Koronavirus ONLINE: Šéf VZP ustál přednostní očkování. A covidem se nakazil i prezident

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.01.2021 (12:20)     Sekcia bulvár

Skóre PES v Česku zůstává i v pondělí na 69 bodech, za neděli přibylo 2376 případů covidu, je to nejnižší denní nárůst od 13. prosince. Česká vláda v pondělní projedná úpravu protiepidemického systému. Ředitel Všeobecné zdravotní pojišťovny Zdeněk Kabátek zůstane ve své funkci. Správní rada jej podpořila a shodla se na tom, že nepovažuje jeho přednostní očkování za porušení právních předpisů. ČTK to napsali členové správní rady. A mexický prezident Andrés Manuel López Obrador (67) měl pozitivní test na koronavirus a zahájil léčbu. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Koordinátor očkování v ČR končí. A šéf VZP přednostní vakcínu ustál

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.01.2021 (16:22)     Sekcia bulvar

Skóre PES v Česku zůstává i v pondělí na 69 bodech, za neděli přibylo 2376 případů covidu, je to nejnižší denní nárůst od 13. prosince. Česká vláda v pondělí projedná úpravu protiepidemického systému. Ředitel Všeobecné zdravotní pojišťovny Zdeněk Kabátek zůstane ve své funkci. Správní rada jej podpořila a shodla se na tom, že nepovažuje jeho přednostní očkování za porušení právních předpisů. Na funkci rezignoval národní koordinátor očkovací strategie Zdeněk Blahuta.  Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Lékař odmítal očkování, propagoval i léčbu ivermektinem. Covidem se nakazil a zemřel

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.05.2021 (21:16)     Sekcia bulvar

Keňský katolický lékař Stephen Karanja proslul jako odpůrce očkování proti covidu-19, tvrdil, že vakcíny jsou naprosto zbytečné, věřil, že koronavirus vyléčí inhalace a léků hydroxychlorochin a ivermektin. Keňan se bohužel sám nakazil a po týdnech boje s nemocí, jí podlehl, informovala stanice BBC.

 

Koronavirus ONLINE: Očkovaná vítězka olympiády se nakazila. Skončila v nemocnici

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.09.2021 (07:16)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesílila, za sobotu přibylo 301 případů, v neděli pak 182. Lehce vzrostlo reprodukční číslo z 1,11 na 1,14. Počet hospitalizovaných s covidem ale klesl na 146. Vakcína Pfizer/BioNTech je bezpečná a účinná i u dětí mezi pěti a 11 lety, uvedly v prohlášení firmy. A Prešovský arcibiskup Ján Babjak, nejvýše postavený představitel řeckokatolické církve na Slovensku, onemocněl covidem-19. Koronavirem se nakazil během návštěvy papeže Františka, uvedla slovenská média. S covidem v nemocnici skončila i olympijsá vítězka v plavání Madison Wilsonová - navzdory dvojímu očkování. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 3843 případů za úterý, číslo R stoupá. A „fronta“ na přednostní očkování úředníků

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.04.2021 (07:55)     Sekcia bulvar

V Česlu v úterý přibylo 3843 nově potvrzených případů koronaviru. Reprodukční číslo, které určuje, kolik lidí nakazí jeden člověk, překročilo kritickou hodnotu 1. Pokud je pod ní, znamená to, že epidemie zpomaluje. Roli ve výpočtu ale sehrály Velikonoce. Osm ze 14 českých ministerstev využilo nabídku krizového štábu a zaslalo seznam klíčových zaměstnanců, kteří by měli dostat přednostní očkování proti covidu-19. Uvedl to Deník N, vakcínu by měli dostat v dubnu a květnu.  Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nakazila se olympijská vítězka i arcibiskup při papežově návštěvě Slovenska

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.09.2021 (06:38)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesílila, za sobotu přibylo 301 případů, v neděli pak 182. Lehce vzrostlo reprodukční číslo z 1,11 na 1,14. Počet hospitalizovaných s covidem ale klesl na 146. Vakcína Pfizer/BioNTech je bezpečná a účinná i u dětí mezi pěti a 11 lety, uvedly v prohlášení firmy. A Prešovský arcibiskup Ján Babjak, nejvýše postavený představitel řeckokatolické církve na Slovensku, onemocněl covidem-19. Koronavirem se nakazil během návštěvy papeže Františka, uvedla slovenská média. S covidem v nemocnici skončila i olympijsá vítězka v plavání Madison Wilsonová - navzdory dvojímu očkování. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 489 případů za pondělí. A očkovaná šampionka po nákaze v nemocnici

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.09.2021 (08:22)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesílila, za pondělí přibylo 489 případů. Vakcína Pfizer/BioNTech je bezpečná a účinná i u dětí mezi pěti a 11 lety, uvedly v prohlášení firmy. A prešovský arcibiskup Ján Babjak, nejvýše postavený představitel řeckokatolické církve na Slovensku, onemocněl covidem-19. Koronavirem se nakazil během návštěvy papeže Františka, uvedla slovenská média. S covidem v nemocnici skončila i olympijská vítězka v plavání Madison Wilsonová - navzdory dvojímu očkování. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Policejní prezident Švejdar má koronavirus: Před povinným očkováním svých lidí varoval

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.12.2021 (10:25)     Sekcia bulvar

Policejní prezident Jan Švejdar se nakazil covidem-19. Deníku N to řekla mluvčí policejního prezidia Kateřina Rendlová při žádosti o rozhovor. Podle mluvčí je Švejdar od pátku v pracovní neschopnosti. Švejdar se v minulosti vyjadřoval s obavami k povinnému očkování policistů, na svém twitteru uvedl, že by policie mohla ztratit až 10 tisíc lidí.

 

Koronavirus ONLINE: 11 896 případů za pondělí v ČR. Nakazil se i policejní prezident

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.12.2021 (09:55)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru s mutací delta stále sužuje Česko. V pondělí přibylo 11 896 potvrzených případů nákazy, což je nejméně ve všední den za čtyři týdny. Proti minulému pondělí je to pokles asi o 3600 případů. Koronavirem se podle Deníku N nakazil i policejní prezident Jan Švejdar. Fakultní nemocnice Brno sekvenací potvrdila u dítěte z Adamova sedmý případ omikronu v kraji a devátý v ČR. A Rusko začne u přístupu do veřejných budov uznávat vedle očkování také protilátky proti covidu. Bude měřit jen jejich přítomnost, ne množství. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Očkování u praktiků nejdřív v březnu. A 12 070 úmrtí v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.01.2021 (17:45)     Sekcia bulvar

Skóre protiepidemického systému PES kleslo v ČR na 85 bodů - a to i díky poklesu reprodukčního čísla. Přes 12 tisíc se však naopak přehoupl počet úmrtí nakažených covidem-19. Očkování proti covidu-19 u praktických lékařů lze podle největší Všeobecné zdravotní pojišťovny očekávat nejdříve v březnu. Do té doby se bude očkovat centrálně v nemocnicích. Vláda v pondělí rozhodla o nových kompenzacích pro zavřené provozovny, odložila ale pomoc pro skiareály, kde lidé čile bobují a sáňkují. Koronavirem se nakazil i český basketbalista v NBA Tomáš Satoranský. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vláda projedná změnu PSA. A covidem se nakazil i prezident

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.01.2021 (06:30)     Sekcia bulvar

Skóre PES v Česku zůstává na 69 bodů, počet nově nakažených za sobotu činí 4222, počet potvrzených případů od začátku pandemie je 937 617, počet zemřelých pak 15 369. Německo jako první země v EU nasadí k léčbě léky na bázi protilátek, užíval je exprezident USA Donald Trump. Česká vláda v pondělní projedná úpravu protiepidemického systému. A mexický prezident Andrés Manuel López Obrador (67) měl pozitivní test na koronavirus a zahájil léčbu. Svou nákazu oznámil s tím, že pociťuje mírné příznaky covidu-19. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: „Fronta“ na přednostní očkování úředníků. A v Česku ožily školy, trhy i zoo

Bidenův ministr se i přes očkování nakazil covidem. Na pódiu stál vedle první dámy a šéfa FBI

Koronavirus ONLINE: Klaus se nakazil covidem. A návrat školáků nejdříve 3. března

Koronavirus ONLINE: Pokles nových případů v ČR. Omikronem se nakazil i turecký prezident

Koronavirus ONLINE: Jen 69 případů za sobotu v ČR. Očkování zpomaluje a nákaza v zoo

Koronavirus ONLINE: Očkovaný dovolenkář z Chorvatska se nakazil covidem. A návrat z USA se ztíží

Exprezident Walesa (78) se nakazil covidem, má přitom nemocné srdce. Zmínil ukrutnou bolest

Přehledně: Každý čtvrtý Čech se nakazil covidem, očkování mají skoro dvě třetiny lidí

Koronavirus ONLINE: Nakažených v Česku znovu přibývá. A přednostní vakcína Babišova hejtmana

Koronavirus ONLINE: V USA se vrhají na očkování, schválili první vakcínu. A 9341 obětí v ČR

Koronavirus ONLINE: Superpřenašeč nakazil 1500 lidí. A 147 případů za pátek v Česku

Koronavirus ONLINE: 15 252 případů za pátek, celé Česko zčervenalo. A nakažený prezident

Koronavirus ONLINE: Přes 2000 obětí v ČR a další prudký nárůst. Nakazil se i prezident

Koronavirus ONLINE: 3843 případů za pondělí, číslo R stoupá. A „fronta“ na očkování úředníků

Koronavirus ONLINE: 15453 mrtvých v ČR, změny PSA od února. A koordinátor očkování končí

Koronavirus ONLINE: Nakažený arcibiskup po papežově návštěvě Slovenska. A Pfizer i pro děti 5+?

Koronavirus ONLINE: Očkování pro 60+ už příští týden. A nejméně hospitalizovaných od října

Koronavirus ONLINE: Češi houfně porušili karanténu. A přednostní vakcína Babišova hejtmana

Koronavirus ONLINE: Přes 2000 obětí v Česku a další prudký nárůst. Nakazil se i prezident

Sportovec (†42) si myslel, že je fit a nepotřebuje očkování: Nakazil se covidem a zemřel

Koronavirus ONLINE: WHO se odklání od očkování proti covidu u zdravých dětí

Blatný schválil přednostní očkování Zemanovy ochranky. Promluvil o potížích i ruské vakcíně

Koronavirus ONLINE: Epidemie v ČR slábne. A nemocnice zpětně dohlásily stovky hospitalizací

Koronavirus ONLINE: 333 obětí v ČR. Prezident se nakazil i s manželkou

Koronavirus ONLINE: 332 obětí v ČR. Prezident se nakazil i s manželkou

Pohřeb režiséra Filipa (†90). Zdrcený syn: COVIDEM JSEM HO NAKAZIL JÁ

Zdrcený syn režiséra Františka Filipa (†90) na pohřbu: Covidem jsem ho nakazil já!

Koronavirus ONLINE: 2246 případů za neděli v ČR. Covidem se nakazil premiér Izraele

Kódy pro přednostní očkování: Chronicky nemocným je vydají specialisté z 15 odborností

Koronavirus ONLINE: 25 258 úmrtí v ČR. A očkování se otevře i lidem nad 65 let

Koronavirus ONLINE: Babiše sepsul Vystrčil kvůli očkovací strategii. A 12 070 úmrtí v ČR

Koronavirus ONLINE: Zhoršení všech ukazatelů PES. A očkování pokračuje i na Silvestra

Koronavirus ONLINE: Zasedne vláda, jak moc přitvrdí opatření? A nakazil se i očkovaný ministr

Koronavirus ONLINE: 2795 případů za pátek v ČR. Epidemie pomalu slábne

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy