Koronavirus ONLINE: 19 mrtvých za den v ČR. Většina republiky má druhý stupeň rizika

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.09.2020 (13:18)     Sekcia bulvár

V Česku ve čtvrtek začala platit nová omezení, která po nástupu oznámil ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO). Restaurace a bary musí zavřít ve 22:00, na venkovních akcích může být jen 2000 sedících diváků, na vnitřních maximálně tisícovka. Většina okresů na mapě hodnotící regiony podle rizika nákazy je oranžová, což značí druhý stupeň rizika. Praha zůstala červená, zbytek je zelený. Počet případů v Česku dál roste, ve čtvrtek odhalily laboratoře dalších 2913 nakažených. Ve středu s nemocí covid-19 zemřelo 19 lidí, což je vůbec nejvíc za jediný den od začátku epidemie. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Většina Česka zoranžověla. A Prymula znovu přitvrdí v opatřeních

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.09.2020 (15:06)     Sekcia bulvar

Ministerstvo zdravotnictví chystá v Česku další zpřísnění opatření, prozradil v pátek ministr Roman Prymula (za ANO). Dotkne se hlavně volnočasových aktivit, restaurace Prymula úplně zavřít nechce.  Od čtvrtka musí restaurace a bary zavřít ve 22:00, na venkovních akcích může být jen 2000 sedících diváků, na vnitřních maximálně tisícovka. Většina okresů na mapě hodnotící regiony podle rizika nákazy je oranžová, což značí druhý stupeň rizika. Praha zůstala červená, zbytek je zelený. Počet případů v Česku dál roste, ve čtvrtek odhalily laboratoře dalších 2913 nakažených.  Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Téměř 3 tisíce případů za den v ČR, onemocněl i europoslanec Pospíšil

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.09.2020 (11:10)     Sekcia bulvar

Ministerstvo zdravotnictví chystá v Česku další zpřísnění opatření, prozradil ministr Roman Prymula (za ANO). Dotkne se hlavně volnočasových aktivit, restaurace Prymula úplně zavřít nechce. Pro Blesk Zprávy řekl, že roušky nesundáme zřejmě celou zimu. Většina okresů na mapě hodnotící regiony podle rizika nákazy je oranžová, což značí druhý stupeň rizika. Praha zůstala červená, zbytek je zelený.  Koronavirem se nakazil i europoslanec Jiří Pospíšil (TOP 09), na twitteru oznámil, že je v domácí izolaci. Počet případů v ČR dál roste, v pátek přibylo 2946 nakažených, což je nejvýraznější denní nárůst za tento týden a druhý nejvyšší od březnového začátku epidemie v Česku. V nemocnicích je 740 lidí, ve vážném stavu je 151 z nich. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Téměř 3 tisíce případů za den v ČR, Prymula chce přitvrdit. A nákaza europoslance

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.09.2020 (14:48)     Sekcia bulvar

Ministerstvo zdravotnictví chystá v Česku další zpřísnění opatření, prozradil ministr Roman Prymula (za ANO). Dotkne se hlavně volnočasových aktivit, restaurace Prymula úplně zavřít nechce. Pro Blesk Zprávy řekl, že roušky nesundáme zřejmě celou zimu. Většina okresů na mapě hodnotící regiony podle rizika nákazy je oranžová, což značí druhý stupeň rizika. Praha zůstala červená, zbytek je zelený.  Koronavirem se nakazil i europoslanec Jiří Pospíšil (TOP 09), na twitteru oznámil, že je v domácí izolaci. Počet případů v ČR dál roste, v pátek přibylo 2946 nakažených, což je nejvýraznější denní nárůst za tento týden a druhý nejvyšší od březnového začátku epidemie v Česku. V nemocnicích je 740 lidí, ve vážném stavu je 151 z nich. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 7021 mrtvých v ČR. A nakažení Češi víc zatajují kontakty?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.11.2020 (14:13)     Sekcia bulvar

Pondělí bude v Česku plné změn, kabinet podpořil částečné rozvolnění z pátého na čtvrtý stupeň rizika nákazy. To s sebou nese posun zákazu vycházení na 23. hodinu, do této doby budou moci mít otevřeno i obchody. Návrat nedělního prodeje na vládě neprošel, nicméně mohl by nastat po dalším uvolnění. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Přes 800 lidí v nemocnicích, Prymula chce přitvrdit. A nákaza europoslance

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.09.2020 (22:30)     Sekcia bulvar

Ministerstvo zdravotnictví chystá v Česku další zpřísnění opatření, prozradil ministr Roman Prymula (za ANO). Dotkne se hlavně volnočasových aktivit, restaurace Prymula úplně zavřít nechce. Pro Blesk Zprávy řekl, že roušky nesundáme zřejmě celou zimu. Většina okresů na mapě hodnotící regiony podle rizika nákazy je oranžová, což značí druhý stupeň rizika. Praha zůstala červená, zbytek je zelený.  Koronavirem se nakazil i europoslanec Jiří Pospíšil (TOP 09), na twitteru oznámil, že je v domácí izolaci. Počet případů v ČR dál roste, v pátek přibylo 2944 nakažených, což je druhý nejvyšší nárůst od březnového začátku epidemie v Česku. Do sobotního podvečera pak hygienici potvrdili dalších 1247 případů. V nemocnicích je vůbec nejvíc nakažených od začátku epidemie, a to 809. Ve vážném stavu je 168 z nich. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Červená od Německa pro celou ČR. A opatření znovu přitvrdí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.09.2020 (17:20)     Sekcia bulvar

Ministerstvo zdravotnictví chystá v Česku další zpřísnění opatření, prozradil v pátek ministr Roman Prymula (za ANO). Dotkne se hlavně volnočasových aktivit, restaurace Prymula úplně zavřít nechce. Pro Blesk Zprávy řekl, že roušky nesundáme zřejmě celou zimu. Většina okresů na mapě hodnotící regiony podle rizika nákazy je oranžová, což značí druhý stupeň rizika. Praha zůstala červená, zbytek je zelený. A Německo zařadilo i zbylé dva kraje, tedy Ústecký a Moravskoslezský, mezi rizikové oblasti, na tamním semaforu tak zčervenalo celé Česko, oznámil ministr zahraničí Tomáš Petříček (ČSSD). Počet případů v ČR dál roste, ve čtvrtek odhalily laboratoře dalších 2913 nakažených.  Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Dalších skoro 3 tisíce případů za den v ČR, Prymula znovu přitvrdí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.09.2020 (06:30)     Sekcia bulvar

Ministerstvo zdravotnictví chystá v Česku další zpřísnění opatření, prozradil v pátek ministr Roman Prymula (za ANO). Dotkne se hlavně volnočasových aktivit, restaurace Prymula úplně zavřít nechce. Pro Blesk Zprávy řekl, že roušky nesundáme zřejmě celou zimu. Většina okresů na mapě hodnotící regiony podle rizika nákazy je oranžová, což značí druhý stupeň rizika. Praha zůstala červená, zbytek je zelený. A Německo zařadilo i zbylé dva kraje, tedy Ústecký a Moravskoslezský, mezi rizikové oblasti, na tamním semaforu tak zčervenalo celé Česko, oznámil ministr zahraničí Tomáš Petříček (ČSSD). Koronavirem se nakazila i primátorka Brna Markéta Vaňková (ODS). Počet případů v ČR dál roste, v pátek přibylo 2946 nakažených, což je nejvýraznější denní nárůst za tento týden a druhý nejvyšší od březnového začátku epidemie v Česku. V nemocnicích je 740 lidí, ve vážném stavu je 151 z nich. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Aktivity pro maximálně 20 lidí, chce Prymula. A přes 800 lidí v nemocnicích

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.09.2020 (11:45)     Sekcia bulvar

Ministerstvo zdravotnictví chystá v Česku další zpřísnění opatření, prozradil ministr Roman Prymula (za ANO). Dotkne se hlavně volnočasových aktivit, maximální počet lidí bude 10 - 20, řekl televizi Prima. Pro Blesk Zprávy řekl, že roušky nesundáme zřejmě celou zimu. Většina okresů na mapě hodnotící regiony podle rizika nákazy je oranžová, což značí druhý stupeň rizika. Praha zůstala červená, zbytek je zelený.  Koronavirem se nakazil i europoslanec Jiří Pospíšil (TOP 09), na twitteru oznámil, že je v domácí izolaci. Počet případů v ČR dál roste, v sobotu přibylo 1985 nakažených, což je nicméně méně než sobotu minulou. V sobotu také zemřelo 6 lidí s covidem-19. V nemocnicích je vůbec nejvíc nakažených od začátku epidemie, a to 809. Ve vážném stavu je 168 z nich. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Akce pro maximálně 20 lidí, žádá Prymula. A omezí i výuku na školách

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.09.2020 (12:00)     Sekcia bulvar

Ministerstvo zdravotnictví chystá v Česku další zpřísnění opatření, prozradil ministr Roman Prymula (za ANO). Dotkne se hlavně volnočasových aktivit, maximální počet lidí bude 10 - 20, řekl televizi Prima s tím, že výjimku by měly svatby, tam by mohlo být 30 hostů. Pro Blesk Zprávy řekl, že roušky nesundáme zřejmě celou zimu. U středních škol předpokládá distanční výuku, základní školy by zavírat neměly. Většina okresů na mapě hodnotící regiony podle rizika nákazy je oranžová, což značí druhý stupeň rizika. Praha zůstala červená, zbytek je zelený.  Koronavirem se nakazil i europoslanec Jiří Pospíšil (TOP 09), na twitteru oznámil, že je v domácí izolaci. Počet případů v ČR dál roste, v sobotu přibylo 1985 nakažených. V nemocnicích je vůbec nejvíc nakažených od začátku epidemie, a to 809. Ve vážném stavu je 168 z nich. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Prymula v Česku přitvrdí, nakažená primátorka a červená od Německa

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.09.2020 (20:48)     Sekcia bulvar

Ministerstvo zdravotnictví chystá v Česku další zpřísnění opatření, prozradil v pátek ministr Roman Prymula (za ANO). Dotkne se hlavně volnočasových aktivit, restaurace Prymula úplně zavřít nechce. Pro Blesk Zprávy řekl, že roušky nesundáme zřejmě celou zimu. Většina okresů na mapě hodnotící regiony podle rizika nákazy je oranžová, což značí druhý stupeň rizika. Praha zůstala červená, zbytek je zelený. A Německo zařadilo i zbylé dva kraje, tedy Ústecký a Moravskoslezský, mezi rizikové oblasti, na tamním semaforu tak zčervenalo celé Česko, oznámil ministr zahraničí Tomáš Petříček (ČSSD). Koronavirem se nakazila i primátorka Brna Markéta Vaňlová (ODS). Počet případů v ČR dál roste, ve čtvrtek odhalily laboratoře 2911 nakažených, do pátečního podvečera dalších 1673. V nemocnicích je 740 lidí, ve vážném stavu je 151 z nich. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Střední školy zavřou, předpovídá Prymula. A akce pro maximálně 20 lidí

Koronavirus ONLINE: Obchody můžou mít otevřeno až do 23:00, v neděli ne. A 6874 mrtvých v ČR

Koronavirus ONLINE: Obchody můžou mít otevřeno až do 23:00, v neděli ne. A 6996 mrtvých v ČR

Koronavirus ONLINE: 7021 mrtvých v ČR. A delší nakupování a kratší zákaz vycházení v ČR

Koronavirus ONLINE: Delší nakupování a kratší zákaz vycházení v ČR. A mrtvých je na sedm tisíc

Koronavirus ONLINE: 299 mrtvých v ČR. Překazí cestování bez testů prudký nárůst nakažených?

Koronavirus ONLINE: Čechům bez testu se otevře exotický ráj. A 27 milionů nakažených na světě

Koronavirus ONLINE: 299 mrtvých v ČR. Hamáček: Od 26. května otevřeme většinu přechodů

Koronavirus v Praze: 1308 nakažených za pondělí, v hlavním městě je přes 11 tisíc nemocných

Koronavirus ONLINE: Čechům bez testu se otevře exotický ráj. V Praze se opět zrychlil růst případů

Koronavirus ONLINE: 6101 hospitalizovaných v ČR. A psycholog o velkém problému Čechů

Koronavirus ONLINE: Téměř 20 tisíc vyléčených v ČR. A Maláčová i Petříček končí izolaci

Koronavirus ONLINE: 6101 hospitalizovaných v ČR. Lidí v těžkém stavu přibylo, varuje šéf nemocnice

Koronavirus ONLINE: Mrzne, proč nemůžeme jít koupit dětem bundy, udeřil na Babiše senátor

Koronavirus ONLINE: 3187 nakažených za sobotu. A psycholog o velkém problému Čechů

Koronavirus ONLINE: 3187 nově nakažených za sobotu. A psycholog o velkém problému Čechů

Koronavirus ONLINE: 411 případů za neděli v Česku. A Havlíček i Petříček můžou zas úřadovat

Koronavirus ONLINE: 250 případů za úterý v ČR. A Slovensko dál zpřísňuje

Koronavirus ONLINE: 411 případů za neděli v Česku. A Havlíček i Petříček můžou zase úřadovat

Koronavirus ONLINE: Vláda řeší očkování i problém skiareálů. A 13 272 mrtvých v ČR

Koronavirus ONLINE: 411 případů za neděli v Česku. A Havlíček je venku z karantény

Koronavirus ONLINE: 296 mrtvých v ČR, nouzový stav končí a Rakousko otevřelo hranice

Koronavirus ONLINE: 297 mrtvých v ČR, nouzový stav končí a Rakousko otevřelo hranice

Koronavirus ONLINE: Čeká nás těžký školní rok, říká Plaga. A zpřísnění u sousedů

Koronavirus ONLINE: Babiš oznámil novinku u ampulí na očkování. Vakcínu dostal i Pomahač v USA

Koronavirus ONLINE: Čeká nás těžký školní rok, říká Plaga. A 250 případů za úterý v ČR

Koronavirus ONLINE: Rána pro malé obchody od ministra, 7360 mrtvých v ČR a Prymula u Babiše

Koronavirus ONLINE: Metnar dal ránu malým obchodům, 7360 mrtvých v ČR a Prymula u Babiše

Koronavirus ONLINE: 11 827 mrtvých v Česku, PES dál na 90 a novoroční datový „blackout“

Koronavirus ONLINE: Kalousek tepe Blatného za lánský oběd. Vakcínu dostal i Pomahač v USA

Koronavirus ONLINE: 7164 mrtvých a skok Česka do 4. stupně „psa“. Od pondělí platí novinky

Koronavirus ONLINE: Vláda schválila kompenzace pro vlekaře. A 13 272 mrtvých v ČR

Koronavirus ONLINE: Varování před třetí vlnou, 7334 mrtvých v ČR a Prymula zakotvil u Babiše

Koronavirus ONLINE: PES „drží“ na čtyřce. A Babiš se Zemanem škrtli po kritice rodiny z oběda

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy