Koronavirus ONLINE: Arenberger řekl klíč k rozvolnění bez „psa“. A rána pro Chorvatsko

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.04.2021 (16:45)     Sekcia bulvár

Zmírnění opatření se bude podle nového ministra zdravotnictví Petra Arenbergera (za ANO) řídit zejména počtem případů covidu na 100 000 obyvatel, podílem pozitivních testů a počty hospitalizovaných. Arenberger zároveň v pátek řekl, aby lidé na předchozí protiepidemický systém (PES) zapomněli. Ve čtvrtek v Česku přibylo 5245 potvrzených případů koronaviru, jde o nejnižší středeční nárůst v tomto roce. Mezi tmavě červené země s největším rizikem nákazy koronavirem se na mapě cestovatele od pondělí přesune Chorvatsko, návrat z něj bude obtížnější. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Arenberger se zbavil „psa“ a řekl klíč k rozvolnění. Co máme sledovat?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.04.2021 (14:20)     Sekcia bulvar

Zmírnění opatření se bude podle nového ministra zdravotnictví Petra Arenbergera (za ANO) řídit zejména počtem případů covidu na 100 000 obyvatel, podílem pozitivních testů a počty hospitalizovaných. Arenberger zároveň v pátek řekl, aby lidé na předchozí protiepidemický systém (PES) zapomněli. Ve čtvrtek v Česku přibylo 5245 potvrzených případů koronaviru, jde o nejnižší středeční nárůst v tomto roce. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Arenberger řekl klíč k rozvolnění. A vláda upraví shromažďování?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.04.2021 (19:05)     Sekcia bulvar

Zmírnění opatření se bude podle nového ministra zdravotnictví Petra Arenbergera (za ANO) řídit zejména počtem případů covidu na 100 000 obyvatel, podílem pozitivních testů a počty hospitalizovaných. Arenberger zároveň v pátek řekl, aby lidé na předchozí protiepidemický systém (PES) zapomněli. Ministr zdravotnictví bude rozhodovat, zda nevrátit omezení shromažďování lidí na dva. Stanovisko má padnout v sobotu, musela by ho schválit vláda.aVe čtvrtek v Česku přibylo 5245 potvrzených případů koronaviru, jde o nejnižší středeční nárůst v tomto roce. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Zeman o konci Blatného věděl od neděle. A Arenberger omezil rozvolnění

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.04.2021 (11:05)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman pro Blesk uvedl, že o výměně ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO) věděl už od neděle. Odmítl ale říct, kdo mu to řekl - sám Blatný se od premiéra Andreje Babiše (za ANO) dozvěděl o svém odvolání až v úterý večer. Po šesti měsících v neděli v Česku skončí nouzový stav a také šestitýdenní přísný okresní lockdown. Zatím spolu až na rodinu mohli být nejvýš dva lidé venku i uvnitř - a platit to bude také dál, rozhodl ministr zdravotnictví Petr Arenberger (za ANO). Za sobotu v Česku přibylo 2198 potvrzených případů koronaviru. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 2198 případů za den v ČR, konec lockdownu a Arenberger omezil rozvolnění

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.04.2021 (08:05)     Sekcia bulvar

Po šesti měsících v neděli v Česku skončí nouzový stav a také šestitýdenní přísný okresní lockdown. Zatím spolu až na rodinu mohli být nejvýš dva lidé venku i uvnitř. Ministr zdravotnictví Petr Arenberger (za ANO) rozhodl, že toto omezení bude platit dál - a v pondělí si to nechá potvrdit od vlády, jak řekl v ČT. Podle nových pravidel se od pondělka mohlo setkávat až 10 lidí uvnitř a 20 venku. Ministr se také pohoršil nad fotkami z minulého víkendu, které zachytily Pražany bez rozestupů i roušek. Za sobotu v Česku přibylo 2198 potvrzených případů koronaviru, obdobně jako před týdnem. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Pandemie skončí v září, míní Zeman. A Arenberger omezil rozvolnění

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.04.2021 (12:20)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman pro Blesk uvedl, že očekává konec pandemie v září díky postupující vakcinaci. Varoval zároveň před unáhleným rozvolněním. Po šesti měsících v neděli v Česku skončí nouzový stav a také šestitýdenní přísný okresní lockdown. Zatím spolu až na rodinu mohli být nejvýš dva lidé venku i uvnitř - a platit to bude také dál, rozhodl ministr zdravotnictví Petr Arenberger (za ANO). Za sobotu v Česku přibylo 2198 potvrzených případů koronaviru. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Arenberger chce omezit rozvolnění. Maďar se křižuje: Další vlnu ne

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.04.2021 (19:05)     Sekcia bulvar

Po šesti měsících v neděli v Česku skončí nouzový stav a také šestitýdenní přísný okresní lockdown. Zatím spolu až na rodinu mohli být nejvýš dva lidé venku i uvnitř. Ministr zdravotnictví Petr Arenberger (za ANO) rozhodl, že toto omezení bude platit dál - a v pondělí si to nechá potvrdit od vlády, jak řekl v ČT. Podle nových pravidel se od pondělka mohlo setkávat až 10 lidí uvnitř a 20 venku. Ministr se také pohoršil na fotkami z minulého víkendu, které zachytily Pražany bez rozestupů i roušek. Epidemiolog Rastislav Maďar varuje pak před tím, aby se situace v ČR uspěchala, se slovy: „Další vlnu už fakt ne.“ V pátek v Česku přibylo 4791 potvrzených případů koronaviru. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Arenberger o rozvolnění: Buďte rádi, že jsou děti ve škole. A zmínil magickou hranici

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.04.2021 (13:48)     Sekcia bulvar

Ministr zdravotnictví Petr Arenberger (za ANO) dnes na pravidelné páteční tiskovce zmínil magickou hranici pro Česko mezi současným nadále rizikovým a stabilním stavem. Očkování lidí ve věku 40+ by rád rozjel do konce června. Arenberger vedle toho nadále hájí omezení setkávání osob – a to i přesto, že vládě pandemický zákon omezování svobodného pohybu a setkávání osob nepovoluje. Projednávat však bude dílčí rozvolnění ve sportu a kultuře. 

 

Koronavirus ONLINE: 2198 případů za sobotu, úleva v nemocnicích a Arenberger omezil rozvolnění

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.04.2021 (09:05)     Sekcia bulvar

Po šesti měsících v neděli v Česku skončí nouzový stav a také šestitýdenní přísný okresní lockdown. Zatím spolu až na rodinu mohli být nejvýš dva lidé venku i uvnitř. Ministr zdravotnictví Petr Arenberger (za ANO) rozhodl, že toto omezení bude platit dál - a v pondělí si to nechá potvrdit od vlády. Podle nových pravidel se od pondělka mohlo setkávat až 10 lidí uvnitř a 20 venku. Za sobotu v Česku přibylo 2198 potvrzených případů koronaviru, obdobně jako před týdnem. Počet hospitalizovaných klesl na 5271, což je nejméně od 27. prosince. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Arenberger nechá obchody další týden zavřené. A očkování nově pro Čechy 60+

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.04.2021 (14:40)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku slábne, ve čtvrtek přibylo jen 2615 nových případů nákazy. Zbytek obchodů, trhů a vybrané služby uvolní vláda za pokračující příznivé epidemické situace od 3. května - kvůli zásahu soudu mohly původně oteřít teoreticky už od pondělí 26. dubna, zrušené opatření ale nahradí šéf resortu zdravotnictví Petr Arenberger (za ANO) novým. Vicepremiér Karel Havlíček (za ANO) zveřejnil detailní balíčky pro rozvolnění i s informací, že například do kadeřnictví bude potřeba PCR nebo antigenní test, ale očkování se bez něj obejdou. A od pátku byla spuštěna registrace na očkování u lidí 60+. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

ŽIVĚ Arenberger na tiskovce o vývoji pandemie: Jak dál s rozvolněním?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.04.2021 (12:52)     Sekcia bulvar

Nový ministr zdravotnictví Petr Arenberger (za ANO) dnes na tiskové konferenci zhodnotí další vývoj epidemie covidu-19. Měl by také definitivně oznámit, ve kterých regionech se v pondělí neotevřou mateřské a základní školy. O rozvolnění dnes mluvil i premiér Andrej Babiš (ANO). Tiskovku Arenbergera můžete na Blesk.cz sledovat online.

Koronavirus ONLINE: Zeman na místo Blatného jmenuje Arenbergera. A odklad rozvolnění na Zlínsku?

Koronavirus ONLINE: 502 nakažených za pátek v ČR. A Vojtěch má navrhnout další rozvolnění

Koronavirus ONLINE: Utáhne Arenberger pravidla rozvolnění? Maďar se křižuje: Další vlnu ne

Koronavirus ONLINE: Arenberger tasil „bezohlednost“ u roušek, utáhne ještě pravidla rozvolnění?

Koronavirus ONLINE: 28 317 úmrtí v ČR. A Arenberger dál hájí omezení setkávání Čechů

Koronavirus ONLINE: Vojtěch má navrhnout další rozvolnění v ČR. A tempo očkování zpomalilo

Koronavirus ONLINE: 28 229 úmrtí v ČR. Stačilo objednat letadlo, řekl k Hamáčkovi v Moskvě Arenberger

Koronavirus ONLINE: Obchody otevřou nejpozději 3. května, míní Arenberger. A očkování drhne

Koronavirus ONLINE: 28 229 úmrtí v ČR. A rozvolnění setkávání šel od hygieničky Svrčinové

Koronavirus ONLINE: 28 229 úmrtí v ČR. Stačilo objednat letadlo, řekl o cestě Hamáčka do Moskvy Arenberger

Koronavirus ONLINE: 28 229 úmrtí v ČR. A plán rozvolnění setkávání šel od hygieničky Svrčinové

Koronavirus ONLINE: Obchody otevřou, kadeřnice budou mít dál smůlu? Prymula je proti

Koronavirus ONLINE: Systém PES vystřídají „Maďarovy vlny“. A vláda o dalším rozvolnění

Koronavirus ONLINE: Rážová nejspíš rozvolnění nedoporučí. Blatný vidí šanci 50 na 50

ŽIVĚ Arenberger: Brazilská mutace je v Česku, rozvolnění pro sport a na „psa“ zapomeňte

Koronavirus ONLINE: Obchody v ČR otevřou nejpozději 3. května? A 22 mrtvých po úniku kyslíku

Koronavirus ONLINE: Na setkání až 20 lidí si Češi asi počkají. Arenberger má dupnout na brzdu

Koronavirus ONLINE: Návrat všech dětí do školek jen ve dvou krajích. A 28 532 úmrtí v ČR

ŽIVĚ Arenberger o pandemii v ČR: Omezení setkávání lidí hájí dál. Přijde rozvolnění?

Koronavirus ONLINE: 3697 případů za středu. A léto už bez roušek, naznačil Arenberger

Koronavirus ONLINE: Návrat všech dětí do školek jen ve dvou krajích. A testy pro bezdomovce

Arenberger o vývoji pandemie: Jak dál s rozvolněním? Rozvolňujeme dost, míní Babiš

Koronavirus ONLINE: Pfizer i pro děti od 12 let, schválila EMA. A velké rozvolnění od pondělí

Koronavirus ONLINE: Blatný nastínil rozvolnění. A celé Plzeňsko je na tom bledě

Koronavirus ONLINE: Španělsko Čechům „zčervená“, Chorvatsko zatím ne. Ale přišlo varování

Koronavirus ONLINE: Blatný vidí šanci na pondělní rozvolnění 50procentní. A číslo R roste

Ministr zdravotnictví Arenberger: Žádné velké uvolnění teď nebude

Koronavirus ONLINE: Známý oděvní řetězec končí a Česko je blízko hranice rozvolnění

Koronavirus ONLINE: Masivní rozvolnění v ČR, vláda o covid pasech a 113 případů za neděli

Koronavirus ONLINE: Masivní rozvolnění v ČR. A vláda projedná nový návrh covid pasů

Koronavirus ONLINE: Vláda probere rozvolnění v kultuře. A očkování pro 45+ příští týden?

Koronavirus ONLINE: Arenberger odmítl podvod a tasil rodinné restituce. 30 020 obětí v Česku

Koronavirus ONLINE: Blatný nastínil rozvolnění. A do Česka míří miliony dávek vakcín

Koronavirus ONLINE: 1857 případů za středu v ČR. Vláda probere rozvolnění v kultuře i školy

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy