Koronavirus ONLINE: 49 podezřelých úmrtí po očkování v ČR. A vláda rozhodne o rozvolnění

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.04.2021 (10:35)     Sekcia bulvár

Vláda bude ve čtvrtek posuzovat další rozvolnění v Česku, týká se mateřských škol, 2. stupně základních škol, ale i obchodů. Klíčová je tu hranice 100 nakažených na 100 tisíc obyvatel za sedm dní, zatímco školy se budou otevírat dalším dětem regionálně, u obchodů to má být celorepublikově. Epidemie koronaviru v Česku slábne, za středu přibylo 2483 případů, zhruba o 500 méně než před týdnem. A Státní ústav pro kontrolu léčiv za poslední týden eviduje dva případy úmrtí, která nastala v čase po očkování proti covidu-19. Celkem je takových podezření na více než tři miliony podaných dávek 49. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Obchodníci s letáky zatím váhají. A 49 podezřelých úmrtí po očkování v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.04.2021 (11:15)     Sekcia bulvar

Vláda bude ve čtvrtek posuzovat další rozvolnění v Česku, týká se mateřských škol, 2. stupně základních škol, ale i obchodů. Klíčová je tu hranice 100 nakažených na 100 tisíc obyvatel za sedm dní, zatímco školy se budou otevírat dalším dětem regionálně, u obchodů to má být celorepublikově. Tisk letáků zatím obchodníci pozastavili, řekl Blesk Zprávám prezident Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR Tomáš Prouza. Epidemie koronaviru v Česku slábne, za středu přibylo 2483 případů, zhruba o 500 méně než před týdnem. A Státní ústav pro kontrolu léčiv celkem eviduje 49 podezřelých úmrtí po očkování na tři miliony dávek. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vláda probere rozvolnění v kultuře. A očkování pro 45+ příští týden?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.05.2021 (06:00)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku slábne, za úterý přibylo 2405 nově odhalených případů koronaviru, o 823 méně než před týdnem. Sta nových případů nákazy týdně na 100 tisíc obyvatel, hranice rozvolnění, dosáhne ČR podle modelů Ústavu zdravotnických informací a statistiky asi mezi 9. a 14. květnem. Vláda dnes probere pravidla pro rozvolnění v kultuře a také návrat dalších školáků do lavic v posledních třech krajích - Zlínském, Jihočeském a na Vysočině. Již příští středu by se podle premiéra Andreje Babiše (ANO) mohla otevřít možnost registrace očkování pro lidi nad 45 let. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 4 podezření na úmrtí po očkování v Česku. A 8123 hospitalizovaných

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.03.2021 (08:42)     Sekcia bulvar

Vláda Andreje Babiše (ANO) žádá Sněmovnu o prodloužení nouzového stavu o 30 dní, kabinet zatím nemá podporu na tak dlouhé prodloužení, nepřinesla ji ani středeční jednání kabinetu s opozicí. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) uvedl, že na plánu rozvolnění se pracuje, přísná opatření je však nutné držet i přes Velikonoce, aby se předešlo „největšímu pr*seru“. Česko hlásí momentálně již 25 450 úmrtí s covidem-19 od začátku pandemie. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 6874 mrtvých v ČR. Vláda rozhodne o rozvolnění a nouzový stav do prosince

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.11.2020 (06:30)     Sekcia bulvar

Poslanci ve čtvrtek rozhodli o prodloužení nouzového stavu do půlnoci 12. prosince, vláda ho chtěla o 8 dní delší. Kabinet pro to neměl zajištěnou většinu, prošel návrh komunistů. Během čtvrtka přibylo v Česku 6 471 nakažených, rizikové skóre kleslo ze 70 na 62 bodů. Vláda odpoledne rozhodne, zda Česko „přepne“ do čtvrtého stupně systému PES, což by znamenalo mírné uvolnění opatření. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 1857 případů za středu v ČR. Vláda probere rozvolnění v kultuře i školy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.05.2021 (07:50)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku slábne, za středu přibylo 1857 nově odhalených případů koronaviru, o 629 méně než před týdnem. Sta nových případů nákazy týdně na 100 tisíc obyvatel, hranice rozvolnění, dosáhne ČR podle modelů Ústavu zdravotnických informací a statistiky asi mezi 9. a 14. květnem. Vláda dnes probere pravidla pro rozvolnění v kultuře a také návrat dalších školáků do lavic v posledních třech krajích - Zlínském, Jihočeském a na Vysočině. Již příští středu by se podle premiéra Andreje Babiše (ANO) mohla otevřít možnost registrace očkování pro lidi nad 45 let. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vláda probere další rozvolnění. A očkování pro lidi 60+ už tento týden

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.04.2021 (07:20)     Sekcia bulvar

Vláda Andreje Babiše (ANO) bude v pondělí posuzovat další možné rozvolnění opatření v Česku, které by mohlo přijít na řadu od pondělí 26. dubna. Podle premiéra mají být prioritou dál školy a také sport, například vicepremiér Karel Havlíček (za ANO) zmiňoval i možné otevření zahrádek restaurací. Koncem týdne by se registrace pro očkování proti covidu mohly otevřít pro lidi nad 60 let. V sobotu v Česku přibylo 1529 případů koronaviru, je nejméně za sobotu od začátku září. Lidí s covidem-19 v nemocnicích je nejméně od poloviny října, k sobotě 4052. Ve vážném stavu jich je 938, nejméně od počátku roku. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Obchody i služby otevřou od května, míní vláda. Hospody a fitka zuří

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.04.2021 (20:40)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku slábne, ve středu přibylo 2942 nových případů nákazy. Zbytek obchodů, trhů a vybrané služby vláda za pokračující příznivé epidemické situace uvolní od 3. května, schválila to vláda, uvedl vicepremiér Karel Havlíček (za ANO). A zveřejnil detailní balíčky pro rozvolnění i s informací, že například do kadeřnictví bude potřeba PCR nebo antigenní test, ale očkování se bez něj obejdou. Opatření vlády včetně plánu rozvolnění podle Asociace hotelů a restaurací ČR poškozují podnikatele a pravděpodobně překračuje zákonný rámec. Nelibost vyjádřila i Česká komora fitness. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Moderna nově do ordinací, očkování 40+ a 65 podezřelých úmrtí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.05.2021 (12:40)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku zpomaluje. Za středu přibylo 1261 nových případů, o zhruba 600 méně než před týdnem. Očkováno bylo 81 833 lidí, skoro o 2500 víc než minulou středu. Premiér Andrej Babiš (ANO) uvedl, že od nedělní půlnoci se budou moci k očkování registrovat i lidé ve věkové kategorii 40-44 let. A že vakcíny budou nově prakticky dostávat napřímo, mezi nimi i Modernu. Té by v květnu a červnu měli dostat 454 tisíc dávek. Lékový ústav eviduje celkem 65 šest případů úmrtí, která nastala v čase po očkování proti covidu-19 a je třeba prověřit jejich případnou souvislost. Za poslední týden jich přibylo deset. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Mrtvých je přes 8 tisíc. A vláda rozhodne o rozvolnění v Česku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.11.2020 (22:30)     Sekcia bulvar

V Česku v pátek přibylo 4 459 nových případů koronaviru, do sobotního podvečera dalších 1710. Od začátku epidemie zemřelo už přes osm tisíc lidí. Skóre protiepidemického systému PES je už šestý den v řadě na 57.  Vláda v neděli dopoledne rozhodne, zda ČR přepne do třetího stupně. Bývalý mistr zdravotnictví a poradce premiéra Andreje Babiše Roman Prymula před předčasným rozvolněním varuje. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 65 podezřelých úmrtí po očkování v Česku. A spor o vakcíny

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.05.2021 (10:25)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku zpomaluje. Za středu přibylo 1261 nových případů, o zhruba 600 méně než před týdnem. Očkováno bylo 81 833 lidí, skoro o 2500 víc než minulou středu. Praktičtí lékaři ale kritizují rozdělování vakcín proti covidu-19, preferuje podle nich velká centra. Čekají, že hlavně oni budou přemlouvat nerozhodnuté. Lékový ústav eviduje celkem 65 šest případů úmrtí, která nastala v čase po očkování proti covidu-19 a je třeba prověřit jejich případnou souvislost. Za poslední týden jich přibylo deset. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Obchody i služby otevřou od května, míní vláda. A výhoda pro očkované

Koronavirus ONLINE: Vláda chce otevřít obchody i služby 3. května. A očkování pro 60+ je tu

Koronavirus ONLINE: 25 258 úmrtí v ČR. A očkování se otevře i lidem nad 65 let

Koronavirus ONLINE: Očkování 45+ od půlnoci, 40+ příští týden. A nové rozvolnění v Česku

Koronavirus ONLINE: 25 450 úmrtí v ČR. A Blatný varoval před „největším pr*serem“

Koronavirus ONLINE: 3787 případů za úterý, očkování drhne a obchody otevřou v celém Česku?

Koronavirus ONLINE: Jen 2615 případů za čtvrtek. A registrace k očkování pro 60+ spuštěna

Koronavirus ONLINE: Očkování u praktiků nejdřív v březnu. A 12 070 úmrtí v ČR

Koronavirus ONLINE: Rekordních 28 469 nakažených za úterý v ČR. A vláda rozhodne o povinném očkování

Koronavirus ONLINE: Padl rekord, testy odhalily 28 469 nakažených. A vláda rozhodne o povinném očkování

Koronavirus ONLINE: Masivní rozvolnění v ČR, vláda o covid pasech a 113 případů za neděli

Koronavirus ONLINE: Masivní rozvolnění v ČR. A vláda projedná nový návrh covid pasů

Koronavirus ONLINE: Malotřídky neotevřou, nerozjedou se ani vleky. A vláda ještě přitvrdí?

Koronavirus ONLINE: Vláda probere další rozvolnění, půjde jen o školy? A epidemie dál oslabila

Koronavirus ONLINE: Vláda probere další rozvolnění. A nově nakažených přibylo nejméně od září

Koronavirus ONLINE: Babiš zaryl do Blatného a oznámil start očkování chronicky nemocných

Koronavirus ONLINE: Arenberger nechá obchody další týden zavřené. A očkování nově pro Čechy 60+

Koronavirus ONLINE: Pfizer i pro děti od 12 let, schválila EMA. A velké rozvolnění od pondělí

Koronavirus ONLINE: 30 012 úmrtí v ČR. A Rakousko ukončilo kontroly na hranicích s Českem

Koronavirus ONLINE: Vláda rozhodne o povinném očkování. A omikron v Česku nabral na síle

Koronavirus ONLINE: 1857 případů za středu v ČR, číslo R klesá. A nový očkovací rekord

Koronavirus ONLINE: Vojtěch má navrhnout další rozvolnění v ČR. A tempo očkování zpomalilo

Koronavirus ONLINE: 30 012 úmrtí v ČR. Za pátek přibylo jen 672 nových případů

Koronavirus ONLINE: AstraZeneca v potížích napříč Evropou. A nakažená premiérka

Rozvolnění v Česku: Vláda řekla, kdy rozhodne o obchodech. A školky dál s otazníkem

Koronavirus ONLINE: 294 nových případů v ČR. A Rakousko zpřísnilo podmínky vstupu pro očkované

Koronavirus ONLINE: Obchody i služby otevřou 3. května, míní vláda. A opatření zrušil soud

Koronavirus ONLINE: Nouzový stav na Velikonoce je blíž. A Plaga má plán pro školy a školky

Koronavirus ONLINE: 29 990 úmrtí v ČR. Čekali jsme, že se to zvládne lépe, říká demografka

Koronavirus ONLINE: Šéf Senátu Vystrčil má covid. A přes 39 tisíc mrtvých v Česku

Koronavirus ONLINE: Zvrat v případě nouzového stavu v Česku. A Plaga má plán pro školy a školky

Koronavirus ONLINE: 25 258 úmrtí v ČR. A Blatný varoval před největším „pr*serem“

Koronavirus ONLINE: Známý oděvní řetězec končí. A očkování pro 45+ se otevře ve středu?

Koronavirus ONLINE: Vláda řeší očkování i problém skiareálů. A 13 272 mrtvých v ČR

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy