Koronavirus ONLINE: Rektoři varují před dalším rokem online výuky. A fronty na testy v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.07.2021 (16:00)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru v Česku začala opět sílit. Za čtvrtek laboratoře potvrdily 164 nových případů nákazy, což je o 68 více než před týdnem. Vláda ve čtvrtek večer rozhodla, že test bude nutný po návratu do Česka ze všech zemí. Navíc k prokázání bezinfekčnosti nebude stačit jedna dávka vakcíny. A podle České televize se před odběrovými místy tvoří fronty, lidé čekají na testy, které potřebují před odjezdem na dovolenou nebo na tábor. Kvůli epidemii covidu-19 hrozí to, že na vysokých školách ani v nadcházejícím akademickém roce nebude moci fungovat řádná prezenční výuka. Na zasedání předsednictva České konference rektorů se na tom dnes shodli rektoři vysokých škol. Podle nich je v současnosti stále nízká proočkovanost české populace a kontrola protiepidemického režimu o letních prázdninách není dostatečná. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Nárůst počtu nakažených v ČR zrychlil. A fronty před odběrovými místy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.07.2021 (11:51)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku začala opět sílit. Za čtvrtek laboratoře potvrdily 164 nových případů nákazy, což je o 68 více než před týdnem. Vláda ve čtvrtek večer rozhodla, že test bude nutný po návratu do Česka ze všech zemí. Navíc k prokázání bezinfekčnosti nebude stačit jedna dávka vakcíny. A podle České televize se před odběrovými místy tvoří fronty, lidé čekají na testy, které potřebují před odjezdem na dovolenou. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Klaus zuří kvůli Blatnému, obchodníci čekají fronty a testy zlevní

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.12.2020 (17:30)     Sekcia bulvar

Česko ve čtvrtek přejde na třetí stupeň protiepidemického systému PES, který je už 10. den v řadě na hodnotě 57. Lidem se znovu otevřou restaurace, malé obchody nebo kadeřnictví a bazény. Podnikatelé se kvůli tomu připravují na dlouhé fronty. Ministerstvo zdravotnictví vedené Janem Blatným (za ANO) zařadilo exprezidenta Václava Klause mezi známé osobnosti šířící dezinformace o koronaviru, ten se brání otevřeným dopisem. A testy pro samoplátce zlevní o 200 korun, informují Seznam Zprávy. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Neočkovaní musí přes Slovensko koridorem. A fronty na testy v Česku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.07.2021 (17:30)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku začala opět sílit. Za čtvrtek laboratoře potvrdily 164 nových případů nákazy, což je o 68 více než před týdnem. Vláda ve čtvrtek večer rozhodla, že test bude nutný po návratu do Česka ze všech zemí. Navíc k prokázání bezinfekčnosti nebude stačit jedna dávka vakcíny. Podle České televize se před odběrovými místy tvoří fronty, lidé čekají na testy, které potřebují před odjezdem na dovolenou nebo na tábor. A Slovensko při tranzitu přes zemi nadále nebude vyžadovat karanténu od lidí, kteří nebyli očkováni proti covidu-19. Pro přejezd ale určilo koridory. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Přes 4 miliony aplikovaných vakcín v ČR. A obří fronty před obchody

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.05.2021 (22:05)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku zpomaluje. Za pátek přibylo 1050 nových případů, zhruba o třetinu méně než před týdnem. Počet aplikovaných vakcín pokořil hranici čtyř milionů. Velké fronty se tvořily v obchodních domech napříč Českem - lidé první víkend po rozvolnění nakupovali hlavně oblečeí. Portugalsko umožní turistické lety ze zemí Evropské unie s nízkou mírou nákazy, při příletu stačí ukázat negativní test na koronavirus. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Školám docházejí testy na koronavirus. A 2560 případů za pondělí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.04.2021 (16:00)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku slábne, za pondělí přibylo 2560 nových případů, o 777 méně než před týdnem. Služby jako kadeřnictví, kosmetika nebo manikúra uvolní vláda od 3. května, za dál příznivé situace se přidá ke stejnému datu i zbytek obchodů. Ministři o tom rozhodnou ve čtvrtek. Problém může nastat ve školách, které mají antigenní testy většinou jen do 7. května, ale tendry na další zkrachoval. Budou si muset další testy školy nakupovat už samy? Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: PCR testy zlevní na 614 Kč, nastínil šéf VZP. O antigenních se jedná

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.05.2021 (12:33)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. V sobotu testy potvrdily 222 nových případů. Proti minulému týdnu jich bylo o třetinu méně. Minulou neděli byl přírůstek ale ještě nižší. Šéf VZP Zdeněk Kabátek v pořadu Otázky Václava Moravce na ČT řekl, že PCR testy zřejmě zlevní na 614 korun. O částce pro antigenní testy se teprve jedná. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Maďar zmínil okamžitý návrat roušek do výuky. „Aspoň na pár týdnů“

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.01.2022 (14:25)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta přebírá vládu varianta omikron. V pátek přibylo v Česku 6666 potvrzených případů koronaviru. Je to o zhruba 1700 více než před týdnem. Epidemiolog Rastislav Maďar zmínil, že doporučení expertů je nyní jednoznačné, ihned vrátit do školní výuky roušky, aspoň na pár týdnů. Zároveň dodal, že v Česku jde nyní o věc politicky neprůchodnou. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vojtěch chce na kulturu pustit až 2000 lidí. A Němcům hrozí frustrace

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.06.2021 (06:40)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Za pátek testy odhalily 323 nových případů, za sobotu jen 152. Vláda má uvolnit pravidla v kultuře, ve vnitřních prostorách by tak mohlo být až 1000 lidí, venku 2000, avizoval ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO). A Německo otevírá očkování pro všechny 12+, města i praktici ale varují před frustrací kvůli vzdáleným termínům první dávky. Policie zadržela na Letišti Praha na více než dvě hodiny 140 českých turistů, kteří se vraceli z tuniského ostrova Djerba. A to kvůi podezření na neplatné antigenní testy. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Kalousek byl v hospodě už před polednem. A na co Češi stojí fronty?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.12.2020 (12:25)     Sekcia bulvar

Česko úderem půlnoci na čtvrtek přešlo do třetího stupně protiepidemického systému PES. Za jistých omezení otevřely restaurace, obchody i služby. Ke kamarádovi do hospody zamířil už před polednem i šéf poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek. Obchodníci očekávaly dlouhé fronty, plno je například v obchodním domě IKEA, kam přijel i vicepremiér Karel Havlíček (za ANO), ale také před prodejnami s dětským oblečením. Za středu přibylo v Česku 4563 nových případů nákazy, index rizika zůstal ve čtvrtek na hodnotě 57. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vojtěch chce na kulturu pustit až 2000 lidí. A jen 90 případů za neděli

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.06.2021 (07:55)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Za neděli testy potvrdily jen 90 případů, nejméně od 13. července loňského roku. Vláda má uvolnit pravidla v kultuře, ve vnitřních prostorách by tak mohlo být až 1000 lidí, venku 2000, avizoval ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO). A Německo otevírá očkování pro všechny 12+, města i praktici ale varují před frustrací kvůli vzdáleným termínům první dávky. Policie zadržela na Letišti Praha na více než dvě hodiny 140 českých turistů, kteří se vraceli z tuniského ostrova Djerba. A to kvůi podezření na neplatné antigenní testy. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Rekordních 57 195 případů za úterý v ČR. Hospitalizovaných přibývá

Koronavirus ONLINE: Jen 190 případů za den v ČR. Ale experti varují před „temnými mraky“

Koronavirus ONLINE: Kalousek byl v hospodě už před polednem. A hodinové fronty u kadeřnictví

Koronavirus ONLINE: 9882 mrtvých v ČR, fronty na testy a vláda probere prodloužení stavu nouze

Koronavirus ONLINE: Pfizer začíná s testy vakcíny proti omikronu. Vyzkouší ji na 1400 lidech

Koronavirus ONLINE: 11 514 případů za pondělí v ČR. A vojáci míří do dalších nemocnic

Koronavirus ONLINE: 11 711 úmrtí v ČR, PES stále na 90 a vakcína jako naděje

Koronavirus ONLINE: Téměř 40 000 nakažených za úterý v ČR. Přibývá lidí v nemocnicích

Koronavirus ONLINE: 8625 úmrtí v ČR. Fronty po rozvolnění, Kalousek v hospodě před polednem

Koronavirus ONLINE: 2795 případů za pátek v ČR. Epidemie pomalu slábne

Koronavirus ONLINE: Testy čekají třetinu školáků. A vláda probere další zpřísnění

Dívenku (7) během online výuky zneužil bratranec (18): Její spolužáci všechno viděli!

Koronavirus ONLINE: 2979 případů za středu v ČR. V Nemocnicích je už 1134 lidí

Koronavirus ONLINE: 5650 případů za neděli v ČR. A testování třetiny školáků

Koronavirus ONLINE: Pět případů indické mutace na severu Čech. A dusno s testy na tábor

Koronavirus ONLINE: 5650 případů za neděli v ČR. Třetinu školáků čeká testování

Koronavirus ONLINE: 2558 případů za čtvrtek v ČR. V nemocnicích je už 1170 lidí

Koronavirus ONLINE: 2558 případů za čtvrtek v ČR. Epidemie slábne

Koronavirus ONLINE: Tlačenice na Staromáku, „rozvolněné“ hospody a fronty i u kadeřnic

Koronavirus ONLINE: 16 329 případů za den v Česku a nával v obchodech i na sjezdovkách

Koronavirus ONLINE: Biden končí izolaci. 3437 případů za úterý v ČR, 1086 hospitalizovaných

Koronavirus ONLINE: 16 329 případů za den v ČR. A zákaz přijímat část pacientů do nemocnic

Koronavirus ONLINE: Slováci varují před Prahou či Chorvatskem, Rakušané před Mallorcou

Koronavirus ONLINE: Demonstrace v Česku i v Evropě a Maďar by do výuky okamžitě vrátil roušky

Koronavirus ONLINE: Vakcíny i pro Plzeň. A další problémy s davy sáňkařů na českých kopcích

Koronavirus ONLINE: 635 případů za sobotu v ČR. A Joe Biden měl znovu pozitivní test

Koronavirus ONLINE: Ve čtvrtek přibylo 11 675 nakažených, o tři čtvrtiny víc než před týdnem

Koronavirus ONLINE: Rekordních 54 685 případů za středu v ČR. V nemocnicích je 1 879 lidí

Koronavirus ONLINE: Index „psa“ v ČR již na 90 bodech. A Čaputová promluvila o nepříteli

Koronavirus ONLINE: 3079 případů za úterý v ČR. A nákaza ve velícím štábu v Českém Švýcarsku

Koronavirus ONLINE: 28 962 úmrtí v Česku. A obří fronty před zoo v Praze i Plzni

Koronavirus ONLINE: Nákaza mezi seniory na Prachaticku. A Norové varují před Českem

Koronavirus ONLINE: Babiš razí rychlý konec rotační výuky. A konec roušek venku od pondělí

Koronavirus ONLINE: Padl rekord, testy odhalily 28 469 nakažených. A vláda rozhodne o povinném očkování

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy