Rok v kostce 2023 – 2. část: Kdo je herečkou roku a která scéna nám přišla nejvíc cool?

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     06.04.2024 (15:30)     Sekcia kultura

Podle do_Oda nám redakční kostky trvají tak dlouho, protože jsme líná (a zaneprázdněná) banda, Cival by zase nabídl tuto interpretaci: chceme mít za uplynulým rokem poslední slovo. A tak tedy cyklus ocenění nekončí Českými lvy nebo Oscary, ale právě kostkou MovieZone. Vrhněme ji tedy do éteru pod... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Rok v kostce 2023 – 1. část: Kdo je hercem roku a jaká scéna byla nejpůsobivější?

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     30.03.2024 (12:00)     Sekcia kultura

Já se fakt snažil to letos urgovat. Poprvé jsem s tím na zbytek redakce naběhl snad už v únoru, ale holt jsme líná banda. I když ne, líná není to správné slovo, jsme vytížená banda a zvládat točit videoobsah, dělat recenze, psát VIMka a do toho ještě mít regulérní práci a život, to je občas holt ...

 

Rok v kostce 2020 - 2. část

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     20.04.2021 (08:30)     Sekcia kultura

První rok v kostce máme za sebou a jdeme na dvojku. V ní si probereme nejlepší herečky, podíváme se na scény, které bychom chtěli zažít, zavzpomínáme na nejlepší plakáty a na nejvíc coolervoucí scény. A možná překvapivě zjistíme, že rok 2020 nebyl i přes COVID-19 co se filmové nadílky týče až tak...

 

Rok v kostce 2020 - 1. část

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     12.04.2021 (15:30)     Sekcia kultura

Rok 2020 asi málokdo z nás strávil tak, jak by chtěl. Covid-19 zasáhl do životů lidí na celé planetě a samozřejmě se to dotklo i filmového průmyslu. Přesto bylo pořád na co koukat. Jen toho nebylo tolik a ta kvalita se musela trošku vyzobávat. I proto letos dostal Imf od Roku v kostce volno, prot...

 

TOP 10 důvodů, proč už Warneři nejsou nejvíc cool studio

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     03.04.2021 (13:00)     Sekcia kultura

Ke konci roku 2017 jsem pro Moviezone napsal téma „Top 11 důvodů, proč jsou Warneři nejvíc cool studio“. Warnery jsem přes jejich prosvítající packalství chválil, nostalgicky vzpomínal na svoje oblíbené filmy jejich provenience a podivoval se nad (v současném hollywoodském systému docela unikátní...

 

Natáčí se nový film Cool Girl! Romantická komedie nabídne tři konce

Zdroj Zdroj: idnes.cz     02.12.2022 (16:45)     Sekcia kultura

Tři mladé hrdinky, tři velké sny a jedna soutěž, která může být jízdenkou na cestě za jejich splněním. To je výchozí moment nové české romantické komedie Cool Girl!, kterou nyní na motivy stejnojmenné knihy Leny Valenové natáčí debutující režisér Jeremy Tichý. Natáčení bude probíhat do začátku prosince, s premiérou se počítá na jaře roku 2023.

 

Rok v kostce 2021 - 2. část

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     16.04.2022 (12:45)     Sekcia kultura

Po týdnu tu máme druhou část našeho redakčního vzpomínání na minulý filmový ročník. A opět nás toho čeká opravdu dost. Dojde na nejlepší herečky, plakáty či postavy. Ale nebudeme samozřejmě jenom chválit a ve WTF scénách si probereme malinko šílenější sekvence loňského roku. A jelikož kina už se ...

 

Meky: Trailer...

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     23.05.2020 (18:35)     Sekcia kultura

Trailer je cool, plakáty jsou cool, nové záběry vypadají taky cool a King Skate Šimona Šafránka byl bez debat cool - takže je vůbec nějaký důvod nevěřit tomu, že i výsledný biják bude cool? Asi ne. Já mám pro Mekyho Žbirku celkem slabost, což malinko neguje moje obavy, že z mladých ČESKÝCH diváků...

 

Breathe: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     18.03.2024 (09:00)     Sekcia kultura

Je to žluté, levné a hraje tam Milla Jovovich – co to je? Správná odpověď je béčková postapokalyptická sci-fi od Warnerů, v níž svět pro změnu devastuje nedostatek kyslíku. Očividný nedostatek financí (v traileru není snad jediná cool scéna, která by lákala na větší měřítko) by až tak nevadil. Vž...

 

Z influencerky herečkou. Anna Šulcová bude hostem Rozstřelu

Zdroj Zdroj: idnes.cz     23.05.2023 (16:00)     Sekcia kultura

Na objektivy je zvyklá, dosud spíše hlavně jako influencerka. Jedna z nejvlivnějších osobností českého Instagramu Anna Šulcová promluví ve středu od 12:30 v živém vysílání pořadu Rozstřel o tom, jaké pro ni bylo stát se na měsíc herečkou. Do kin totiž ve čtvrtek vstupuje film Cool Girl, ve kterém ztvárnila jednu z hlavních rolí.

 

Nejhorší filmy roku 2023

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     28.12.2023 (16:30)     Sekcia kultura

Tak to máme za sebou. To hezké už jsme si probrali v článku Nejlepší filmy roku 2023, kde do poslední chvíle bojoval druhý animovaný Spider-Man s divočinou Damiena Chazella Babylon, která nakonec vyhrála, a při pohledu na žebříček musíme říct, že těch posledních dvanáct měsíců nebylo co se nabídk...

Audioknihou roku je životopis Agathy Christie. Zvláštní cenu získal Soukup

Tak silný podzim česká hudební scéna dlouho nezažila

Čeští filmoví kritici dali nejvíce cen černé komedii Přišla v noci

Černá komedie Přišla v noci vyhrála ceny kritiků. Bodoval i Roden

Warner Bros uvede druhou část sci-fi snímku Duna v říjnu 2023

10 nejočekávanějších filmů roku 2024

10 nejočekávanějších filmů roku 2023

NEJ roku 2023: Vaše volba

Skutečný konec masopustu. Oceňovaná scéna končí po 16 letech

Nejlépe placení herci Hollywoodu roku 2023

Muzejním počinem roku 2023 se stal projekt Revitalizace areálu Ploština

Rok v kostce 2021 - 1. část

TZ TOP 7: Nejlepší seriály roku 2023

KVÍZ: Barbie, Bohdalová, Rolling Stones. Jaký byl kulturní rok 2023?

Ceny hudebních kritiků Apollo 2023 ovládli Anna Vaverková a projekt Nivva

Rok v kostce 2022 – 1. část

Rok v kostce 2022 – 2. část

Poslední rozloučení s herečkou Hloužkovou se uskuteční v úzkém kruhu

Veřejnost se rozloučí se zesnulou Postlerovou. Promluví Töpfer a Šťastný

Nejlepší české filmy roku 2023

Cool Girl!: Recenze

NEJ roku 2023: Výsledky hlasování čtenářů

The Ice Road: Trailer

Přepadení v Pacifiku: Trailer

Ceny Apollo 2023 mohou vyhrát J.A.R. Pam Rabbit nebo November 2nd

Star Wars: Rogue Squadron, nový díl ságy uvidí diváci za tři roky

Justin Bieber se vydá na turné, které v roce 2023 zasáhne i Prahu

Největší sbírka Muchových děl je zpět v Praze. Malíř promlouvá hlasem Bonda

‚Proč jsem si nevzala Pištu Hufnágla?‘ Prima Cool uvede seriál Rodina Smolíkova

Trojan a Vondráček se dělí o Cenu divadelní kritiky. Dejvičtí uspěli třikrát

Novou krev Partičky či dokumentární Porno slibuje podzimní Prima Cool

Dejvičtí s Trojanovou režií vyčkají. Živý kontakt je nejvíc, říká Myšička

Hlavu vzhůru, vybízí Nová scéna Národního divadla. Na koronavirus si posvítí světelná instalace

OBRAZEM: Na 111 tisíc vstupenek. Už i první scéna chystá premiéry na síti

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy