Trailer na Batmana slibuje temnou detektivní jízdu ve stylu Sedm

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     19.10.2021 (17:00)     Sekcia kultura

Pitvat trailery k novému Batmanovi je pro mě tak trochu jako za odměnu. Díky práci Matta Reevese a Greiga Frasera za kamerou, který má čerstvě na kontě třeba fenomenální Dunu, a v minulosti dělal i 30 minut před půlnocí nebo Rogue One, bych to přirovnal k návštěvě muzea či nějaké artové exhibice,... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

VIDEO: Detektivní drama Úsvit, které bude mít premiéru ve Varech, má nový trailer

Zdroj Zdroj: idnes.cz     29.06.2023 (14:15)     Sekcia kultura

Snímek režiséra Matěje Chlupáčka Úsvit představuje nový trailer. Detektivní drama s Eliškou Křenkovou. Miloslavem Königem a Milanem Ondríkem v hlavních rolích se bude spolu s dalšími deseti filmy z celého světa ucházet o Křišťálový glóbus v Hlavní soutěži 57. MFF Karlovy Vary.

 

Co prozradil trailer na nového Batmana?

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     23.08.2020 (17:00)     Sekcia kultura

Klika, že občas něco taky napíšu, takže si pak můžu ospravedlnit, že těch 50+ zhlédnutí traileru na nového Batmana vlastně někde vždycky zúročím. V tomhle případě tak hodlám učinit v tomhle skalpelu, kde si hezky rozebereme nejen všechny záběry z fantastického teaseru, ale doplním to i informacem...

 

RECENZE: Nevermore! Jméno E. A. Poea krášlí nezajímavou detektivku s Balem

Zdroj Zdroj: idnes.cz     18.01.2023 (00:00)     Sekcia kultura

Christian Bale se objevil v hlavní roli žánrové detektivky Bledé modré oko. Ač snímek, ve kterém jako jedna z postav vystupuje i mladý E. A. Poe, začíná lákavě a slibuje stylově temnou jízdu zasněženým West Pointem poloviny 19. století, diváka výsledkem patrně neuspokojí. Film je od ledna k vidění na Netflixu.

 

RECENZE: Pro opravdu trpělivého čtenáře je příběh ve stylu Agathy Christie

Zdroj Zdroj: idnes.cz     02.01.2021 (13:57)     Sekcia kultura

Angličan Anthony Horowitz je v češtině známý hlavně díky knihám pro děti, kde je v hlavní roli tajný agent Alex Rider. Píše však i pokračování Sherlocka Holmese nebo Jamese Bonda. Jeho nejnovějším kouskem je „detektivní příběh ve stylu Agathy Christie“, jak praví obálka – kniha s pěkně zpěvným titulem Mnoho strak věští vraždu.

 

Rozhodnutí nebo život: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     04.04.2022 (00:02)     Sekcia kultura

To si takhle někdo pustil Kruh a rozhodl se vyměnit starou VHS za starou hru, přimíchal k tomu trochu Saw ve stylu „jako že úkoly“ a vyrobit film, který půjde prodat snadno Netflixu díky účasti jedné z jeho hvězd a nebude těžké na něj sestříhat trailer. No ale pomalu. Pravda je, že některé scény ...

 

Sedm let v drsné Číně. Novinář Tomáš Etzler se bude zpovídat ve filmu Nebe

Zdroj Zdroj: lidovky.cz     21.09.2020 (15:00)     Sekcia kultura

Detektivní práce a hra na kočku a myš s policií a úřady. Tak novinář Miroslav Etzler popisuje svůj vhled do života opuštěných dětí v v Číně, kde strávil jako zpravodaj sedm let. Dokumentární snímek Nebe vstoupí do českých kin 30. října.

 

Ještěr: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     24.08.2023 (11:00)     Sekcia kultura

Bože, ať to ten debutant na režijní sesli nepokazí. To je první myšlenka, která mi prolétla hlavou po skončení docela působivého traileru. Démonický Benicio je na stopě vraha, podezřívá mimo jiné Justina Timberlakea, nevím proč kouše Alicii Silverstone, účtuje se svou temnou minulostí a já měl ch...

 

The Forgiven: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     19.05.2022 (19:30)     Sekcia kultura

Režisér mé oblíbené detektivní komedie Pomáhat a chránit John Michael McDonagh je zpět a spíše než na jmenovanou buddy komedii hodlá navazovat na vážnější Kalvárii. Brendan Gleeson si dává pohov a my sledujeme Jessicu Chastain a Ralpha Fiennese na cestě do luxusního resortu v Maroku, kde na prašn...

 

Režisér Batmana chystá remake ruské sci-fi

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     31.03.2021 (17:00)     Sekcia kultura

Je to už pár dní, co režisér Války o planetu opic a prvního Cloverfieldu Matt Reeves dotočil nadcházejícího Batmana s Robertem Pattinsonem. Byla to dlouhá, náročná produkce plná odkladů a dalších komplikací – mnohé z nich se řešily i v bulváru – nyní ale Reevese čeká už jen práce ve střižně, přič...

 

VIDEO: První klip z nového Batmana

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     26.01.2022 (20:30)     Sekcia kultura

Premiéry nového Batmana se (pokud omikron neřekne jinak) dočkáme už za několik týdnů a Warneři začínají hodně šlapat na marketingový plyn. Není skoro den, aby nevyšel nový parádní TV spot a divácká očekávání u některých už proletěla stropem poté, co byla oznámena obří stopáž necelých 3 hodin. A s...

První reakce: Bledé modré oko je temnou detektivkou se slabým scénářem

Sandra Bullock sejmula Batmana, Spider-Man v Americe překonal kolosálních 800 milionů

RECENZE: Detektivní série Mare z Easttownu je sólo pro Kate Winsletovou

Komiksový rekord. První číslo Batmana se prodalo za 2,2 milionů dolarů

The King´s Daughter: Trailer

Megalodon: The Frenzy: Trailer

VIDEO: Teaser na trailer k očekávané Duně

Expend4bles: Postr4datelní: Necenzurovaný trailer

Furiosa: Sága Šíleného Maxe: Trailer

Words on Bathroom Walls : Trailer...

Jízda smrti: Trailer 2

The Kill Room: Trailer

Ti druzí: 4K Restoration Trailer

Jak osedlat písečného červa. Očekávané pokračování Duny navnadilo trailerem

Abigail: Trailer

Bestie: Trailer

King of Killers: Trailer

Prisoners of the Ghostland: Trailer

GLOSA: Silvestr v televizi povolal úderníky zábavy všedního dne

Ghost Dog - Cesta samuraje: Trailer

TÁR: Trailer

TZ Trailer: Epický třetí Mandalorian

VIDEO: Trailer pokračování hororu Tiché místo slibuje více akce

Seized: Trailer...

Irský démon černého humoru a skepse představí na jaře v Praze novou show

Noční zuby: Trailer

Batmana do kin doprovodí jen dva sokové

A znovu na Jadran. Kotek, Majer či Geislerová točí seriál Bóra

Poprava, vetřelci i bodající narvalí kel. Country opera slibuje neviděné

Tajemství Marilyn Monroe: Ztracené nahrávky: Trailer

VIDEO: Divokou letní jízdu slibuje komedie Přání k narozeninám

VIDEO: Necenzurovaný trailer komedie Párty Hárder slibuje letní masakr

První reakce: Desáté Rychle a zběsile je divokou a směšnou jízdou

Hollywood odkládá další filmy od Batmana po Jurský svět

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy