativní testy, oznámil ministr zahraničí Tomáš Petříček (ČSSD), podle kterého to ale neplatí pro Moravskoslezský kraj. Na testy na koronavirus musel kvůli kontaktu s nakaženým ministr kultury Lubomír Zaorálek (ČSSD). V pondělí se sice dozvěděl, že je jeho výsledek negativní, jenže do pátku musí doma počkat na druhý. Česko má nyní problém jen na Karvinsku, tvrdí. A brazilský prezident Jair Bolsonaro podstoupil test na koronavirus. Svým příznivcům řekl, že podle lékařů má plíce „čisté“. Média předtím informovala, že prezident vykazuje symptomy nemoci covid-19 včetně horečky. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Zaorálek musel na testy, Babiš se namíchl a Slovinci opět vítají Čechy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.07.2020 (20:00)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 350 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 532 lidí, vyléčených je 7873 a aktuálně nakažených je pak 4309. Během neděle přibylo 75 případů. Česko se od úterý vrací mezi bezpečné země na slovinském seznamu, turisté nebudou potřebovat negativní testy, oznámil ministr zahraničí Tomáš Petříček (ČSSD), podle kterého to ale neplatí pro Moravskoslezský kraj. Na testy na koronavirus musel kvůli kontaktu s nakaženým ministr kultury Lubomír Zaorálek (ČSSD), ještě v pondělí se ale dozvěděl, že je jeho výsledek negativní. A namíchnutý premiér Andrej Babiš (ANO) po návratu z lázní vyčinil těm, podle kterých vláda situaci nezvládá. Česko má nyní problém jen na Karvinsku, tvrdí. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Pokles nových případů v ČR. Omikronem se nakazil i turecký prezident

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.02.2022 (17:52)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru dál sužuje Česko. V pátek testy v Česku prokázaly 28 658 nových případů covidu, to je nicméně o 18 600 méně než minulý pátek. Opakovaných nákaz bylo 5150, zatímco minulý čtvrtek nahlásily laboratoře o 3000 reinfekcí více. Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan dnes oznámil, že se nakazil koronavirem. Dodal, že se jedná o variantu omikron a příznaky má mírné.  Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Slovinsko znovu zavádí pro Čechy karanténu. A nákaza se dostala do kláštera

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.08.2020 (12:07)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 390 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 17 740 lidí, vyléčených je 12 320 a aktuálně nakažených je pak 5030. Za čtvrtek přibylo 215 potvrzených případů. Slovinsko v noci znovu zařadilo Česko mezi středně rizikové státy. Po vstupu do země je pro Čechy až na výjimky povinná dvoutýdenní karanténa. Na tranzitní cesty trvající maximálně 12 hodin, tedy například na cesty do Chorvatska, se ale toto omezení nevztahuje. V Jablunkově se nákaza dostala do kláštera sester alžbětinek, jehož součástí je i Domov sv. Alžběty pečující o seniory. Covidem-19 tam onemocněly desítky lidí, především klientů a personálu domova. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Jihočeští sousedé musí znovu nasadit roušky. A i prezident má příznaky

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.07.2020 (15:50)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 350 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 566 lidí, vyléčených je 7873 a aktuálně nakažených je pak 4343. Během svátečního pondělí přibylo 51 případů, ale méně se testovalo. Kvůli nárůstu počtu nakažených koronavirem budou muset lidé v rakouské spolkové zemi Horní Rakousy, která hraničí s jihem Čech, opět nosit roušky. Naopak úderem půlnoci se Česko vrátilo mezi bezpečné země na slovinském seznamu, turisté nebudou potřebovat negativní testy. A brazilský prezident Jair Bolsonaro podstoupil test na koronavirus. Svým příznivcům řekl, že podle lékařů má plíce „čisté“. Média předtím informovala, že prezident vykazuje symptomy nemoci covid-19 včetně horečky. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Slovinsko znovu zavádí pro Čechy karanténu. A Trump těsně unikl nákaze

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.08.2020 (06:20)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 390 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 17 740 lidí, vyléčených je 12 320 a aktuálně nakažených je pak 5 030. Za čtvrtek přibylo 215 potvrzených případů. Slovinsko v noci znovu zařadilo Česko mezi středně rizikové státy. Po vstupu do země je pro Čechy až na výjimky povinná dvoutýdenní karanténa. Na tranzitní cesty trvající maximálně 12 hodin, tedy například na cesty do Chorvatska, se ale toto omezení nevztahuje. A cestovní kancelář V-Tour z Brna, která pořádala školní zahraniční zájezdy a prodávala outdoorové zájezdy, vyhlásila úpadek. Krajský soud v Brně zahájil insolvenční řízení s kanceláří, která působila na trhu 28 let, toto pondělí.  Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 2795 případů za pátek v ČR. Epidemie pomalu slábne

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.07.2022 (11:10)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku po vzestupu z minulých týdnů zřejmě slábne. Testy v odhalily za pátek 2795 nových případů nákazy. Hospitalizovaných osob už je 1221. Americký prezident Joe Biden měl v úterý večer i ve středu negativní testy na koronavirus a končí s karanténním režimem, oznámil jeho lékař Kevin O'Connor. Nakazil se variantou viru označovanou jako BA.5. Situaci kolem pandemie koronaviru dál sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Zaorálek nesmí do práce, Babiš se namíchl a Slovinci opět vítají Čechy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.07.2020 (22:00)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 350 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 532 lidí, vyléčených je 7873 a aktuálně nakažených je pak 4309. Během neděle přibylo 75 případů. Od úterý se Česko vrací mezi bezpečné země na slovinském seznamu, turisté nebudou potřebovat negativní testy, oznámil ministr zahraničí Tomáš Petříček (ČSSD), podle kterého to ale neplatí pro Moravskoslezský kraj. Na testy na koronavirus musel kvůli kontaktu s nakaženým ministr kultury Lubomír Zaorálek (ČSSD). V pondělí se sice dozvěděl, že je jeho výsledek negativní, jenže do pátku musí doma počkat na druhý. A namíchnutý premiér Andrej Babiš (ANO) po návratu z lázní vyčinil těm, podle kterých vláda situaci nezvládá. Česko má nyní problém jen na Karvinsku, tvrdí. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 2979 případů za středu v ČR. V Nemocnicích je už 1134 lidí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.07.2022 (06:28)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku, ale i v Evropě zesiluje. Testy v Česku odhalily za úterý 3437 nových případů nákazy, za středu 2979. Hospitalizovaných osob už je 1134. Americký prezident Joe Biden měl v úterý večer i ve středu negativní testy na koronavirus a končí s karanténním režimem, oznámil jeho lékař Kevin O'Connor. Nakazil se variantou viru označovanou jako BA.5. Situaci kolem pandemie koronaviru dál sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 2558 případů za čtvrtek v ČR. V nemocnicích je už 1170 lidí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.07.2022 (06:28)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku, ale i v Evropě zesiluje. Testy v Česku odhalily za úterý 3437 nových případů nákazy, za středu 2979 a za čtvrtek 2558. Hospitalizovaných osob už je 1134. Americký prezident Joe Biden měl v úterý večer i ve středu negativní testy na koronavirus a končí s karanténním režimem, oznámil jeho lékař Kevin O'Connor. Nakazil se variantou viru označovanou jako BA.5. Situaci kolem pandemie koronaviru dál sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: 2558 případů za čtvrtek v ČR. Epidemie slábne

Koronavirus ONLINE: Karanténa v Česku nově jen na 10 dní? A Slovinsko ji pro nás znovu zavádí

Koronavirus ONLINE: Biden končí izolaci. 3437 případů za úterý v ČR, 1086 hospitalizovaných

Koronavirus ONLINE: Prezident má covid a čeká ho izolace. A 10 169 nakažených za úterý v ČR

Koronavirus ONLINE: Vláda projedná změnu PSA. A covidem se nakazil i prezident

Koronavirus ONLINE: PCR testy zlevní na 614 Kč, nastínil šéf VZP. O antigenních se jedná

Po infarktu a operaci srdce další zdravotní problémy: Antonio Banderas má koronavirus

Tři zvířata v pražské zoo mají koronavirus, příznaky jsou mírné

Koronavirus ONLINE: 10 tisíc mrtvých v ČR, testování ve Sněmovně a nakažený prezident

Koronavirus ONLINE: Školám docházejí testy na koronavirus. A 2560 případů za pondělí

Koronavirus ONLINE: 2257 případů za pondělí v ČR. Viceprezidentka USA je pozitivní

Koronavirus ONLINE: 2149 případů za sobotu, změna u cestování a vakcíny od Maďarska

Koronavirus ONLINE: 493 případů za pondělí v Česku. Dál přibývá i hospitalizací

Koronavirus ONLINE: Placení odradilo Čechy od pravidelného testování. Počet testů zásadně klesl

Koronavirus ONLINE: Očkovaní ani prodělání covidu už z karantény „nevykoupí“. A 10 169 případů za úterý

Koronavirus ONLINE: 2795 případů za pátek v ČR. A Joe Biden měl znovu pozitivní test

Koronavirus ONLINE: 635 případů za sobotu v ČR. A Joe Biden měl znovu pozitivní test

Koronavirus ONLINE: 359 případů za čtvrtek v ČR. V KLDR má příznaky nemoci víc než 2 miliony lidí

Koronavirus ONLINE: Vojtěch „škudlí“ s testy po karanténě a návrat roušek na Kutnohorsku

Koronavirus ONLINE: Tři oběti během pátku v ČR. A Slovinci ruší karanténu pro Čechy

Koronavirus ONLINE: Další skok v počtu nakažených v ČR. Na testy musel i Vojtěch

Koronavirus ONLINE: Testy čekají třetinu školáků. A vláda probere další zpřísnění

Koronavirus ONLINE: Zeman odložil hradní slávu, Prymula tepal Čechy a Babiš přijal pomoc

Koronavirus ONLINE: Na testy musel i Vojtěch. A červená u sousedů, Čaputová ruší program

Koronavirus ONLINE: 2035 nových případů za úterý, přes 3,9 milionu nákaz v Česku od začátku pandemie

Koronavirus ONLINE: 11 711 úmrtí v ČR, PES stále na 90 a vakcína jako naděje

Koronavirus ONLINE: Zpátky do škol i školek v rouškách. A nakažená Maláčová

Koronavirus ONLINE: Nakažený prezident, návrat roušek u sousedů a zákaz vycházení v Srbsku

Koronavirus ONLINE: Roušky na Kutnohorsku, 13 tisíc případů v ČR a Řecko požaduje testy

Koronavirus nebo příznaky v rodině? Noste roušku i doma, apelují experti na Evropu

Itálie chce testy pro Čechy

Koronavirus ONLINE: Pfizer začíná s testy vakcíny proti omikronu. Vyzkouší ji na 1400 lidech

Koronavirus ONLINE: Za sobotu jen 152 nových případů. A Izrael začal očkovat děti 12 - 15 let

Koronavirus ONLINE: Karanténa ve Slovinsku, riziko v Chorvatsku a tragédie při repatriaci

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy