Koronavirus ONLINE: 350 korun na den pro dohodáře, do Británie bez karantény a nemocná prezidentka

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.07.2020 (12:00)     Sekcia bulvár

Česko hlásí 352 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 919 lidí, vyléčených je 8128 a aktuálně nakažených je pak 4439. Počet nových případů se už tři dny drží nad stovkou, ve čtvrtek jich přibylo 105. Pracovníci na dohodu, kterých se dotkla pandemie, dostanou na 350 korun, schválili poslanci. Češi mohou od pátku do Veké Británie, aniž by museli do dvoutýdenní karantény. A nákaza se potvrdila u další hlavy státu, po brazilském prezidentovi Bolsonarovi vyšel test pozitivně i bolivijské prezidentce Jeanine Áňezové. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: 350 korun na den pro dohodáře, Vojtěch chce povolat armádu a nemocná prezidentka

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.07.2020 (09:55)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 352 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 919 lidí, vyléčených je 8128 a aktuálně nakažených je pak 4439. Počet nových případů se už tři dny drží nad stovkou, ve čtvrtek jich přibylo 105. Nejzasazenější zůstává hornické Karvinsko, ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) tvrdí, že situace se začíná zlepšovat. I přesto vláda v pondělí projedná, aby s testováním pomohla znovu armáda. Pracovníci na dohodu, kterých se dotkla pandemie, dostanou na 350 korun, schválili poslanci. A nákaza se potvrdila u další hlavy státu, po brazilském prezidentovi Bolsonarovi vyšel test pozitivně i bolivijské prezidentce Jeanine Áňezové. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: ČR od 12:00 zastaví lety z Británie. Index „psa“ na 5. stupni a 10 411 úmrtí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.12.2020 (08:17)     Sekcia bulvar

Česko se vrátilo do 4. stupně protiepidemického systému PES a brzy může být ještě hůř. Aktuální skóre PES je už čtvrtý den na 76 bodech ze sta. Z Velké Británie se šíří nový kmen viru, který je nakažlivější. ČR od pondělních 12:00 proto zastavuje lety z Británie. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Přes 500 nových případů v ČR. A ze Španělska jen s testem, nebo do karantény

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.08.2020 (06:25)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 411 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 21 551 lidí, vyléčených je 16 062 a aktuálně nakažených je pak 5078. Za pátek přibylo 506 nových případů, je to vůbec nejvíc od začátku epidemie. Od pondělí budou Češi potřebovat negativní test na koronavirus při návratu ze Španělska, nebo jít do karantény, potvrdilo ministerstvo zdravotnictví.  Výjimku mají Kanárské ostrovy, krátkodobé pobyty do 12 hodin a děti mladší pěti let. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Očkovaní ani prodělání covidu už z karantény „nevykoupí“. A 10 169 případů za úterý

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.01.2022 (14:44)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. V úterý v Česku přibylo 10 169 nově odhalených případů. Poprvé za dva týdny tak přibylo více než deset tisíc nakažených. Kabinet Petra Fialy (ODS) ve středu rozhodl o zkrácení karantény a izolace na pět dní. A polský prezident Andrzej Duda měl pozitivní test na koronavirus. Podle šéfa prezidentské kanceláře nemá vážné příznaky, cítí se dobře a izoluje se. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Karanténní hotel: Detailní pohled do objektu, kde se cestující do Británie musí izolovat

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.02.2021 (19:05)     Sekcia bulvar

Od tohoto týdne platí v Británii přísná pravidla pro cestující vracející se z 33 rizikových zemí jako třeba Brazílie. Lidé se po příjezdu musí odebrat do 10 denní karantény v hotelech, které pro tyto účely vyčlenila vláda. Lidé se rovněž musí prokázat 3 negativními testy na koronavirus. Pobyt v hotelu, který vyjde minimálně na 50 tisíc korun, si cestující hradí sami. O zkušenosti z karantény se s Daily Mailem podělila Brazilka Maria Eugênia Oliveiraová (34).

 

Koronavirus ONLINE: 105 nových případů v ČR, Vojtěch chce povolat armádu a nemocná prezidentka

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.07.2020 (06:20)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 352 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 919 lidí, vyléčených je 8128 a aktuálně nakažených je pak 4439. Počet nových případů se už tři dny drží nad stovkou, ve čtvrtek jich přibylo 105. Nejzasázenější zůstává hornické Karvinsko, ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) tvrdí, že situace se začíná zlepšovat. I přesto vláda v pondělí projedná, aby s testováním pomohla znovu armáda. A nákaza se potvrdila u další hlavy státu, po brazilském prezidentovi Bolsonarovi vyšel test pozitivně i bolivijské prezidentce Jeanine Áňezové. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 416 úmrtí v ČR. A červená u sousedů, Čaputová ruší program

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.08.2020 (22:12)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 416 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 22 414  lidí, vyléčených je 16 650 a aktuálně nakažených je pak 5 348. Do středečního podvečera přibylo 233 nových případů. Mezi pozitivně testovanými je podle i exministryně a poslankyně za ANO Karla Šlechtová. Tým Chytré karantény vedle toho upozornil, že přes 150 nakažených spojili hygienici s organizovanými zájezdy na taneční party do Chorvatska. A potíže řeší i na Slovensku - Bratislava na tamním semaforu zčervenala, na což reaguje i prezidentka Zuzana Čaputová. Ta odložila cestu do Nitry. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Strach o Čaputovou: Slovenská prezidentka ruší program a nastoupila do karantény

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.06.2020 (08:45)     Sekcia bulvar

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová zůstane do pátku preventivně v domácí karanténě, protože jeden z pracovníků její kanceláře přišel do kontaktu s člověkem pozitivně testovaným na koronavirus. ČTK o tom ve středu informoval mluvčí prezidentky Martin Strižinec. Podle informací Blesk Zpráv proběhne v náhradním termínu setkání Čaputové s šéfem českého Senátu Milošem Vystrčilem (ODS), který je ve středu na návštěvě Slovenska - své první zahraniční cestě v úřadu.

 

Koronavirus ONLINE: Ze Španělska jen s testem, nebo do karantény A skokový nárůst případů v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.08.2020 (20:05)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 410 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 21 388 lidí, vyléčených je 16 040 a aktuálně nakažených je pak 4938. Podle údajů ministerstva zdravotnictví přibylo do pátečního podvečera 343 nových případů a s nemocí covid-19 zemřeli během dne čtyři lidé. Je druhý nejvyšší počet od začátku epidemie, číslo ale ještě pravděpodobně vzroste.  Od pondělí budou Češi potřebovat negativní test na koronavirus při návratu ze Španělska, nebo jít do karantény, potvrdilo ministerstvo zdravotnictví.  Výjimku mají Kanárské ostrovy, krátkodobé pobyty do 12 hodin a děti mladší pěti let. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Desítky pošťáků v karanténě, návrat roušek a 20 tisíc případů v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.08.2020 (17:25)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 397 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 20 012 lidí, vyléčených je 13 799 a aktuálně nakažených je pak 5816. Od 1. září bude přitom v ČR ve veřejných prostorách, jako jsou obchody, ve veřejné dopravě či ve školách mimo třídy povinné nošení roušek, uvedl v pondělí ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO). V říjnových volbách budou Češi moci hlasovat i z karantény, schválila vláda, podpořila i povinnou distanční výuku ve školách. V dodejně České pošty v Ostravě 8 se vyskytl koronavirus a téměř 60 pošťáků muselo jít do karantény. Může se kvůli tomu zpožďovat doručování listovních zásilek.  Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

Strach o Čaputovou: Slovenská prezidenta ruší program a nastoupila do karantény

Koronavirus ONLINE: Čaputová měla pozitivní test na covid, ruší program. A 314 případů za úterý v ČR

Koronavirus ONLINE: Pfizer má nakročeno k dětem od 12 let. A Německo pro Čechy bez karantény

Koronavirus ONLINE: Z karantény i s pozitivním testem a další nakažená hlava státu

Erika Stárková po kolapsu s koronavirem. Jak na tom je?

Koronavirus ONLINE: Německo se otevře neočkovaných Čechům i bez karantény. Epidemie dál brzdí

Koronavirus ONLINE: 10 411 úmrtí v ČR a mutace viru i v Česku. Index „psa“ opět na 5. stupni

Koronavirus ONLINE: 291 případů za čtvrtek v ČR. Přeočkování bude na podzim zdarma

Koronavirus ONLINE: 332 případů za pátek v ČR. Přeočkování bude na podzim zdarma

Koronavirus ONLINE: Babiš rázně hájil uzavírku vánočních trhů. A až 370 korun za den karantény

Koronavirus ONLINE: 411 případů za neděli v Česku. A Havlíček je venku z karantény

Koronavirus na poště nejspíš zpozdí zásilky: V Ostravě musí 60 listonošů do karantény

Koronavirus ONLINE: Přes 23 tisíc případů v ČR. A Británie vyřadila Česko z koridoru

Koronavirus ONLINE: Výhody pro očkované Čechy. A EU začala posuzovat čínskou vakcínu

Koronavirus ONLINE: Čaputová měla pozitivní test. Přeočkování bude na podzim zdarma, hlásí Válek

Koronavirus ONLINE: Očkovaní Češi dostali cestovatelské výhody. A číslo R vyskočilo

Koronavirus ONLINE: Lidé 40+ trhají u očkování rekordy. A Rakousko nově bez karantény

Koronavirus ONLINE: Rekordní počet nakažených v ČR. A karanténa „Mekáče“ na Kladně

Koronavirus ONLINE: Dovolená na Mallorce už jen s testem. A Česko má nejvíc případů od dubna

Koronavirus ONLINE: Na Slovensko s jednou dávkou bez karantény. A varování před čtvrtou vlnou

Koronavirus ONLINE: Karvinsko je krok od karantény. A hygiena spletla výsledky testů

Vojtěch do karantény, Babiš nemusel

Koronavirus ONLINE: Po dovolené na Mallorce do karantény a před Chorvatskem varuje Rakousko

Koronavirus ONLINE: Prezident má covid a čeká ho izolace. A 10 169 nakažených za úterý v ČR

Koronavirus ONLINE: Situace v ČR se zhoršuje, říká Hamáček. Zpřísnění opatření je ve hře

Koronavirus ONLINE: Třetí dávka v Německu uchrání od karantény a omikron si ČR podmaní do týdne

Koronavirus ONLINE: Česko odtajnilo data o zahlcení hygieny. A Prymula přitvrdí opatření

Koronavirus ONLINE: Prymula přitvrdí opatření. A Česko odtajnilo data o zahlcení hygieny

Koronavirus ONLINE: Norové budou Čechy opět posílat do karantény. V té je i pražská radnice

Koronavirus ONLINE: Karvinsko je krok od karantény. Petříček připustil proplácení testů

Koronavirus ONLINE: Nákaza zasáhla českou fabriku. A hygienici řešili další zpřísňování

Koronavirus ONLINE: Vojtěch zmírnil pravidla karantény. A nákaza zasáhla už 250 škol

Koronavirus ONLINE: Norové budou Čechy opět posílat do karantény. A 287 vyléčených za den

Koronavirus ONLINE: 330 nových případů v ČR, nejvíc od 3. dubna. A Babiš pro karanténu na 10 dní

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy