Koronavirus ONLINE: Tlačenice v Anglii, 180 miliard pro Česko z EU a Slováci přitvrdili

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.07.2021 (07:45)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru v Česku opět mírně zrychlila. Za sobotu přibylo 195 nových případů, o 38 více než před týdnem. V Praze v pondělí otevírá další očkovací centrum, kam bude možné přijít bez registrace, bude v OC Nový Smíchov. Evropská komise oficiálně schválí český národní plán obnovy, díky němuž Česko získá z mimořádného fondu Evropské unie 180 miliard korun na oživení ekonomiky po koronavirové krizi. Šéfka unijní exekutivy Ursula von der Leyenová míří do Prahy prodiskutovat české představy o využití peněz s premiérem Andrejem Babišem (ANO). A Anglie navzdory růstu případů přešla do finální fáze rozvolnění, otevřely se noční kluby, které hned zaplnili mladí lidí, kteří tu popíjeli a tancovali bez rozestupů i bez roušek. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Epidemie v Česku zpomalila, Slováci přitvrdili a tlačenice v Anglii

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.07.2021 (08:30)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku po mírném zrychlení opět zpomalila. Za neděli přibylo 116 případů covidu, o 31 méně než o týden dřív. Reprodukční číslo po zhruba třech týdnech kleslo pod 1. V Praze v pondělí otevírá další očkovací centrum, kam bude možné přijít bez registrace, bude v OC Nový Smíchov. Lidé mířící na Slovensko bez plného očkování musí nově do karantény. A Anglie navzdory růstu případů přešla do finální fáze rozvolnění, otevřely se noční kluby, které hned zaplnili mladí lidí, kteří tu popíjeli a tancovali bez rozestupů i bez roušek. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Tlačenice a tanec bez roušek v Anglii. A 180 miliard pro Česko z Bruselu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.07.2021 (06:55)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku opět mírně zrychlila. Za sobotu přibylo 195 nových případů, o 38 více než před týdnem. V Praze v pondělí otevírá další očkovací centrum, kam bude možné přijít bez registrace, bude v OC Nový Smíchov. Evropská komise oficiálně schválí český národní plán obnovy, díky němuž Česko získá z mimořádného fondu Evropské unie 180 miliard korun na oživení ekonomiky po koronavirové krizi. Šéfka unijní exekutivy Ursula von der Leyenová míří do Prahy prodiskutovat české představy o využití peněz s premiérem Andrejem Babišem (ANO). A Anglie navzdory růstu případů přešla do finální fáze rozvolnění, otevřely se noční kluby, které hned zaplnili mladí lidí, kteří tu popíjeli a tancovali bez rozestupů i bez roušek. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Tlačenice na Staromáku po rozvolnění. A odklad výprodejů kvůli pandemii

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.12.2020 (12:48)     Sekcia bulvar

Česko od čtvrtka přešlo do třetího stupně protiepidemického systému PES. Skončilo i omezení nočního vycházení, otevřely opět restaurace, obchody i služby. V Praze toho využili lidé i k návštěvě trhů v centru Prahy, kde se tvořily fronty a tlačenice. Opatření naopak zpřísňují různé jiné země - a ve Francii sáhli mj. i k odkladu povánočních výprodejů na 20. leden. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Tlačenice na Staromáku, útok na hospody. A Babiš vytkl Blatnému chybu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.12.2020 (23:51)     Sekcia bulvar

Česko od čtvrtka přešlo do třetího stupně protiepidemického systému PES. Skončilo i omezení nočního vycházení, otevřely opět restaurace, obchody i služby. V Praze toho využili lidé i k návštěvě trhů v centru Prahy, kdese tvořily fronty a tlačenice. Až hodinu si postáli lidé přes den ve frontě na kadeřnictví. Premiér Andrej Babiš (ANO) vedle toho vytkl chybu ministrovi Janu Blatnému (za ANO) a ujišťoval, že vláda nechce nikoho sledovat a zavádět "totalitní praktiky". Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Tlačenice na Staromáku po rozvolnění. A šest rizikových krajů v Česku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.12.2020 (15:45)     Sekcia bulvar

Česko od čtvrtka přešlo do třetího stupně protiepidemického systému PES. Skončilo i omezení nočního vycházení, otevřely opět restaurace, obchody i služby. V Praze toho využili lidé i k návštěvě trhů v centru Prahy, kde se tvořily fronty a tlačenice. Počet nových případů covidu klesá pomaleji, někde se skoro zastavil. Rizikové jsou kraje Královéhradecký, Ústecký, Liberecký, Vysočina, Olomoucký a Zlínský, uvedl šéf statistiků Ladislav Dušek. Opatření naopak zpřísňují různé jiné země - a ve Francii sáhli mj. i k odkladu povánočních výprodejů na 20. leden. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 4624 případů za čtvrtek. Tlačenice na Staromáku a Babiš vytkl Blatnému chybu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.12.2020 (06:33)     Sekcia bulvar

Česko od čtvrtka přešlo do třetího stupně protiepidemického systému PES. Skončilo i omezení nočního vycházení, otevřely opět restaurace, obchody i služby. V Praze toho využili lidé i k návštěvě trhů v centru Prahy, kde se tvořily fronty a tlačenice. Až hodinu si postáli lidé přes den ve frontě na kadeřnictví. Premiér Andrej Babiš (ANO) vedle toho vytkl chybu ministrovi Janu Blatnému (za ANO) a ujišťoval, že vláda nechce nikoho sledovat a zavádět "totalitní praktiky". Za čtvrtek pak v ČR přibylo 4624 nakažeých. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 180 miliard z EU pro Česko má zelenou. A 139 nakažených za neděli

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.09.2021 (10:55)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku mírně posiluje. Za sobotu přibylo v Česku 205 potvrzených případů covidu-19, o 72 více než před týdnem a nejvíc od konce května. Nedělní přírůstek nakažených byl pak 139. Ve školách v pondělí proběhlo další kolo testování dětí na koronavirus. A ministři financí zemí EU odsouhlasili český plán obnovy. ČR může ještě v září dostat první část ze 180 miliard korun z mimořádného fondu obnovy. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Tlačenice na Staromáku, „rozvolněné“ hospody a fronty i u kadeřnic

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.12.2020 (20:54)     Sekcia bulvar

Česko úderem půlnoci na čtvrtek přešlo do třetího stupně protiepidemického systému PES. Skončilo i omezení nočního vycházení, otevřely opět restaurace, obchody i služby. Na řadě míst se tvořily fronty. Až hodinu si postáli lidé ve frontě na kadeřnictví. Za středu přibylo v Česku 4563 nových případů nákazy, za čtvrtek zatím 2721. Index rizika zůstal ve čtvrtek na hodnotě 57. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 325 mrtvých v ČR. A Češi a Slováci můžou být znovu spolu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.06.2020 (18:55)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 325 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 9414 lidí, vyléčených je 6748 a aktuálně nakažených je pak 2341. V úterý přibylo 62 nemocných. Vicepremiérka Alena Schillerová (za ANO) připustila pro ČT, že schodek rozpočtu může být letos až 500 miliard. Za premiérem Andrejem Babišem (ANO) přijel jeho slovenský protějšek Igor Matovič a oznámili otevření společných hranic počínaje půlnocí. Od čtvrtka je možné bez testů cestovat do Rakouska. Německo od 15. června zruší varování před cestami do 29 evropských zemí včetně ČR. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 324 mrtvých v ČR. A Češi a Slováci můžou být znovu spolu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.06.2020 (05:35)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 324 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 9438 lidí, vyléčených je 6749 a aktuálně nakažených je pak 2365. Během středy přibylo 74 nakažených. Od půlnoci jsou zase otevřené hranice mezi Českem a Slovenskem, uvolnění oznámili premiéři Andrej Babiš (ANO) a Igor Matovič. Možné je také cestování bez testů do Rakouska. Německo od 15. června zruší varování před cestami do 29 evropských zemí včetně ČR. Vicepremiérka Alena Schillerová (za ANO) připustila pro ČT, že schodek rozpočtu může být letos až 500 miliard. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Přes 70 nakažených za den v ČR. A Češi a Slováci můžou být znovu spolu

Koronavirus ONLINE: Češi a Slováci můžou být znovu spolu a až 500miliardový schodek rozpočtu?

Koronavirus ONLINE: 399 úmrtí v ČR. A Slováci varují před cestou do Prahy či Chorvatska

Koronavirus ONLINE: Slováci varují před Prahou či Chorvatskem, Rakušané před Mallorcou

Koronavirus ONLINE: Česko odmítlo kritiku z EU za vouchery. A případů přibývají jen desítky

Koronavirus ONLINE: 318 mrtvých v ČR, Chorvatsko nám otevírá hranice a Babiš zuří kvůli EU

Koronavirus ONLINE: 318 mrtvých v ČR, Babiš zuří kvůli EU a Chorvatsko nám otevírá hranice

Koronavirus ONLINE: Slováci zavádějí karanténu pro Čechy. A muž z ČT vmetl Babišovi nepravdu

Koronavirus ONLINE: V ČR přibyla hrstka nakažených. A Babiš zuří kvůli miliardám z Bruselu

Koronavirus ONLINE: Roušky se vrací na Jihlavsko. A v Anglii je zavedou i s tučnou pokutou

Koronavirus ONLINE: 401 mrtvých v ČR. A varování před Prahou, Chorvatskem a Mallorkou

Koronavirus ONLINE: Slováci zavádějí karanténu pro Čechy. A další masivní nárůst v Praze

Koronavirus ONLINE: 12 386 nových případů za pátek. A Česko v šíření viru předstihli Slováci

Koronavirus ONLINE: Chorvatsko otevírá Čechům hranice. A Babiš zuří kvůli plánu Bruselu

Koronavirus ONLINE: 206 případů za pondělí. A hygienici kvůli deltě přitvrdili

Koronavirus ONLINE: 319 mrtvých v ČR. Do Chorvatska už můžeme, kdy se otevřou další hranice?

Koronavirus ONLINE: Přes 9000 případů v ČR a na Schillerovou po vulgaritě zaklekl Kalousek

Koronavirus ONLINE: Slováci zavádějí karanténu pro Čechy. A roušky dostanou i invalidé

Koronavirus ONLINE: Oběť každých 15 vteřin. A stopka pro Čechy při cestách na Ukrajinu

Koronavirus ONLINE: 208 mrtvých a schodek 300 miliard v ČR. Babiš chystá změnu u obchodů

Koronavirus ONLINE: Stopka pro Čechy na Ukrajině. A hromadná nákaza na Frýdecko-Místecku

Koronavirus ONLINE: Dovolená na Mallorce už jen s testem. A Česko má nejvíc případů od dubna

Koronavirus ONLINE: Slováci zavádějí karanténu pro Čechy a nákaza zasáhla už 250 škol

Koronavirus ONLINE: Mrazivá předpověď pro Česko. A lékař po těžké směně: Národ je ztracen

Koronavirus ONLINE: 329 mrtvých v ČR. A pandemie zastavila svatby

Koronavirus ONLINE: 186 mrtvých v ČR. Nové prodejny otevírají, 300 miliard Schillerová hájí

Koronavirus ONLINE: 188 mrtvých v ČR. Nové prodejny otevírají, 300 miliard Schillerová hájí

Koronavirus ONLINE: Index „psa“ v ČR již na 90 bodech. A Čaputová promluvila o nepříteli

Koronavirus ONLINE: Češi a Slováci se můžou znovu volně navštěvovat a do Rakouska bez testů

Koronavirus ONLINE: Přes 23 tisíc případů v ČR. A Británie vyřadila Česko z koridoru

Koronavirus ONLINE: Spolutvůrce vakcíny vydělal 71 miliard. A delta ovládla Česko z 97 procent

Koronavirus ONLINE: Čechům bez testu se otevře exotický ráj. A 27 milionů nakažených na světě

Koronavirus ONLINE: 2. případ omikronu v ČR. A Slováci omezí vánoční návštěvy

Koronavirus ONLINE: Potvrzen 2. případ omikronu v ČR. Slováci uvolní restrikce pro očkované

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy