Koronavirus ONLINE: „Fronta“ na přednostní očkování úředníků. A v Česku ožily školy, trhy i zoo

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.04.2021 (21:25)     Sekcia bulvár

Osm ze 14 českých ministerstev využilo nabídku krizového štábu a zaslalo seznam klíčových zaměstnanců, kteří by měli dostat přednostní očkování proti covidu-19. Uvedl to Deník N, vakcínu by měli dostat v dubnu a květnu. Pondělí přineslo sérii novinek, po půl roce skončil nouzový stav a šestitýdenní okresní lockdown. Otevřený je nově naopak první stupeň základních škol, poslední ročník školek, zoologické zahrany, farmářské trhy nebo obchody s dětským oblečením a obuví. Za neděli v Česku přibylo 976 potvrzených případů koronaviru, nejméně od neděle 13. září. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: 3843 případů za úterý, číslo R stoupá. A „fronta“ na přednostní očkování úředníků

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.04.2021 (07:55)     Sekcia bulvar

V Česlu v úterý přibylo 3843 nově potvrzených případů koronaviru. Reprodukční číslo, které určuje, kolik lidí nakazí jeden člověk, překročilo kritickou hodnotu 1. Pokud je pod ní, znamená to, že epidemie zpomaluje. Roli ve výpočtu ale sehrály Velikonoce. Osm ze 14 českých ministerstev využilo nabídku krizového štábu a zaslalo seznam klíčových zaměstnanců, kteří by měli dostat přednostní očkování proti covidu-19. Uvedl to Deník N, vakcínu by měli dostat v dubnu a květnu.  Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 3843 případů za pondělí, číslo R stoupá. A „fronta“ na očkování úředníků

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.04.2021 (07:55)     Sekcia bulvar

V Česku v pondělí přibylo 3843 nově potvrzených případů koronaviru. Reprodukční číslo, které určuje, kolik lidí nakazí jeden člověk, překročilo kritickou hodnotu 1. Pokud je pod ní, znamená to, že epidemie zpomaluje. Roli ve výpočtu ale sehrály Velikonoce. Osm ze 14 českých ministerstev využilo nabídku krizového štábu a zaslalo seznam klíčových zaměstnanců, kteří by měli dostat přednostní očkování proti covidu-19. Uvedl to Deník N, vakcínu by měli dostat v dubnu a květnu.  Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Šéf VZP ustál přednostní očkování. A covidem se nakazil i prezident

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.01.2021 (12:20)     Sekcia bulvar

Skóre PES v Česku zůstává i v pondělí na 69 bodech, za neděli přibylo 2376 případů covidu, je to nejnižší denní nárůst od 13. prosince. Česká vláda v pondělní projedná úpravu protiepidemického systému. Ředitel Všeobecné zdravotní pojišťovny Zdeněk Kabátek zůstane ve své funkci. Správní rada jej podpořila a shodla se na tom, že nepovažuje jeho přednostní očkování za porušení právních předpisů. ČTK to napsali členové správní rady. A mexický prezident Andrés Manuel López Obrador (67) měl pozitivní test na koronavirus a zahájil léčbu. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: V Česku ožily školy, obchody, trhy i zoo. A Babiš chce sport pro 12 lidí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.04.2021 (16:45)     Sekcia bulvar

Pondělí přineslo sérii novinek pro Česko. Po půl roce skončil nouzový stav a také šestitýdenní okresní lockdown, otevřený je nově naopak první stupeň základních škol, poslední ročník školek, zoologické zahrany, farmářské trhy nebo obchody s dětským oblečením a obuví. Zatím spolu až na rodinu mohli být nejvýš dva lidé venku i uvnitř, vláda by venku mohla limit ale zvýšit a 12, respektive na šest dvojic. Za neděli v Česku přibylo 976 potvrzených případů koronaviru, nejméně od neděle 13. září. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Koordinátor očkování v ČR končí. A šéf VZP přednostní vakcínu ustál

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.01.2021 (16:22)     Sekcia bulvar

Skóre PES v Česku zůstává i v pondělí na 69 bodech, za neděli přibylo 2376 případů covidu, je to nejnižší denní nárůst od 13. prosince. Česká vláda v pondělí projedná úpravu protiepidemického systému. Ředitel Všeobecné zdravotní pojišťovny Zdeněk Kabátek zůstane ve své funkci. Správní rada jej podpořila a shodla se na tom, že nepovažuje jeho přednostní očkování za porušení právních předpisů. Na funkci rezignoval národní koordinátor očkovací strategie Zdeněk Blahuta.  Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: V Česku ožily školy, obchody, trhy i zoo. A do kadeřnictví za 14 dní?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.04.2021 (18:00)     Sekcia bulvar

Pondělí přineslo sérii novinek pro Česko. Po půl roce skončil nouzový stav a také šestitýdenní okresní lockdown, otevřený je nově naopak první stupeň základních škol, poslední ročník školek, zoologické zahrany, farmářské trhy nebo obchody s dětským oblečením a obuví. Za 14 dní by teoreticky mohla otevřít kadeřnictví, ale záleží na postupu epidemie, uvedl vicepremiér Karel Havlíček (za ANO). Zatím spolu až na rodinu mohli být nejvýš dva lidé venku i uvnitř, vláda ale limit na venkovních sportovištích navýšila na 12. Za neděli v Česku přibylo 976 potvrzených případů koronaviru, nejméně od neděle 13. září. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nakažených v Česku znovu přibývá. A přednostní vakcína Babišova hejtmana

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.02.2021 (10:35)     Sekcia bulvar

Počet potvrzených případů od začátku epidemie překročil v Česku milion, za středu přibylo 9567 nově nakažených, před týdnem jich bylo o tisícovku méně. Rizikové skóre PES stouplo na 71, nad hodnotu 1 se v Česku vrátilo i reprodukční číslo. A přednostního očkování se v době, kdy byly vakcíny určené pro zdravotníky, dočkal i hejtman Moravskoslezského kraje Ivo Vondrák (ANO), informoval server iRozhlas.cz. První dávku dostal už 30. prosince 2020. Ostatní hejtmani očkováni zatím nejsou. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Češi houfně porušili karanténu. A přednostní vakcína Babišova hejtmana

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.02.2021 (15:25)     Sekcia bulvar

Za středu přibylo v Česku 9567 nově nakažených, před týdnem jich bylo o tisícovku méně. Rizikové skóre PES stouplo na 71, nad hodnotu 1 se v Česku vrátilo i reprodukční číslo. Přednostního očkování se dočkal v době očkování zdravotníků i hejtman Moravskoslezského kraje Ivo Vondrák (ANO), informoval web iRozhlas.cz. A lidé podle ministerstva zdravotnictví více porušují karanténu, která jim byla kvůli šíření nemoci covid-19 nařízena. Hygienici nebo policisté v lednu zkontrolovali 518 lidí v karanténě, přičemž třetina z nich v dodržování karantény pochybila. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 1302 nových případů za sobotu. A obří fronta před zoo v Plzni

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.04.2021 (15:52)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku slábne, za sobotu přibylo jen 1302 případů nákazy. Zbytek obchodů, trhů a vybrané služby uvolní vláda za pokračující příznivé epidemické situace od 3. května. Od pátku byla spuštěna registrace k očkování pro lidi 60+. A před plzeňskou zoo se tvořila o víkendu velká fronta, regulovat museli i počty návštěvníků v Praze. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Zhoršení všech ukazatelů PES. A očkování pokračuje i na Silvestra

Zdroj Zdroj: blesk.cz     31.12.2020 (07:15)     Sekcia bulvar

Testy na koronavirus v Česku za úterý odhalily rekordních 16 329 nakažených. Skóre protiepidemického systému PES zůstává na 80 bodech, které odpovídají pátému - nejpřísnějšímu stupni. Zhoršily se ale všechny ukazatele, podle kterého se index počítá, včetně reprodukčního čísla. V Česku i poslední den v roce pokračuje očkování proti covidu. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: 15453 mrtvých v ČR, změny PSA od února. A koordinátor očkování končí

Koronavirus ONLINE: 28 962 úmrtí v Česku. A obří fronty před zoo v Praze i Plzni

Koronavirus ONLINE: 3229 případů za úterý v ČR. A registrace k očkování i pro lidi 55+

Koronavirus ONLINE: Registrace k očkování i pro lidi 55+ v Česku. A Klaus zmínil zotročení

Koronavirus ONLINE: Rekordních 5779 mrtvých za březen v Česku. A 31 úmrtí po očkování?

Koronavirus ONLINE: Očkování dětí nad 12 let ještě v červnu. A 505 případů za čtvrtek v ČR

Koronavirus ONLINE: 16 329 případů za den v Česku a nával v obchodech i na sjezdovkách

Koronavirus ONLINE: Šéf SZÚ po skandálu s očkováním končí. A Skóre PES kleslo na čtyřku

Koronavirus ONLINE: 49 podezřelých úmrtí po očkování v ČR. A vláda rozhodne o rozvolnění

Koronavirus ONLINE: Očkování v Česku zrychlilo. A do hry se vrací nákup Sputniku

Koronavirus ONLINE: Očkování v Česku zpomaluje. A nepříjemné novinky pro dovolenkáře

Koronavirus ONLINE: 8083 případů za čtvrtek, PES na 72 bodech a chaos u registrací k očkování

Koronavirus ONLINE: Zkazí Zlínský kraj nákupy všem Čechům? A očkování pro lidi 18+ asi od července

Koronavirus ONLINE: Zapojení praktiků do očkování finišuje. První termíny už v březnu

Koronavirus ONLINE: Vláda řeší očkování i problém skiareálů. A 13 272 mrtvých v ČR

Koronavirus ONLINE: Praktici se dočkají vakcín, očkování 40+ a 1218 případů za čtvrtek

Koronavirus ONLINE: Češi 18+ se budou moci hlásit na očkování od července, míní Arenberger

Koronavirus ONLINE: 1302 případů za sobotu. A obří fronty před zoo v Praze i Plzni

Koronavirus ONLINE: Obchodníci s letáky zatím váhají. A 49 podezřelých úmrtí po očkování v ČR

Koronavirus ONLINE: Vláda probere další rozvolnění. A očkování pro lidi 60+ už tento týden

Koronavirus ONLINE: Odstávka rezervačního systému na očkování a dar 100 000 vakcín od Srbů?

Koronavirus ONLINE: Skóre PES kleslo na čtyřku. A Blatný po skandálu připustil konec šéfa SZÚ

Koronavirus ONLINE: 541 případů za středu v ČR. A očkování u mladých netáhne

Koronavirus ONLINE: Vojtěch chce očkování i v obchoďácích. A 99 případů za čtvrtek v Česku

Blatný schválil přednostní očkování Zemanovy ochranky. Promluvil o potížích i ruské vakcíně

Koronavirus ONLINE: Babiš řekl detaily u očkování, kdo má přednost? A část nemocnic hlásí plno

Koronavirus ONLINE: 804 případů za pondělí v ČR. A povinné očkování učitelů v New Yorku

Koronavirus ONLINE: Očkování 45+ od půlnoci, 40+ příští týden. A nové rozvolnění v Česku

Koronavirus ONLINE: 16 329 případů za den v ČR. A zákaz přijímat část pacientů do nemocnic

Koronavirus ONLINE: Němcům se může prodražit pivo i nový sestřih. A 168 případů za pondělí v ČR

Koronavirus ONLINE: Kvůli skandálu Blatný připustil konec šéfa SZÚ. A upravený PES příští týden

Koronavirus ONLINE: Vláda probere další rozvolnění, půjde jen o školy? A epidemie dál oslabila

Koronavirus ONLINE: 2895 případů za pondělí v ČR. Hejtman kritizuje systém očkování

Koronavirus ONLINE: Česku se epidemii dál daří brzdit. A slovenská stopka pro AstraZeneku

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy