Koronavirus ONLINE: Šest rizikových krajů v Česku. A Blatný připustil zavření obchodů a hospod

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.12.2020 (23:25)     Sekcia bulvár

Česko přešlo do třetího stupně protiepidemického systému PES. Skončilo i omezení nočního vycházení, otevřely opět restaurace, obchody i služby. Počet nových případů covidu klesá pomaleji, někde se skoro zastavil. V Česku do 18 hodin přibylo 2433 potvrzených případů, je to zhruba o 300 víc než minulý pátek za stejnou dobu. Rizikové jsou kraje Královéhradecký, Ústecký, Liberecký, Vysočina, Olomoucký a Zlínský, uvedl šéf statistiků Ladislav Dušek. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) zmínil, že opatření se můžou zase zpřísnit a významným podkladem by pro to byly tři dny zhrošeného rizikového skóre PES. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Blatný připustil další uzavření obchodů a hospod. A 8718 mrtvých v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.12.2020 (18:10)     Sekcia bulvar

Česko přešlo do třetího stupně protiepidemického systému PES. Skončilo i omezení nočního vycházení, otevřely opět restaurace, obchody i služby. Počet nových případů covidu klesá pomaleji, někde se skoro zastavil. V Česku do 18 hodin přibylo 2433 potvrzených případů, je to zhruba o 300 víc než minulý pátek za stejnou dobu. Rizikové jsou kraje Královéhradecký, Ústecký, Liberecký, Vysočina, Olomoucký a Zlínský, uvedl šéf statistiků Ladislav Dušek. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) zmínil, že opatření můžou zase zpřísnit a významným podkladem by pro to byly tři dny zhrošeného rizikového skóre PES. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Blatný připustil uzavření obchodů a hospod. Stačí tři špatné dny?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.12.2020 (16:40)     Sekcia bulvar

Česko od čtvrtka přešlo do třetího stupně protiepidemického systému PES. Skončilo i omezení nočního vycházení, otevřely opět restaurace, obchody i služby. V Praze toho využili lidé i k návštěvě trhů v centru Prahy, kde se tvořily fronty. Počet nových případů covidu klesá pomaleji, někde se skoro zastavil. Rizikové jsou kraje Královéhradecký, Ústecký, Liberecký, Vysočina, Olomoucký a Zlínský, uvedl šéf statistiků Ladislav Dušek. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) zmínil, že opatření můžou zase zpřísnit a významným podkladem by pro to byly tři dny zhrošeného rizikového skóre PES. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Blatný kývl na otevření obchodů. A v Česku dochází místa na JIP

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.02.2021 (14:35)     Sekcia bulvar

Ministr průmyslu a obchodu a dopravy Karel Havlíček (za ANO) navrhne vládě otevření všech obchodů, a to od 22. února, oznámil po jednání s hejtmany. Podle serveru iDnes.cz s rozvolněním souhlasí i ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO). Služby a další provozy zatím zůstanou zavřené. Epidemie v Česku dál nabírá na síle. Za pondělí přibylo 8745 případů, o tisícovku víc než před týdnem. V nemocnicích je aktuálně 5990 hospitalizovaných, na covidových JIP zbývá už zhruba jn 184 lůžek.. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: V Česku stouplo riziko, PES je na hraně zpřísnění. Blatný ho připustil

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.12.2020 (07:05)     Sekcia bulvar

Česko přešlo do třetího stupně protiepidemického systému PES, ale nemuselo by tam vydržet dlouho. Rizikové skóre k sobotě stouplo o dva body na 59 a zůstává jen těsně ve třetím stupni z pěti. Právě přechod na něj umožnil otevření restaurací, obchodů a služeb i konec zákazu nočního vycházení. V pátek přibylo v Česku dalších 4745 potvrzených případů nemoci covid-19. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) zmínil, že opatření se můžou zase zpřísnit a významným podkladem by pro to byly tři dny zhrošeného rizikového skóre PES. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 3100 případů za neděli, vláda přitvrdí. Babiš připustil úplné zavření škol

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.10.2020 (08:15)     Sekcia bulvar

V Česku od pondělí začínají platit nová opatření, premiér Andrej Babiš (ANO) ale už zmínil, že ve středu dojde k jejich zpřísnění. Vláda by o nich měla rozhodnout dnes. Babiš v rozhovoru pro Právo připustil zavření prvních stupňů základních škol, i s podzimními prázdninami by trvalo tři týdny. V ČR za neděli přibylo 3104 případů, o víkendech se ale méně testuje. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 13 231 nakažených za čtvrtek v ČR. Řekne Blatný novinky u škol a obchodů?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.11.2020 (01:30)     Sekcia bulvar

Po poklesu růstu nových případů koronaviru v Česku z uplynulých dnů přišel skok. Za středu v tuzemsku přibylo 15 729 nakažených, vůbec nejvíc od začátku epidemie, ve čtvrtek 13 231. Podíl pozitivních testů na koronavirus byl ve středu 34,85 procenta - také to je rekordní údaj. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) svolal na pátek tiskovou konferenci k vývoji epidemie, mohl by naznačit termín pro otevření škol a obchodů. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš připustil úplné zavření škol, bude i zákaz vycházení po 22:00?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.10.2020 (15:00)     Sekcia bulvar

V Česku od pondělí začínají platit nová opatření, premiér Andrej Babiš (ANO) ale už zmínil, že ve středu dojde k jejich zpřísnění. Vláda by o nich měla rozhodnout v pondělí. Babiš v rozhovoru pro Právo připustil zavření prvních stupňů základních škol, i s podzimními prázdninami by trvalo tři týdny. Stanice CNN Prima News pak uvedla, že novou restrikcí může být i zákaz vycházení po 22. hodině. V ČR za neděli přibylo 3104 případů, o víkendech se ale méně testuje. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: V Česku dochází místa na JIP. A Blatný kývl na otevření obchodů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.02.2021 (23:00)     Sekcia bulvar

Ministr průmyslu a obchodu a dopravy Karel Havlíček (za ANO) navrhne vládě otevření všech obchodů, a to od 22. února, oznámil po jednání s hejtmany. Podle serveru iDnes.cz s rozvolněním souhlasí i ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO). Služby a další provozy zatím zůstanou zavřené. Epidemie v Česku dál nabírá na síle. Za pondělí přibylo 8745 případů, o tisícovku víc než před týdnem. V nemocnicích je aktuálně 5990 hospitalizovaných, na covidových JIP zbývá podle údajů ministerstva zdravotnictví už jen 166 lůžek, v řadě nemocnic už nejsou žádná volná místa. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Prymula chce ve školách den volna navíc. A hospody zavřou ve 22:00?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.09.2020 (09:40)     Sekcia bulvar

Nový ministr zdravotnictví Roman Prymula připustil, že Česko čekají další opatření. Zmínil utlumení rizikových hromadných akcí, zavření hospod a barů už ve 22 hodin a zavedení distanční výuky na druhém stupni základní škol v postižených regionech. Prymula také navrhl, aby ředitelé škol před pondělním svátkem 28. září vyhlásili volno ve školách i na pátek. Vznikl by tak prostor pro útlum šíření viru. Premiér Andrej Babiš (ANO) v pondělním projevu apeloval na Čechy, aby nosili roušky a dodržovali opatření, situace je podle něj vážná. Za pondělí přibylo 1476 nových případů, hospitalizovaných je 494 - 101 ve vážném stavu. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Další kolaps žádanek na odběry. A Prymula zmínil hospody zavřené ve 22:00

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.09.2020 (10:45)     Sekcia bulvar

Nový ministr zdravotnictví Roman Prymula připustil, že Česko čekají další opatření. Zmínil utlumení rizikových hromadných akcí, zavření hospod a barů už ve 22 hodin a zavedení distanční výuky na druhém stupni základní škol v postižených regionech. Prymula také navrhl, aby ředitelé škol před pondělním svátkem 28. září vyhlásili volno ve školách i na pátek. Vznikl by tak prostor pro útlum šíření viru. E-žádanky na covid test nelze podle Chytré karantény opět vydávat, systém měl problémy i v pátek. Lidé prý budou na odběrových místech odbaveni. Za pondělí přibylo 1476 nových případů, hospitalizovaných je 494 - 101 ve vážném stavu. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Havlíček nevyloučil další zavření obchodů. ČR opět hrozí 4. „pes“

Koronavirus ONLINE: Vláda posuzuje zavření škol a další omezení. A přes 1000 mrtvých v ČR

Koronavirus ONLINE: Nemocnice v Česku jsou na hraně. Roste PES i reprodukční číslo

Blatný připustil zavření většiny obchodů a služeb od pátku. Schillerová malé obchody brání

Koronavirus ONLINE: 9241 případů za pondělí v ČR. Blatný brzdí optimismus, co rozhodne?

Koronavirus ONLINE: Britská mutace se šíří Českem. A za úterý přibylo 9144 nakažených

Koronavirus ONLINE: Blatný brzdí naději z nižších přírůstků. A Češi umírají po stovkách denně

Koronavirus ONLINE: Očkování první dávkou v Česku dostane stopku? A britská mutace expanduje

Koronavirus ONLINE: 9241 případů za pondělí v ČR. Blatný ale brzdí naději z nižších přírůstků

Koronavirus ONLINE: 15 672 případů za úterý. A Blatný plánuje zastavení necovidové péče

Koronavirus ONLINE: Babiš promluvil o katastrofě. A Blatný zvažuje zákaz cestování mezi kraji

Koronavirus ONLINE: 210 mrtvých v Česku. A nový plán na otevírání obchodů i hospod

Koronavirus ONLINE: PES stoupl na „čtyřku“, bude to řešit vláda. Blatný přiznal strach z davů

Koronavirus ONLINE: Blatný po davech na Staromáku přiznal strach a PES stoupl na „čtyřku“

Koronavirus ONLINE: Nemocnice v Česku jsou na hraně, dochází covidová místa na JIP

Blatný připustil zavření většiny obchodů a služeb od pátku. A Babiš zmínil očkování od neděle

Koronavirus ONLINE: Blatný promluvil o represích a testech. A 15 729 případů za středu

Koronavirus ONLINE: Britská mutace se šíří Českem. A tisícům seniorů ruší termíny očkování

Koronavirus ONLINE: Tlačenice na Staromáku po rozvolnění. A šest rizikových krajů v Česku

Koronavirus ONLINE: Odborář přeje části hospod krach. A celníci vycvičí na nakažené psy

Koronavirus ONLINE: Uvolnění v Česku nejdřív za tři týdny, míní Blatný. A vyléčený Hamáček

Koronavirus ONLINE: Skóre PES kleslo na čtyřku. A Blatný po skandálu připustil konec šéfa SZÚ

Koronavirus ONLINE: Babiš tepe Hřiba za „sardinky“ v MHD, Blatný kárá davy a PES na „čtyřce“

Koronavirus ONLINE: PES na stupni 4 zaměstná vládu. Blatný kritizoval davy, Babiš Hřiba

Koronavirus ONLINE: V Česku dochází covidová místa na JIP. A 12 486 případů za úterý

Koronavirus ONLINE: PES na „čtyřce“ zaměstná vládu. Blatný kritizoval davy, Babiš i šéfa Prahy

Koronavirus ONLINE: V Česku dochází covidová místa na JIP. A Babiš na jednání v Polsku

Koronavirus ONLINE: Kvůli skandálu Blatný připustil konec šéfa SZÚ. A upravený PES příští týden

Koronavirus ONLINE: Zavření hotelů a hospod? Havlíček nastínil datum i kompenzace

Koronavirus ONLINE: 9241 případů za pondělí v ČR. A na Kanáry jen s negativním testem

Koronavirus ONLINE: V pondělí otevřou zoo i část obchodů. A Blatný s Plagou ve vládě končí?

Koronavirus ONLINE: Uvolnění v Česku nejdřív za tři týdny, míní Blatný. A 5843 případů do večera

Koronavirus ONLINE: Rekordních 16 329 případů za den v ČR a další várka vakcíny dorazila

Koronavirus ONLINE: Návrat školáků 3. března? A Blatný plánuje zastavení necovidové péče

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy