Koronavirus ONLINE: Fialova vláda chystá přitvrzení. A omikron zabil ženu se třemi dávkami?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.12.2021 (09:30)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Přírůstek nových případů zatím dál slábne. V úterý přibylo v Česku 9089 potvrzených případů nemoci covid-19, což bylo téměř o čtvrtinu méně než před týdnem. Vláda Petra Fialy (ODS) ve středu probere zpřísnění kvůli omikronu, ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) už by měl mít data o šíření mutace z Británie a Dánska. Podle CNN Prima News by se například mělo vrátit testování zaměstnanců bez třetí dávky očkování. A ministerstvo zdravotnictví v Izraeli oznámilo úmrtí ženy, která byla pravděpodobně nakažená variantou omikron. Byla očkovaná třemi dávkami vakcíny. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Omikron nově na Olomoucku i ve středních Čechách. A zabil ženu se třemi dávkami?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.12.2021 (13:25)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Nově potvrdily laboratoře její první případy na Olomoucku a ve Středočeském kraji. Přírůstek nakažených zatím dál slábne. V úterý přibylo v Česku 9089 potvrzených případů covidu-19, což bylo téměř o čtvrtinu méně než před týdnem. Vláda Petra Fialy (ODS) ve středu probírá zpřísnění opatření. Podle CNN Prima News by se například mělo vrátit testování zaměstnanců bez třetí dávky očkování. A ministerstvo zdravotnictví v Izraeli oznámilo úmrtí ženy, která byla pravděpodobně nakažená variantou omikron. Byla očkovaná třemi dávkami vakcíny. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 9089 případů za úterý v ČR. A Fialova vláda rozhodne o přitvrzení

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.12.2021 (06:50)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Přírůstek nových případů zatím dál slábne. V úterý přibylo v Česku 9089 potvrzených případů nemoci covid-19, což bylo téměř o čtvrtinu méně než před týdnem. Vláda Petra Fialy (ODS) ve středu probere zpřísnění kvůli omikronu, ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) už by měl mít data o šíření mutace z Británie a Dánska. Podle CNN Prima News by se například mělo vrátit testování zaměstnanců bez třetí dávky očkování. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Omikron nově na Olomoucku, ve středních Čechách i na Karlovarsku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.12.2021 (14:43)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Nově potvrdily laboratoře její první případy na Olomoucku, ve Středočeském kraji a Karlovarském. Přírůstek nakažených zatím dál slábne. V úterý přibylo v Česku 9089 potvrzených případů covidu-19, což bylo téměř o čtvrtinu méně než před týdnem. Vláda Petra Fialy (ODS) ve středu probírá zpřísnění opatření. Podle CNN Prima News by se například mělo vrátit testování zaměstnanců bez třetí dávky očkování. A ministerstvo zdravotnictví v Izraeli oznámilo úmrtí ženy, která byla pravděpodobně nakažená variantou omikron. Byla očkovaná třemi dávkami vakcíny. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 11 825 případů za úterý v ČR. A Izrael chystá 4. dávky pro 60+

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.12.2021 (06:39)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná pomalu přebírat vládu mutace omikron. Přírůstek nových případů jinak nadále slábne. V úterý přibylo v Česku 11 825 prokázaných případů, to je o téměř 4900 méně než před týdnem. Vláda ve středu rozhodne o opatřeních na Vánoce i Silvestr v ČR. Ministr zdravotnictví Válek navrhne, aby se v prvních dvou týdnech v lednu testovalo na covid ve školách dvakrát týdně. Izrael vedle toho chystá očkování 4. dávkami vakcín u věkové kategorie 60+. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Testy školáků v lednu dvakrát týdně, žádá Válek. Izrael chystá 4. dávky

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.12.2021 (22:59)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná pomalu přebírat vládu mutace omikron. Přírůstek nových případů jinak slábne. V pondělí přibylo v Česku 8586 prokázaných případů, nejméně za pracovní den od 4. listopadu. Vláda ve středu rozhodne o opatřeních na Vánoce i Silvestr v ČR. Ministr zdravotnictví Válek navrhne, aby se v prvních dvou týdnech v lednu testovalo na covid ve školách dvakrát týdně. Izrael vedle toho chystá očkování 4. dávkami vakcín u věkové kategorie 60+. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Další sešup v přírůstku nakažených a Babišova vláda chystá přitvrzení

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.12.2021 (08:50)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru s mutací delta stále sužuje Česko, navíc se tu objevila už i varianta omikron. V neděli laboratoře zaznamenaly 6325 pozitivních testů, je to asi o 3000 méně než před týdnem. Celkově epidemie za minulý týden zpomalila, nakažených je o 14 000 méně, stále je ale vysoký počet zemřelých. A premiér Andrej Babiš (ANO) ve svém nedělním hlašení uvedl, že nechápe útoky na zdravotníky. Jeho kabinet v demisi zřejmě dál omezí hromadné akce, ve hře je i návrat roušek do výuky. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Přitvrzení na Čechy už neplatí, varuje Prymula. A Babiš vrší sliby

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.12.2020 (12:05)     Sekcia bulvar

Vláda by měla v pondělí odsouhlasit návrat Česka do 4. stupně protiepidemického systému PES, ministři se musí jen shodnout na datu a šíři opatření. Přijde přitvrzení od středy nebo od pátku? Exministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) v České televizi varoval, že větší přísnost už nezabere a že Češi ji nebudou respektovat, pomohly by podle něj kompenzace. Právě ty ve 100procentní výši slíbil premiér Andrej Babiš (ANO) těm, kterým vláda zastaví provoz. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Přitvrzení v Česku provázely průtahy a chaos. A mrtvých je přes 1000

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.10.2020 (22:50)     Sekcia bulvar

Česko od středy čeká přitvrzení, na kterém se shodla po šestihodinovém jednání vláda Andreje Babiše (ANO). Nově budou zavřené školy s výjimkou mateřských, hospody budou moci prodávat jen přes okénko a na veřejných prostranstvích nebude možné pít alkohol. Omezené je také shrožďování na nejvýš šest osob, což se týká i sportovců. Stranou musel jít původně avizovaný projev ministra Romana Prymuly (za ANO). Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Chaos a průtahy během přitvrzení v ČR. A mrtvých je přes 1000

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.10.2020 (05:30)     Sekcia bulvar

Česko od středy čeká přitvrzení, na kterém se shodla po šestihodinovém jednání vláda Andreje Babiše (ANO). Nově budou zavřené školy s výjimkou mateřských, hospody budou moci prodávat jen přes okénko a na veřejných prostranstvích nebude možné pít alkohol. Omezené je také shrožďování na nejvýš šest osob, což se týká i sportovců. Stranou musel jít původně avizovaný projev ministra Romana Prymuly (za ANO). Za pondělí přibylo 4 310 nakažených. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vláda rozhodne o povinném očkování. A omikron v Česku nabral na síle

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.01.2022 (21:20)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta přebrala vládu varianta omikron. Ta už podle SÚKL tvoří 80 procent případů. V pondělí testy prokázaly 20 270 nových případů, zhruba o 13 000 víc než před týdnem. Vláda se bude ve středu zabývat vyhláškou o povinném očkování, o které rozhodl předcházející kabinet Andreje Babiše (ANO). Premiér Petr Fiala (ODS) ale neprozradil, zda zruší vyhlášku celou, nebo z ní jen vyčlení lidi nad 60 let a profesní skupiny tam ponechá. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Svrčinová odmítá další přitvrzení v Česku. A sešup v přírůstku nakažených

Koronavirus ONLINE: Mrtvý chlapec (†3) s covidem ve Slezsku. A Svrčinová odmítá další přitvrzení

Koronavirus ONLINE: Omikron se dál šíří Českem. Německý úřad žádá: Omezte kontakty, hned!

Koronavirus ONLINE: Omikron v ČR sílí, nakažených je nejvíc od prosince. A vláda o pracovní karanténě

Koronavirus ONLINE: 8586 případů za pondělí v ČR a omikron převládl v USA, má tu i první oběť

Koronavirus ONLINE: Omikron se šíří Českem. A očkování 45+ po pěti měsících

Koronavirus ONLINE: Roušky na zastávkách, zavřené kluby i restaurace a další omezení v ČR

Koronavirus ONLINE: Omikron pronikl i na Slovensko. A 12 386 nových případů za pátek v ČR

Koronavirus ONLINE: 1999 nakažených za neděli, PES se nelepší a vládu čeká boj o přitvrzení

Koronavirus ONLINE: Omikronu nikdo neunikne, tvrdí český vědec. A na podzim se možná vrátí

Koronavirus ONLINE: Epidemie v ČR slábne, šíří se ale omikron. A Evropa zpřísňuje

Koronavirus ONLINE: Omikron v ČR převládne v lednu? A vleky v Itálii jen pro očkované

Koronavirus ONLINE: Babiš tepal ministry, Blatný nasadí druhého PSA a od kdy vláda přitvrdí?

Koronavirus ONLINE: 5749 nakažených za den v Česku. Omikron už se komunitně šíří na Hradecku?

Koronavirus ONLINE: Varování před skrytým šířením omikronu v ČR. A 3740 případů za neděli

Koronavirus ONLINE: Omikron už Evropu ovládl, vyskytuje se zhruba v 78 % případů

Koronavirus ONLINE: 277 nakažených za neděli v ČR. A vakcína Moderny na omikron má zelenou

Koronavirus ONLINE: Přitvrzení u testů ve firmách. A Hamáček zmínil konec plošných opatření

Koronavirus ONLINE: Omikron v pražské odpadní vodě. A třetí dávka v Německu uchrání od karantény

Omikron hrozí, Evropa utahuje šrouby. A v Česku? Vláda dává zelenou večírkům

Koronavirus ONLINE: 7336 případů za pondělí. Omikron už ovládl Česko

Koronavirus ONLINE: Babiš tepal ministry, Blatný nasadí druhého PSA a prázdniny se prodlouží

Koronavirus ONLINE: Babiš a Hamáček míří za Zemanem do Lán. A roušky i na zastávkách MHD

Šéf WHO varuje: Omikron může zahltit zdravotnictví. Organizace má problém s třetími dávkami

Koronavirus ONLINE: Omikron na Slovensku, 12 386 nových případů v ČR a velký protest ve Vídni

Koronavirus ONLINE: Třetí dávka v Německu uchrání od karantény a omikron si ČR podmaní do týdne

Koronavirus ONLINE: 37 627 nových případů za úterý v ČR. Omikron zpomaluje

Koronavirus ONLINE: 20 270 nových případů za pondělí. Omikron ovládl Česko

Koronavirus ONLINE: Nejnižší počet nakažených od října v ČR. A omikron má i ústecká narkomanka

Koronavirus ONLINE: Nejméně případů za všední den od října v ČR. A omikron „zabrzdil“ i metro

Omikron se šíří „fenomenální rychlostí“, varuje ministr. Dvě dávky vakcíny nemusí stačit

Koronavirus ONLINE: 6708 případů za úterý v ČR. A 4. dávka výrazně chrání před vážným průběhem

Koronavirus ONLINE: Plán dalšího přitvrzení rozhádal vládu. A přes 1000 mrtvých v ČR

Koronavirus ONLINE: Pandemi v Česku opět sílí. Omikron brzy převládne, varuje vědec

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy