Koronavirus ONLINE: 191 případů za den v Česku. A cestovky vrací miliardy za loňské zájezdy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.08.2021 (13:40)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru v Česku stále mírně sílí. Za čtvrtek přibylo 191 případů covidu, o 27 víc než před týdnem. Reprodukční číslo se šestý den drží nad hodnotou jedna. Američtí regulátoři schválili podání třetí, posilující dávky vakcíny lidem po transplantaci a dalším lidem s vážně oslabenou imunitou. A velké cestovní kanceláře v Česku chtějí zvládnout vrátit peníze za loni zrušené zájezdy kvůli pandemii koronaviru před zákonným termínem, který připadá na 15. září. Objem vydaných poukazů činí podle ředitele obchodu a marketingu ERV Evropské pojišťovny Štěpána Landíka asi 2,4 miliardy korun. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Další změny pro dolenkáře. A cestovky vrací miliardy za vouchery

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.08.2021 (23:10)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku stále mírně sílí. Za čtvrtek přibylo 191 případů covidu, o 27 víc než před týdnem. d pondělí se ztíží návrat do České republiky z Belgie, Dánska, Švédska, Litvy a San Marina. Na takzvané mapě cestovatele se posunou z oranžové do červené kategorie značící vysokou míru rizika nákazy koronavirem. Naopak jednodušší návrat bude z Madeiry. A velké cestovní kanceláře v Česku chtějí zvládnout vrátit peníze za loni zrušené zájezdy kvůli pandemii koronaviru před zákonným termínem, který připadá na 15. září. Objem vydaných poukazů činí podle ředitele obchodu a marketingu ERV Evropské pojišťovny Štěpána Landíka asi 2,4 miliardy korun. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Snazší návrat z dovolenkového ráje. A cestovky vrací miliardy za vouchery

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.08.2021 (16:35)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku stále mírně sílí. Za čtvrtek přibylo 191 případů covidu, o 27 víc než před týdnem. d pondělí se ztíží návrat do České republiky z Belgie, Dánska, Švédska, Litvy a San Marina. Na takzvané mapě cestovatele se posunou z oranžové do červené kategorie značící vysokou míru rizika nákazy koronavirem. Naopak jednodušší návrat bude z Madeiry. A velké cestovní kanceláře v Česku chtějí zvládnout vrátit peníze za loni zrušené zájezdy kvůli pandemii koronaviru před zákonným termínem, který připadá na 15. září. Objem vydaných poukazů činí podle ředitele obchodu a marketingu ERV Evropské pojišťovny Štěpána Landíka asi 2,4 miliardy korun. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nákaza Zemanova muže, karanténa ministrů ČSSD a půl miliardy pro cestovky

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.10.2020 (15:37)     Sekcia bulvar

V Česku je v nemocnicích 3519 hospitalizovaných, aktivních případů je přes 100 tisíc. Jedním z nich je podle Deníku N i poradce prezidenta Miloše Zemana Martin Nejedlý. A v karanténě jsou kvůli nákaze ministra zemědělství Miroslava Tomana další ministři z ČSSD a šéf poslanců strany Jan Chvojka. Cestovky a průvodci mají možnost žádat o kompentace, vlád kývla na program s 500 miliony korun. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Roušky povinně i venku, karanténa ministrů ČSSD a půl miliardy pro cestovky

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.10.2020 (18:44)     Sekcia bulvar

Roušky budou od středy v Česku povinné i venku  na území obcí, pokud budou lidé od sebe blíže než dva metry, a také v autě, oznámil ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO). Výjimku mají rodiny. V Česku je v nemocnicích 3721 hospitalizovaných, aktivních případů je přes 100 tisíc.V karanténě jsou kvůli nákaze ministra zemědělství Miroslava Tomana další ministři z ČSSD a šéf poslanců strany Jan Chvojka. Cestovky a průvodci mají možnost žádat o kompentace, vlád kývla na program s 500 miliony korun. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nárůst těžkých případů v ČR. A do Tuniska bez cestovky jen s testem

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.08.2020 (15:40)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 401 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 20 483 lidí, vyléčených je 15 148 a aktuálně nakažených je pak 4934. V Česku přibylo za úterý 282 potvrzených případů a těžký průběh nemoci má 29 osob, což je nejvíce od poloviny května. Sněmovna schválila zavedení distanční výuky do školského zákona. Fungovat má v krizovém stavu nebo při uzavření škol. A Tunisko oznámilo, že pro vstup do země bude opět třeba test na covid-19. Češi do destinace začali jezdit teprve o tomto víkendu. Cestovky doplnily, že povinnost testů bude zatím jen pro individuální turisty. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 1102 případů za úterý v Česku. 752 lidí v nemocnicích

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.11.2022 (06:33)     Sekcia bulvar

V Česku za úterý přibylo 1102 potvrzených případů covidu-19. Počet hospitalizovaných je 752. Americké farmaceutické společnosti Pfizer, která patří k hlavním dodavatelům vakcín proti nemoci covid-19, vzrostl ve třetím čtvrtletí čistý zisk o šest procent na 8,61 miliardy USD (212,1 miliardy Kč). Současně zvýšila celoroční výhled tržeb z prodeje vakcíny proti covidu o dvě miliardy USD na 34 miliard USD díky poptávce po nových, posilovacích dávkách. Situaci kolem pandemie koronaviru dál sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Další velký růst případů v Česku. A cestovky s testy do Řecka tápou

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.08.2020 (06:35)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 391 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 18 783 lidí, vyléčených je 13 255 a aktuálně nakažených je pak 5170. Během úterý přibylo 288 nových případů nákazy, za celé pondělí jich bylo 140. Do karantény míří úřadující fotbalový mistr Slavia, u kterého se koronavirem nakazl jeden z hráčů. Cestovní kanceláře, které organizují zájezdy do Řecka, mají kvůli testování ministerstvu zdravotnictví na e-mail hlásit počet klientů podle bydliště a času odletu. Část cestovek lidem na testy přispěje, další si stěžují, že nemají ještě přesné informace. Laboratoře vyšetří testy přednostně, lidé si je zaplatí. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: V Česku končí vouchery za zrušené zájezdy, na Slovensku Sputnik V

Zdroj Zdroj: blesk.cz     31.08.2021 (07:00)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku stagnuje. V sobotu přibylo 132 potvrzených případů, zhruba stejně jako před týdnem, v neděli 81 případů - o čtvrtinu méně než před týdnem. Lidé, kteří od cestovních kanceláří loni dostali za zrušené zájezdy kvůli pandemii koronaviru poukazy podle zákona takzvaného lex voucher, mají dnes poslední možnost na jejich uplatnění. Pokud je nevyužijí na pořízení jiné dovolené i s pozdějším datem zahájení než je 31. srpna, případně se s CK nedomluví na prodloužení platnosti poukazu, mají do 14 dnů nárok na vrácení peněz. A Slovensko ukončí očkování proti covidu-19 ruskou vakcínou Sputnik V. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 312 mrtvých v ČR. Exim Tours a Fischer ruší všechny zájezdy na léto

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.05.2020 (06:33)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 312 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 8813 lidí, vyléčených je 6025 a aktuálně nakažených je pak 2476. Problém zůstávají lokální ohniska, například Důl Darkov na Karvinsku, kde se nakazilo 120 horníků. Dvě velké cestovky Exim Tours a Fischer ruší všechny zájezdy na červenec a srpen, lidé místo již zaplacených dostanou vouchery. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 241 případů ze úterý v Česku a vouchery za zrušené zájezdy končí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     31.08.2021 (08:15)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku mírně posiluje. Za pondělí přibylo 241 nakažených, což je o 33 více než před týdnem. Lidé, kteří od cestovních kanceláří loni dostali za zrušené zájezdy kvůli pandemii koronaviru poukazy podle zákona takzvaného lex voucher, mají dnes poslední možnost na jejich uplatnění. Pokud je nevyužijí na pořízení jiné dovolené, případně se s CK nedomluví na prodloužení platnosti poukazu, mají do 14 dnů nárok na vrácení peněz. A Slovensko ukončí očkování proti covidu-19 ruskou vakcínou Sputnik V. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: 526 nakažených za den v Česku. A zájezdy za vakcínou pro frustrované Rusy

Koronavirus ONLINE: Zájezdy za vakcínou pro frustrované Rusy. A bič na neočkované v Německu

Koronavirus ONLINE: 263 případů za úterý v Česku. A v Rakousku je nejvíc nakažených od května

Koronavirus ONLINE: 599 případů za úterý v Česku. A Čína chce darovat dvě miliardy vakcín

Koronavirus ONLINE: Profesionální sport čeká v ČR restart. A nárůst případů zpomalil

Koronavirus ONLINE: Vojtěch vrací do hry uznávání protilátek. A nejvyšší víkendový nárůst od května

Koronavirus ONLINE: Výuka na dálku má v ČR zelenou. A do Tuniska bez cestovky jen s testem

Koronavirus ONLINE: Přes 9000 případů v ČR. Všechny zájezdy ruší další cestovka

Koronavirus ONLINE: 1403 případů za pondělí v ČR. Zisk Pfizeru vzrostl na 212 miliard

Koronavirus ONLINE: 2403 případů za úterý v ČR. 983 hospitalizovaných

Koronavirus ONLINE: 107 případů za neděli. Česko už uznává očkování ze zemí mimo EU

Koronavirus ONLINE: 219 případů za středu v ČR. Pandemie sílí napříč Evropou

Koronavirus ONLINE: 125 případů za neděli v Česku. V nemocnicích je 533 lidí

Koronavirus ONLINE: 107 případů za neděli. A Prymula o rizikové době i masivních vlnách v okolí

Koronavirus ONLINE: 3429 úmrtí v ČR. Nárůst nových případů začíná zpomalovat

Koronavirus ONLINE: 107 případů za neděli v ČR. Připravujeme se na nejhorší, přiznal Dušek

Koronavirus ONLINE: 14 119 případů za svátek v ČR. Maláčová vrací na stůl krizové ošetřovné

Koronavirus ONLINE: 184 případů za pátek v Česku. A Německo na semaforu zrudne

Koronavirus ONLINE: 13 374 případů za čtvrtek v ČR. A do škol v Česku se vrací plošné testování

Koronavirus ONLINE: Zavedená cestovka zkrachovala. A nákaza mezi seniory na Prachaticku

Koronavirus ONLINE: 538 případů za úterý v ČR. Pandemie sílí napříč Evropou

Koronavirus ONLINE: 2257 případů za pondělí v ČR. Viceprezidentka USA je pozitivní

Koronavirus ONLINE: 176 případů v Česku za čtvrtek. V nemocnicích je 101 lidí

Koronavirus ONLINE: 287 případů v Česku za pátek. V nemocnicích je 96 lidí

Koronavirus ONLINE: 251 případů v Česku za středu v ČR. V nemocnicích je 117 lidí

Koronavirus ONLINE: 81 případů v Česku za sobotu. V nemocnicích je 81 lidí

Koronavirus ONLINE: 176 případů v Česku za čtvrtek v ČR. V nemocnicích je 101 lidí

Koronavirus ONLINE: Zavedená cestovka zkrachovala. A Trump těsně unikl nákaze od guvernéra

Koronavirus ONLINE: 312 mrtvých v ČR. A Prymula o strachu o rodinu i proč jezdí do USA

Koronavirus ONLINE: Češi vykupují zájezdy na příští rok. A 11 428 nakažených za sobotu

Koronavirus ONLINE: 133 případů za sobotu. A party ve Varech bez respirátorů

Koronavirus ONLINE: Vojtěch se „vrací bojovat“. V Česku bylo rekordních 1447 případů za den

Koronavirus ONLINE: 1297 případů za pondělí v ČR. Pandemie znovu sílí

Koronavirus ONLINE: Přes 100 tisíc registrací 30+ v Česku a Slováci očkují Sputnikem „na divoko“

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy