Koronavirus ONLINE: Smejkalovi experti chtějí při vstupu do ČR formulář. A očkování 12+ na dosah

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.06.2021 (18:30)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. V pátek laboratoře potvrdily 147 případů. Mezioborová skupina pro epidemické situace (MeSES) vedená epidemiologem Petrem Smejkalem doporučuje, aby lidé přijíždějící do Česka ze zahraničí museli vyplnit příjezdový formulář. A ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) pro Radiožurnál uvedl, že očkování pro děti 12+ by se mohlo otevřít už v první polovině července. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: 41550 případů za pátek v ČR. A Čechy začíná trápit i návrat chřipky

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.04.2022 (07:17)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. V pátek přibylo 4150 potvrzených případů covidu-19, zatím nejméně za pracovní den od začátku roku. Od soboty budou zrušena veškerá protikoronavirová opatření pro příjezd do České republiky po předchozím pobytu v zahraničí. Při návratu ze zahraničí tak nebude nutné vyplňovat příjezdový formulář či předkládat doklad o negativním testu na koronavirus, prodělání onemocnění nebo o absolvování očkování. Situaci kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 2251 případů za sobotu v ČR. A Čechy začíná trápit i návrat chřipky

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.04.2022 (07:30)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. V sobotu přibylo 2251 potvrzených případů covidu-19, v mezitýdením srovnání o 340 případů méně. Od soboty jsou zrušena veškerá protikoronavirová opatření pro příjezd do České republiky po předchozím pobytu v zahraničí. Při návratu ze zahraničí tak nebude nutné vyplňovat příjezdový formulář či předkládat doklad o negativním testu na koronavirus, prodělání onemocnění nebo o absolvování očkování. Situaci kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 4150 případů za pátek v ČR. A Čechy začíná trápit i návrat chřipky

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.04.2022 (07:17)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. V pátek přibylo 4150 potvrzených případů covidu-19, zatím nejméně za pracovní den od začátku roku. Od soboty jsou zrušena veškerá protikoronavirová opatření pro příjezd do České republiky po předchozím pobytu v zahraničí. Při návratu ze zahraničí tak nebude nutné vyplňovat příjezdový formulář či předkládat doklad o negativním testu na koronavirus, prodělání onemocnění nebo o absolvování očkování. Situaci kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Očkování pro 40+ už od půlnoci. A experti chtějí testovat dovolenkáře

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.05.2021 (22:25)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Za sobotu přibylo 596 nových případů, nejméně od 5. září loňského roku. Očkování zrychluje, zdravotníci už podali víc než 4,1 milionu vakcín. Úderem nedělní půlnoci se navíc otevře možnost registrace pro lidi 40+. Mezioborová skupina pro epidemické situace (MeSES) chce doporučit vládě pokračovat s testováním na covid-19 ve firmách i od 1. července dál. Týkat by se mělo lidí, kteří se vracejí z dovolené. V Otázkách Václava Moravce v České televizi se na tom dnes shodli hlavní epidemiolog IKEM Petr Smejkal a viroložka Ruth Tachezy, Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 294 nových případů v ČR. A Rakousko zpřísnilo podmínky vstupu pro očkované

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.08.2021 (11:45)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku pokračuje. Za pondělí přibylo 210 případů, za úterý 294. Vláda schválila trojí testování školáků na začátku září i další rozvolnění pro sportovní a kulturní akce. Policie vyšetřuje krádež vakcín z očkovacího centra v Českém Krumlově, zmizelo tam pět lahviček látky Pfizer. Německo zaznamenalo 8324 nových případů, dvakrát více, než o den dříve. A Rakousko schválilo očkování třetí dávkou covidové vakcíny a naopak zpřísnilo podmínky vstupu pro očkované - 22. dní od 1. dávky nestačí, je třeba dokončené očkování. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 4982 případů za čtvrtek v ČR. A návrat z dovolených od soboty bez omezení

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.04.2022 (12:00)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Ve čtvrtek přibylo 4982 potvrzených případů covidu-19, o 1500 méně než před týdnem. Je to letos poprvé, kde je ve všední den nárůst nižší než 5000 případů. Od soboty budou zrušena veškerá protikoronavirová opatření pro příjezd do České republiky po předchozím pobytu v zahraničí. Při návratu ze zahraničí tak nebude nutné vyplňovat příjezdový formulář či předkládat doklad o negativním testu na koronavirus, prodělání onemocnění nebo o absolvování očkování. Situaci kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 2251 případů za sobotu v ČR. A Válek řekl, kdy odložíme respirátor ve veřejné dopravě

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.04.2022 (13:03)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. V sobotu přibylo 2251 potvrzených případů covidu-19, v mezitýdením srovnání o 340 případů méně. Od soboty jsou zrušena veškerá protikoronavirová opatření pro příjezd do České republiky po předchozím pobytu v zahraničí. Při návratu ze zahraničí tak nebude nutné vyplňovat příjezdový formulář či předkládat doklad o negativním testu na koronavirus, prodělání onemocnění nebo o absolvování očkování. Od čtvrtku nebude nutné nosit repisrátor v dopravě. Situaci kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Start očkování pro 40+ provází kolaps webu. A experti chtějí testovat dovolenkáře

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.05.2021 (00:45)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Za sobotu přibylo 596 nových případů, nejméně od 5. září loňského roku. Očkování zrychluje, zdravotníci už podali víc než 4,1 milionu vakcín. Úderem půlnoci se otevřela možnost registrace pro lidi 40+, webová stránka pro registraci ale téměř okamžitě zřejmě pod náporem zkolabovala. Desítky lidí si stěžují na sociálních sítích. Mezioborová skupina pro epidemické situace (MeSES) chce doporučit vládě pokračovat s testováním na covid-19 ve firmách i od 1. července dál. Týkat by se mělo lidí, kteří se vracejí z dovolené. V Otázkách Václava Moravce v České televizi se na tom dnes shodli hlavní epidemiolog IKEM Petr Smejkal a viroložka Ruth Tachezy, Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Start očkování pro 40+ provázel kolaps webu. A experti chtějí testovat dovolenkáře

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.05.2021 (00:45)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Za sobotu přibylo 596 nových případů, nejméně od 5. září loňského roku. Očkování zrychluje, zdravotníci už podali víc než 4,1 milionu vakcín. Úderem půlnoci se otevřela možnost registrace pro lidi 40+, webová stránka pro registraci ale téměř okamžitě zřejmě pod náporem zkolabovala. Desítky lidí si stěžují na sociálních sítích. Mezioborová skupina pro epidemické situace (MeSES) chce doporučit vládě pokračovat s testováním na covid-19 ve firmách i od 1. července dál. Týkat by se mělo lidí, kteří se vracejí z dovolené. V Otázkách Václava Moravce v České televizi se na tom dnes shodli hlavní epidemiolog IKEM Petr Smejkal a viroložka Ruth Tachezy, dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 8559 případů za středu. A konec všech omezení po návratu z Evropy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.03.2022 (21:20)     Sekcia bulvar

Epidemie covidu-19 v Česku zpomalila. za středu přibylo 8559 případů. V nemocnicích je 2 205 hospitalizovaných. Česká republika od pátku ruší všechna koronavirová omezení pro příjezd ze zemí Evropské unie a dalších osmi evropských států. Lidé nebudou muset vyplňovat příjezdový formulář, povinné nebude ani potvrzení o testu, očkování nebo prodělané nemoci.  Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Zhoršení všech ukazatelů PES. A očkování pokračuje i na Silvestra

Koronavirus ONLINE: 8163 případů za čtvrtek. A konec všech omezení po návratu z Evropy

Koronavirus ONLINE: Jen 190 případů za den v ČR. Ale experti varují před „temnými mraky“

Koronavirus ONLINE: Rekordní číslo R v Česku. A experti doporučují očkování těhotných

Koronavirus ONLINE: 324 případů za neděli v ČR. V nemocnicích je 970 osob

Koronavirus ONLINE: 303 případů za pátek v ČR. A experti doporučují očkování těhotných

Epidemie covidu v sílí, nakažených je denně přes tisíc. Experti: Je čas na 4. dávku očkování

Koronavirus ONLINE: Respirátory nejspíš zlevní. A zaměstnavatelé tlačí na vládu kvůli očkování

Koronavirus ONLINE: 1497 případů za den, experti chtějí „zkrouhnout“ platnost testů. A Babišova třetí dávka

Koronavirus ONLINE: 3441 případů za pondělí v ČR. V nemocnicích je 1145 osob

Koronavirus ONLINE: Zapojení praktiků do očkování finišuje. První termíny už v březnu

Očkování příkazem pro zdravotníky je na spadnutí, ale...První senioři!

Koronavirus ONLINE: Desetitisíce Čechů 45+ už chtějí očkování. A rekordně mrtvých za březen

Koronavirus ONLINE: 541 případů za středu v ČR. A očkování u mladých netáhne

Koronavirus ONLINE: 13 tisíc nakažených za pátek. Blatný na neděli chystá novinku k očkování

Koronavirus ONLINE: Němcům se může prodražit pivo i nový sestřih. A 168 případů za pondělí v ČR

Koronavirus ONLINE: 635 případů za sobotu v ČR. A konec covidových pasů ve Francii

Koronavirus ONLINE: 8163 případů za čtvrtek v ČR. A roušky se vrací kvůli nárůstu v Rakousku

Koronavirus ONLINE: 804 případů za pondělí v ČR. A povinné očkování učitelů v New Yorku

Koronavirus ONLINE: Vláda rozvolní opatření pro sport na hřišti. A odrazila kritiku soudu

Koronavirus ONLINE: Očkování dětí nad 12 let ještě v červnu. A 505 případů za čtvrtek v ČR

Koronavirus ONLINE: Nejméně případů od 5. září. A očkování pro 40+ už od půlnoci

Koronavirus ONLINE: Šéf VZP ustál přednostní očkování. A covidem se nakazil i prezident

Koronavirus ONLINE: Soud „rozcupoval“ Vojtěchovi příjezdový formulář. A epidemie zpomaluje?

Koronavirus ONLINE: 1511 nakažených za úterý v Česku. A „oběti“ očkování chtějí 100 milionů

Koronavirus ONLINE: Česku ruší dodávky nové vakcíny po sraženinách. A očkování pro 65+ je tu

Koronavirus ONLINE: 683 případů za středu v ČR. Rakousko ruší povinné očkování

Koronavirus ONLINE: 209 případů za pátek v ČR. Zájem o očkování dál opadá

Koronavirus ONLINE: Očkování v Česku zpomaluje. A nepříjemné novinky pro dovolenkáře

Koronavirus ONLINE: Za neděli 42 případů. A k očkování se přihlásila jen třetina mladých

Koronavirus ONLINE: Pozdější očkování pro mladé Čechy. Číslo R roste a PES na 69 bodech

Koronavirus ONLINE: Babiš zuří kvůli olympionikům, Chorvatsko zpřísňuje a děsivá data o deltě

Zájem o očkování proti chřipce kvůli covidu klesne, bojí se lékaři. Experti: Hrozí křížení nemocí

Koronavirus ONLINE: Němcům se může prodražit pivo i nový sestřih. A Slováci upřednostní očkované

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy