Koronavirus ONLINE: Blatný odmítá v neděli otevřít. A opozice nechce 30 dní nouzového stavu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.11.2020 (11:00)     Sekcia bulvár

Poslanci ve čtvrtek rozhodují o prodloužení nouzového stavu, vláda ho chce na dalších 30 dní. Kabinet pro to nemá zajištěnou většinu, přiznal premiér Andrej Babiš (ANO). Opozice chce prodloužení kratší nebo žádné a kritizuje vládu, podle ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO) nemůžou bez nouzového stavu pokračovat plošná opatření jako je zákaz vycházení, omezení prodeje a nebo školní docházky. Blatný brání i Protiepidemický systém (PES) a oproti vicepremiérovi Karlu Havlíčkoviu (za ANO) odmítá obchody otevřít v neděli. Během středy přibylo v Česku 5515 nakažených, rizikové skóre kleslo ze 70 na 62 bodů. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Boj o nouzový stav ve Sněmovně vrcholí. A Blatný nechce nedělní prodej

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.11.2020 (12:30)     Sekcia bulvar

Poslanci ve čtvrtek rozhodují o prodloužení nouzového stavu, vláda ho chce na dalších 30 dní. Kabinet pro to nemá zajištěnou většinu, přiznal premiér Andrej Babiš (ANO). Opozice chce prodloužení kratší nebo žádné a kritizuje vládu, podle ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO) nemůžou bez nouzového stavu pokračovat plošná opatření jako je zákaz vycházení, omezení prodeje a nebo školní docházky. Blatný brání i Protiepidemický systém (PES) a oproti vicepremiérovi Karlu Havlíčkoviu (za ANO) odmítá obchody otevřít v neděli. Během středy přibylo v Česku 5515 nakažených, rizikové skóre kleslo ze 70 na 62 bodů. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Boj o nouzový stav ve Sněmovně, spor o nedělní prodej a uvolnění na obzoru?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.11.2020 (13:15)     Sekcia bulvar

Poslanci ve čtvrtek rozhodují o prodloužení nouzového stavu, vláda ho chce na dalších 30 dní. Kabinet pro to nemá zajištěnou většinu, přiznal premiér Andrej Babiš (ANO). Opozice chce prodloužení kratší nebo žádné a kritizuje vládu, podle ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO) nemůžou bez nouzového stavu pokračovat plošná opatření jako je zákaz vycházení, omezení prodeje a nebo školní docházky. Blatný brání i Protiepidemický systém (PES) a oproti vicepremiérovi Karlu Havlíčkoviu (za ANO) odmítá obchody otevřít v neděli. Naznačil, že výraznější uvolnění v Česku by mohlo přijít do Vánoc. Během středy přibylo v Česku 5515 nakažených, rizikové skóre kleslo ze 70 na 62 bodů. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vláda chce dalších 30 dní nouzového stavu a Blatný hájil nového PSA

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.03.2021 (19:25)     Sekcia bulvar

Vláda Andreje Babiše (ANO) žádá Sněmovnu o prodloužení nouzového stavu o 30 dní, uvedl vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD). Od 6. dubna se rozšíří povinnost testování i na firmy do deseti zaměstnanců a živnostníky, kteří se při práci setkávají s třetími osobami. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) pak hájil protiepidemický systém PES, Česko podle něj nějakou rozvolňovací tabulku bude potřebovat. Česko hlásí momentálně 8007 hospitalizovaných a již 24 810 úmrtí s covidem-19 od začátku pandemie. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nouzový stav na dalších 30 dní? Vláda to schytává, Blatný za něj horuje

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.11.2020 (08:30)     Sekcia bulvar

Poslanci ve čtvrtek rozhodují o prodloužení nouzového stavu, vláda ho chce na dalších 30 dní. Kabinet pro návrh nemá zajištěnou většinu, přiznal premiér Andrej Babiš (ANO). Opozice chce prodloužení kratší nebo žádné a kritizuje vládu, podle ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO) nemůžou ale bez nouzového stavu pokračovat plošná opatření jako je zákaz vycházení, omezení prodeje a nebo školní docházky. Během středy přibylo v Česku 5515 nakažených, rizikové skóre kleslo ze 70 na 62 bodů. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Zvrat v případě nouzového stavu v Česku. A Plaga má plán pro školy a školky

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.03.2021 (13:02)     Sekcia bulvar

Vláda Andreje Babiše (ANO) žádá Sněmovnu o prodloužení nouzového stavu o 30 dní, poslanci KSČM dostali doporučení výkonného výboru, aby prodloužení podpořili. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) uvedl, že na plánu rozvolnění se pracuje, přísná opatření je však nutné držet i přes Velikonoce, aby se předešlo „největšímu pr*seru“. Česko hlásí momentálně již 25 450 úmrtí s covidem-19 od začátku pandemie. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 5755 mrtvých v ČR. A Blatný chce o 30 dní delší nouzový stav

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.11.2020 (06:30)     Sekcia bulvar

V Česku za čtvrtek přibylo 7874 případů nákazy koronavirem. Roste však počet mrtvých, od začátku epidemie už zemřelo 5755. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) navrhne vládě prodloužení nouzového stavu o 30 dní, konečné slovo bude mít Poslanecká sněmovna. Podle statistiků kleslo klíčové reprodukční číslo pod jedna a je v současné době 0,8. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Lockdown pokračuje, Blatný potvrdil výjimku na Velikonoce pro bohoslužby

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.03.2021 (18:50)     Sekcia bulvar

Vláda Andreje Babiše (ANO) žádala Sněmovnu o prodloužení nouzového stavu o 30 dní, nakonec vzala zavděk alespoň prodloužením do 11. dubna. Stav nouze ak v Česku bude platit i přes Velikonoce. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) potvrdil, že výjimku ze zákazu vycházení pod 21:00 budou mít lidé účastnící se na Velikonoce ve čtvrtek, v pátek a v sobotu bohoslužeb. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: V pondělí otevřou školy, zoo i část obchodů. A Blatný s Plagou ve vládě končí?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.04.2021 (23:25)     Sekcia bulvar

Ve středu ve vládě skončí ministři Jan Blatný a Robert Plaga (oba za ANO), tedy šéfové resortů zdravotnictví a školství. Uvedl to web televize CNN Prima News a odkazuje se na dva zdroje, důvodem je podle ní nespokojenost premiéra Andreje Babiše (ANO). Vláda schválila otevření prvních stupňů základních škol a posledních ročníků školek od 12. dubna. Hned po konci nouzového stavu přijde i částečné rozvolnění -  otevřít mohou zoologické zahrady, farmářské trhy, papírnictví, obchody s dětským zbožím nebo čistírny a zámečnictví. V pondělí v Česku přibylo 1405 potvrzených případů koronaviru, nejméně od 6. prosince. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš a Hamáček loví u opozice hlasy pro prodloužení nouzového stavu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.02.2021 (19:50)     Sekcia bulvar

Za sobotu v Česku přibylo 4800 nakažených, rizikové skóre PES je na 71 bodech. Do skladu v Říčanech dorazila první dodávka vakcíny AstraZeneca. A premiér Andrej Babiš (ANO) navrhne, aby se od března otevřela registrace a rezervace na očkování proti covidu pro lidi nad 60 let. Ministr školství Robert Plaga (za ANO) by pak chtěl v březnu do škol vrátit maturitní ročníky. Debatovat se o tom má příští týden. Babiš a vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) pak v neděli večer jednání v Průhonicích s předsedy Pirátů Ivanem Bartošem a šéfem STAN Vítem Rakušanem o podmínkách pro pokračování nouzového stavu v Česku. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Blatný navrhne nouzový stav přes advent. A prezident v nemocnici

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.11.2020 (22:05)     Sekcia bulvar

V Česku za středu přibylo 8 925 případů nákazy koronavirem, do čtvrtečního večera dalších 4312. Roste počet mrtvých, od začátku epidemie už zemřelo 5708. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) navrhne vládě prodloužení nouzového stavu o 30 dní, konečné slovo bude mít Poslanecká sněmovna. Podle statistiků kleslo klíčové reprodukční číslo pod jedna a je v současné době 0,8. a ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, který v pondělí informoval, že má pozitivní test na koronavirus, byl hospitalizován. V nemocnici je i šéf jeho kanceláře. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Nouzový stav i přes advent, navrhne Blatný. A prezident v nemocnici

Komora fitness: Neprodloužení nouzového stavu je šance otevřít

Koronavirus ONLINE: 9016 úterních případů v ČR. Blatný popřel další zpřísňování ve stavu nouze

Blatný o rozvolnění: 12. dubna je náš plán, ale pozor na falešné naděje. Proč nerezignuje?

Koronavirus ONLINE: 25 450 úmrtí v ČR. A Blatný varoval před „největším pr*serem“

Koronavirus ONLINE: AstraZeneca v potížích napříč Evropou. A nakažená premiérka

Blatný u Moravce o rozvolnění od 12. dubna: Je to náš plán. Ale pozor na falešnou naději

Koronavirus ONLINE: V pondělí otevřou školy, zoo i část obchodů. A Blatný s Plagou končí?

Koronavirus ONLINE: 25 055 úmrtí v Česku. Vláda chce dalších 30 dní stavu nouze

Koronavirus ONLINE: Blatný navrhne nouzový stav přes advent. A nakažený exprezident

Blatný hájí omezení na Velikonoce a zmínil „největší pr*ser“. Babiše rozmrzela opozice

Koronavirus ONLINE: Blatný chce umrtvení ČR od 27. prosince. A odmítá výjimku na Silvestra

Koronavirus ONLINE: Havlíček chce otevřít obchody 22. února. A Babiš na jednání s opozicí

Koronavirus ONLINE: Vláda projedná návrat školáků i delší nouzový stav. A Blatný asi narazí

Koronavirus ONLINE: 5000 Kč pro důchodce odklepli poslanci. A další tři týdny stavu nouze

Koronavirus ONLINE: 13 tisíc nakažených za pátek. Blatný na neděli chystá novinku k očkování

Koronavirus ONLINE: Babiš promluvil o katastrofě. A Blatný zvažuje zákaz cestování mezi kraji

Koronavirus ONLINE: 25 258 úmrtí v ČR. A Blatný varoval před největším „pr*serem“

Koronavirus ONLINE: KSČM s nouzovým stavem napíná vládu. Opozici vadí malé zavřené obchody

Koronavirus ONLINE: 9241 případů za pondělí v ČR. Blatný brzdí optimismus, co rozhodne?

Koronavirus ONLINE: Blatný brzdí naději z nižších přírůstků. A Češi umírají po stovkách denně

Koronavirus ONLINE: 5000 Kč pro důchodce odklepli poslanci. A 6604 hospitalizovaných v ČR

Koronavirus ONLINE: 9241 případů za pondělí v ČR. Blatný ale brzdí naději z nižších přírůstků

Koronavirus ONLINE: Okresní lockdown bude i o Velikonocích. A 25 778 úmrtí v ČR

Koronavirus ONLINE: Okresní lockdown bude i o Velikonocích. A 25 760 úmrtí v ČR

Koronavirus ONLINE: Okresní lockdown bude i o Velikonocích. A 25639 úmrtí v ČR

Koronavirus ONLINE: Blatný pití svařáku na trzích nechce. A školáci dřív na prázdniny?

Koronavirus ONLINE: Babiš promluvil o výměně ministrů a dalších 30 dní stavu nouze?

Koronavirus ONLINE: 5522 případů za úterý a Plagu ve vládě nahradí žena z Vinohrad?

Koronavirus ONLINE: Černý březen v Česku s nejvyšším počtem úmrtí. 7858 hospitalizovaných

Koronavirus ONLINE: Černý březen v Česku s nejvyšším počtem úmrtí. 7337 hospitalizovaných

Koronavirus ONLINE: Čechům se opět otevřela papírnictví. A rektor ve vážném stavu v nemocnici

Koronavirus ONLINE: Rozvolnění od 3. prosince. A za neděli nejméně případů za dva měsíce

Koronavirus ONLINE: Okresní lockdown bude i o Velikonocích. Za pátek 7654 nových případů

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy