Vláda zasedne v Jeseníku. Před prázdnou Strakovkou mezitím chystají odboráři a Babiš protest

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.03.2023 (09:35)     Sekcia bulvár

Především témata související s podporou strukturálně postižených regionů má vláda na programu svého dnešního výjezdního zasedání v Jeseníku. Ministři by ale mohli také mluvit o dodatečném navýšení letošního rozpočtu vysokých škol kvůli odměňování pedagogů. Kromě vlastního zasedání má kabinet v plánu jednání s radami Olomouckého a Moravskoslezského kraje a se starosty z Jesenicka. Zatímco bude kabinet na cestách, před jeho sídlem bude dlouho plánovaná demonstrace, kde by měl promluvit opoziční politik Andrej Babiš (ANO).  celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Vláda zasedne v Jeseníku. Před prázdnou Strakovkou mezitím bouří Babiš, odboráři a KSČM

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.03.2023 (12:21)     Sekcia bulvar

Především témata související s podporou strukturálně postižených regionů má vláda na programu svého dnešního výjezdního zasedání v Jeseníku. Ministři by ale mohli také mluvit o dodatečném navýšení letošního rozpočtu vysokých škol kvůli odměňování pedagogů. Zatímco je kabinet na cestách, před jeho sídlem probíhá plánovaná demonstrace, kde by měl promluvit opoziční politik Andrej Babiš (ANO). Odboráři si zoufají, že jim ministři ujeli. Stejně jako protest je ale výjezdní zasedání známé dlouho dopředu. 

 

Vláda zasedne v Jeseníku. Před prázdnou Strakovkou mezitím bouřili Babiš, odboráři a KSČM

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.03.2023 (14:21)     Sekcia bulvar

Především témata související s podporou strukturálně postižených regionů má vláda na programu svého dnešního výjezdního zasedání v Jeseníku. Ministři by ale mohli také mluvit o dodatečném navýšení letošního rozpočtu vysokých škol kvůli odměňování pedagogů. Zatímco je kabinet na cestách, před jeho sídlem proběhla plánovaná demonstrace, kde by měl promluvit opoziční politik Andrej Babiš (ANO). Odboráři si zoufají, že jim ministři ujeli. Stejně jako protest je ale výjezdní zasedání známé dlouho dopředu. 

 

Vláda zasedne v Jeseníku. Před prázdnou Strakovkou budou protestovat odboráři i Babiš

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.03.2023 (08:21)     Sekcia bulvar

Především témata související s podporou strukturálně postižených regionů má vláda na programu svého dnešního výjezdního zasedání v Jeseníku. Ministři by ale mohli také mluvit o dodatečném navýšení letošního rozpočtu vysokých škol kvůli odměňování pedagogů. Kromě vlastního zasedání má kabinet v plánu jednání s radami Olomouckého a Moravskoslezského kraje a se starosty z Jesenicka. Zatímco bude kabinet na cestách, před jeho sídlem bude dlouho plánovaná demonstrace, kde by měl promluvit opoziční politik Andrej Babiš (ANO). 

 

Babiš nosí Pradu: Před prázdnou Strakovkou s odboráři brojil kvůli důchodům v bundě za desítky tisíc

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.03.2023 (15:42)     Sekcia bulvar

Zatímco je kabinet premiéra Petra Fialy (ODS) na cestách, před jeho sídlem proběhla plánovaná demonstrace, kde měl promluvit opoziční politik Andrej Babiš (ANO). Odboráři si zoufají, že jim ministři ujeli. Stejně jako protest je ale výjezdní zasedání známé dlouho dopředu. 

 

Babiš nosí Pradu: Před prázdnou Strakovkou s odboráři brojil kvůli důchodům v bundě za za desítky tisíc

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.03.2023 (15:42)     Sekcia bulvar

Zatímco je kabinet premiéra Petra Fialy (ODS) na cestách, před jeho sídlem proběhla plánovaná demonstrace, kde měl promluvit opoziční politik Andrej Babiš (ANO). Odboráři si zoufají, že jim ministři ujeli. Stejně jako protest je ale výjezdní zasedání známé dlouho dopředu. 

 

Vláda zasedne v Jeseníku. Ujeli nám, zoufají si protestující odboráři v čele s Babišem

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.03.2023 (11:30)     Sekcia bulvar

Především témata související s podporou strukturálně postižených regionů má vláda na programu svého dnešního výjezdního zasedání v Jeseníku. Ministři by ale mohli také mluvit o dodatečném navýšení letošního rozpočtu vysokých škol kvůli odměňování pedagogů. Kromě vlastního zasedání má kabinet v plánu jednání s radami Olomouckého a Moravskoslezského kraje a se starosty z Jesenicka. Zatímco bude kabinet na cestách, před jeho sídlem bude dlouho plánovaná demonstrace, kde by měl promluvit opoziční politik Andrej Babiš (ANO). Odboráři si zoufají, že jim ministři ujeli. Stejně jako protest je ale výjezdní zasedání známé dlouho dopředu. 

 

ONLINE: Zemědělci před Strakovkou vysypali kopu hnoje a bouřili. Traktory obsadily Letnou

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.03.2024 (13:28)     Sekcia bulvar

Zemědělci s traktory a další technikou ve čtvrtek přijeli do Prahy. Protestní jízdou městem a demonstrací před Strakovou akademií chtěli vyjádřit nesouhlas s dosavadními kroky vlády a prosadit své požadavky. Vláda podle zástupců Agrární komory a Zemědělského svazu nehájí zájmy českých zemědělců. Na demonstraci před Strakovkou dorazil i ministr zemědělství Marek Výborný (KDU-ČSL). Podle odhadu Agrární komory se protestu účastní přes 700 traktorů a dalších strojů a kolem 3500 lidí. Protest zkomplikoval dopravu ráno na příjezdech do Prahy, přes den se tvořily kolony zejména na trase traktorů kolem Úřadu vlády a Letné. Policisté ráno zadrželi před vládou řidiče, který složil na silnici a tramvajové koleje hromadu hnoje. Dění kolem dalšího velkého protestu zemědělců sledujeme na Blesk.cz online.

 

Zemědělci před Strakovkou vysypali kopu hnoje: Tím se problémy nevyřeší, vzkázal Pavel

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.03.2024 (17:21)     Sekcia bulvar

Zemědělci s traktory a další technikou ve čtvrtek přijeli do Prahy. Protestní jízdou městem a demonstrací před Strakovou akademií chtěli vyjádřit nesouhlas s dosavadními kroky vlády a prosadit své požadavky. Vláda podle zástupců Agrární komory a Zemědělského svazu nehájí zájmy českých zemědělců. Na demonstraci před Strakovkou dorazil i ministr zemědělství Marek Výborný (KDU-ČSL). Podle odhadu Agrární komory se protestu účastní přes 700 traktorů a dalších strojů a kolem 3500 lidí. Protest zkomplikoval dopravu ráno na příjezdech do Prahy, přes den se tvořily kolony zejména na trase traktorů kolem Úřadu vlády a Letné. Policisté ráno zadrželi před vládou řidiče, který složil na silnici a tramvajové koleje hromadu hnoje. Prezident Pavel rozumí tomu, že se zemědělci cítí frustrovaní. Vysypáním hnoje před úřadem vlády se ale jejich problémy nevyřeší, řekl.

 

Koronavirus ONLINE: Zasedne vláda, jak moc přitvrdí opatření? Babiš: Nemůžeme nikoho znásilnit

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.10.2021 (07:55)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za pondělí přibylo 2521 potvrzených případů, v nemocnicích je už 544 lidí a sedmidenní incidence už je 101 nakažených na 100 tisíc obyvatel. Ve středu odpoledne mimořádně zasedne vláda a bude se opatřeními proti šíření koronaviru zabývat. Která všechna opatření zavede? Epidemie se vyvíjí podle rizikového scénáře Ústavu zdravotnických informací a statistiky ČR (ÚZIS). Premiér Andrej Babiš (ANO) ve středu na CNN Prima News opět zdůraznil očkování jako klíčový nástroj v boji s virem, zároveň uvedl, že kvůli očkování vláda nemůže „nikoho znásilnit“. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Zemědělci před Strakovkou vysypali kopu hnoje: Tím se problémy nevyřeší, vzkázal Pavel

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.03.2024 (16:53)     Sekcia bulvar

Zemědělci s traktory a další technikou ve čtvrtek přijeli do Prahy. Protestní jízdou městem a demonstrací před Strakovou akademií chtěli vyjádřit nesouhlas s dosavadními kroky vlády a prosadit své požadavky. Vláda podle zástupců Agrární komory a Zemědělského svazu nehájí zájmy českých zemědělců. Na demonstraci před Strakovkou dorazil i ministr zemědělství Marek Výborný (KDU-ČSL). Podle odhadu Agrární komory se protestu účastní přes 700 traktorů a dalších strojů a kolem 3500 lidí. Protest zkomplikoval dopravu ráno na příjezdech do Prahy, přes den se tvořily kolony zejména na trase traktorů kolem Úřadu vlády a Letné. Policisté ráno zadrželi před vládou řidiče, který složil na silnici a tramvajové koleje hromadu hnoje. Prezident Pavel rozumí tomu, že se zemědělci cítí frustrovaní. Vysypáním hnoje před úřadem vlády se ale jejich problémy nevyřeší, řekl.Dění kolem dalšího velkého protestu zemědělců sledujeme na Blesk.cz online.

Vláda chystá tvrdé vypnutí Česka, děti se do škol nevrátí. Babiš promluvil o katastrofě

Koronavirus ONLINE: 2521 nakažených za den v Česku. Mimořádně zasedne vláda, potvrdil Babiš

Fialova vláda na výjezdu v Jeseníku: Čekali tu na ně kritici. A premiér byl na inspekci obchvatu

Odboráři prozradili kroky proti konsolidačnímu balíčku: Do ulic vyjdou ještě před prázdninami

ŽIVĚ: Fialova vláda na výjezdu v Jeseníku: Čekali tu na ně kritici. A premiér byl na inspekci obchvatu

Fialova vláda v Jeseníku: Jednali o pomoci znevýhodněným krajům. A co vzkázal demonstrantům?

ŽIVĚ: Protest zemědělců. Před Strakovkou vysypali kopu hnoje, traktory obsadily Letnou

Lockdown Česka se blíží? Vláda chystá tvrdé vypnutí země, Babiš promluvil o katastrofě

Vláda chystá tvrdé vypnutí Česka, zavřou i školy a školky? Babiš promluvil o katastrofě

Koronavirus ONLINE: Česko je v rizikovém scénáři a má 2521 nakažených za den. Zasedne vláda

Vysíláme: Středula o masivních protestech odborářů. Jak může vláda zatáhnout za záchrannou brzdu?

Fialova vláda plánuje výjezd do Jeseníku. A společné zasedání s Poláky a Slováky

ŽIVĚ: Středula a spol. na tiskovce. Odboráři o postupu proti vládnímu balíčku

„Vláda nás žene do chudoby.“ Odboráři spustili sérii protestů, ve Strakonicích jich bylo 200

„Nesnesitelný“ Babiš razí do Řecka. Schytal to za špatnou radu, Kalouskovi toho vadí víc

Děti se 1. března do škol asi nevrátí, míní Babiš. Vláda zřejmě mimořádně zasedne

Koronavirus ONLINE: Babiš řekl detaily u očkování. A udělá vláda na sjezdovkách pořádek?

Ukradl prázdnou kasu, za den ho zatkli dvakrát!

Budoucí vláda se sešla „na zkoušku“. Babiš dal Fialovi k dispozici Hrzánský palác

Koronavirus ONLINE: Babiš dostane třetí dávku. 1497 případů za středu, zasedne „covidová“ rada

Babišova vláda naposledy zasedne a promluví: Loučení Schillerové, Vojtěcha i Havlíčka

Protesty ve Sněmovně! Babiš odmítl opustit pult. „Ze židle ho zvedlo“ omezení řečnické doby

Vláda omezí kontakty? Babiš si rýpl do Válka i pětikoalice, nouzový stav nevyloučil

Babišova vláda mimořádně zasedne: Do Polska na pomoc s migranty chce poslat 150 vojáků

Babiš tepe zákaz, který obhajoval. Chce delší prázdniny pro děti a „PES není zákon“

Vláda v pátek omezí kontakty? Babiš si rýpl do Válka i pětikoalice, nouzový stav nevyloučil

Optimista Zeman znovu úřadoval: Zavítal Babiš s flaškou!

Středula v Blesku: Hádka se Stanjurou, ksichtovné a do nebe volající průšvih

Zklamaní zemědělci po jednání s Výborným: Na 7. březen chystají další protest v Praze!

Přímý přenos: Babiš o pandemii. Co důležitého premiér pro Česko chystá?

Zklamaní zemědělci na 7. březen chystají další velký protest! Přijedou do Prahy opět traktory?

Seniorka (69) v Jeseníku: Superba zaparkovala mezi oděvy!

Koronavirus ONLINE: 3246 nakažených za den v Česku a 620 hospitalizovaných. Vláda přitvrdí

Stávková pohotovost v Liberty Ostrava? Jednu pec odstavují, odboráři se bojí o práci

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy