Koronavirus ONLINE: Salony pro psy mají plno a jedou přesčas. A další rozvolnění v Česku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.05.2021 (11:30)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru v Česku slábne, za neděli přibylo 504 případů koronaviru, o 321 méně než minulou neděli a nejméně od loňského 6. září. Od pondělí začala platit druhá vlna rozvlnění v rámci tzv. rozvolňovacího balíčku. Otevírají se tak lázně, venkovní prostory památek či kadeřnice a masáže. V sedmi krajích se také vrací děti na druhý stupeň základních škol v týdenní rotaci a ve školkách v těchto regionech můžou být i menší děti – bez testů. Salony pro psy a kočky otevřely po dvou měsících nuceného uzavření. V Praze mají zpravidla na měsíc až dva obsazené termíny, pracují přesčas. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Návrat druhých stupňů místy drhl, napilno mají salony pro lidi i psi

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.05.2021 (13:15)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku slábne, za neděli přibylo 504 případů koronaviru, o 321 méně než minulou neděli a nejméně od loňského 6. září. Od pondělí začala platit druhá vlna rozvlnění. Otevřely se tak lázně, venkovní prostory památek či kadeřnice a masáže. V sedmi krajích se také vrátily děti na druhý stupeň základních škol, někde si ředitelé stěžovali na málo času na přípravu a nedostatek testů. V týdenní rotaci a ve školkách v těchto regionech můžou být i menší děti – bez testů. Znovuotevřené salony pro psy a kočky mají v Praze zpravidla na měsíc až dva obsazené termíny, pracují přesčas. Zájem je i o kadeřnictví. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 502 nakažených za pátek v ČR. A Vojtěch má navrhnout další rozvolnění

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.09.2021 (08:12)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku pokračuje. Za pátek přibylo 502 nově nakažených. Očkovat proti covidu-19 jedno procento populace trvá v Česku v září deset dní, v červenci na to stačil jeden den.  A ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) má v pondělí vládě předložit rozvolnění týkající se testování dětí, řekl premiér Andrej Babiš (ANO) v ČT. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vojtěch má navrhnout další rozvolnění v ČR. A tempo očkování zpomalilo

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.09.2021 (20:50)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku navzdory mutaci delta mírně polevuje, za čtvrtek přibylo 488 případů, o 60 méně než před týdnem. Očkovat proti covidu-19 jedno procento populace trvá v Česku v září deset dní, v červenci na to stačil jeden den.  A ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) má v pondělí vládě předložit rozvolnění týkající se testování dětí, řekl premiér Andrej Babiš (ANO) v ČT. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Maláčová přiznala strach z léta a rozvolnění. A za sobotu 717 případů v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.05.2021 (13:15)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku zpomaluje. Za sobotu přibylo 717 nových případů nákazy, o 450 méně než před týdnem. Poprvé od loňského září tak sobotní nárůst klesl pod 1000. V pondělí přijde další velké rozvolnění, lidé budou moci vyrazit poprvé od Vánoc do všech obchodů, povolené budou další služby a do lavic se - zatím v rotaci - vrátí děti ze základních škol v celém Česku. A ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová (ČSSD) přiznala obavy z rozvolnění a odvržení opatření proti covidu - a nástupu nových mutací. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Michal si nechal vytetovat psa na památku: Tetovací salony v Česku otevřely, mají plno

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.05.2020 (05:30)     Sekcia bulvar

Marta (27) vyrazila na piercing do ucha a Michal (26) si nechal vytetovat svého psa, který mu v březnu zemřel. I taková přání měli první zákazníci jednoho z největších tetovacích salonů v Praze, i tyto provozovny mohly od pondělí otevřít. Podle člena Asociace tatérů a piercerů Miloslava Míky musely salony přijmout řadu přísných opatření, změnit systém směn i předělat design studií. Míka připouští, že ztráty salonů půjdou do statisíců a řada z nich zanikne. Ačkoliv má salon plno na několik týdnů dopředu, Míka doporučuje některá tetování i piercing odložit na podzim.

 

Koronavirus ONLINE: Vláda probere další rozvolnění. A očkování pro lidi 60+ už tento týden

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.04.2021 (07:20)     Sekcia bulvar

Vláda Andreje Babiše (ANO) bude v pondělí posuzovat další možné rozvolnění opatření v Česku, které by mohlo přijít na řadu od pondělí 26. dubna. Podle premiéra mají být prioritou dál školy a také sport, například vicepremiér Karel Havlíček (za ANO) zmiňoval i možné otevření zahrádek restaurací. Koncem týdne by se registrace pro očkování proti covidu mohly otevřít pro lidi nad 60 let. V sobotu v Česku přibylo 1529 případů koronaviru, je nejméně za sobotu od začátku září. Lidí s covidem-19 v nemocnicích je nejméně od poloviny října, k sobotě 4052. Ve vážném stavu jich je 938, nejméně od počátku roku. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vláda probere další rozvolnění, půjde jen o školy? A epidemie dál oslabila

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.04.2021 (11:40)     Sekcia bulvar

Vláda Andreje Babiše (ANO) bude v pondělí posuzovat další možné rozvolnění opatření v Česku, mohlo by přijít na řadu od pondělí 26. dubna. Podle premiéra mají být prioritou dál školy a také sport, vicepremiér Karel Havlíček (za ANO) zmiňoval i možné otevření zahrádek restaurací. Právě návratem dětí do škol a školek i studentů na praktickou výuku se zabývala Rada vlády pro zdravotní rizika. Koncem týdne by se registrace pro očkování proti covidu mohly otevřít pro lidi nad 60 let. V neděli v Česku přibylo 823 nových případů koronaviru, je to nejméně od 13. září loňského roku. Ubylo i lidí v nemocnicích, aktuálně je jich 3913. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vláda probere další rozvolnění. A nově nakažených přibylo nejméně od září

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.04.2021 (08:00)     Sekcia bulvar

Vláda Andreje Babiše (ANO) bude v pondělí posuzovat další možné rozvolnění opatření v Česku, které by mohlo přijít na řadu od pondělí 26. dubna. Podle premiéra mají být prioritou dál školy a také sport, například vicepremiér Karel Havlíček (za ANO) zmiňoval i možné otevření zahrádek restaurací. Koncem týdne by se registrace pro očkování proti covidu mohly otevřít pro lidi nad 60 let. V neděli v Česku přibylo 823 nových případů koronaviru, je to nejméně od 13. září loňského roku. Lidí s covidem-19 v nemocnicích je nejméně od poloviny října, k sobotě 4052. Ve vážném stavu jich je 938, nejméně od počátku roku. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Rážová nejspíš rozvolnění nedoporučí. Blatný vidí šanci 50 na 50

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.11.2020 (20:22)     Sekcia bulvar

V Česku do čtvrtečních 18:00 přibylo 2192 nových případů koronaviru. A vzrostlo takzvané reprodukční číslo, které značí, kolik lidí jeden člověk nakazil. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) pro Radiožurnál sdělil, že šanci na pondělní rozvolnění vidí zhruba 50 na 50. Hlavní hygienička Jarmila Rážové v tiskové zprávě uvedla, že situace v krajích není dobrá a pokud bude pokračovat, rozvolnění nedoporučí. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Úprava bezplatných testů, konec zákazu školních výletů a další rozvolnění

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.05.2021 (16:57)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. V neděli testy potvrdily 197 nových případů covidu, nejméně za druhý víkendový den od 23. srpna 2020. Lidé budou mít z veřejného zdravotního pojištění v červnu hrazeny dva testy na covid-19 metodou PCR a čtyři antigenní testy. A od 31. května dojde k další vlně rozvolnění, například otevřou bazény, dojde ke zrušení zákazu škol v přírodě a školních výletů, také veletrhům se navýší kapacita. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Nová vlna rozvolnění v Česku, tanec stále zakázán. Co se všechno mění?

Koronavirus ONLINE: Blatný nastínil rozvolnění. A celé Plzeňsko je na tom bledě

Koronavirus ONLINE: Blatný vidí šanci na pondělní rozvolnění 50procentní. A číslo R roste

Koronavirus ONLINE: 49 podezřelých úmrtí po očkování v ČR. A vláda rozhodne o rozvolnění

Koronavirus ONLINE: Očkování 45+ od půlnoci, 40+ příští týden. A nové rozvolnění v Česku

Koronavirus ONLINE: 188 případů za pondělí. A velké prázdninové rozvolnění v Česku

Koronavirus ONLINE: Masivní rozvolnění v ČR, vláda o covid pasech a 113 případů za neděli

Koronavirus ONLINE: Masivní rozvolnění v ČR. A vláda projedná nový návrh covid pasů

Koronavirus ONLINE: Blatný nastínil rozvolnění. A do Česka míří miliony dávek vakcín

Koronavirus ONLINE: Známý oděvní řetězec končí a Česko je blízko hranice rozvolnění

Koronavirus ONLINE: Pfizer i pro děti od 12 let, schválila EMA. A velké rozvolnění od pondělí

Koronavirus ONLINE: Vláda probere rozvolnění v kultuře. A očkování pro 45+ příští týden?

Koronavirus ONLINE: 8625 úmrtí v ČR. Fronty po rozvolnění, Kalousek v hospodě před polednem

Koronavirus ONLINE: Babiš slibuje očkování lidí 45+ od úterý. A Maláčová přiznala strach z léta

Koronavirus ONLINE: 1857 případů za středu v ČR. Vláda probere rozvolnění v kultuře i školy

Koronavirus ONLINE: Češi vzali hospody útokem. A certifikáty o očkování už „jedou“

Koronavirus ONLINE: Šéf Senátu Vystrčil má covid. A přes 39 tisíc mrtvých v Česku

Koronavirus ONLINE: 138 případů za pátek v ČR. A nová vlna rozvolnění, tanec stále zakázán

Koronavirus ONLINE: Čarodějnice bez akcí, očkovací rekord a 2216 případů za čtvrtek v Česku

Koronavirus ONLINE: Za sobotu „jen“ 717 případů. A poprvé od Vánoc otevřou všechny obchody

Koronavirus ONLINE: Pfizer i pro děti 12 let, velké rozvolnění od pondělí a varování expertů

Koronavirus ONLINE: 15 088 případů za středu. Rozvolníme po Velikonocích, odhaduje Babiš

Koronavirus ONLINE: Velké rozvolnění od srpna. A debaty od třetí dávce kvůli deltě

Koronavirus ONLINE: Blatný nastínil rozvolnění, na Plzeňsku je zle. Český lev s testy

Koronavirus ONLINE: 502 případů za pátek v ČR. A novinky v cestování do Španělska či Francie

Koronavirus ONLINE: 409 případů za sobotu v ČR. A reprodukční číslo stoupá

Koronavirus ONLINE: Nakažlivá delta je už v 85 zemích. Rozvolnění v ČR a 138 případů za pátek

Koronavirus ONLINE: Blatný nastínil rozvolnění, na Plzeňsku je zle. A Česko volá SOS

Koronavirus ONLINE: Velké prázdninové rozvolnění v Česku. A soud smetl další vládní opatření

Koronavirus ONLINE: Za sobotu „jen“ 717 případů v ČR. A bujaré oslav ve španělských ulicích

Salony pro psy otevřely spolu s řemeslníky, kadeřnice v Česku mají zatím smůlu

Koronavirus ONLINE: V Česku se zaplní obchody i školy. A horolezec Trávníček uvízl v Nepálu

Koronavirus ONLINE: Pražské jaro s diváky, očkovací rekord a 2216 případů za čtvrtek v Česku

Koronavirus ONLINE: 222 případů za sobotu v ČR. A restaurace bojují s náhlým otevřením

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy