Koronavirus ONLINE: Vláda rozhodne o povinném očkování. A omikron v Česku nabral na síle

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.01.2022 (21:20)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta přebrala vládu varianta omikron. Ta už podle SÚKL tvoří 80 procent případů. V pondělí testy prokázaly 20 270 nových případů, zhruba o 13 000 víc než před týdnem. Vláda se bude ve středu zabývat vyhláškou o povinném očkování, o které rozhodl předcházející kabinet Andreje Babiše (ANO). Premiér Petr Fiala (ODS) ale neprozradil, zda zruší vyhlášku celou, nebo z ní jen vyčlení lidi nad 60 let a profesní skupiny tam ponechá. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Rekordních 28 469 nakažených za úterý v ČR. A vláda rozhodne o povinném očkování

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.01.2022 (06:30)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál sílí, v úterý testy odhalily rekordní počet nakažených. Bylo to 28 469 případů, o zhruba 16 000 víc než před týdnem. Vláda se bude ve středu zabývat vyhláškou o povinném očkování, o které rozhodl předcházející kabinet Andreje Babiše (ANO). Premiér Petr Fiala (ODS) ale neprozradil, zda zruší vyhlášku celou, nebo z ní jen vyčlení lidi nad 60 let a profesní skupiny tam ponechá. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Padl rekord, testy odhalily 28 469 nakažených. A vláda rozhodne o povinném očkování

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.01.2022 (05:41)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál sílí, v úterý testy odhalily rekordní počet nakažených. Bylo to 28 469 případů, o zhruba 16 000 víc než před týdnem. Vláda se bude ve středu zabývat vyhláškou o povinném očkování, o které rozhodl předcházející kabinet Andreje Babiše (ANO). Premiér Petr Fiala (ODS) ale neprozradil, zda zruší vyhlášku celou, nebo z ní jen vyčlení lidi nad 60 let a profesní skupiny tam ponechá. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Přes 1300 dobrovolníku se přihlásilo na pomoc s očkováním. I 58 pediatrů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.12.2021 (13:46)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru s mutací delta stále sužuje Česko, navíc se tu objevila už i varianta omikron. V sobotu laboratoře zaznamenaly 10 967 pozitivních testů, je to asi o 1500 méně než před týdnem. Nastupující ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka (KDU-ČSL) v pořadu Otázky Václava Moravce na ČT uvedl, že nová vláda zruší plánovanou vyhlášku o povinném očkování lidí nad 60 let. A iniciativě Lékaři pomáhají Česku, která chce urychlit očkování, se zatím přihlásilo 1303 dobrovolníků. Z toho je 561 lékařů a 58 pediatrů. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Boj proti povinné vakcíně vede 14 senátorů. A 10 169 nakažených za úterý v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.01.2022 (09:50)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. V úterý v Česku přibylo 10 169 nově odhalených případů. Poprvé za dva týdny tak přibylo více než deset tisíc nakažených. Kabinet Petra Fialy (ODS) bude ve středu rozhodovat o zkrácení karantény a izolace na pět dní. A ústavní stížnost na vyhlášku o povinném očkování podepsalo 14 senátorů. Pokládají nařízené očkování vybraných profesních skupin za protiústavní. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babišova vláda má na stole povinné očkování. Lockdown prodlouží Slováci?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.12.2021 (14:00)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru s mutací delta stále sužuje Česko, navíc se tu objevila už i varianta omikron. V neděli laboratoře zaznamenaly 6325 pozitivních testů, je to asi o 3000 méně než před týdnem. Celkově epidemie za minulý týden zpomalila, nakažených je o 14 000 méně, stále je ale vysoký počet zemřelých. Slovenský ministr zdravotnictví Lengvarský oznámil, že navrhne prodloužení lockdownu do 16. prosince. Následné uvolnění má být hlavně pro očkované. Vláda Andreje Babiše (ANO) v demisi zřejmě dál omezí hromadné akce, ve hře je i návrat roušek do výuky. Probrat by měla i návrh vyhlášky ministerstva zdravotnictví o povinném očkování pro vybrané profese a lidi od 60 let. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Demonstrace v Česku i v Evropě a Maďar by do výuky okamžitě vrátil roušky

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.01.2022 (18:25)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta přebírá vládu varianta omikron. V pátek přibylo v Česku 6666 potvrzených případů koronaviru. Je to o zhruba 1700 více než před týdnem. Epidemiolog Rastislav Maďar zmínil, že doporučení expertů je nyní jednoznačné, ihned vrátit do školní výuky roušky, aspoň na pár týdnů. Zároveň dodal, že v Česku jde nyní o věc politicky neprůchodnou. Série demonstrací proti povinném očkování proběhla v sobotu v několika českých městech, účast nepřekročila stovky lidí. Například ve Vídni bylo demonstrantů na 40 tisíc. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nejméně případů za všední den od října v ČR. A omikron „zabrzdil“ i metro

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.12.2021 (08:35)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Přírůstek nových případů ovšem zatím nadále slábne. V pondělí přibylo v Česku 6850 nově prokázaných případů, nejméně za všední den od 29. října. Možnost registrace na třetí dávku očkování už po pěti měsících se otevřela už i pro lidi od 30 do 45 let. K posilujícímu očkování se jich hned první den přihlásilo přes 70 000. A mutace omikron se hojně šíří v USA, jen v New Yorku napočítali 50 tisíc nakažených za den a kvůli absenci strojvedoucích tu muselo prodloužit intervaly tamní metro. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 9089 případů za úterý v ČR. A Fialova vláda rozhodne o přitvrzení

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.12.2021 (06:50)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Přírůstek nových případů zatím dál slábne. V úterý přibylo v Česku 9089 potvrzených případů nemoci covid-19, což bylo téměř o čtvrtinu méně než před týdnem. Vláda Petra Fialy (ODS) ve středu probere zpřísnění kvůli omikronu, ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) už by měl mít data o šíření mutace z Británie a Dánska. Podle CNN Prima News by se například mělo vrátit testování zaměstnanců bez třetí dávky očkování. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Omikron se šíří Českem. A očkování 45+ po pěti měsících

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.12.2021 (15:12)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru s variantou delta stále sužuje Česko, navíc se tu už objevil i omikron, nově také v Královéhradeckém kraji. Další podezření mají i v kraji Libereckém. Přírůstek nových případů však slábne. Ve čtvrtek přibylo v Česku 9488 prokázaných případů koronaviru. Počet obětí už překročil 35 tisíc. Tým Chytré karantény informoval, že registrace k přeočkování pro lidi 45+ běží. A vláda Petra Fialy (ODS) rozhodla, že o prodloužení nouzového stavu zatím žádat nebude. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Omikron se dál šíří Českem. Německý úřad žádá: Omezte kontakty, hned!

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.12.2021 (13:10)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná pomalu přebírat vládu mutace omikron. Nově ji zachytily PCR testy na Pardubicku, kde jdou na podrobnější analýzu tři vzorky. Další podezření se objevilo v Moravskoslezském kraji. Přírůstek nových případů jinak slábne. V pondělí přibylo v Česku 8586 prokázaných případů, nejméně za pracovní den od 4. listopadu. Vláda ve středu rozhodne o opatřeních na Vánoce i Silvestr v ČR. A německý Institut Roberta Kocha žádá kvůli variantě omikron okamžité omezení kontaktů. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

ŽIVĚ: Vláda o povinném očkování v Česku a pandemickém volnu pro školy

Koronavirus ONLINE: Fialova vláda chystá přitvrzení. A omikron zabil ženu se třemi dávkami?

Koronavirus ONLINE: Třetí dávka v Německu uchrání od karantény a omikron si ČR podmaní do týdne

Koronavirus ONLINE: Omikron v ČR převládne v lednu? A vleky v Itálii jen pro očkované

Čekáme na tiskovku: Vláda o povinném očkování v Česku a pandemickém volnu pro školy

Koronavirus ONLINE: Vláda řeší očkování i problém skiareálů. A 13 272 mrtvých v ČR

Koronavirus ONLINE: 17 659 nových případů za pátek, povinné očkování a další testy do škol

Koronavirus ONLINE: Vlna omikronu nebude poslední, připustil premiér. A 6850 případů za den v ČR

Koronavirus ONLINE: 12 366 nakažených za úterý v ČR. A povinné očkování torpéduje i Křeček

Koronavirus ONLINE: Povinné očkování v Česku od března, potvrdil Vojtěch. A další testy do škol

Koronavirus ONLINE: Omikron nově na Olomoucku, ve středních Čechách i na Karlovarsku

Koronavirus ONLINE: 11 825 případů za úterý v ČR. A Izrael chystá 4. dávky pro 60+

Koronavirus ONLINE: 8586 případů za pondělí v ČR a omikron převládl v USA, má tu i první oběť

Koronavirus ONLINE: Rekordních 28 469 nakažených za úterý v ČR. Lidí v nemocnicích mírně přibylo

Koronavirus ONLINE: Omikron nově na Olomoucku i ve středních Čechách. A zabil ženu se třemi dávkami?

Koronavirus ONLINE: 49 podezřelých úmrtí po očkování v ČR. A vláda rozhodne o rozvolnění

Koronavirus ONLINE: Omikron v pražské odpadní vodě. A třetí dávka v Německu uchrání od karantény

Koronavirus ONLINE: Testy školáků v lednu dvakrát týdně, žádá Válek. Izrael chystá 4. dávky

Koronavirus ONLINE: 3955 nově nakažených za sobotu a Maďar by do výuky hned vrátil roušky

Koronavirus ONLINE: Zhoršení všech ukazatelů PES. A očkování pokračuje i na Silvestra

Koronavirus ONLINE: Rekordních 28 469 případů za úterý v ČR. V nemocnicích je 1635 lidí

Koronavirus ONLINE: Epidemie v ČR slábne, šíří se ale omikron. První případ má i severní Morava

Koronavirus ONLINE: 5749 nakažených za den v Česku. Omikron už se komunitně šíří na Hradecku?

Koronavirus ONLINE: Povinné očkování lidí 60+ v Česku od března? A 9292 případů za neděli

Koronavirus ONLINE: 17 659 nových případů za pátek. Reprodukční číslo klesá, epidemie brzdí?

Koronavirus ONLINE: Rekordních 28 469 případů za úterý v ČR. Testy v práci odhalily tisíce nákaz

Koronavirus ONLINE: Omikron se šíří Českem. A neočkované čeká v Rakousku karanténa

Koronavirus ONLINE: 6874 mrtvých v ČR. Vláda rozhodne o rozvolnění a nouzový stav do prosince

Koronavirus ONLINE: Mrtvých je přes 8 tisíc. A vláda rozhodne o rozvolnění v Česku

Koronavirus ONLINE: Omikron se šíří Českem. A Itálie zpřísňuje, roušky se vrátí i venku

Koronavirus ONLINE: 6874 mrtvých v ČR. Nouzový stav do 12. prosince a vláda rozhodne o čtvrtém stupni

Koronavirus ONLINE: Vláda rozhodne o testování školáků. A Blatný o respirátorech

Koronavirus ONLINE: 8963 nakažených za pátek, omikron se šíří Českem

Koronavirus ONLINE: Omikron v Česku nabírá na síle. Nakažených je nejvíc od půlky prosince

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy